- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben de acaba lastik mi geçirsem diyorumKız bizim herşeyimiz aynıaynen öyle bizimde düzen bu şekilde.
Eşim en son ağzına bantlıyım mı diye sormuştu bana
İnşallah ama hiiç sanmıyorum40ı çıkınca düzene girer dedikleri şey olur inşallah hadi bakalım.
Kız bırak adamı napıcan daha kocayı sıkılmadın mı karantinadaOkul değil kurs canım. Ya valla ben nedense çok mutlu değilim. Bu kocacilik beni bitirdişaka bi yana evimin düzeninde bakmak daha kolay sonuçta. İnşallah rahat ederim. Annem.elinden geleni yapar ama işte kendi evin gibisi olmuyor. Minik bey için her şey napalim.
Kız elim ayağıma dolandı atleti giydirdimde sakinleştirdim öle giydirdim kıyafetleriniAyy kız benimki öyle yaptı bi kere. Sudan çıkardım bastı yaygarayi ama nasıl. Dedim kesin havluya alırken kolunu falan büktüm. Gözlerim doldu korkudan. Sonra babası aldı gezdirdi sustu Allah'ın trollu
Ay inşallah bizimkine benzemez uslu bi kız olur Eylül hanımTabii ya insan endişe eder Allah korusun yavrularımızı.
Sizin 40 fena gelmiş bakalım bizimki nasıl gelecek.
Bende merak ediyorum sürekli ağzından atıyorDüşen emziğe çare bulan var mı
Ben 32.haftada izne ayrıldığım gün eşimin şirket evden çalışmaya başladı, hala devamKız bırak adamı napıcan daha kocayı sıkılmadın mı karantinadane kadar kalacaksın annelerde?
Emzik askısıDüşen emziğe çare bulan var mı
Öyle canım yoksa cesaret edemezdim zaten. İnşallah bizimki de uyurKendi özel aracınızsa çok sıkıntı olmaz biz 10 günlükken geldik 8 saatlik yol araba sallandıkça uyuyor bizimkisi
Kız ağızdan düşen emziği soruyorumEmzik askısı
Öyle canım yoksa cesaret edemezdim zaten. İnşallah bizimki de uyur
Ben sıkılmamİnşallah ama hiiç sanmıyorum
Kız bırak adamı napıcan daha kocayı sıkılmadın mı karantinadane kadar kalacaksın annelerde?
Kız elim ayağıma dolandı atleti giydirdimde sakinleştirdim öle giydirdim kıyafetlerinivalla bi saat durmadan böle ağlasa biterim ben
Ay inşallah bizimkine benzemez uslu bi kız olur Eylül hanım
Bende merak ediyorum sürekli ağzından atıyor
Ben de severim yalnızlığı ama koca olunca iş değişiyorBen 32.haftada izne ayrıldığım gün eşimin şirket evden çalışmaya başladı, hala devamHaziranda da evden çalışacakları kesinleşti. Hatta belki bundan sonra temelli böyle olabilirmiş Evet epey yardımı oluyor bana ama o evdeyken temizlik olayını yapamıyorum ben hiç ya da kendime vakit ayıramıyorum. Yalnızlığı çok severim de ben..
Geri vercen napcan başka kız bantla istersenKız ağızdan düşen emziği soruyorum
Arka kısma yatak yapin yorgandan ben öyle yapcam ay sonuna dogru bizde gideceğiz 8 9 saatlik mesafeye öyle yapacagim bende arabada sakin oluyor uyuyor benim kız genelde aşıdan sonra nasıl olur bilemem ama ☺Kızlar bebekle yola gidicem yaklaşık 8-10 saatlik bir yol. Ne önerirsiniz yolculuk sırasında öncesinde yapmam gereken var mı dikkat etmem gereken? Üstelik mecburen aşıdan hemen sonra gidicez
Ben verdigimde yapti ama yesil yapiyor dun gecede mamasina koydum bir tatli kasigi bu sefer yapmadi devamli gaz cikartiyor yavrum cok keyifsiz huzursuzYok vermedik canım yapmadı. Sabaha kadar zart zurt sesinden uyumadım o gayet rahat uyudu amaSıkıntısı yok gibi şu an, biraz daha bekleyeceğim.
Aynen ben de biogaiaya devam ediyorum.
Ben nurse harveys veriyordum. Zeytin yağı verdim 2 defa ama kaka yapmadı benimki..
Biraz toparlasin bakicaz artik duruma gore.Dedikleri gibiyse bişey hissetmiyorlar canım arada kaynar gider çıkar aradan
Çok şükür yaptı canim yollar açılınca düzene girdi kaka işi tekrar bin şükürGünaydın baya olmuş buraya girmeyeli kalesi düzene girdi mi cnm
Valla kaka beklemek çok zor oluyor ilk kızımdan biliyorum bir hafta yapmazdı bekler dururduk inşallah sizinki düzene girer
Ben karabağlar dayım...
Çarşambayı unuttum ama dün de dehşet bir hava vardi yaz gelemedi bütün yazlıkları çıkarıp örtü olarak pikelere geçmiştik ki tekrar geri döndük
Tereyagi ve soğanı kavurdum canim soğanlar ölünce salça koydum ölçülü yapmam corbayi göz kararı şehriye ve şu koydum herkes givi yaptim isteCanim nasil yapmıştın sehriye çorbasını
E ama devamlı düşüyor tam dalamazsa uyanıyor geriGeri vercen napcan başka kız bantla istersen
Ay hiç öyle dertlerim yok benimki emzik verince ağzına kocaman bir şey sokuyormuşum gibi öğürüyorDüşen emziğe çare bulan var mı
Keşke emziren anneler de idari izinli sayılsa...
Bizde şans olsa..
Kızımda sizinki gibi 37 4 te doğdu doğduğu kılo önemli 2730 doğdu benim minnoşİşte benim oğlan ufak 37+1 de doğdu 2750 ile hastaneden çıktık her ay yaklaşık 1 kilo alarak 4600 olduk senin oglanin maşallahi varmış gelişmeleri yazarsan sevinirim canım
Ya aynen bende kendime vakit ayıramıyorum. Aslında evde ciddi manada yardımı oluyor bana doğumdan beridir bi kere kahvaltı hazırlamadım dahaBen 32.haftada izne ayrıldığım gün eşimin şirket evden çalışmaya başladı, hala devamHaziranda da evden çalışacakları kesinleşti. Hatta belki bundan sonra temelli böyle olabilirmiş Evet epey yardımı oluyor bana ama o evdeyken temizlik olayını yapamıyorum ben hiç ya da kendime vakit ayıramıyorum. Yalnızlığı çok severim de ben..
Kız libidona sağlıkBen sıkılmambir buçuk iki ay
Ben de severim yalnızlığı ama koca olunca iş değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?