Büyü mü yaptınız kız çocuklara nasıl duruyorlar böyleOy maşllah şapkayla gözü kapalı bir tek biz uyuyorduk sanıyordum
Işık istemiyor şaşkalozummBüyü mü yaptınız kız çocuklara nasıl duruyorlar böylemasallah fındığa
Yok kuzum doktora sordum. Mamanın içindeki su bebek için yeterli dedi.ayrıca su vermeyin dedi. Vermiyorum bende.Benim kiz 2 gundur kaka yapmadi 3. Gune gidiyoruz of ya cok canim sıkıldı dua edip duruyorum zeytinyagida koyuyorum mamayan2 gundur
nzh99 canim sen su veriyor musub bebege?
Cherrygum
Ya canim sorma benimkide 2 banyodur tam ciktiginda kurutma makinesiblni aciyoruz saclari kurutmak icin aglama krizine giriyor dun bir yerlerini yaktk sandim zor susturdum bugun yine aynisi olunca ne yapacagimi şaşırdım zorla kuruttuk. ArTik makinadan mi korkuyor sudan mi cikmak istemiyor yarin bir test edecegim
Çok geçmiş olsun canım. Minicik şeyler nelerle uğraşıyorlar. Çok üzüldüm.Kızlar moralim çok bozuldu yaa size kızım çok kusuyor diye hastaneye götürmüştüm kan testi karın ultrasonu idrar tahlili temiz çıkmıştı sadece idrar kültür testi kalmıştı öylesine aradım doktoru ve şok doktor bana çok kötü idrar yolu enfeksiyonu olduğu söyledi daha 2 aylık Bile değil bir şürup yazdı doktor eşim almaya gitti basına böyle bir şey gelen var mi yaaa
Bende çok üzgünüm şuan inş ilaçla geçer hemenÇok geçmiş olsun canım. Minicik şeyler nelerle uğraşıyorlar. Çok üzüldüm.
İnşallah canımmm bebelerimiz rahat huzurlu olsunlar acı çekmesinler Rabbim esirgesin inşallahBende çok üzgünüm şuan inş ilaçla geçer hemen☹
Bende gidicem annemin yanına yiyip içmeye hatta diyorum hiç bi iş yapmicam yan gelip yatıcamDoğru söze ne diyem, sağ ol vallaevde kalsam kesin kilo verirdim yemek yapamamaktan yiyememekten şimdi alicam
Denesem mi acaba bende bunu Ay çığlık atıyor korkuyorum ellemeyeBaya sarıyoruz ama kundakla açtığımda sıcacık oluyor.
Bende ilk sma verdim sonra hippr geçtim kabız oldu cocuk simdi conformil aldım. Seninle aynı gidiyoruz yani ama ben çok mama vermiyorum sütümün yetmediği yerde veriyorum yine de kabızlık ve gaz yapıyor. Gerçi sütümden de geçiyor bebeğe sanırım. Şimdi bi kaç gündür pıtır pıtır gaz cıkarıyor ama kaka yapmıyor of benimde canım sıkılıyor bugun 3.gün inşallah yapar.Canim ben cogunlukla mama veriyorum mamayi degistirmistim degisiklik yapinca boyle olabiliyormus ama bakalim gaz sorunumuz gitti gibi uykumuzda 2 gundur daha iyi tek problem kakabakayim yarin kayisi yiyeyim sabahtea bol bol emzirmeye calisaym ins iyi gelir
Canim ben sma kullaniyirdum biliyorsun sonra yine boyle gaz kaka ve yesil kaka oldugu icin hipp aldim hipp te ise daha cok gaz oldu gibi yesil kaka devam sonra aptamil conformili deneyeyim dedim deneye deneye bu kizin gazini hafifletecegim dedim. Conformil iyi geldi gibi gazini cikartiyor surekli rahayta uyuyor fakat kaka yapmadi iste nasl cnm sikiliyor
Off su gaz bitsin varya cidden cok çektik ya insan bi osurugun peşini bu kadar bekler de sevinir mi yaGünaydın kızlarbir an önce şu 3 ay bitse, barsakların kıvrımlaşması tamamlansada şu gaz olayları bitse bu nedir ya? Çocuk uyuyacak gözlerini kapıyor tam dalacak, bir gaz sıkıştırıyor kıyamet kopuyor ondan sonra. Yeminle grupta herkes bu gazdan çekiyor.
