Canim allah rahmet eylesin, cok haklisin ölümün ne kadar aci oldugunu babamdan biliyorumKızlar annelerine öf bile demeyin.. kırmayın üzmeyin çocuk bakmak zor da olsa onlara nazik olun.. kıymetini ölünce anlıyor insan.. ben mezarına bile gidemiyorum çok özledim coook..
Ay canim sabahta annem aradi bagirip cagiriyor neden acmiyorsun diye ya cocukla ilgileniyirum dedim oradan sadece siz mi cocuk getirdiniz dunyaya flan bir bagiris cagiris neye ugradigimi sasirdim. Kac gundur o ariyormus ben aramiyormusum. Kac zamandir evdeler bunaldilar bence canim takma kafana gecer gider..
Aynen canım benimki de öyle işte. Birde benim annem çok zor karakterde bir insan. Anlaşması zor yani. Takmamaya çalışıyorum ama çok yoruyor beni.agacsizkoalaa
Canim benim annemde yasi ilerledikce cocuk gibi ilgi bekler oldu birde alinganlik yapiyor sorma40 gun bizimleydi ama herseye alinganlik yapti bakalim yanina gidersem gönlünü alirim ama bir turlu ayarlayamadim
Aynen öyle, günde 5 kere arasam açar konuşur. Ne konuşucaz o kadar diyorum millet ne konuşuyor diyor. Dedikodu yapıyorlar dedim en sonunda bendeSende iyiki varsın canım. Bende günde 1 defa konuşurum öyle durmadan arayamam ki dediğin gibi. Çokta severim başımın üstüne yeri var ama zırt pırt aramak doğru değil bence. Bazıları çok abartıyor her dk konuşuyorlar. Gün içinde nasıl iyimi sesini duy tamamdır. Senin annenin huyu böyle demek ki. Yine bizlere sabretmek düşüyor kendini de hiç üzme he de gitsin.
Gercekten annelik bambaska birseymis 9 ay tasi dogur bak büyütsimdi kizima bakıyorum o kadar masum ki bana muhtac annelerin hakki odenmez
Önlem almadınız mıKizlar dun aksamdan beri migdem bulaniyor umarim hamile faLn degilimdir
Evef canim babam memleketten gelirmis istanbula calismaya annem cocuklarla koyde yalnizmis mektupla haberlesirlesirlermis, babam anlatirdi insaat gibi bir yerde kalirlarmis 2 haftada 1 hamama giderlermis bitlenmis daha cok gencmis melek gibi bir adamdi sirtinda yuk tasiyarak hic birseyimizi eksik etmedi yemedi yedirdi icmedi icirdi bense ona tek birsey yapamadim. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.Bide eskiler bizim gibi rahat değillerdi. Bizim herşey elimizin altında. Onlar bizleri ne zorluklarla buyutmusler.
Yok canim ya simdide diyor gece gece yanasiyorsun uyku sersemiyim bilmiyorum diyor. Ama bence migdemo bozmus olabilirim cunku migde bulantisi bu kadar erken baslamamisti ilkindeÖnlem almadınız mı
Bilinçli insanlarsınız eğer istemiyorsanız önleminizi alın, dikkat etmeyip inşallah olmaz demek de doğru değil bence...Yok canim ya simdide diyor gece gece yanasiyorsun uyku sersemiyim bilmiyorum diyor. Ama bence migdemo bozmus olabilirim cunku migde bulantisi bu kadar erken baslamamisti ilkinde
Başınız sağolsun gerçekten öyle daha iki ayda neler yaşıyoruz başımız sıkışsa en basiti burada destek oluyoruz doktor elimizin altında imkan çok Rabbim sağlık Sıhhat versin inşallahBide eskiler bizim gibi rahat değillerdi. Bizim herşey elimizin altında. Onlar bizleri ne zorluklarla buyutmusler.
