2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Baş ölçüsü çok çok önemli bize hamilelikte 24.hafta mikrosefali dedi bir perinatolog zor geçirdim hamileliği baş ölçüsü hep geriden geldi ama çok şükür 34 cm doğdu 1 ay kontrolünde 36 cm olmuştu şuan hala takipteyim hatta eşim elinde mezura sürekli kafa ölçüyor Rabbim esirgesin evlatlarımızı korktuklarımızdan uzak eylesin..sağlıklı olsunlarda gerisi boş çevredekiler her halükarda diyecek bir şey bulurlar..

Bizim ki de gebelikte iyiydi şimdi küçük biraz ama her ay artıyorsa sorun olmaz dedi doktor küçük kafa ırsi olabilir dedi

aynen toplumda o algi var. ama okula giderken hala tombikse bu sefer de başka seyler.

seni çok iyi anliyorum. insan takıyor ama takınca da olan sana oluyor. o yüzden boşver sağlıklıysa en büyük nimet. ❤❤❤

Ya o kdar küçükken yapiliyomuymus bende küçükken yaptırmak istiyorum hem bilmez hem bezde iyileşir diyerek. Hastahanede mi yaptılar nasıl oldu.?
40 ı çıkınca yaptırılıyo canım. Özel muayenesi olan bir doktora yaptırdım lokal anestezi ile oldu toplm 20 dk filan sürdü. Şimdi de fena geçmiyo az bi huysuzluğu var merhem sürüyorum fitil yapıyorum ağlarsa.

Merhabalar.Burayi takip etmeye calisiyorum ama bazen olmuyor konsuldumu bilmiyorum.
34 günlük lohusayim. Göğüslerim ilk günden emzirmekten mosmor oldu. Ne sürdüysem ne yaptıysam acıması geçmiyor. Görünürdeki yaralar geçti ilk günlerde ama çıplak emzirirken sanki ısırıyormuş gibi acı hissediyorum. Hüngür hüngür ağlatıyor ☹ silikon uçla emziriyorum mecbur,yeterli süt alamıyor diye düşünüyorum hava yutuyor bide gazla ugrasiyoruz. Mama takviyesi de yapıyorum. Emzirme pozisyonumda da sıkıntı yok. Önüme gelen hemşireye doktora soruyorum pozisyon doğru diyolar dediklerini yapıyorum ama yok yok yok.Denilen şey emzir alışır. Hiç inandırıcı değil.Ne yani hergün 8 kere aglarayarak işkencemi cekeyim? Emzirme diyince bile kanım çekiliyor artık soğuyorum. Ne yapicam ben ya bilen biri var mı yardım lütfen.

Kizlar bebegim bugun huysuz ya 2 ay doldu 64 gunluk olduk. Henuz kaka yapmadi Bu gaz kaka konusu beni cok yoruyor. Birde ağliyor ya uyku duzenimizide yok malessf ( kizlar bu duzene girecekmi yaa )

Fitil ne için canm.? Ve o kdar uzun süren birşey mi daha önce hiç görmedim duymadım o yüzden merak ediyorum. Ateş va yapıyor mu canm birde.?

Balmumu kullanıp memnun kalan arkadaşlarımız var. Aktardan bulabilirsin bir dene istersen. Ben lansinoh krem ve avebtin kalkanını kullandım bana iyi gelmişti bunlarda. İnşallah geçer seninde.