Geçmiş olsun canım bebeğin kız mı? İdrar yolu enfeksiyonu oluyor kız bebeklerde. Doktor bana cok dikkat et ıslak mendil kullanma araları çok açma silerken suan çok öndeymiş herşeyi o yüzden çok açık enfeksiyona demişti. Ama korkma ilaçla geçiyormuşKızlar moralim çok bozuldu yaa size kızım çok kusuyor diye hastaneye götürmüştüm kan testi karın ultrasonu idrar tahlili temiz çıkmıştı sadece idrar kültür testi kalmıştı öylesine aradım doktoru ve şok doktor bana çok kötü idrar yolu enfeksiyonu olduğu söyledi daha 2 aylık Bile değil bir şürup yazdı doktor eşim almaya gitti basına böyle bir şey gelen var mi yaaa
HahhahahaNe gazmis bence bu bebeler bize kök sokturmeye gazi bahane edinmisleresime sakasina kizdirmak icin diyorum birde kızımız olsun vallahi evden kacar giderim diyor
Valla 2 tane yeni bebişi olan arkadaşım var, hatta bir tanesinin ikiz. İkisi de 3.ayda bıçak gibi kesildi gaz sancıları dedi. Bir ümit bekliyorumGünaydın canım. 3 aydan sonra bitiyor dimi kesin bilgi mi 40ı çıksıncılar gibi olmasında.
HahahahahhaBende gidicem annemin yanına yiyip içmeye hatta diyorum hiç bi iş yapmicam yan gelip yatıcam
Denesem mi acaba bende bunu Ay çığlık atıyor korkuyorum ellemeye
Bende ilk sma verdim sonra hippr geçtim kabız oldu cocuk simdi conformil aldım. Seninle aynı gidiyoruz yani ama ben çok mama vermiyorum sütümün yetmediği yerde veriyorum yine de kabızlık ve gaz yapıyor. Gerçi sütümden de geçiyor bebeğe sanırım. Şimdi bi kaç gündür pıtır pıtır gaz cıkarıyor ama kaka yapmıyor of benimde canım sıkılıyor bugun 3.gün inşallah yapar.
Off su gaz bitsin varya cidden cok çektik ya insan bi osurugun peşini bu kadar bekler de sevinir mi ya
Geçmiş olsun canım bebeğin kız mı? İdrar yolu enfeksiyonu oluyor kız bebeklerde. Doktor bana cok dikkat et ıslak mendil kullanma araları çok açma silerken suan çok öndeymiş herşeyi o yüzden çok açık enfeksiyona demişti. Ama korkma ilaçla geçiyormuş
Evet kız canım ıslak mendili yakayıp ılık suyla ıslatp sildim hep inş hemen geçer yavrum yaa içim acıdıBende gidicem annemin yanına yiyip içmeye hatta diyorum hiç bi iş yapmicam yan gelip yatıcam
Denesem mi acaba bende bunu Ay çığlık atıyor korkuyorum ellemeye
Bende ilk sma verdim sonra hippr geçtim kabız oldu cocuk simdi conformil aldım. Seninle aynı gidiyoruz yani ama ben çok mama vermiyorum sütümün yetmediği yerde veriyorum yine de kabızlık ve gaz yapıyor. Gerçi sütümden de geçiyor bebeğe sanırım. Şimdi bi kaç gündür pıtır pıtır gaz cıkarıyor ama kaka yapmıyor of benimde canım sıkılıyor bugun 3.gün inşallah yapar.
Off su gaz bitsin varya cidden cok çektik ya insan bi osurugun peşini bu kadar bekler de sevinir mi ya
Geçmiş olsun canım bebeğin kız mı? İdrar yolu enfeksiyonu oluyor kız bebeklerde. Doktor bana cok dikkat et ıslak mendil kullanma araları çok açma silerken suan çok öndeymiş herşeyi o yüzden çok açık enfeksiyona demişti. Ama korkma ilaçla geçiyormuş
Çok geçmiş olsun canım ya daha minicikler her türlü şeyle uğraşıyor gariplerim hemen atlatır inş.Kızlar moralim çok bozuldu yaa size kızım çok kusuyor diye hastaneye götürmüştüm kan testi karın ultrasonu idrar tahlili temiz çıkmıştı sadece idrar kültür testi kalmıştı öylesine aradım doktoru ve şok doktor bana çok kötü idrar yolu enfeksiyonu olduğu söyledi daha 2 aylık Bile değil bir şürup yazdı doktor eşim almaya gitti basına böyle bir şey gelen var mi yaaa
Bizimkini hep çıplak tartıyorlar. Maalesef bizim de kilo alımımız iyi değil biz tartı aldık gram önem arz ediyor benim için..Aynen insan düşünmeden edemiyor başka bir sorun mu var diye.
