- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
He sen memenin ardına veriyorsun. Ben mesela o öğün meme vermiyorum sadece mama veriyorum. Diğer öğünlerde de sadece meme.. Tabi tek tük memenin yetmediği arandığı zamanlar da oluyor. O zaman da senin gibi 30-45 cc takviye yapıyorum.Canımmm ben her emzirmeden sonra mama veriyorum 3 saatte bir. 30 cc ile başladık, şimdi 60 cc veriyorum.amayakında o da yetmeyecek gibi. Arada 90 cc Verecek gibiyim.
O ne kız?Kızlar bugün aralıklı oruca başladım.
Yaa 70 gün oldu bende tık yokBen siftahı açtım adet oldum çok mutluyum
Eşim aralıklı oruçla inanılmaz kilolar verdiKızlar bugün aralıklı oruca başladım.
Günaydın kızlar. Bir kınadan kalan çıngırağım vardı aklıma gelir gelmez çıkardım oyun halısına da yatırdım bayıldı küçük bey.Debelendi durdu.
Bugün o istemedikçe beslememeye çalışıcam bakalım, dün çok emzirdiğim için kustu heralde. Babaanneye gidicez bugün kedimizide çantasıyla bebek arabasının altındaki bölmeye koyuyoruz çok tatlı oluyorlar
Eki Görüntüle 2643837
Kızlar bugün aralıklı oruca başladım.
Nasil anliyorsunuz mamaya gerek oldugunuHe sen memenin ardına veriyorsun. Ben mesela o öğün meme vermiyorum sadece mama veriyorum. Diğer öğünlerde de sadece meme.. Tabi tek tük memenin yetmediği arandığı zamanlar da oluyor. O zaman da senin gibi 30-45 cc takviye yapıyorum.
Fonksiyonel, kayıyor gibi yolda giderken ama ağır canım biz çok araştıramadan almıştık ebebekte indirim var diye alel acele. Ama ağırlığı sıkıntı bence. Birde çok yer kaplıyor gibime geldi toplandığında. Belkide travel sistemlerin hepsi çok yer kaplıyordur bu şekilde. Bizimkinin adı; 'Casual Cadillac Air Torana Travel Sistem' canım bakmak istersen.Canım bebek arabanızdan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum dane alacagıma karar veremedim
Kızlar ben bebişimin tırnaklarını kestim ilk defa. Sözde kestim eldiveni ni çıkardım artık ama yüzünü çok fena çizmiş nerde yanlış yaptım acaba siz nasıl kesiyorsunuz?
Canım bu aslında sağlıklı bir beslenme çeşidi. İki öğüne dayanıyor. Belli saatler aç kalıp, belli saatler yiyorsun.O ne kız?
Ay hadi inşallah bende veririm.Eşim aralıklı oruçla inanılmaz kilolar verdi
Sağol canım, kolay uygulanabilir birşey aslında. Umarım bende fayda görürüm.Muhteşem
Ben bir ara kardeşime başlatmıştım.
O irade gösteremedi ama bence çok güzel bir şey. Deneyip fayda gören çok kişi var. Ben çok acıkıyorum ya bu ara deneyemem de sonra bende yaparım belki. Kolay gelsin canımcım.
Kestikten sonra bir de törpüleyebilirsen sivri yerleri kalmaz ve yüzünü çizemez. İlk doğduğu gün çok uzundu tırnakları o gün kestim beklemedim ☺
Canım bebek törpüsüyle kenarlarını törpüle o Zaman çizilmiyor yüzüKızlar ben bebişimin tırnaklarını kestim ilk defa. Sözde kestim eldiveni ni çıkardım artık ama yüzünü çok fena çizmiş nerde yanlış yaptım acaba siz nasıl kesiyorsunuz?
Benim 44ncü gün. Hala kanamam devam ediyor. Hiç kahverengi olmadı. KesilmediKizlar ben dogum yapali 56 gun oldu kanamam tam kesilmemisti kisa kesilip koyu kahveye dönmustu, 2 gundur kirmizi geliyor adetmi oluyorum diye doktoruma sordum olabilir takip et dedi.bukadar erken.adet olabilirmiyimkibenim gibi olan varmi?
Biz kulkanıyoruz 20 günlükten beri çok faydasını gördük hatta bir ara arttı gazımız biraz zinco ile beraber veriyorum Biogaia günde 1 kere 5 damla veriyorumMerhaba bizim kızın bir kaç gündürlü gündüzleri olmak üzere ara ara gaz sancısı vardı hatta ben geçen doktor kontrolüne gittiğimizde sölemiştim . Oda biogaia vermişti biz almak istemedik ama bugün aldık henüz vermedim günde 1 kere 5 kez yazmış ama bilemedim bu 24 saat için geçerli mi yoksa bir kerelik için mi . Siz kullanıyormusunuz nasıl kullandınız ? D vitamini verdim şimdi ikisi fazla mı oluur şimdi
Bende senin gibi veriyorum aynı saatler genelde ama ben 45 ml veriyorum mamayı ilk ay kilo alımı güzeldi bu ayımız dolmadı ama dün gittik 3 haftada 500lerde almış doktor iyi gayet dediKızlar biz 1.5 aylık olduk, günde 3 kere mama veriyorum. Bir gece yatmadan, bir sabah, bir de saat 3 gibi falan.. Kilo alımı epey iyi, günlük 40 gram kadar alıyor. Mamayı bırakayım dedim ama işte yetmiyor aranıyor. Memeler kısa aralıklarda dolmuyor demek doyacak kadar.. Aralarda mama verince memeler doluyor ve diğer öğünlerde yetiyor.
Sizlerden hala mama kullananlar var mı takviye olarak? 90 cc veriyordum ben ama artık ondan sonra aranmaya başladı, dün akşamdan itibaren 105cc yapmaya başladık. Siz ne kadar sıklıkta ve ne ölçüde veriyorsunuz?
Virüs var ya alırlar mı ki bi kaç kişiyi. Bir de tek olursa başkasını sokmak da istemem of şimdiden kafam karıştı valla. Eşime de dedim de evde 300 400 e yapılıyor eve çağıralım dedi de bence gerek yok o kdar paraya dedim eve istemiyorumBen de tek gidemezdim babasını da kan tutuyo zaten bayıldı tansiyonu düştü bi de onla uğraştıkİyi ki annem gelmiş bizle
Benimki bir öğünde 45le asla doymaz. 90 bile yetmiyor artıkBende senin gibi veriyorum aynı saatler genelde ama ben 45 ml veriyorum mamayı ilk ay kilo alımı güzeldi bu ayımız dolmadı ama dün gittik 3 haftada 500lerde almış doktor iyi gayet dedi
Memeden sonra hala yumruklarını sokuyorsa ağzına doymamış demektirNasil anliyorsunuz mamaya gerek oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?