- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Canım çok geriye takma ucuna tak mochiyi yoksa benimki de çok acıtıyor çok vakumlatmaman lazımKızlar bu mochi yi sipariş etmiştim dün geldi denedim bugün evet çok iyi urun el pompasının 30 40 cc fazlası sonuç aldım ama benim canim çok yandı herkes hiç acimiyo diyo ben mi yanlış bir şey yapıyorum yoksa ilk başlarda bi normal mi
Biz 2 aylık olduk canım meme+mama günde 4 defa sana ilave 7 gibi de veriyorum ben 60 cc 90 cc verdim kustu rahatsız oldu bıraktım biz de ortalama ayda 1 kilo alıyoruz onun için zorlanıyorumKızlar biz 1.5 aylık olduk, günde 3 kere mama veriyorum. Bir gece yatmadan, bir sabah, bir de saat 3 gibi falan.. Kilo alımı epey iyi, günlük 40 gram kadar alıyor. Mamayı bırakayım dedim ama işte yetmiyor aranıyor. Memeler kısa aralıklarda dolmuyor demek doyacak kadar.. Aralarda mama verince memeler doluyor ve diğer öğünlerde yetiyor.
Sizlerden hala mama kullananlar var mı takviye olarak? 90 cc veriyordum ben ama artık ondan sonra aranmaya başladı, dün akşamdan itibaren 105cc yapmaya başladık. Siz ne kadar sıklıkta ve ne ölçüde veriyorsunuz?
Bence gayet iyi uyuyor benim ki 2 saati asla geçirmiyor uykuda çoğu zaman ayağımda sallıyorum nerde o kadar uykuBak bizim de uyku düzenimiz sizle aynı.. 10 gibi 11 gibi uzun uykuya dalıyor 5 saat sonra kaldırıyorum 3 gibi emiyor yine yatıyor. 7-7 buçuk gibi kalkıyor, emiyor. Yine uyuyor 10, 11 e kadar.. Tabi arada saatlerde oynamalar oluyor, uykuya direnirse.. Umarım normale döneriz
Sürekli huzursuz aglayan bir bebek olunca öbür yavrumla ilgilenmeyi bırak sussun diye bide kızıyoruz bu cocuk beni hep bunalimlara sokuyor1 den çok çocuğu olanlar sütünüz bebişinize yetiyormu? Bu tempoyla annede süt mü kalır
Çok acayip ağladı canım ya sonra kaka yaptığında gelen kaka da bayağı sert macun gibiydi. Yine de yapmamaya çalışırım canım öyle şiddetli ağlayınca dayanamadım.Canım 1 günden birşey olmaz ki fitili hemen dayama bir dahakine.
Sağol canım denicem belki bize de iyi gelir. Bende kabızım zaten. 3 gündür sulu yemek yemedim oda bebeği kabız yaptı heralde.Mesir macunu beni de bebeğimi de ishal etmisti. Hem sut arttiriyor) hem.bagisiklik kazandiriyor
Hep mi böyle yoksa düne özgü birşey miydi canım? Benim ilk bebeğimde reflü vardı, aynı tarif ettiğin gibi kusardi ama doğduğundan beri hep kustuÇok fazla kusuyor son 10 gündür. çok emzirdiğimi düşündüğüm anlar da oldu tabi dün doktora götürmüştük bebek reflüsüdür dedikilosu falan iyi kan tahlilleri baktı iyidi karın ultrason baktı iyi dedi ama dün hastane de üşüttü mü anlamadım be kadar emzirsem hepsini kustu o kadar moralim bozuk ki başka bir doktordan daha randevu aldım yarın götüreceğim içim acıyor ya kusunca
Geçen günde yazmıştım canım yoğurtlu semizotu yemiştim akşam yemeğinde, çiğ olarak ama. Ertesi gün kızımın bagirsaklari iyi çalıştı. Çok kaka yaptı ama huzursuzdu o gün o niyeydi anlamadım. Bir dene faydalı olur belkiKızlar ne yemeyelim de kabız olmasın bu yavrular? Bilginiz var mı yaaa?
Öyle çok öyle çok canı yandı ki bebeğimin şimdi. 2. gün halbuki fitil kullanmak zorunda kaldım. 5. güne kadar nasıl bekledi sizin bebekler ağlamadılar mı acaba? Hata mı yaptım ki şimdi fitil vererek? Uykudan uyandı, uyku sesiyle boğazını yırtana kadar ağladı. Çok kötü oldum ya. Ne yememeliyiz?? Ne yiyelim ya da? Var mı bilgisi olann?
Ilk doğumda 9 ay adet olmamıştım düşünün şişkinliğiAdey oldun diye niye mutlusun kız
Normal aslında bir seneye kadar ama beklemek kötüYaa 70 gün oldu bende tık yok
51 günlük canım kırkım cıktı 11 gün sonra musluğu açtıkAaa hadi hayırlısı kaç ay sonra yanı bebek kaç aylık oldu
Bugun sessiz buralarbizim kız dünkü kakadan sonra uykuya verdi kendini kaç gündür uykularında ıkınıp uyumadığından sanırım keyifli keyifli uyuyor. Keşke hep böyle olsalar yaa
Normal aslında bir seneye kadar ama beklemek kötü
Özlememişim ya olmasam da olur sankiNormal aslında bir seneye kadar ama beklemek kötü
Doğru haklısın benim adetlerim çok düzensizdi 3 ay adet olmazdım sonra bir olurdum 1 ay hiç kesilmedenIlk doğumda 9 ay adet olmamıştım düşünün şişkinliği
Benimde ilk yapışımda çok canım yanmıştı ama sonrakiler de olmadı birde şunu fark ettim mochi ile sağılan süt daha yağlı oluyor makina ile sağdığımda yağı üste çıkıyor altta sulu kısmı kalıyorduKızlar bu mochi yi sipariş etmiştim dün geldi denedim bugün evet çok iyi urun el pompasının 30 40 cc fazlası sonuç aldım ama benim canim çok yandı herkes hiç acimiyo diyo ben mi yanlış bir şey yapıyorum yoksa ilk başlarda bi normal mi
Ay evet yaaa hayalim bu benimOh maşallah kuzuya. Birde uyutmaya çalışırken tık diye uyusa lar ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?