2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Her emzirme Sonrası sağıyorum sonra sağdıklarımı emzirme destek sistemiyle bir sonraki emzirmede veriyorum. Emzirme sonrası 5 de çıktığı oluyor 20 cc de oluyor.

Çok yediriyorsan ondan da olabilir
Çok yedirdiğimi sanmıyorum ama tabi her emzirmede ne kadar aldığını bilmediğim için tam sa ölçemiyorum her emzirme sonrası 30 cc 70 cc arası mama veriyorum. Yani kendisi ne kadar alırsa çünkü ne kadar emdiğini bilemiyorum.

Alya86
Canim sende aptamil conformil kullaniyordun mama degisiminde kabizlik problemi yasadin mi ?
Bana ilk zaman iyi geldi.kabızlık gecti tam gazı bitmedi eczacı ile konuştuk bebelacı önerdi sindirimi kolay olan var ondan aldıgımızdan beri çok şükür gaz problemide kalmadı yüz üstü bile yatırınca hemen çıkıyor.masaj yapıyoduk bir ara gaz ve kaka için şimdi sabah akşam düzenli yapıyor.birbbak istersen

Amin canım aynen öyle ben de kiloya takılmıyorum ama minimum dahi olsa alsın da beyin gelişmesinde falan bir sıkıntı olmasın derdim bu sadece öyle ayda 1 kilo alsın falan diye bir hedefim yok. Günlük 20 gr diyorlar normali yani aylık 600 falan yeter yani

Kızlar bizim bebeklerimiz hemen hemen aynı kiloda doğmuş. İlerde büyüdüklerinde bu düşüncelerimizi hatırlar ne günlerdi deriz artık sağ salim büyüsünler hepimizin bebekleri

Çok geçmiş olsun canim benim ya kiyamam

Ay aynısını yazacaktım fırsat bulamadım benimkide hep sağ tarafa yatmak istiyor bez katlayıp o tarafa koyuyorum hala inatla beze yatiyor yampir kafalı olacak ya nasıl engelliycez bunu biz

Ay aynısını yazacaktım fırsat bulamadım benimkide hep sağ tarafa yatmak istiyor bez katlayıp o tarafa koyuyorum hala inatla beze yatiyor yampir kafalı olacak ya nasıl engelliycez bunu biz
Kaç gündür biz de aynı şeyi konuşuyoruz eşimle . Sadece uyurken değil uyanık olduğunda da bizimki sürekli sola bakmak istiyor ısrarla çeviriyorum sola düşürüyor kafayı . Sanki solda biri var onu izliyor . Biraz baktım internetten dikkat edilmezse fizik tedavi gerekebilir diyordu .

misskokulumm kusma olmaz mı hem de nerdeyse her beslenmesinde . Üstümüz başımız kalmıyor evde . Aşıdan önce bir doktora götüreyim ben , inşallah yoktur enfeksiyon .

Merhaba,geçmiş olsun öncelikle
Kusma dışında başka belirti varmıydı acaba ,idrarda koku ,renkte değişiklik gibi
Benim bebeğimde 10günde kilo alamamış ara ara da emdiği sütü kusuyor nedeni enfeksiyon olabilir mi acaba

Komsu ablayi cagirdim geldi pamukla yag koydu poposuna kizim petrol yesili gibi cikardi icinde ne var ne yoksa bende rahatladim off anne olmak ne zormus

Pamukla nasıl koydu canım? Kulak çubuğu gibi mi? Birde kaç gündür yapmıyordu bebeğin?

Benimki cok huzursuzlandi bugun disari cikardik havada guzeldi sonra eve geldik boyle gazi var sıkıyor kendini az oncede yedigini kustu simdide agliyir ya

Benimki de öyle bütün gün kavga ediyoruz resmen ya ben ceviriyorum o saha atiyor kafasini hemen mücadele halindeyiz kepçe kulak olur kafa yamuk olur diye korkuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…