2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Bence deneyebilirsin çok güzel oluyor

Ayy ne güzelmiş hadi darısı bizim başımıza

Bizimkini hep çıplak tartıyorlar. Maalesef bizim de kilo alımımız iyi değil biz tartı aldık gram önem arz ediyor benim için..

Nasıl besleniyor anne sütü mü mama mı?
Acaba boya mı veriyor?

Cherrygum
Canim sen ne kadar oldu conformil kullanali, bunun kivami daha yoğun ondan mi oluyor anlamadim, birde mamada yag kalintisi pluyor sanki sende de oluyor mu?

Eklentiler

• 20200604_072439.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 50
Geçmiş olsun canım başka bir belirti varmı kusmaktan başka bizimki de çok kusuyor ben de endişe ettim şimdi kilo alımı da az zaten
Başka bir belirti gözlemedik kan tahlili falan ultrason hepsine bakıldı hepsi temizdi idrar da bir normal idrarbaktı o da temizdi birde idrar kültürüne baktı o iki gün sonra çıkıyormuş orada enfeksiyon olduğu belli oldu doktor kusması ondandır dedi eskiden ara ara kusuyordu 10 gündür artmıştı kusması son 2 gündür de hemen hemen her öğünden sonra kusuyordu
çok kusması malefes kiloyu etkiler bizim şimdilik kilo alımımız normal zaten bende kilo alımı sıkıntı olur endişesi ile kusmadan dolayı hemengötürdüm iyi de götürmüştüm

Gazida kokmaya basladi of ya zeytinyagida veriyorum iyice canim sikilmaya basladi napacagm bilmiyorum

Gecmis olsun cnm

İnş canım haftanın 5 günü banyo silme şekli falan aslında çok dikkat ediyorum sanıyordum inş canım tşkr ederim

aslaaaa dokunmuyorum. o dediğin cooook eskidendi. gaz sancisiyla ağlaması o kadar yoruyor ve üzüyor ki uyurken dinleniyor diyorum. bi de yürek mi yedim canim elliyeyim
ya cocuk hep sola yatmak istiyor.sağa yatnayi hic istemiyor kafasinin arkasi sanki hafif meyilli kaldi ondan saga yatirmak istiyorum bende nasilsa banyo etti anlamaz simdi o dedim saga dondurdum vaay neneeem ne sinir ne sinir...zaten 5 saatin sonunda ancak yatnisti.bi uyandi pir uyandi.aksam 20.30 dan sabah 5 e kadar uyumadi.zaten gunduzden de 5 saat uykusuzluk vardi.14 saat falan uyanik kaldi.gozleri kipkirmizi oldu gene direndi uyumadi.bittim bittim...

Uyurken neden besliyosun canım? Uyurken almaz benimki de .kendi uyanıyor acıkınca meme+mama veriyorum ben de.mama da alsa kısa uyuyor zaten zibidik 2 saate kalkıyor.gecen gece 5 saat uyanmamis ben uyandim korktum bişey mi oldu diye.mikirdaniyordu aldım emzirdim geri yattı.

Geçmiş olsun canım benim oğlan da doğduğu zamanlarda oldu idrar yolu enfeksiyonu tedavi gördü geçti şükür.Allah daha büyük dertler vermesin geçer inşallah

yagmur1212 canım verem asinkz
Kızlar yarın sünnet olcak oğlum. Sünnet yaptranlar tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim. Nelere dikkat etmem lazım?
Hayırlısı olsun canim
Çok birsey yok aslında 2 saatte bir bezini değiştirip losyon sıktık her doktorun tarzı başkadır gerçi ilk gece ilacin etkisi güzel geçti uyudu ikinci gece bi çay kaşığı calpol verdim çok şükür enfeksiyon herhalde birsey olmadan 3. Güne geldik geçti sayılır

Canım anlamadım

posalık nedir canim
Anne sütünden veya mamadan oluşan dil üstündeki biriken şeymiş. Zararı yok dedi. Birçok insan posa ile pamukçuğu karıştırıyor dedi. Ben dr a pamukçuk oldu dişimde deyince kontrol edip söyşedi. Pamukçuk olan bebek Ağız içi ağrısından huzursunolur memeyi almaz. Mama yemez dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…