- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
3 gün ard arda yaptı benimki canım, hem de ne ağlama.. Ben ayakta sallamadım hiç ama beşiğini hafif hafif sallıyorum bazen.. Bazen de ana kucağında sallıyorum yine hızlı olmayacak şekilde.. O ağladığı zamanlar bunları da istemedi. Ben sırt üstü yatıp kızımı da yüzüstü üzerime koydum. Öyle rahatlıyor.Kızlar bebeginiz aksam aglamasi yapiyor mu yada yapti mi belli bir dönemde
Kundakta salliyor musunuz
Oglum aksamlari agliyor bizde care kundakta salliyoruz . Besikte agliyor ay sanki o kundakta sallamamizi mi istiyor diyorum
Bana teselli verin kizlar bir benim sıpacık mi böyle
Ah keske 3 gun olsa canim3 gün ard arda yaptı benimki canım, hem de ne ağlama.. Ben ayakta sallamadım hiç ama beşiğini hafif hafif sallıyorum bazen.. Bazen de ana kucağında sallıyorum yine hızlı olmayacak şekilde.. O ağladığı zamanlar bunları da istemedi. Ben sırt üstü yatıp kızımı da yüzüstü üzerime koydum. Öyle rahatlıyor.
Evet canım çok sorunlu hamilelik geçirdim. Şükür Nisan ayında doğum yaptım. 36. Haftada. Hep özelde muayene oldum, heyeti de orası verdi sürekli. Size de sorunsuz hamilelik sağlıklı Doğum dilerim.Birşey sorabilirmiyim maşallah bu arada bebişe özel hastahaneden mi aldınız raporu
sunnet mi oldu minik hayirli olsun
Evet bize gecerli degil midir ya ?
ben oleyim o zaman2.ayda 1100 aldı
Doğum öncesine 8 hafta eklendi , Doğum sonrası yine 8 hafta.Kizlar ben yanlis anladim galiba 32. Hafta yerine 24. Haftadan itibari ile baslayacak ve sure yine 16 hafta mi olacakyani annr dogurur dogurmaz ise mi baslayacak ay kafam allak bullak oldu bu ne sacmalik
Canımmm benim bebeğim 2450 doğdu, sonra 2 kiloya düştü . Sarılık oldu yoğun bakımda 18 gün kaldı. 2.500 kilo ile taburcu ettiler. Sütüm o hastanedeyken üzüntüden iyice azaldı. Önce emzirip sonra her öğün mama veriyorum. Bir gram alması bile insanı nasıl sevindiriyor siz de bilirsiniz. Dün kalça röntgeni ve kontrol için gittik. Bebeğim 3.650 olmuş, sevinçten ağladım. Bu arada bugün 58 günlüğüz. Kilosu az diye kalça röntgeni çekilmedi 4-4,5 kilo olsun öyle dedi dr. Demem o ki, kimin ne dediği umrunuzda olmamalı. Şimdi bebekler. Yarın büyüdüklerinde, okul zamanı da izin verirseniz herkes bişey diyecek. Sağlıklı olsun zayıf olsun. Zaten kilo büyüdüğünde sorun olacak. Allah güzel günlerini göstersin hepimize, sağlıkla büyütelim inşallah.Moralim çok bozuk bebeğm 2800 doğmuştu ilk ay az kilo aldı 2. Ay ölçümünde de 4300 çıktı. Her gören bu ne kadar ufak diyo burda okudğum nerdeuse tüm bebekler benimkinden kilolu. Biliyorum sağlıklı olması önemli tabiki ama insanlardan yorumlarından gerçekten bıktım
Ay süper fikir buGünaydın kızlar. Bir kınadan kalan çıngırağım vardı aklıma gelir gelmez çıkardım oyun halısına da yatırdım bayıldı küçük bey.Debelendi durdu.
Bugün o istemedikçe beslememeye çalışıcam bakalım, dün çok emzirdiğim için kustu heralde. Babaanneye gidicez bugün kedimizide çantasıyla bebek arabasının altındaki bölmeye koyuyoruz çok tatlı oluyorlar
Eki Görüntüle 2643837
Baharcım hepimizde aynı SORUNLAR var ne yazıkki dün biz kontrole gittiğimizde ben gazıda söyledim doktora bizim mamayı değiştirdi sen de benim gibi meme+mama veriyorsun . Golden goat. Keçi sütü ile yapılıyormuş sindirimi daha kolay, gaz yapma olasılığı daha az dedi. Biz başladık bakalım. Hipp kullanıyordum, Golden goat e geçtim. Kaka için hergün bir çay kaşığı zeytinyağı veriyorum hakiki zeytinyağı tülbentten süzüp . Vücudunu da zeytinyağı ile yağlıyorum. Kakasını yapıyor. Mamalar kabız yapabiliyor.Kizlar bebegim bugun huysuz ya 2 ay doldu 64 gunluk olduk. Henuz kaka yapmadi Bu gaz kaka konusu beni cok yoruyor. Birde ağliyor yauyku duzenimizide yok malessf ( kizlar bu duzene girecekmi yaa )
Ay muhteşemGünaydın kızlar. Bir kınadan kalan çıngırağım vardı aklıma gelir gelmez çıkardım oyun halısına da yatırdım bayıldı küçük bey.Debelendi durdu.
