2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benim de bugün totom ancak yer gördü. O kadar sinirliyim ki ağladım sinirimden..
Sevgili okulum bana izinde olmama rağmen 1000liraya yakın ek ders parası yatırmış. Ben çalışırken bile 300 falan alıyordum, nerelerinden uydurdularsa.. Hesabımda fark edince okula dedim böyle bir para yatmış. Dilekçe yazdırttılar. O gün yazdım yolladım. Bugün de öğlene doğru aradılar, milli eğitime gitmem lazımmış bugün mutlaka.. Çocuğu uyuttum eşime bıraktım koşa koşa gittim, evrak verdiler mal müdürlüğüne götür dediler. Eve geldim, eşimin toplantısı vardı. Mal müdürlüğünü de bilmiyorum ki.. Geldiğim gibi çocuk uyandı. Altını al, emzir, uyutmaya çalış derken saat 3 oldu. Uyuttuğum gibi tekrar çıktım gittim. İşleri halledip koşa koşa geldim geri.. Eşimin de toplantısı vardı yine, arada uyanmış benim kız eşim toplantıdayken Neyse uyutmuş öyle böyle.. Gelir gelmez ancak yemek yedim benimki uyanıyor şu an.. Anlayacağınız bugün dinlenme sıfır bende.. Uyanınca da uyutması zor bu saatte.. Off off..
Tamamen okulun hatası olan bir şey yüzünden beni bütün gün koşturdular minicik bebeğim varken, gram helal etmiyorum hakkımı hiçbirine..

Kızlar annelerine öf bile demeyin.. kırmayın üzmeyin çocuk bakmak zor da olsa onlara nazik olun.. kıymetini ölünce anlıyor insan.. ben mezarına bile gidemiyorum çok özledim coook..
Canımmm Sürmelim Nur içinde yatsın mekanı cennet olsun. Benim anneciğim de yok ne yazık ki. Şu süreçte o kadar ağladım ki anne nerdesin, çocuğum senin anneannen nerde diye. Biz de anne olduk. Koşulsuz seven tek kişi annedir. Ama işte hepimiz hassasız . Bu dönem insan biraz daha ANlayış bekliyor. Arkadaşlara da hak veriyorum ama anne hakkının ödenmediğini biliyordum ama yaşayınca insan daha iyi anlıyormuş. Rabbim ebediyete gitmiş ana babalarımıza rahmet, sağ olanlara sağlık selamet versin inşallah.

Eki Görüntüle 2644323

Ah anam ahh.. annem icimi sızlatanım.. anne kelimesine karşı çok hassasım hemen gözlerim dolar ağlarım. Nerde bi anne kız görsem tutamam kendimi.
Ah anam ki ah anam. Yürek sızım. O gitti sanki dünya bomboş kaldı. Senin anneciğinden iki yıl sonraki Temmuz’da da benim anam gitti Nur içinde yatsınlar. Annen de genç gitmiş, ömrü sana kızlarına olsun.

Eşime de fazla yatmıştı, sonraki ay keseriz maş Müdürlüğü ile falan uğraşma dedi müdürü. Nasıl insan bunlar ya. Bilmiyorlar mı doğum iznindesin okulun memuru mutemeti ayarlayabilirdi. Neyse halletmişsin. Geçmiş olsun canım.

İşte ben sonraki ay da ek ders almayacağım için kesemezdi. Özür bile dilemediler ya.. Onların yaptığı hatanın ceremesini ben çektim.

Kizlar bu arada 2. Ay asisi icin bugun gel demislerdi gdemedim.16 sinda gelin toplu yapiliyor dediler. Gec kalmis olmaz miyiz ya suan 65 gunluguz
Biz haftaya Perşembe gideceğiz. 66 günlük olacağız haftaya. Bir sor dr una ebene istersen

