2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya benim kız gündüz uykularını reflü yatağında istemiyor. Bu ara taktı ana kucağına.. Ana kucağında yatması sıkıntı mıdır sizce uyurken? Kemik gelişimi vs için diyorum.

Kızlar ya yaz geldi bu bebeklere şapka nereden alicaz? Joker Ebebek vs baktım netten bulamadım bebeğe göre. Olanın da bedeni yok. Şu yumuşak kepsizlerden istiyorum ben. Alan var mı?
Ben burda iç çamaşırı pijama vs satan bir mağazadan aldım büyük geldi benim keltoşa değiştirdim o da büyük geldi bu sefer değiştirmedim kalsın bir iki ay sonra olur inşallah

Reactions: Kuf
Cherrygum evet reflü olabilir . Bir aylıkken doktorumuz olabilir ama kilo alımı iyi şimdilik takip edelim demişti . O zamanlar kilo alımı güzeldi . Ama şu an iştahı azaldı . Emiyor diye sevinirken mamadan da olduk . Çocuk biberonu reddediyor bu sefer de . Emerken de zaten hoplaya zıplaya tutturuyorum . Kilosuna çok takılmıyorum aslında sağlığı yerinde olup anormal bir durum olmadığı sürece .

Kızlar çok kötü bir şey oldu oğlumun kafasına kumanda düştü sol kulağının üstü bir şey yoktur dimi

Eklentiler

• IMG_20200606_171444.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20200606_171002.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 48
Bahar golden goat ve evolvia yı beraber vermeye başladım. Kabızlık sorunumuz yok şükür. Gaz nispeten azaldı . Günlük zeytinyağı veriyorum ama. Poposunu pipisini üç beze bir yağlıyorum. Bizde durum böyle.

Ben hergün düzenli 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. İlaç gibi sabahları. Üstelik bir çay kaşığı yağ 45 kaloriymiş kilo alımına da yardımcı olduğu kanısındayım.

Canım mama değişikliğinde oluyor değiştirmemekte çalış mamasını bende aptamil veriyorum komşun baya tecrübeli imiş

Kızlar ya benim kız gündüz uykularını reflü yatağında istemiyor. Bu ara taktı ana kucağına.. Ana kucağında yatması sıkıntı mıdır sizce uyurken? Kemik gelişimi vs için diyorum.
Benimki de cok seviyor pusette yatmayı arada yatırıyorum tam dalınca alıyorum içinden yatagına koyuyorum. Günde 2-3 saat yatsa bişey olmaz bence. Ben reflü yatagını bıraktım çünkü artık onda kayıp aşağı iniyor debelenirken
Reflüyse ne yapılır bilmiyorum bende ama çok takılma kilo alımına iyi kötü alıyorsa tamamdır zaten. Dönem dönem bu meme ve biberon reddi oluyor sanırım bence yılma yine ver biberonu ne kadar reddetse de bi süre sonra ağlaya mağlaya alışacak tekrar.
Ben hergün düzenli 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyorum. İlaç gibi sabahları. Üstelik bir çay kaşığı yağ 45 kaloriymiş kilo alımına da yardımcı olduğu kanısındayım.
Direk mi veriyorsun yoksa mamasına mı koyuyorsun?

Kocamla tartıştık dünden beri küsüz. Konu benim sık sık ağlamam, rahatsız oluyor benzadem, napayım yapım bu diyorum anlamıyor dünden beri küstük

Ay ben onu hayatta yapamam ya tek basıma korkarım nasıl yapıcam suan benim kızımda huzursuz yapsa rahat edecek uykusundan uyanıyor of ya cok sıkıldım bu gazdan kabızlıktan ya napcaz bende bilmiyorum
Canim evet ya kabizlikta cok fena bende korktum yapamadm kadin geldi yapti sagolsun

Aptamil bitiyor simdi esim markete gitti sma var sadece diyor of ya kizi biz bu hale getirdik bi onu bi bunu vere vere bir sure sma da kalicam artik gaz maz kabiz olmasinda ins 3 gundur baya stres yasadim. Bu arada benim kizda gunde 2 kez hckirik tutuyor ve uzun suruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…