Bugün o istemedikçe beslememeye çalışıcam bakalım, dün çok emzirdiğim için kustu heralde. Babaanneye gidicez bugün kedimizide çantasıyla bebek arabasının altındaki bölmeye koyuyoruz çok tatlı oluyorlar
Eki Görüntüle 2643837
Aynen kedişte bile gezmiş oluyor.. Sevmiyor bizim Karamel bu çantasını, alışsa bebeği gezdiririz artık o zaman onuda çıkartıcaz ama bakalımAy süper fikir buBiz de kediyi aşıya götürecektik, araba yok nasıl götüreceğiz diyorduk. Elde taşımak zor, toplu taşımaya da güvenemiyoruz şu an.. Böyle hem bebişi gezdirmiş oluruz hem Miayı aşıya götürürüz
Ne güzel bir fotoğraf buGünaydın kızlar. Bir kınadan kalan çıngırağım vardı aklıma gelir gelmez çıkardım oyun halısına da yatırdım bayıldı küçük bey.Debelendi durdu.
Eki Görüntüle 2643837
Benim görümceler hep öyle geliyormus tehlikeli olmaz bence pusette de yazık kız çok kısıtlı alanı kiyamam o kadar saat tabi sen dene bizi de aydinlat heyecanla bekliyorum bende düşünüyordum nasıl gidecek diyeCanım tehlikeli olmaz mı öyle? Ben pusette götürürüm diyordum.
Seninki düşüyormuş, benimki bilerek atıyor puf diye uyumamak iciny
Libidoma mi sağlık
Ya sorma öyle bi ağlıyor ki biri bişey yaptım sanır
Akiyo canım bazen. Bazen de sıkmam gerekiyor akması için ısısına falan bakarken.
Canım sabit bi ağlama saati yok benimkinin keyfine göre ama agladiginda beşikte sallayınca uyumuyor benimkide ya kucak ya da ayakta istiyor ne fark ediyorsa beşik düşmanı bunlarKızlar bebeginiz aksam aglamasi yapiyor mu yada yapti mi belli bir dönemde
Kundakta salliyor musunuz
Oglum aksamlari agliyor bizde care kundakta salliyoruz . Besikte agliyor ay sanki o kundakta sallamamizi mi istiyor diyorum
Bana teselli verin kizlar bir benim sıpacık mi böyle
Merhaba bizim kızın bir kaç gündürlü gündüzleri olmak üzere ara ara gaz sancısı vardı hatta ben geçen doktor kontrolüne gittiğimizde sölemiştim . Oda biogaia vermişti biz almak istemedik ama bugün aldık henüz vermedim günde 1 kere 5 kez yazmış ama bilemedim bu 24 saat için geçerli mi yoksa bir kerelik için mi . Siz kullanıyormusunuz nasıl kullandınız ? D vitamini verdim şimdi ikisi fazla mı oluur şimdi
Her gün aynı saatte 5 damla vereceksin canım.. Ben kullanıyorum kızıma 2. şişeye başladık. Aynı saatte vermen önemli..Merhaba bizim kızın bir kaç gündürlü gündüzleri olmak üzere ara ara gaz sancısı vardı hatta ben geçen doktor kontrolüne gittiğimizde sölemiştim . Oda biogaia vermişti biz almak istemedik ama bugün aldık henüz vermedim günde 1 kere 5 kez yazmış ama bilemedim bu 24 saat için geçerli mi yoksa bir kerelik için mi . Siz kullanıyormusunuz nasıl kullandınız ? D vitamini verdim şimdi ikisi fazla mı oluur şimdi
Aynen ya hava bozuk, bugün bebeklere vs serbest güya ama bu havada napiim.. Cuma da serbestmiş, inşallah hava güzel olur.Günaydın herkese.Dün akşam sahilde arkadaşlarımızla buluşup oturduk, bizim kız üşeyecek diye çok korktum ama sarıp sarmaladım iyice. Oyuncak lahana bebeklere döndü çok şükür hiç huysuzlanmadı. Arkadaşlarım bayıldı kızıma bize de değişiklik oldu, iki insan gördük. Havalar düzelse alıp çıkıcam her gün ama hala bozuk atıyor İstanbulda havalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?