2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
40ı çıkınca düzene girer dedikleri şey olur inşallah hadi bakalım.
İnşallah ama hiiç sanmıyorum
Kız bırak adamı napıcan daha kocayı sıkılmadın mı karantinada ne kadar kalacaksın annelerde?
Ayy kız benimki öyle yaptı bi kere. Sudan çıkardım bastı yaygarayi ama nasıl. Dedim kesin havluya alırken kolunu falan büktüm. Gözlerim doldu korkudan. Sonra babası aldı gezdirdi sustu Allah'ın trollu
Kız elim ayağıma dolandı atleti giydirdimde sakinleştirdim öle giydirdim kıyafetlerini valla bi saat durmadan böle ağlasa biterim ben
Tabii ya insan endişe eder Allah korusun yavrularımızı.

Sizin 40 fena gelmiş bakalım bizimki nasıl gelecek.
Ay inşallah bizimkine benzemez uslu bi kız olur Eylül hanım
Düşen emziğe çare bulan var mı
Bende merak ediyorum sürekli ağzından atıyor

Kız bırak adamı napıcan daha kocayı sıkılmadın mı karantinada ne kadar kalacaksın annelerde?
Ben 32.haftada izne ayrıldığım gün eşimin şirket evden çalışmaya başladı, hala devam Haziranda da evden çalışacakları kesinleşti. Hatta belki bundan sonra temelli böyle olabilirmiş Evet epey yardımı oluyor bana ama o evdeyken temizlik olayını yapamıyorum ben hiç ya da kendime vakit ayıramıyorum. Yalnızlığı çok severim de ben..

Ben sıkılmam bir buçuk iki ay
Ben de severim yalnızlığı ama koca olunca iş değişiyor

Kızlar bebekle yola gidicem yaklaşık 8-10 saatlik bir yol. Ne önerirsiniz yolculuk sırasında öncesinde yapmam gereken var mı dikkat etmem gereken? Üstelik mecburen aşıdan hemen sonra gidicez
Arka kısma yatak yapin yorgandan ben öyle yapcam ay sonuna dogru bizde gideceğiz 8 9 saatlik mesafeye öyle yapacagim bende arabada sakin oluyor uyuyor benim kız genelde aşıdan sonra nasıl olur bilemem ama ☺

Ben verdigimde yapti ama yesil yapiyor dun gecede mamasina koydum bir tatli kasigi bu sefer yapmadi devamli gaz cikartiyor yavrum cok keyifsiz huzursuz

Çok şükür yaptı canim yollar açılınca düzene girdi kaka işi tekrar bin şükür bende battaniyeleri tekrar çıkardım hava bi değişik ya kıza da ne giydirecegmi sasirdim

Canim nasil yapmıştın sehriye çorbasını
Tereyagi ve soğanı kavurdum canim soğanlar ölünce salça koydum ölçülü yapmam corbayi göz kararı şehriye ve şu koydum herkes givi yaptim iste ekstra bir şey koymadım tek fark tereyağı ile yaptim sıvı ile degil

Kızlar bebeğin kakası 2dir çok açık sarı bide tıkanması gectikten sonra hep mukuslu yaptı alerji şimdi mi cıktı acaba yoktu önceden koyu kahve gibiydi yoktu böyle bisey

Benim
İşte benim oğlan ufak 37+1 de doğdu 2750 ile hastaneden çıktık her ay yaklaşık 1 kilo alarak 4600 olduk senin oglanin maşallahi varmış gelişmeleri yazarsan sevinirim canım
Kızımda sizinki gibi 37 4 te doğdu doğduğu kılo önemli 2730 doğdu benim minnoş

Ya aynen bende kendime vakit ayıramıyorum. Aslında evde ciddi manada yardımı oluyor bana doğumdan beridir bi kere kahvaltı hazırlamadım daha ama eski düzenimi özledim evde ne yalan söyliyim
Ben sıkılmam bir buçuk iki ay

Ben de severim yalnızlığı ama koca olunca iş değişiyor
Kız libidona sağlık ben sıkıldım evde yardımı olmasa coktan okula postalamıştım git diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…