Gerçekten dediğin gibi bizi bizden başka kimse anlamıyor. Sanki biz istemişiz bu kadar izole olmayı gibi davranıyorlar. Ben istemez miyim, alayım kızımı gezdireyim, ailem arkadaşlarım gelsin görsün. Herkes gibi normal bir lohusalık zamanı geçireyim ama olmadı. Burdaki kimsenin olmadı. Destek göstercekleri yerde birde üzüyorlar, kırıyorlar. Zaten yorgunuz bir de kendimizi açıklama yoruluyoruz. Gerçekten dediğin gibi sonumuz hayır olsun.
Aynen bende onları bekliyorum annemden ama sağolsun kime kızsa hıncını benden alıyor. Hep böyleydi bu. Sağol canım.
Eşimde bu konuda çok sinirlendi. Sen emziriyorsun nasıl seni üzer dedi. Bu 2 oldu şahit olduğum 3.de arar konuşurum annenle kötü olursam olayım dedi. Birde onu sakinleştirmekle uğraştım. Haklısın sürecinde etkisi çok fazla. Sağol canım, sende sağlıkla kal.

Haklisin tabi fakat 4 sene bu sekilde tedbir aldik ( dikkat ederek ) hic birsey olmadi, ben yine esimin dikkat ettigini dusunmustum simdide bir ihtimal, umarim olmaz olursa da yapacak birsey yok 2 cocugu bir arada buyutur cikaririz.
Yaaa ben pek güvenmiyorum o tür korunmaya bilmiyorum rahat değilim pek Olursa olsun diyorsanız sıkıntı yok o zaman ben oldı diye üzüldün sandım

Anladım cnaım birimde dediğin gibi bir tek dün oldu ama ara sıra fışkırtarak kusuyor son 10 gün bu kusma arttı inş reflü değildir internetten baktım idrar testimiz de temiz çıkmış aradım doktoru normal kusmadır diyor kilo kaybı yıksa sorun yok diyor bu hafta takip et emme sıkıntısı olur getir dedi haftaya aşıya götüreceğim inş kilo sıkıntımız olmaz
ahh bu bebekler büyüsünler biranönce çok zormuş bebek

göğüs pedi kullanıyor musun canim

Bugün hastahaneye gittim kızlar kalça kontrolüne temiz cıktı çok şükür.. gitmişken sunneti de sordum çocuk cerrahına hem virüs var napacaksın da acelen ne senin de flan dedi 4 5 yıl snra yaptır derdin ne dedi. Bende zor olur buyuyunce smdi hareket etmiyo öyle o yüzden dedim aynı olir bisey olmaz dio aynı olması imkansız o zamn hem cani açıldığını daha iyi bilecek mikrop kapma olasılığı artacak yerinde durmayacak birde eve getiririz diye düşündüm bakalm artık ne olur

Ay damarlarimi çekti sanki öyle acıdı

Aa evet bikactir yapior onu. Parmagini emior ama aglamior diye ac degil diye dusunuodum.
Bi de besige koyunca ya hemen ya 15 dk sonra uyanior.
Dun gece 2 de uyudu.mafoluoruz gun boyu.

Merhaba, ben de işe dönmeye hazırlanıyorum ve bebeğime süt sağmak zorunda kalacağım maalesef. Aslıda izin süremi uzatıp emzirmek istiyordum ancak mümkün olmayacak maalesef. Elektrikli göğüs popmpası aldım, ve evde denedim ancak çok ağrı ve acı hissettim. ... manuel göğüs pompası almayı düşünüyorum. Ancak diğer bir sorun da sağdığım sütün ısıtılması olacak. ... instagram hesabında ... biberon ısıtıcı hakkında çok olumlu yorumlar okudum. En iyi ürün bu gibi gözüküyor. Eğer sizde biberon ısıtıcı arıyorsanız bu ürünü inceleyebilirsiniz bence. Bu ürünü kullanan var mı, sizce gerekli bir ürün mü? Annemin evde süt sıcaklığını ayarlarken sorun yaşamasını istemiyorum. Başka ürün tavsiyeleriniz var mı? cevaplarınız için çok teşekkürler Nisan 2020 anneleri...

Son düzenleyen: Moderatör:
özur dileyerek istemeyen bakmasın..bu nasil kaka..yasayan var mi? canim sıkkın cok ☹☹
yesil kaka olurdu ama icinde koyu nerdeyse siyah damarlanmalar var..mukus azalmisti gene costu..patlican yapar ni?

Eklentiler

• 20200604_191934.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…