Haklisin tabi fakat 4 sene bu sekilde tedbir aldik ( dikkat ederek ) hic birsey olmadi, ben yine esimin dikkat ettigini dusunmustum simdide bir ihtimal, umarim olmaz olursa da yapacak birsey yok 2 cocugu bir arada buyutur cikaririz.Bilinçli insanlarsınız eğer istemiyorsanız önleminizi alın, dikkat etmeyip inşallah olmaz demek de doğru değil bence...
Hemen hemen her öğünde kusardi, fışkırır şekilde kusardi hem de. Fazlasını kusuyorsa o belli olur zaten ama oğlumun midesinde ne var ne yok çıkardı nerdeyse. Sonra bir daha emzir bir daha mama ver böyle sürer giderdi.Bilmiyorum ki salı günkü doktor reflü dedi bugün ki normal kusmadır dedi idrar kültürüne bakacak enfeksiyon olabilir dedi özellikle akşamları emzirinve çok kusuyor mama yerken daha az kusuyor sütüm mü çok diye düşünüyorum peki sizin bebeğiniz her yemekten sonra kusuyor muydu
Seni çoook iyi anlıyorum. Ah ah neden kimse bizi anlamıyor bizden başka? Doğumdan bu yana kendimiz baktık büyüttük, kimseye gram lohusa tribi nazı yapamadık. Milletten anlayış beklerken bizi suçlar nitelikteki konuşmaları kabullenemiyorum. Ben de ablamla küsüştüm geçen.. Kayınvalidemleri yarım saat 1 saatliğine çağırdım, 2 haftadır kimseyle görüşmemişler diye dedim. Vay efendim ben ne terbiyesizmişim, ben lutfetmişim de öyle gelebilmişler, hem de 1 saatliğineymiş. Kendi de yeğenini görmek isteyip gelemiyormuş benim yüzümden.. Dedim ben bebeğimi riske atamam bu virüs belasına.. Ölenler ecelyle ölmüş de bilmem ne.. Kendileri asla virüsü takmıyor, nasıl çağırayım. Dedim benim çocuğum hasta, risk grubunda. Öff ne hastalığı var dedi. Dedim kalbinde 2 tane delik var. Üzülmeyin diye kimseye demedik bir ailelere söyledik dedim. Ailelerden kaastım benim be eşimin anne babasıydı. Bu başladı vaaay ben aile değilim demek, yerimi bilirim bubdan sonra falan filan ama ne ağır şeyler söyledi. Ben çocuğumu kimseye vermek istemediğimden virüsü bahane ediyormuşum falan.. O gün o kadar mpralim bozuldu ki, ağladım. Ben neden başkalarının nazını tribini çekmek zorundayım ki, kendim nasıl bir süreçten geçtim kimse düşünmüyor. İlk çocuğum, hastanede yalnız doğurdum, öksüz gibi yetim gibi yapayalnız.. Şu an halimizi düşününce bile ağlayasım geliyor. Bizi ancak biz anlarız bu gruptakiler anlar. Biz mi istedik böyle olsun, kim istemez mutlu gününde ailesi yanında olsun.Kızlar annemle tartıştık, yine sinirden ağlattı beni. Konu hep aynı. Neden aramıyorsun? Arıyorum her gün hem de. Doğum yapana kadar her gün normal konuşuyorduk, doğumdan sonra kızımın uyanmasına göre görüntülü arıyorum. Sürekli fotoğraf, video atıyorum ama yetmiyor. İstiyorki günde 3 5 defa arıyım. Eskiden çalışıyordum, şimdi bebek var nasıl mümkün olsun bu? Az önce konuşurken öf dedim diye suratıma telefonu kapadı. Kızım uyanınca görüntülü aradım oturmuş ağlıyor bana senin gibi evlat olmaz olsun diye. Napmışım allah aşkına ben ya? Bize gelmek istedi geçen bir kaç gün kalayım diye bende dedim eşim 3 gün gitmeye başladı birde artık odasında diğer insanlarla çalışıyor 2 hafta kuluçka süresi geçsin öyle gelirsin. Tamamen onu düşündüğümden. Vay efendim ben onu istemiyormuşum, kayınvalidemleri istemediğimden eşimde onu istemiyormuş. Neler saydı bana. Kimse beni düşünmüyor. İlk bebeğim tek başıma büyütüyorum, ne hayallerim vardı hiç birini yapamadım. Psikolojik olarak ne durumdayım kimse bilmiyor ama herkes bana yükleniyor. Ağlama duvarı oldum resmen, herkes bana içini boşaltıp gidiyor. Kusura bakmayın buraya yazdım bu kadar ama içimi dökmem lazımdı bir yere.
