2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım çok geriye takma ucuna tak mochiyi yoksa benimki de çok acıtıyor çok vakumlatmaman lazım

Bu saatte kalktım süt sagdım uyanıp emmedi bizimki sol göğsüm de doluydu geceden. Uyandım üstüme akmış hep. Bu gögüsler ne zaman terbiye olucak hep üzerime akıyo çok kötü bişey ya. Gecen gün yataga kadar gecmiş her seferinde birini emzirirken diğeri akmaya başlıyor ziyan oluyor ya

Biz 2 aylık olduk canım meme+mama günde 4 defa sana ilave 7 gibi de veriyorum ben 60 cc 90 cc verdim kustu rahatsız oldu bıraktım biz de ortalama ayda 1 kilo alıyoruz onun için zorlanıyorum

Bence gayet iyi uyuyor benim ki 2 saati asla geçirmiyor uykuda çoğu zaman ayağımda sallıyorum nerde o kadar uyku maşallahhh kuzuma

1 den çok çocuğu olanlar sütünüz bebişinize yetiyormu? Bu tempoyla annede süt mü kalır

Canım 1 günden birşey olmaz ki fitili hemen dayama bir dahakine.
Çok acayip ağladı canım ya sonra kaka yaptığında gelen kaka da bayağı sert macun gibiydi. Yine de yapmamaya çalışırım canım öyle şiddetli ağlayınca dayanamadım.
Mesir macunu beni de bebeğimi de ishal etmisti. Hem sut arttiriyor) hem.bagisiklik kazandiriyor
Sağol canım denicem belki bize de iyi gelir. Bende kabızım zaten. 3 gündür sulu yemek yemedim oda bebeği kabız yaptı heralde.

Hep mi böyle yoksa düne özgü birşey miydi canım? Benim ilk bebeğimde reflü vardı, aynı tarif ettiğin gibi kusardi ama doğduğundan beri hep kustu
Çocuğum 7. Aya kadar. Belki usutmustur dediğin gibi

Geçen günde yazmıştım canım yoğurtlu semizotu yemiştim akşam yemeğinde, çiğ olarak ama. Ertesi gün kızımın bagirsaklari iyi çalıştı. Çok kaka yaptı ama huzursuzdu o gün o niyeydi anlamadım. Bir dene faydalı olur belki

Bugun sessiz buralar bizim kız dünkü kakadan sonra uykuya verdi kendini kaç gündür uykularında ıkınıp uyumadığından sanırım keyifli keyifli uyuyor. Keşke hep böyle olsalar yaa

Oh maşallah kuzuya. Birde uyutmaya çalışırken tık diye uyusa lar ne güzel olur.

Günaydın herkese dün gece eşim ben salonda yatıcam önceki gece hiç uyuyamadım bebekle ilgilenmekten dedi. Dedim sen bilirsin aşkısı aldım bebemi yanıma yan gelip yattık rahat rahat koca yatakta

Yine uykusuz bir gecenin sabahından günaydınlar herkese..uykusuzluktan yorgunluktan stresten dün tansiyonum çıktı 18-12 ilacımı aldım ağrı kesici falan gün içinde dinlendim baya akşama normale döndü ama bizim minik cadı gece yine avazı çıktığı kadar bağırarak ağladığı için uykusuzluk yorgunluk hat safhada yine..ne zaman normale dönücek acaba

Benimde ilk yapışımda çok canım yanmıştı ama sonrakiler de olmadı birde şunu fark ettim mochi ile sağılan süt daha yağlı oluyor makina ile sağdığımda yağı üste çıkıyor altta sulu kısmı kalıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…