Ben de aynı durumdayım canım ben de silikon uçla emziriyorum resmen emzirmeyi bırakmanın eşiğinden döndüm. Her emzirmede ağlıyodum. Bebeğim 2. Aylık kontrolünde 1400 gram aldı doktor bir sıkıntı yok dedi silikon uçla ilgili. Öyle bariz bir gaz sorunumuz da yok bizim. Stres yapma Bence bir şekilde emiyo bebeğin. emzireyip sütünü sağıp biberonla veren anneler var. Nolacak ki zamanla iyileşir bırakırsın silikonları

Fitil ne için canm.? Ve o kdar uzun süren birşey mi daha önce hiç görmedim duymadım o yüzden merak ediyorum. Ateş va yapıyor mu canm birde.?
Ağrı kesiciymiş fitil. Uzun derken işlem mi uzun toplam 20 dk sürdü kısa bence. İyileşmesine de bakıcaz bi kaç güne iyileşir dedi doktor. Ateş yapmadı, yapmazmış. ara ara huzursuz oluyor ağlıyor gerçi emzirince susuyor o yüzden anlamadım canı mı acıyor yoksa rutin ağlaması mı. Genel olarak süreç fena geçmiyor tavsiye ederim

Bilmem 20 dk napiyo ki acaba hani anlatıyorlar bna ucunu aliyo hemencik diye de galiba sandığım benim düşündüğüm kdar basit değil beni korkutmuyorlar. Birde ağladı mı canm sünnet esnasında.? Hissetmiştirtir illaki ve yanında durduruyorlar mi elini kolunu tutacak biri oluyordur heralde bacaklarda tabiki hareket etmesin diye

Kizlar bebegim bugun huysuz ya 2 ay doldu 64 gunluk olduk. Henuz kaka yapmadi Bu gaz kaka konusu beni cok yoruyor. Birde ağliyor ya uyku duzenimizide yok malessf ( kizlar bu duzene girecekmi yaa )
Ay benimkide bugün 2 aylik oldu tam ama durmadı bütün gün az az kaka da yaptı gazda çıkardı ama yok durmak bilmedi ıkınıp durdu agladi

Valla adam çok ince iş yaptı güzel güzel dikti bana da kısa geldi 20 dk emla ya da jetex diye bi krem verdi evde onu sürdük. Uyuşmuştu gidince pipinin etrafına iğne yaptı. İğne yapılırken ağladı biraz. 15 dl bekledik Tam uyuşması için o ara emzirdim sakinledi. Sonra da hiç ağlamadı uyuşmuşu zaten.Bazı bebekler uyurmuş bile. Ben ve eşim bakamadığımız için annem bacaklarını tuttu. Ben mama yapmıştım biberonla emzikle falan oyaladım fazla kıpırdamadı. Kolay geçti gene olarak canım

Ya dikiş de mi oluyo ya kkıyamamben sünnet nasıl bisey hiç bilmiyodum baya bisey öğrendim senden canm. Kanıyo mu peki .?

Arka kısma yatak yapin yorgandan ben öyle yapcam ay sonuna dogru bizde gideceğiz 8 9 saatlik mesafeye öyle yapacagim bende arabada sakin oluyor uyuyor benim kız genelde aşıdan sonra nasıl olur bilemem ama ☺
Canım tehlikeli olmaz mı öyle? Ben pusette götürürüm diyordum.
E ama devamlı düşüyor tam dalamazsa uyanıyor geri
Seninki düşüyormuş, benimki bilerek atıyor puf diye uyumamak iciny
Libidoma mi sağlık
Benimki de sudan çıkınca fena ağlıyor. Muhtemelen ılık suda olmak anne karnında gibi hissettiriyor, alınca bir anda soğuk oluyor korkuyorlar
Ya sorma öyle bi ağlıyor ki biri bişey yaptım sanır
Bineronu ters cevirince akıyor mu peki
Akiyo canım bazen. Bazen de sıkmam gerekiyor akması için ısısına falan bakarken.

Son düzenleme:
Kızlar bebeginiz aksam aglamasi yapiyor mu yada yapti mi belli bir dönemde
Kundakta salliyor musunuz
Oglum aksamlari agliyor bizde care kundakta salliyoruz . Besikte agliyor ay sanki o kundakta sallamamizi mi istiyor diyorum
Bana teselli verin kizlar bir benim sıpacık mi böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…