Hep aynıyız ya tek olmadığımı bilemek bile rahatlatıcı hem mama hem meme veriyoruz mis gibi huzurla uyuşun uyansın minnoşlarımızUyurken neden besliyosun canım? Uyurken almaz benimki de .kendi uyanıyor acıkınca meme+mama veriyorum ben de.mama da alsa kısa uyuyor zaten zibidik 2 saate kalkıyor.gecen gece 5 saat uyanmamis ben uyandim korktum bişey mi oldu diye.mikirdaniyordu aldım emzirdim geri yattı.
Ben daha 2 gündür veriyorum ama hiç dikkat etmedim genelde sabah 7de eşim alıyor o yağıp veriyor sabah beni uyusun diye. Bi dahaki yapışıma bakacağım.Cherrygum
Canim sen ne kadar oldu conformil kullanali, bunun kivami daha yoğun ondan mi oluyor anlamadim, birde mamada yag kalintisi pluyor sanki sende de oluyor mu?
Olur canım hepimiz dikkat ediyoruz ama illa bişey çıkıyor malesefİnş canım haftanın 5 günü banyo silme şekli falan aslında çok dikkat ediyorum sanıyordum inş canım tşkr ederim
Nasıl yaptı pamukla yağı bende mi yapsam 3 gün oldu sürekli ıkınıp kıpkırmızı oluyor ama çıkaramıyorKomsu ablayi cagirdim geldi pamukla yag koydu poposuna kizim petrol yesili gibi cikardi icinde ne var ne yoksa bende rahatladim off anne olmak ne zormus
Canim bebek pamugunu kesip inceltti yagladi icine dogru soktu biraz bekletti pamugun ucuna hic kaka flann gelmedi hatta ben olmuyor sandim sonra bacaklarini dikti acik tuttuk bira popoyu 10 dk neredeyse sonra baktik yapiyor yemyesilBen daha 2 gündür veriyorum ama hiç dikkat etmedim genelde sabah 7de eşim alıyor o yağıp veriyor sabah beni uyusun diye. Bi dahaki yapışıma bakacağım.
Olur canım hepimiz dikkat ediyoruz ama illa bişey çıkıyor malesef
Nasıl yaptı pamukla yağı bende mi yapsam 3 gün oldu sürekli ıkınıp kıpkırmızı oluyor ama çıkaramıyor
Hiç kapanmadı kiKızlar iştahım acayip açıldı ya. Sizde durumlar nasıl?
Ay ben onu hayatta yapamam ya tek basıma korkarım nasıl yapıcamCanim bebek pamugunu kesip inceltti yagladi icine dogru soktu biraz bekletti pamugun ucuna hic kaka flann gelmedi hatta ben olmuyor sandim sonra bacaklarini dikti acik tuttuk bira popoyu 10 dk neredeyse sonra baktik yapiyor yemyesilbeklemekten mahfolmus kuzum ya bu mamadan mi bilemedim de sma da da 2 gun yapmadigi oluyordu ama cok gazioluyordu uyumuyordu napacagimi sasirdim valla
Eğer kabızlık varsa canm yağ içir bi kaşık hakiki yağ varsa benim çocuk da kabız di ben öyle atlattım her gün bi kaşık verdim karnına da masaj yaptım ıkındığı zaman rahatladı şimdi kakası normale döndü bayadırAy ben onu hayatta yapamam ya tek basıma korkarım nasıl yapıcamsuan benim kızımda huzursuz yapsa rahat edecek uykusundan uyanıyor of ya cok sıkıldım bu gazdan kabızlıktan ya napcaz bende bilmiyorum
Yok canım yenidoğan olduğundan kuvezde damardan antibiyotik tedavisi aldı 5 gün.Nasıl bir tedavi şurup mu verdi şizede canm
Ay nasıl yanlışlık olmuşCanım anlamadım
Ay nasıl yanlışlık olmuş
Sünnetten sonra verem aşısını ne zaman oldunuz diyecektim gece kalmış baska etiket yapinca birbirine girmiş
Kızlar dün anneme geldiğimi yazmıstim ya halen burdayiz ve benim oğlan hep uyuyoannem inceliklerini gösteriyor bana bu işin
Ev serin baya , yüzüne de muslin örtü örtüyor yatağa yatırdık ağladıkça yanına uzanıp emziriyorum geri uyuyor.sabahtan beri 2 kez etrafa bakmak için uyandı 10 dk durup mizirdanmaya başladı.evde olsa ben biraz daha oyalardim.annem hemen yatır diyor gerçekten de yatırıp haflf sallıyorum uyuyor hemen.demek ben çok yoruyormuşum uykuya geçemiyomus.bakalim eve geçecez birazdan inşallah devam ettirebiliriz
Hiç kapanmadı ki
Günde üç kez falanKızlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu?
Sma kullanıyorum . Biberonu almıyor şu an yavrum .Benim ki uyumuyor ki hiç buradakiler gibi 1 saat geçmiyor. Mama ne kullanıyorsun
Kilo alımı iyi değil . İki haftada 200 gr almıştı . Bez takibi yapıyorum o da yeterli olmuyor . Şu an iyi kötü emiyor ama doymuyor . Mama veriyorum önceden 3 haftalıkken 60 cc yi çok güzel içerdi . Şimdi 60 I bitiremiyor . Zaten çok kusuyor ona da canım sıkılıyor. Dün gündüz hiç uyumadı . Gece 12 de uyudu . 2:30 gibi döke saça 50 cc içti uyanmadan . Sabah 5 te denedim hiç içmedi . 8 gibi azıcık emdi uyudu ki 11 e kadar .Uyurken neden besliyosun canım? Uyurken almaz benimki de .kendi uyanıyor acıkınca meme+mama veriyorum ben de.mama da alsa kısa uyuyor zaten zibidik 2 saate kalkıyor.gecen gece 5 saat uyanmamis ben uyandim korktum bişey mi oldu diye.mikirdaniyordu aldım emzirdim geri yattı.
Ya direk mi veriyorsun yoksa mamasına falan katıpta mı veriyorsun?Eğer kabızlık varsa canm yağ içir bi kaşık hakiki yağ varsa benim çocuk da kabız di ben öyle atlattım her gün bi kaşık verdim karnına da masaj yaptım ıkındığı zaman rahatladı şimdi kakası normale döndü bayadır
Sürekli hıçkırık halinde bu koliğin bi belirtisiymiş çok hıçkırmak.Kızlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu?
Bebek reflüsü olabilir mi acaba?Kilo alımı iyi değil . İki haftada 200 gr almıştı . Bez takibi yapıyorum o da yeterli olmuyor . Şu an iyi kötü emiyor ama doymuyor . Mama veriyorum önceden 3 haftalıkken 60 cc yi çok güzel içerdi . Şimdi 60 I bitiremiyor . Zaten çok kusuyor ona da canım sıkılıyor. Dün gündüz hiç uyumadı . Gece 12 de uyudu . 2:30 gibi döke saça 50 cc içti uyanmadan . Sabah 5 te denedim hiç içmedi . 8 gibi azıcık emdi uyudu ki 11 e kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?