Canım başından beri düzenli kullanan arkadaşlar var biogaiyayı. Doktor vermiş madem kullan düzenli sorunu geçene kadar. Her gün 5 damla vereceksin sadece 1 günlük değil.
Yapıyor 6dan sonra mızmızlanıyor emzir pışpışla gezdir duş aldır salla derken 9da bayıyorum geneldeKızlar bebeginiz aksam aglamasi yapiyor mu yada yapti mi belli bir dönemde
Kundakta salliyor musunuz
Oglum aksamlari agliyor bizde care kundakta salliyoruz . Besikte agliyor ay sanki o kundakta sallamamizi mi istiyor diyorum
Bana teselli verin kizlar bir benim sıpacık mi böyle
Ay benim kızda cok seviyor bunu eşime veriyorum o şekilde nasıl yapıyorsa 2dkkada uyutuyor3 gün ard arda yaptı benimki canım, hem de ne ağlama.. Ben ayakta sallamadım hiç ama beşiğini hafif hafif sallıyorum bazen.. Bazen de ana kucağında sallıyorum yine hızlı olmayacak şekilde.. O ağladığı zamanlar bunları da istemedi. Ben sırt üstü yatıp kızımı da yüzüstü üzerime koydum. Öyle rahatlıyor.
Bende bazen mama veriyorum hipp verdim sanırım kabız yaptı 3.gün bugun kaka yapmıyorBaharcım hepimizde aynı SORUNLAR var ne yazıkki dün biz kontrole gittiğimizde ben gazıda söyledim doktora bizim mamayı değiştirdi sen de benim gibi meme+mama veriyorsun . Golden goat. Keçi sütü ile yapılıyormuş sindirimi daha kolay, gaz yapma olasılığı daha az dedi. Biz başladık bakalım. Hipp kullanıyordum, Golden goat e geçtim. Kaka için hergün bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum hakiki zeytinyağı tülbentten süzüp . Vücudunu da zeytinyağı ile yağlıyorum. Kakasını yapıyor. Mamalar kabız yapabiliyor.
24 saat içinde bi kez 5 damla veriyorsun etki ediyor. Zaten o bir probiyotik içinde yararlı bakteriler var bağırsak florası için verirken tereddüt etme. Hergün aynı saatte vermeye dikkat et.Merhaba bizim kızın bir kaç gündürlü gündüzleri olmak üzere ara ara gaz sancısı vardı hatta ben geçen doktor kontrolüne gittiğimizde sölemiştim . Oda biogaia vermişti biz almak istemedik ama bugün aldık henüz vermedim günde 1 kere 5 kez yazmış ama bilemedim bu 24 saat için geçerli mi yoksa bir kerelik için mi . Siz kullanıyormusunuz nasıl kullandınız ? D vitamini verdim şimdi ikisi fazla mı oluur şimdi
Ohhh dışarı cıkmak cok iyi geliyor. Bugun bizde cıkıcaz hava güzel burda baya güneşli bebeklere de izin var bugunGünaydın herkese.Dün akşam sahilde arkadaşlarımızla buluşup oturduk, bizim kız üşeyecek diye çok korktum ama sarıp sarmaladım iyice. Oyuncak lahana bebeklere döndü çok şükür hiç huysuzlanmadı. Arkadaşlarım bayıldı kızıma bize de değişiklik oldu, iki insan gördük. Havalar düzelse alıp çıkıcam her gün ama hala bozuk atıyor İstanbulda havalar
Canım bebek arabanızdan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum dane alacagıma karar veremedimGünaydın kızlar. Bir kınadan kalan çıngırağım vardı aklıma gelir gelmez çıkardım oyun halısına da yatırdım bayıldı küçük bey.Debelendi durdu.
Bugün o istemedikçe beslememeye çalışıcam bakalım, dün çok emzirdiğim için kustu heralde. Babaanneye gidicez bugün kedimizide çantasıyla bebek arabasının altındaki bölmeye koyuyoruz çok tatlı oluyorlar
Eki Görüntüle 2643837
Valla ben yasak, serbest dinlemeden çıkarıyorumHer gün aynı saatte 5 damla vereceksin canım.. Ben kullanıyorum kızıma 2. şişeye başladık. Aynı saatte vermen önemli..
Aynen ya hava bozuk, bugün bebeklere vs serbest güya ama bu havada napiim.. Cuma da serbestmiş, inşallah hava güzel olur.
