Bende gidicem annemin yanına yiyip içmeye hatta diyorum hiç bi iş yapmicam yan gelip yatıcam
Denesem mi acaba bende bunu Ay çığlık atıyor korkuyorum ellemeye
Bende ilk sma verdim sonra hippr geçtim kabız oldu cocuk simdi conformil aldım. Seninle aynı gidiyoruz yani ama ben çok mama vermiyorum sütümün yetmediği yerde veriyorum yine de kabızlık ve gaz yapıyor. Gerçi sütümden de geçiyor bebeğe sanırım. Şimdi bi kaç gündür pıtır pıtır gaz cıkarıyor ama kaka yapmıyor of benimde canım sıkılıyor bugun 3.gün inşallah yapar.
Off su gaz bitsin varya cidden cok çektik ya insan bi osurugun peşini bu kadar bekler de sevinir mi ya
Geçmiş olsun canım bebeğin kız mı? İdrar yolu enfeksiyonu oluyor kız bebeklerde. Doktor bana cok dikkat et ıslak mendil kullanma araları çok açma silerken suan çok öndeymiş herşeyi o yüzden çok açık enfeksiyona demişti. Ama korkma ilaçla geçiyormuş
Hahhahahabenim kayınvalidemlerde hemen 2.nin lafını etmeye başladı. Daha bebeğim 2 aylık bile değil ki başka çocuk istemediğimizi biliyorlar. Eşini çok iyi anlıyorum şakası bile sinirlendiriyor insanı
Valla 2 tane yeni bebişi olan arkadaşım var, hatta bir tanesinin ikiz. İkisi de 3.ayda bıçak gibi kesildi gaz sancıları dedi. Bir ümit bekliyorumtünelin sonu başka yere çıkmaz umarım
Bizimkini hep çıplak tartıyorlar. Maalesef bizim de kilo alımımız iyi değil biz tartı aldık gram önem arz ediyor benim için..
Aman aman alma sen
Başka bir belirti gözlemedik kan tahlili falan ultrason hepsine bakıldı hepsi temizdi idrar da bir normal idrarbaktı o da temizdi birde idrar kültürüne baktı o iki gün sonra çıkıyormuş orada enfeksiyon olduğu belli oldu doktor kusması ondandır dedi eskiden ara ara kusuyordu 10 gündür artmıştı kusması son 2 gündür de hemen hemen her öğünden sonra kusuyorduGeçmiş olsun canım başka bir belirti varmı kusmaktan başka bizimki de çok kusuyor ben de endişe ettim şimdi kilo alımı da az zaten
Gecmis olsun cnmBaşka bir belirti gözlemedik kan tahlili falan ultrason hepsine bakıldı hepsi temizdi idrar da bir normal idrarbaktı o da temizdi birde idrar kültürüne baktı o iki gün sonra çıkıyormuş orada enfeksiyon olduğu belli oldu doktor kusması ondandır dedi eskiden ara ara kusuyordu 10 gündür artmıştı kusması son 2 gündür de hemen hemen her öğünden sonra kusuyordu ☹☹
çok kusması malefes kiloyu etkiler bizim şimdilik kilo alımımız normal zaten bende kilo alımı sıkıntı olur endişesi ile kusmadan dolayı hemengötürdüm iyi de götürmüştüm
İnş canım haftanın 5 günü banyo silme şekli falan aslında çok dikkat ediyorum sanıyordum inş canım tşkr ederimBende kaka yolu gözlüyorum simdi kendiliğinden pırtlatıyor ama kabızlık basladı şimdidetünelin ucu uzak mı ne
Ya canım doktor beni öyle sıkı sıkı kullanma dedi ki ıslak mendili elime bile alamıyorum pamukla suyu ıslatıp öyle temizliyorum. Temizlerken kaka yaptıgı da aşağıdan yukarı doğru silme sakın bunlarda enfeksiyona neden olabiliyor. Geçer canım üzülme kız bebeklerde cok rastlanan bi durummuş
İnş canım evet yaa çok küçükler içim gidiyor ağlıyınca bile inş geçer saol çabamÇok geçmiş olsun canım ya daha minicikler her türlü şeyle uğraşıyor gariplerim hemen atlatır inş.
