Benimki de sudan çıkınca fena ağlıyor. Muhtemelen ılık suda olmak anne karnında gibi hissettiriyor, alınca bir anda soğuk oluyor korkuyorlarAyy kız benimki öyle yaptı bi kere. Sudan çıkardım bastı yaygarayi ama nasıl. Dedim kesin havluya alırken kolunu falan büktüm. Gözlerim doldu korkudan. Sonra babası aldı gezdirdi sustu Allah'ın trollu
3 sabah 3 akşam alıyorum benKızlar solgar kullananlar günde kaç tane alıyorsunuz?
sunnet mi oldu minik hayirli olsunKızlar dün dünya bebek uyumama günü falan mıydı12 saatimi yatak odasında geçirmişim, toplam uyuduğum 4 ya da 5 saattir. Hadi benimki sünnet oldu huysuz huzursuz, sizinkilerinin nesi var yoksa merkür retrosu falan vardı da haberimiz mi olmadı dün
Evet bize gecerli degil midir ya ?Keşke emziren anneler de idari izinli sayılsa...
Kaç günlük canm bebeğin de sünnet oldu.?Kızlar dün dünya bebek uyumama günü falan mıydı12 saatimi yatak odasında geçirmişim, toplam uyuduğum 4 ya da 5 saattir. Hadi benimki sünnet oldu huysuz huzursuz, sizinkilerinin nesi var yoksa merkür retrosu falan vardı da haberimiz mi olmadı dün
Bence asıl sonrası zor..Keşke emziren anneler de idari izinli sayılsa...
İnşallah ama hiiç sanmıyorum
Kız bırak adamı napıcan daha kocayı sıkılmadın mı karantinadane kadar kalacaksın annelerde?
Kız elim ayağıma dolandı atleti giydirdimde sakinleştirdim öle giydirdim kıyafetlerinivalla bi saat durmadan böle ağlasa biterim ben
Ay inşallah bizimkine benzemez uslu bi kız olur Eylül hanım
Bende merak ediyorum sürekli ağzından atıyor
Kızlar bugün 46 günlüğüz. Bir hafta on gün öncesine dek memelerimden süt sızardı hep göğüs pedi takardım. Özellikle bir memeden emzirirken diğerinden süt gelirdi. Şimdi hiç olmuyor. Bu normal mi yoksa sütüm mü azaldı?
Kızlar eşime uyup hastaneye gittik bügün bebek çok kusuyor diye yavrumdan 4 tüp kan aldılar acımasız bu hemşireler yaa ben dayanamıyordum Odadan çıkarttaxaklardı beni içim parçalandı ultrason falan da istedi doktor ona da baktı idrar da istedi ama idrarı yaptıramadım poşet verdi yapıştırır dedi ama kıza takmadım bende yaptırmadım o yüzden çok şükür değerler iyi 3 haftada 600 gram civarı almış kilosu iyi dedi üstüste çok emzirme dedi şimdi geldim banyosunu yaptırdım uyudu yavrum çok kızdım eşime o da üzüldü ama içim gitti benimde
Bebek daha çokKızlar bugün 46 günlüğüz. Bir hafta on gün öncesine dek memelerimden süt sızardı hep göğüs pedi takardım. Özellikle bir memeden emzirirken diğerinden süt gelirdi. Şimdi hiç olmuyor. Bu normal mi yoksa sütüm mü azaldı?
öyke tabi ki sağol canım ama eşimin bu hallerinden sıkıldım Çok da üzülüyor kafasına da takıyor ama hastane düşkünü ya kavga ediyroum konuşuyorum bir düzelir gibi oluyor sonra Yine aynı bu niye böyle şu niye böyle diyor hamilelik de yeterince yoruldum bu yüzden kızıma bunu yapmak istemiyorum ama o söyleyince ya acaba mı diyorum tedirgin oluyorum nasıl başedecem bilmiyorum zorla psikiyatriye yolladım ama o zamanlar çok zorlu bir hamilelikti normal demiş ama yine de düşük dozlu ilaç vermişti onu kullanmaya başladıSeninkide usludur ya yaramaz değildir bence.
Sanmıyorum azaldığını canım. Memeler terbiye olur derler omu oldu acaba. Benimde çok şişerdi uzun zaman emmeyince şimdi öyle olmuyor.
Çok geçmiş olsun ya kıyamam. En azından temiz gelmiş sonuçlar güzelde kilo almış maşallah. Allah korusun yavrularımızı.
69 günlüktü canım dün yaptırdıkKaç günlük canm bebeğin de sünnet oldu.?
Birşey sorabilirmiyim maşallah bu arada bebişe özel hastahaneden mi aldınız raporuMerhaba kızlar bugün raporum bitttiği için doktora gittik. Oğluş iyiydi şükür. Yine 1 ay heyet raporu verdi doktorum. 4 kere daha vereceğiz dedi. Böyle böyle geçecek inşallah. Kanama alanım azalmış hala az az kanıyor ama yoğun değil buna da hamdolsun. Evimde yemeğimi yapabiliyor olmak bile yetiyor. Hepinize sağlıklı hamilelik dilerim.
Doğumdan önce 16 doğumdan sonra 8 hafta..Kizlar ben yanlis anladim galiba 32. Hafta yerine 24. Haftadan itibari ile baslayacak ve sure yine 16 hafta mi olacakyani annr dogurur dogurmaz ise mi baslayacak ay kafam allak bullak oldu bu ne sacmalik
Bineronu ters cevirince akıyor mu pekiLepistesb size 2 yazıyor canım.
RahatsiLiği mı var acaba cay kaşığıyla calpol verilir mi acabaKızlar bebeğim sabahtan beri emdiğini kusuyor. Birde sürekli ağlıyor hiç mutlu değil. Karnı mı aç acaba. Ama idrarını da hep yapıyor eskisi gibi.
Benim yediğim bişey mi dokunmuştur? Reflüsü mü var acaba? Çok üzülüyorum ya. Kucağıma aldığımda kollarımı yoran bebek kuş gibi hafiflemiş geliyor, karnı aç gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?