ben bazen süt olsa dahi emzirecek psikolojiyi bulamadım şu son günlerde1 den çok çocuğu olanlar sütünüz bebişinize yetiyormu? Bu tempoyla annede süt mü kalır
Kızlar annemle tartıştık, yine sinirden ağlattı beni. Konu hep aynı. Neden aramıyorsun? Arıyorum her gün hem de. Doğum yapana kadar her gün normal konuşuyorduk, doğumdan sonra kızımın uyanmasına göre görüntülü arıyorum. Sürekli fotoğraf, video atıyorum ama yetmiyor. İstiyorki günde 3 5 defa arıyım. Eskiden çalışıyordum, şimdi bebek var nasıl mümkün olsun bu? Az önce konuşurken öf dedim diye suratıma telefonu kapadı. Kızım uyanınca görüntülü aradım oturmuş ağlıyor bana senin gibi evlat olmaz olsun diye. Napmışım allah aşkına ben ya? Bize gelmek istedi geçen bir kaç gün kalayım diye bende dedim eşim 3 gün gitmeye başladı birde artık odasında diğer insanlarla çalışıyor 2 hafta kuluçka süresi geçsin öyle gelirsin. Tamamen onu düşündüğümden. Vay efendim ben onu istemiyormuşum, kayınvalidemleri istemediğimden eşimde onu istemiyormuş. Neler saydı bana. Kimse beni düşünmüyor. İlk bebeğim tek başıma büyütüyorum, ne hayallerim vardı hiç birini yapamadım. Psikolojik olarak ne durumdayım kimse bilmiyor ama herkes bana yükleniyor. Ağlama duvarı oldum resmen, herkes bana içini boşaltıp gidiyor. Kusura bakmayın buraya yazdım bu kadar ama içimi dökmem lazımdı bir yere.
ahhh öyle zor ki senin ona ihtiyaç duyduğun anda onun nazlanmasi ilgi beklemesi. annem yaşamıyor ama yasaydı eğer ben ondan şevkatını ilgisini sevgisini bilgisini isterdim şu süreçte. çok eksikliğini hissettim. zor yasadigin ama derin 3 nefes al ver sakinle o an kapatmak zorundaymışsın acil bir isin var gibi kapat kalbini kirma sonra da dönersin. Allah yardımcın olsun canim.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Annem yaşlandıkça çocuk gibi oluyor. Herkes onunla ilgilensin istiyor. Abim ve ablama bana yaptığı kadar baskı yapamıyor, sanırım en küçük benim diye bana gücü yetiyor. Bende 30 yaşına geldim nerdeyse ama kendi bebeğim, kendi ailem var. Zamanımın hepsini ona harcayamam ki. Teyzemin kızları çalışmıyor, çocuk ağlasa bile telefonu bırakıp bakmıyor sürekli anneleriyle konuşuyor. Onlar kadar samimi olmak istiyor. Ben zaten onunla samimiyim, bence günde 1 kere arayıp hal hatır sormak yeterli günde 3 5 kere ne arayacak vaktim ne de enerjim oluyor. Bunu anlamıyor. Yıldım artık bende. Hamileykende böyle ağlatmıştı beni aynı mevzudan. En çok ağrıma giden senin gibi evlat olmaz olsun sözü. Çok büyük bir suç işlemişim, yüzünü yere eğdirmişim, millete onu madara etmişim gibi bunu söylemesi çok zoruma gidiyor. Hak etmiyorum. Neyse yapacak birşey yok yine annem sonuçta. Her türlü kabullenmek zorundayım.
