2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canımmm ben her emzirmeden sonra mama veriyorum 3 saatte bir. 30 cc ile başladık, şimdi 60 cc veriyorum.amayakında o da yetmeyecek gibi. Arada 90 cc Verecek gibiyim.
He sen memenin ardına veriyorsun. Ben mesela o öğün meme vermiyorum sadece mama veriyorum. Diğer öğünlerde de sadece meme.. Tabi tek tük memenin yetmediği arandığı zamanlar da oluyor. O zaman da senin gibi 30-45 cc takviye yapıyorum.

Muhteşem

Kızlar bugün aralıklı oruca başladım.

Ben bir ara kardeşime başlatmıştım.
O irade gösteremedi ama bence çok güzel bir şey. Deneyip fayda gören çok kişi var. Ben çok acıkıyorum ya bu ara deneyemem de sonra bende yaparım belki. Kolay gelsin canımcım.

Kızlar ben bebişimin tırnaklarını kestim ilk defa. Sözde kestim eldiveni ni çıkardım artık ama yüzünü çok fena çizmiş nerde yanlış yaptım acaba siz nasıl kesiyorsunuz?

Kizlar ben dogum yapali 56 gun oldu kanamam tam kesilmemisti kisa kesilip koyu kahveye dönmustu, 2 gundur kirmizi geliyor adetmi oluyorum diye doktoruma sordum olabilir takip et dedi.bukadar erken.adet olabilirmiyimki benim gibi olan varmi?

Nasil anliyorsunuz mamaya gerek oldugunu

Canım bebek arabanızdan memnun musunuz? Bende almayı düşünüyorum dane alacagıma karar veremedim
Fonksiyonel, kayıyor gibi yolda giderken ama ağır canım biz çok araştıramadan almıştık ebebekte indirim var diye alel acele. Ama ağırlığı sıkıntı bence. Birde çok yer kaplıyor gibime geldi toplandığında. Belkide travel sistemlerin hepsi çok yer kaplıyordur bu şekilde. Bizimkinin adı; 'Casual Cadillac Air Torana Travel Sistem' canım bakmak istersen.

Kızlar ben bebişimin tırnaklarını kestim ilk defa. Sözde kestim eldiveni ni çıkardım artık ama yüzünü çok fena çizmiş nerde yanlış yaptım acaba siz nasıl kesiyorsunuz?

Kestikten sonra bir de törpüleyebilirsen sivri yerleri kalmaz ve yüzünü çizemez. İlk doğduğu gün çok uzundu tırnakları o gün kestim beklemedim

Canım bu aslında sağlıklı bir beslenme çeşidi. İki öğüne dayanıyor. Belli saatler aç kalıp, belli saatler yiyorsun.
Eşim aralıklı oruçla inanılmaz kilolar verdi
Ay hadi inşallah bende veririm.
Sağol canım, kolay uygulanabilir birşey aslında. Umarım bende fayda görürüm.

Kizlar ben dogum yapali 56 gun oldu kanamam tam kesilmemisti kisa kesilip koyu kahveye dönmustu, 2 gundur kirmizi geliyor adetmi oluyorum diye doktoruma sordum olabilir takip et dedi.bukadar erken.adet olabilirmiyimki benim gibi olan varmi?
Benim 44ncü gün. Hala kanamam devam ediyor. Hiç kahverengi olmadı. Kesilmedi

Biz kulkanıyoruz 20 günlükten beri çok faydasını gördük hatta bir ara arttı gazımız biraz zinco ile beraber veriyorum Biogaia günde 1 kere 5 damla veriyorum

Bende senin gibi veriyorum aynı saatler genelde ama ben 45 ml veriyorum mamayı ilk ay kilo alımı güzeldi bu ayımız dolmadı ama dün gittik 3 haftada 500lerde almış doktor iyi gayet dedi

Ben de tek gidemezdim babasını da kan tutuyo zaten bayıldı tansiyonu düştü bi de onla uğraştık İyi ki annem gelmiş bizle
Virüs var ya alırlar mı ki bi kaç kişiyi. Bir de tek olursa başkasını sokmak da istemem of şimdiden kafam karıştı valla. Eşime de dedim de evde 300 400 e yapılıyor eve çağıralım dedi de bence gerek yok o kdar paraya dedim eve istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…