Saol canmGecmis olsun cnm
ya cocuk hep sola yatmak istiyor.sağa yatnayi hic istemiyor kafasinin arkasi sanki hafif meyilli kaldi ondan saga yatirmak istiyorum bende nasilsa banyo etti anlamaz simdi o dedim saga dondurdum vaay neneeem ne sinir ne sinir...zaten 5 saatin sonunda ancak yatnisti.bi uyandi pir uyandi.aksam 20.30 dan sabah 5 e kadar uyumadi.zaten gunduzden de 5 saat uykusuzluk vardi.14 saat falan uyanik kaldi.gozleri kipkirmizi oldu gene direndi uyumadi.bittim bittim...aslaaaa dokunmuyorum. o dediğin cooook eskidendi. gaz sancisiyla ağlaması o kadar yoruyor ve üzüyor ki uyurken dinleniyor diyorum. bi de yürek mi yedim canim elliyeyim
Uyurken neden besliyosun canım? Uyurken almaz benimki de .kendi uyanıyor acıkınca meme+mama veriyorum ben de.mama da alsa kısa uyuyor zaten zibidik 2 saate kalkıyor.gecen gece 5 saat uyanmamis ben uyandim korktum bişey mi oldu diye.mikirdaniyordu aldım emzirdim geri yattı.Biberon reddi mi yaşıyorum acaba bir deuykuda emmiyor zaten, biberon da almıyor . Bir buçuk saattir uğraşıyorum çocuk aç aç uyuyor .ağzına gelen mamayı da dışarı akıtıyor hep . Sizin bebekler acıkınca uyanıyor mu özellikle mama alan lar
Geçmiş olsun canım benim oğlan da doğduğu zamanlarda oldu idrar yolu enfeksiyonu tedavi gördü geçti şükür.Allah daha büyük dertler vermesin geçer inşallahKızlar moralim çok bozuldu yaa size kızım çok kusuyor diye hastaneye götürmüştüm kan testi karın ultrasonu idrar tahlili temiz çıkmıştı sadece idrar kültür testi kalmıştı öylesine aradım doktoru ve şok doktor bana çok kötü idrar yolu enfeksiyonu olduğu söyledi daha 2 aylık Bile değil bir şürup yazdı doktor eşim almaya gitti basına böyle bir şey gelen var mi yaaa
Nasıl bir tedavi şurup mu verdi şizede canmGeçmiş olsun canım benim oğlan da doğduğu zamanlarda oldu idrar yolu enfeksiyonu tedavi gördü geçti şükür.Allah daha büyük dertler vermesin geçer inşallah
Hayırlısı olsun canimKızlar yarın sünnet olcak oğlum. Sünnet yaptranlar tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim. Nelere dikkat etmem lazım?
Canım anlamadımyagmur1212 canım verem asinkz
Hayırlısı olsun canim
Çok birsey yok aslında 2 saatte bir bezini değiştirip losyon sıktık her doktorun tarzı başkadır gerçi ilk gece ilacin etkisi güzel geçti uyudu ikinci gece bi çay kaşığı calpol verdim çok şükür enfeksiyon herhalde birsey olmadan 3. Güne geldik geçti sayılır
Yazlık giydirmeye başladınız mı? Biz bugün itibariyle yazlıklara geçtik çok terliyor benim ki üşümez diye düşündüm o yüzden. Eki Görüntüle 2645354
Anne sütünden veya mamadan oluşan dil üstündeki biriken şeymiş. Zararı yok dedi. Birçok insan posa ile pamukçuğu karıştırıyor dedi. Ben dr a pamukçuk oldu dişimde deyince kontrol edip söyşedi. Pamukçuk olan bebek Ağız içi ağrısından huzursunolur memeyi almaz. Mama yemez dedi.posalık nedir canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?