- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben burda iç çamaşırı pijama vs satan bir mağazadan aldım büyük geldi benim keltoşa değiştirdim o da büyük geldi bu sefer değiştirmedim kalsın bir iki ay sonra olur inşallahKızlar ya yaz geldi bu bebeklere şapka nereden alicaz? Joker Ebebek vs baktım netten bulamadım bebeğe göre. Olanın da bedeni yok. Şu yumuşak kepsizlerden istiyorum ben. Alan var mı?
Lcwde var baktın mı? Hm'de de var güzel modeller..Kızlar ya yaz geldi bu bebeklere şapka nereden alicaz? Joker Ebebek vs baktım netten bulamadım bebeğe göre. Olanın da bedeni yok. Şu yumuşak kepsizlerden istiyorum ben. Alan var mı?
Memnunum baya iyi ki almışım resimdekiHangi tartıdan aldın memnun musun?
Bizde sma Ya geçtik kaşıkla versen?Sma kullanıyorum . Biberonu almıyor şu an yavrum .
Olur canım insanlık hali geçmiş olsun hafif soğuk bez koy şişi inerKızlar çok kötü bir şey oldu oğlumun kafasına kumanda düştüsol kulağının üstü bir şey yoktur dimi
Bel desteği vardır bence sorun olmaz canım yatsınKızlar ya benim kız gündüz uykularını reflü yatağında istemiyor. Bu ara taktı ana kucağına.. Ana kucağında yatması sıkıntı mıdır sizce uyurken? Kemik gelişimi vs için diyorum.
Ne kadar alıyor aydaGeçmiş olsun canım başka bir belirti varmı kusmaktan başka bizimki de çok kusuyor ben de endişe ettim şimdi kilo alımı da az zaten
Bahar golden goat ve evolvia yı beraber vermeye başladım. Kabızlık sorunumuz yok şükür. Gaz nispeten azaldı . Günlük zeytinyağı veriyorum ama. Poposunu pipisini üç beze bir yağlıyorum. Bizde durum böyle.Canim bebek pamugunu kesip inceltti yagladi icine dogru soktu biraz bekletti pamugun ucuna hic kaka flann gelmedi hatta ben olmuyor sandim sonra bacaklarini dikti acik tuttuk bira popoyu 10 dk neredeyse sonra baktik yapiyor yemyesilbeklemekten mahfolmus kuzum ya bu mamadan mi bilemedim de sma da da 2 gun yapmadigi oluyordu ama cok gazioluyordu uyumuyordu napacagimi sasirdim valla
Ben kullandım bir dönem evet bu mama yoğun ve yağlı oluyorCherrygum
Canim sen ne kadar oldu conformil kullanali, bunun kivami daha yoğun ondan mi oluyor anlamadim, birde mamada yag kalintisi pluyor sanki sende de oluyor mu?
Benimki sürekli hıçkırıyor, dr emzir dedi . Alıp emziriyorum. Bazen de bir damla limon suyu damlatıyorum ağzına iyi geliyor.Kızlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu?
Ben hergün düzenli 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. İlaç gibi sabahları. Üstelik bir çay kaşığı yağ 45 kaloriymiş kilo alımına da yardımcı olduğu kanısındayım.Ya direk mi veriyorsun yoksa mamasına falan katıpta mı veriyorsun?
Sürekli hıçkırık halinde bu koliğin bi belirtisiymiş çok hıçkırmak.
BKGK dediğini yaptık az önce eşimle kız valla da kaka yaptı bir bezi doldurdu öyle rahatladı ki direk uyudu cocuk çok teşekkür ederim canım ya
Oy kıyamam. Geçmiş olsunKızlar çok kötü bir şey oldu oğlumun kafasına kumanda düştüsol kulağının üstü bir şey yoktur dimi
Canım mama değişikliğinde oluyor değiştirmemekte çalış mamasını bende aptamil veriyorum komşun baya tecrübeli imişCanim bebek pamugunu kesip inceltti yagladi icine dogru soktu biraz bekletti pamugun ucuna hic kaka flann gelmedi hatta ben olmuyor sandim sonra bacaklarini dikti acik tuttuk bira popoyu 10 dk neredeyse sonra baktik yapiyor yemyesilbeklemekten mahfolmus kuzum ya bu mamadan mi bilemedim de sma da da 2 gun yapmadigi oluyordu ama cok gazioluyordu uyumuyordu napacagimi sasirdim valla
Benimki de cok seviyor pusette yatmayı arada yatırıyorum tam dalınca alıyorum içinden yatagına koyuyorum. Günde 2-3 saat yatsa bişey olmaz bence. Ben reflü yatagını bıraktım çünkü artık onda kayıp aşağı iniyor debelenirkenKızlar ya benim kız gündüz uykularını reflü yatağında istemiyor. Bu ara taktı ana kucağına.. Ana kucağında yatması sıkıntı mıdır sizce uyurken? Kemik gelişimi vs için diyorum.
Reflüyse ne yapılır bilmiyorum bende ama çok takılma kilo alımına iyi kötü alıyorsa tamamdır zaten. Dönem dönem bu meme ve biberon reddi oluyor sanırım bence yılma yine ver biberonu ne kadar reddetse de bi süre sonra ağlaya mağlaya alışacak tekrar.Cherrygum evet reflü olabilir . Bir aylıkken doktorumuz olabilir ama kilo alımı iyi şimdilik takip edelim demişti . O zamanlar kilo alımı güzeldi . Ama şu an iştahı azaldı . Emiyor diye sevinirken mamadan da olduk . Çocuk biberonu reddediyor bu sefer de . Emerken de zaten hoplaya zıplaya tutturuyorum . Kilosuna çok takılmıyorum aslında sağlığı yerinde olup anormal bir durum olmadığı sürece .
Direk mi veriyorsun yoksa mamasına mı koyuyorsun?Ben hergün düzenli 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. İlaç gibi sabahları. Üstelik bir çay kaşığı yağ 45 kaloriymiş kilo alımına da yardımcı olduğu kanısındayım.
Canim evet ya kabizlikta cok fenaAy ben onu hayatta yapamam ya tek basıma korkarım nasıl yapıcamsuan benim kızımda huzursuz yapsa rahat edecek uykusundan uyanıyor of ya cok sıkıldım bu gazdan kabızlıktan ya napcaz bende bilmiyorum
Aptamil bitiyor simdi esim markete gitti sma var sadece diyor of ya kizi biz bu hale getirdik bi onu bi bunu vere vereBahar golden goat ve evolvia yı beraber vermeye başladım. Kabızlık sorunumuz yok şükür. Gaz nispeten azaldı . Günlük zeytinyağı veriyorum ama. Poposunu pipisini üç beze bir yağlıyorum. Bizde durum böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?