Ben ağlarken yavrumda anladı sanırım yüzüme bakıp bakıp gülüyor, sesler çıkarıyor. Şimdi onu yıkayıp yatırdım biraz kafam dağıldı.
Hepinize teşekkür ederim tekrar. İyi ki varsınız. ❤
Kızlar annelerine öf bile demeyin.. kırmayın üzmeyin çocuk bakmak zor da olsa onlara nazik olun.. kıymetini ölünce anlıyor insan.. ben mezarına bile gidemiyorum çok özledim coook..
ilk cocugumda neler hissettim neler bu sefer biraz daha hafif atlattım. çocukken kaybettim annemi ve şu anda çocukların için mesleğime biraz ara vermeyi bile düşünüyorum. hayatım boyunca okumak ve çalışmak dışında hiçbirşey yapmayan ben bakalım nasıl geçecek. tek isteğim annelerine doysunlar annesizligi daha az hissetsinlerEki Görüntüle 2644323
Ah anam ahh.. annem icimi sızlatanım.. anne kelimesine karşı çok hassasım hemen gözlerim dolar ağlarım. Nerde bi anne kız görsem tutamam kendimi.
Benimki kel olduğu için toka moka zor uzun süre.. Ama saç bantları almıştım doğmadan daha, onlar da bol geliyor kafasına..Kız bebeği olan anneler ne zaman toka takabilicez ya? Bizimkinin malum çok saçı var. Toplasam ince lastiklerle toplanır bileama bıngıldaktan çekiniyorum. Ne zaman başlanıyor bu toka işlerine?
Kız bebeği olan anneler ne zaman toka takabilicez ya? Bizimkinin malum çok saçı var. Toplasam ince lastiklerle toplanır bileama bıngıldaktan çekiniyorum. Ne zaman başlanıyor bu toka işlerine?
Sevgili Koalacım sakin olmaya çalış, üzüntü sütü direk etkiliyor. Allah ım esirgesin. Annendir ne kadar kızsan yine affedersin. Sanırım çocuk büyütmenin ne zor olduğunu unutmuş, artık sen de annesin ve birinci önceliğin güzel kızın. Şu süreç herkesin sinirlerini bozdu. Onun da etkisi var. Sağlıcakla kalın.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Annem yaşlandıkça çocuk gibi oluyor. Herkes onunla ilgilensin istiyor. Abim ve ablama bana yaptığı kadar baskı yapamıyor, sanırım en küçük benim diye bana gücü yetiyor. Bende 30 yaşına geldim nerdeyse ama kendi bebeğim, kendi ailem var. Zamanımın hepsini ona harcayamam ki. Teyzemin kızları çalışmıyor, çocuk ağlasa bile telefonu bırakıp bakmıyor sürekli anneleriyle konuşuyor. Onlar kadar samimi olmak istiyor. Ben zaten onunla samimiyim, bence günde 1 kere arayıp hal hatır sormak yeterli günde 3 5 kere ne arayacak vaktim ne de enerjim oluyor. Bunu anlamıyor. Yıldım artık bende. Hamileykende böyle ağlatmıştı beni aynı mevzudan. En çok ağrıma giden senin gibi evlat olmaz olsun sözü. Çok büyük bir suç işlemişim, yüzünü yere eğdirmişim, millete onu madara etmişim gibi bunu söylemesi çok zoruma gidiyor. Hak etmiyorum. Neyse yapacak birşey yok yine annem sonuçta. Her türlü kabullenmek zorundayım.
Ben ağlarken yavrumda anladı sanırım yüzüme bakıp bakıp gülüyor, sesler çıkarıyor. Şimdi onu yıkayıp yatırdım biraz kafam dağıldı.
Hepinize teşekkür ederim tekrar. İyi ki varsınız. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?