2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım başından beri düzenli kullanan arkadaşlar var biogaiyayı. Doktor vermiş madem kullan düzenli sorunu geçene kadar. Her gün 5 damla vereceksin sadece 1 günlük değil.

Yok canım onu demek istemedim günde aynı saate mi yoksa 1 kere demiş ya o gün için 24 saat etki gösteriyor mu deme istedim . Evet ya annecim ağlıyor karnı sürekli garıl gurul yatamıyor kuzum

Yapıyor 6dan sonra mızmızlanıyor emzir pışpışla gezdir duş aldır salla derken 9da bayıyorum genelde
Ay benim kızda cok seviyor bunu eşime veriyorum o şekilde nasıl yapıyorsa 2dkkada uyutuyor
Bende bazen mama veriyorum hipp verdim sanırım kabız yaptı 3.gün bugun kaka yapmıyor
24 saat içinde bi kez 5 damla veriyorsun etki ediyor. Zaten o bir probiyotik içinde yararlı bakteriler var bağırsak florası için verirken tereddüt etme. Hergün aynı saatte vermeye dikkat et.
Ohhh dışarı cıkmak cok iyi geliyor. Bugun bizde cıkıcaz hava güzel burda baya güneşli bebeklere de izin var bugun doğum ve kontrol dışında dışarı çıkmadım hiç ondanda hastaneye git kapıdan direk arabaya bin eve gel yapıyoruz patladım patlicam

Kızlar biz 1.5 aylık olduk, günde 3 kere mama veriyorum. Bir gece yatmadan, bir sabah, bir de saat 3 gibi falan.. Kilo alımı epey iyi, günlük 40 gram kadar alıyor. Mamayı bırakayım dedim ama işte yetmiyor aranıyor. Memeler kısa aralıklarda dolmuyor demek doyacak kadar.. Aralarda mama verince memeler doluyor ve diğer öğünlerde yetiyor.

Sizlerden hala mama kullananlar var mı takviye olarak? 90 cc veriyordum ben ama artık ondan sonra aranmaya başladı, dün akşamdan itibaren 105cc yapmaya başladık. Siz ne kadar sıklıkta ve ne ölçüde veriyorsunuz?

Canım bebek arabanızdan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum dane alacagıma karar veremedim

Valla ben yasak, serbest dinlemeden çıkarıyorum cuma hava 27 derece olacak. O günü mutlaka değerlendir. Bende alıp sahilde yürüyüşe çıkıcam.

bugun disari ciktigimiza bize yakin e bebek var oraya girsek çocuklari riske mi ederim ogluma bisiklet bakacagiz.

İyi günler güzel anneler. Bizde bugün 1.5 aylık olduk. Bebisim hala Boynunu tutamiyor.doktor 36 haftalık doğduğu için normal dedi ama ben ister istemez endişeleniyorum. Normal mi sizce

İyi günler güzel anneler. Bizde bugün 1.5 aylık olduk. Bebisim hala Boynunu tutamiyor.doktor 36 haftalık doğduğu için normal dedi ama ben ister istemez endişeleniyorum. Normal mi sizce
Daha erken değil mi zaten? Benimki de 1.5 aylık hala geri gidiyor kafa.. Ama tabi yüzüstü yatarken ya da dik tutarken kaldırabiliyor. Sadece geri düşmesin diye destekliyorum arkadan..

Normal bence canm küçük daha bizde 51 günlük olduk kucağımda kafası geri gidiyo tam tutamiyo daha ama kendi de kaldırıyo kafasını artık ara ara

Canım havalandırma sistemi aynı havayı içeri verip duruyor diyorlar. Ortamda virüslü biri varsa yayılıyormuş. Ama orda öyle bir sistem var mıdır bilemem tabi..
aaa..
o zaman gitmeyeyim canim.zaten esim de hava kotu deyip duruyor

24 saat içinde bi kez 5 damla veriyorsun etki ediyor. Zaten o bir probiyotik içinde yararlı bakteriler var bağırsak florası için verirken tereddüt etme. Hergün aynı saatte vermeye dikkat et.
Tamam canım çok teşekkür ederim. İnşallah düzelir . Evet bir arkadaş daha söyledi .. bizler bile bazen o kadar rahatsızşanırken onlar derdini anlatacak agız lar bile yok
Daş

Canımmm ben her emzirmeden sonra mama veriyorum 3 saatte bir. 30 cc ile başladık, şimdi 60 cc veriyorum.amayakında o da yetmeyecek gibi. Arada 90 cc Verecek gibiyim.

Biz de 36 haftalık doğduk. Bugün 58 günlüğüz. Tam tutamıyor benimki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…