2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar moralim çok bozuldu yaa size kızım çok kusuyor diye hastaneye götürmüştüm kan testi karın ultrasonu idrar tahlili temiz çıkmıştı sadece idrar kültür testi kalmıştı öylesine aradım doktoru ve şok doktor bana çok kötü idrar yolu enfeksiyonu olduğu söyledi daha 2 aylık Bile değil bir şürup yazdı doktor eşim almaya gitti basına böyle bir şey gelen var mi yaaa

Yok kuzum doktora sordum. Mamanın içindeki su bebek için yeterli dedi.ayrıca su vermeyin dedi. Vermiyorum bende.

Çok geçmiş olsun canım. Minicik şeyler nelerle uğraşıyorlar. Çok üzüldüm.

Doğru söze ne diyem, sağ ol valla evde kalsam kesin kilo verirdim yemek yapamamaktan yiyememekten şimdi alicam
Bende gidicem annemin yanına yiyip içmeye hatta diyorum hiç bi iş yapmicam yan gelip yatıcam
Baya sarıyoruz ama kundakla açtığımda sıcacık oluyor.
Denesem mi acaba bende bunu Ay çığlık atıyor korkuyorum ellemeye
Bende ilk sma verdim sonra hippr geçtim kabız oldu cocuk simdi conformil aldım. Seninle aynı gidiyoruz yani ama ben çok mama vermiyorum sütümün yetmediği yerde veriyorum yine de kabızlık ve gaz yapıyor. Gerçi sütümden de geçiyor bebeğe sanırım. Şimdi bi kaç gündür pıtır pıtır gaz cıkarıyor ama kaka yapmıyor of benimde canım sıkılıyor bugun 3.gün inşallah yapar.
Off su gaz bitsin varya cidden cok çektik ya insan bi osurugun peşini bu kadar bekler de sevinir mi ya
Geçmiş olsun canım bebeğin kız mı? İdrar yolu enfeksiyonu oluyor kız bebeklerde. Doktor bana cok dikkat et ıslak mendil kullanma araları çok açma silerken suan çok öndeymiş herşeyi o yüzden çok açık enfeksiyona demişti. Ama korkma ilaçla geçiyormuş

Ne gazmis bence bu bebeler bize kök sokturmeye gazi bahane edinmisler esime sakasina kizdirmak icin diyorum birde kızımız olsun vallahi evden kacar giderim diyor
Hahhahaha benim kayınvalidemlerde hemen 2.nin lafını etmeye başladı. Daha bebeğim 2 aylık bile değil ki başka çocuk istemediğimizi biliyorlar. Eşini çok iyi anlıyorum şakası bile sinirlendiriyor insanı
Günaydın canım. 3 aydan sonra bitiyor dimi kesin bilgi mi 40ı çıksıncılar gibi olmasında.
Valla 2 tane yeni bebişi olan arkadaşım var, hatta bir tanesinin ikiz. İkisi de 3.ayda bıçak gibi kesildi gaz sancıları dedi. Bir ümit bekliyorum tünelin sonu başka yere çıkmaz umarım

Hahahahahha ben kaka yoluda bekliyorum. Hayatımda hiç biri kaka yaptı diye sevinceiğimi düşünmemiştim

Evet kız canım ıslak mendili yakayıp ılık suyla ıslatp sildim hep inş hemen geçer yavrum yaa içim acıdı

Çok geçmiş olsun canım ya daha minicikler her türlü şeyle uğraşıyor gariplerim hemen atlatır inş.

Bizimkini hep çıplak tartıyorlar. Maalesef bizim de kilo alımımız iyi değil biz tartı aldık gram önem arz ediyor benim için..

Aman aman alma sen

Geçmiş olsun canım başka bir belirti varmı kusmaktan başka bizimki de çok kusuyor ben de endişe ettim şimdi kilo alımı da az zaten

Hahahahahha ben kaka yoluda bekliyorum. Hayatımda hiç biri kaka yaptı diye sevinceiğimi düşünmemiştim
Bende kaka yolu gözlüyorum simdi kendiliğinden pırtlatıyor ama kabızlık basladı şimdide tünelin ucu uzak mı ne
Evet kız canım ıslak mendili yakayıp ılık suyla ıslatp sildim hep inş hemen geçer yavrum yaa içim acıdı
Ya canım doktor beni öyle sıkı sıkı kullanma dedi ki ıslak mendili elime bile alamıyorum pamukla suyu ıslatıp öyle temizliyorum. Temizlerken kaka yaptıgı da aşağıdan yukarı doğru silme sakın bunlarda enfeksiyona neden olabiliyor. Geçer canım üzülme kız bebeklerde cok rastlanan bi durummuş

Kızlar ya yaz geldi bu bebeklere şapka nereden alicaz? Joker Ebebek vs baktım netten bulamadım bebeğe göre. Olanın da bedeni yok. Şu yumuşak kepsizlerden istiyorum ben. Alan var mı?

Valla bizimde öyle bence
Kızlar ya yaz geldi bu bebeklere şapka nereden alicaz? Joker Ebebek vs baktım netten bulamadım bebeğe göre. Olanın da bedeni yok. Şu yumuşak kepsizlerden istiyorum ben. Alan var mı?
Hm bak canım orda vardı güzel şapkalar.

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…