Canım havalandırma sistemi aynı havayı içeri verip duruyor diyorlar. Ortamda virüslü biri varsa yayılıyormuş. Ama orda öyle bir sistem var mıdır bilemem tabi..bugun disari ciktigimiza bize yakin e bebek var oraya girsek çocuklari riske mi ederimogluma bisiklet bakacagiz.
Daha erken değil mi zaten? Benimki de 1.5 aylık hala geri gidiyor kafa.. Ama tabi yüzüstü yatarken ya da dik tutarken kaldırabiliyor. Sadece geri düşmesin diye destekliyorum arkadan..İyi günler güzel anneler. Bizde bugün 1.5 aylık olduk. Bebisim hala Boynunu tutamiyor.doktor 36 haftalık doğduğu için normal dedi ama ben ister istemez endişeleniyorum. Normal mi sizce
Sevmedim ben bu işi tek gitmem kesin tutamam ben. Kan alırken bile ağladım hep bunu düşünemiyorumOperasyon sırasında kanadı biraz ama şu an bi sıkıntı yok canım
Normal bence canm küçük daha bizde 51 günlük olduk kucağımda kafası geri gidiyo tam tutamiyo daha ama kendi de kaldırıyo kafasını artık ara araİyi günler güzel anneler. Bizde bugün 1.5 aylık olduk. Bebisim hala Boynunu tutamiyor.doktor 36 haftalık doğduğu için normal dedi ama ben ister istemez endişeleniyorum. Normal mi sizce
Ben de tek gidemezdim babasını da kan tutuyo zaten bayıldı tansiyonu düştü bi de onla uğraştıkSevmedim ben bu işi tek gitmem kesin tutamam ben. Kan alırken bile ağladım hep bunu düşünemiyorum
aaa..Canım havalandırma sistemi aynı havayı içeri verip duruyor diyorlar. Ortamda virüslü biri varsa yayılıyormuş. Ama orda öyle bir sistem var mıdır bilemem tabi..
Sağıl canım çok teşekkür ederim. İnşallah düzene girer . Rahatlasında . Etkisini göstersin diye değil miHer gün aynı saatte 5 damla vereceksin canım.. Ben kullanıyorum kızıma 2. şişeye başladık. Aynı saatte vermen önemli..
Tamam canım çok teşekkür ederim. İnşallah düzelir . Evet bir arkadaş daha söyledi .. bizler bile bazen o kadar rahatsızşanırken onlar derdini anlatacak agız lar bile yok24 saat içinde bi kez 5 damla veriyorsun etki ediyor. Zaten o bir probiyotik içinde yararlı bakteriler var bağırsak florası için verirken tereddüt etme. Hergün aynı saatte vermeye dikkat et.
İçinde canlı bakteriler olduğu için sanırımSağıl canım çok teşekkür ederim. İnşallah düzene girer . Rahatlasında . Etkisini göstersin diye değil mi
Canımmm ben her emzirmeden sonra mama veriyorum 3 saatte bir. 30 cc ile başladık, şimdi 60 cc veriyorum.amayakında o da yetmeyecek gibi. Arada 90 cc Verecek gibiyim.Kızlar biz 1.5 aylık olduk, günde 3 kere mama veriyorum. Bir gece yatmadan, bir sabah, bir de saat 3 gibi falan.. Kilo alımı epey iyi, günlük 40 gram kadar alıyor. Mamayı bırakayım dedim ama işte yetmiyor aranıyor. Memeler kısa aralıklarda dolmuyor demek doyacak kadar.. Aralarda mama verince memeler doluyor ve diğer öğünlerde yetiyor.
Sizlerden hala mama kullananlar var mı takviye olarak? 90 cc veriyordum ben ama artık ondan sonra aranmaya başladı, dün akşamdan itibaren 105cc yapmaya başladık. Siz ne kadar sıklıkta ve ne ölçüde veriyorsunuz?
Biz de 36 haftalık doğduk. Bugün 58 günlüğüz. Tam tutamıyor benimki deİyi günler güzel anneler. Bizde bugün 1.5 aylık olduk. Bebisim hala Boynunu tutamiyor.doktor 36 haftalık doğduğu için normal dedi ama ben ister istemez endişeleniyorum. Normal mi sizce
Adey oldun diye niye mutlusun kızBen siftahı açtım adet oldum çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?