Tartı aynıydı fakat doktor normal dedi. Aslında her defasında çıplak tartılmalıymış. Ama hijyen açısından mümkün değil dedi. Kakası çişi de iyi ağırlaştı hissediyorum aldı bence. 2. Ay kontrolüne kadar bekleyeceğim. En sonunda eve tartı alacağım da o zaman da psikopat gibi sürekli çocuğu tartarım gerek yok.
Hadi ya neden böyle yapıyolar acaba benimki dündendir hiçbirşekilde memeyide tutmuyor artıkBenimki de şu an aynı şeyi yapıyor. Hava yutup duruyor. Gaz oluyor bu sefer.
Aman aman alma senAynen insan düşünmeden edemiyor başka bir sorun mu var diye.
Tartı aynıydı fakat doktor normal dedi. Aslında her defasında çıplak tartılmalıymış. Ama hijyen açısından mümkün değil dedi. Kakası çişi de iyi ağırlaştı hissediyorum aldı bence. 2. Ay kontrolüne kadar bekleyeceğim. En sonunda eve tartı alacağım da o zaman da psikopat gibi sürekli çocuğu tartarım gerek yok.
Bende aldım hafta da bir tartıyorımBizimkini hep çıplak tartıyorlar. Maalesef bizim de kilo alımımız iyi değil biz tartı aldık gram önem arz ediyor benim için..
Geçmiş olsun canım başka bir belirti varmı kusmaktan başka bizimki de çok kusuyor ben de endişe ettim şimdi kilo alımı da az zatenKızlar moralim çok bozuldu yaa size kızım çok kusuyor diye hastaneye götürmüştüm kan testi karın ultrasonu idrar tahlili temiz çıkmıştı sadece idrar kültür testi kalmıştı öylesine aradım doktoru ve şok doktor bana çok kötü idrar yolu enfeksiyonu olduğu söyledi daha 2 aylık Bile değil bir şürup yazdı doktor eşim almaya gitti basına böyle bir şey gelen var mi yaaa
Bende kaka yolu gözlüyorum simdi kendiliğinden pırtlatıyor ama kabızlık basladı şimdideHahahahahhaben kaka yoluda bekliyorum. Hayatımda hiç biri kaka yaptı diye sevinceiğimi düşünmemiştim
Ya canım doktor beni öyle sıkı sıkı kullanma dedi ki ıslak mendili elime bile alamıyorum pamukla suyu ıslatıp öyle temizliyorum. Temizlerken kaka yaptıgı da aşağıdan yukarı doğru silme sakın bunlarda enfeksiyona neden olabiliyor. Geçer canım üzülme kız bebeklerde cok rastlanan bi durummuşEvet kız canım ıslak mendili yakayıp ılık suyla ıslatp sildim hep inş hemen geçer yavrum yaa içim acıdı
Valla bizimde öyle benceBende kaka yolu gözlüyorum simdi kendiliğinden pırtlatıyor ama kabızlık basladı şimdidetünelin ucu uzak mı ne
Ya canım doktor beni öyle sıkı sıkı kullanma dedi ki ıslak mendili elime bile alamıyorum pamukla suyu ıslatıp öyle temizliyorum. Temizlerken kaka yaptıgı da aşağıdan yukarı doğru silme sakın bunlarda enfeksiyona neden olabiliyor. Geçer canım üzülme kız bebeklerde cok rastlanan bi durummuş
Hm bak canım orda vardı güzel şapkalar.Kızlar ya yaz geldi bu bebeklere şapka nereden alicaz? Joker Ebebek vs baktım netten bulamadım bebeğe göre. Olanın da bedeni yok. Şu yumuşak kepsizlerden istiyorum ben. Alan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?