- 14 Haziran 2019
- 2.219
- 7.561
- 158
Her emzirme Sonrası sağıyorum sonra sağdıklarımı emzirme destek sistemiyle bir sonraki emzirmede veriyorum. Emzirme sonrası 5 de çıktığı oluyor 20 cc de oluyor.Daha ne yapacaksın ki buradaki herkes çok ilgili güzel anneler bence çok şanslı bir bebeğin var senin gibi bir annesi var verdiğin emeklerin hiç biri boşa değil İnan . Bizimkiler de bir ay sonradan gelecek napalımemzirme danışmanın sağım yaptırıyor mu ne zamanlar yap diyor kaç mm çıkıyor
Çok yedirdiğimi sanmıyorum ama tabi her emzirmede ne kadar aldığını bilmediğim için tam sa ölçemiyorum her emzirme sonrası 30 cc 70 cc arası mama veriyorum. Yani kendisi ne kadar alırsa çünkü ne kadar emdiğini bilemiyorum.Çok yediriyorsan ondan da olabilir
Sonu hayırla bitti Allahtan ama boşver canım anlatmak dahi istemiyorum unutmak istiyorum sadece..Amin inşallah çok güzel yazmışsın içimden geçenler bınlar benimde... ne kazası hayır olsun
Bana ilk zaman iyi geldi.kabızlık gecti tam gazı bitmedi eczacı ile konuştuk bebelacı önerdi sindirimi kolay olan var ondan aldıgımızdan beri çok şükür gaz problemide kalmadı yüz üstü bile yatırınca hemen çıkıyor.masaj yapıyoduk bir ara gaz ve kaka için şimdi sabah akşam düzenli yapıyor.birbbak istersen
Amin canım aynen öyle ben de kiloya takılmıyorum ama minimum dahi olsa alsın da beyin gelişmesinde falan bir sıkıntı olmasın derdim bu sadece öyle ayda 1 kilo alsın falan diye bir hedefim yok. Günlük 20 gr diyorlar normali yani aylık 600 falan yeter yaniCanım benimd e 40+3 de 2800 doğdu ve gnelik şekeri yüzünden hayatım boyunca en sağlıklı ve iyi beslendiğim dönem oldu gerek ara gerek ana öğünlerim besin değeri yüksekti ama bebeğim doktorun ölçümünden 500 gram az oldu kilo çok dert değil cidden zamanla toparlar dediğin gibi Allah sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler nasip etsin yeter
Aslında benimki zamanında normal doğumla doğdu. 38+6 da doğdu ama 2890 doğdu. Hamileliğimde az kilo almıştım ama bebeğimin küçük olacağını tahmin etmemiştim. Aslında küçük de değildi son kontrolde doktor 3200 demişti ama işte bi 300 gr yanılma payıyla doğdu. Normal doğum istediğim için çok kilolu olmamasına doktor da bir yandan iyi diyordu ama böyle emmesi kilo alımı zor olacağını tahmin etmezdim. Gerçi tahmin etsem ne olacaktı ki gayet güzel beslendim hamileliğimde. Neyse bunlar geçmişte kaldı artık bebişlerimiz sağlıklı olsunlar başka isteğim yok. Onları kazadan beladan sıkıntıdan hastalıktan korusun Allahım. Bir masumun sorumluluğu çok zormuş bakımdan uykusuzluktan zorluktan ziyade ona bişey olacak korkusu yok mu herşeyin üstünde. Dün bir kaza atlattık zaten aklımız çıktı daha da korkar oldum herşeyden. Gözümüzden sakınıyoruz ama işte bazı şeylerin önüne geçilmiyor. Ömürleri uzun sağlıklı olsunlar inşallah..
Kızlar bizim bebeklerimiz hemen hemen aynı kiloda doğmuş. İlerde büyüdüklerinde bu düşüncelerimizi hatırlar ne günlerdi deriz artıkCanım benimd e 40+3 de 2800 doğdu ve gnelik şekeri yüzünden hayatım boyunca en sağlıklı ve iyi beslendiğim dönem oldu gerek ara gerek ana öğünlerim besin değeri yüksekti ama bebeğim doktorun ölçümünden 500 gram az oldu kilo çok dert değil cidden zamanla toparlar dediğin gibi Allah sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler nasip etsin yeter
Merhaba ben de 4 momsa bakıyorum nasıl kullanabildiniz mi acaba?Slm benimde hazırlıklar tmm hediyelik çikolata kapı süsü herşey hazır birtek kendi kıyafetlerim hazır değilfotolar altta en son 4 moms 4 aldık çok heyecanlı çok keyifli gözüküyor
Çok geçmiş olsun canim benim ya kiyamamKızlar moralim çok bozuldu yaa size kızım çok kusuyor diye hastaneye götürmüştüm kan testi karın ultrasonu idrar tahlili temiz çıkmıştı sadece idrar kültür testi kalmıştı öylesine aradım doktoru ve şok doktor bana çok kötü idrar yolu enfeksiyonu olduğu söyledi daha 2 aylık Bile değil bir şürup yazdı doktor eşim almaya gitti basına böyle bir şey gelen var mi yaaa
Ay aynısını yazacaktım fırsat bulamadım benimkide hep sağ tarafa yatmak istiyor bez katlayıp o tarafa koyuyorum hala inatla beze yatiyor yampir kafalı olacak ya nasıl engelliycez bunu bizya cocuk hep sola yatmak istiyor.sağa yatnayi hic istemiyor kafasinin arkasi sanki hafif meyilli kaldi ondan saga yatirmak istiyorum bende nasilsa banyo etti anlamaz simdi o dedim saga dondurdum vaay neneeem ne sinir ne sinir...zaten 5 saatin sonunda ancak yatnisti.bi uyandi pir uyandi.aksam 20.30 dan sabah 5 e kadar uyumadi.zaten gunduzden de 5 saat uykusuzluk vardi.14 saat falan uyanik kaldi.gozleri kipkirmizi oldu gene direndi uyumadi.bittim bittim...
Gündüz uykusunda kaşıkla denedim almıyor yine . Ağzında bekletip döküyor .Bizde sma Ya geçtik kaşıkla versen?
Kaç gündür biz de aynı şeyi konuşuyoruz eşimle . Sadece uyurken değil uyanık olduğunda da bizimki sürekli sola bakmak istiyor ısrarla çeviriyorum sola düşürüyor kafayı . Sanki solda biri var onu izliyor . Biraz baktım internetten dikkat edilmezse fizik tedavi gerekebilir diyordu .Ay aynısını yazacaktım fırsat bulamadım benimkide hep sağ tarafa yatmak istiyor bez katlayıp o tarafa koyuyorum hala inatla beze yatiyor yampir kafalı olacak ya nasıl engelliycez bunu biz
Merhaba,geçmiş olsun öncelikleKızlar moralim çok bozuldu yaa size kızım çok kusuyor diye hastaneye götürmüştüm kan testi karın ultrasonu idrar tahlili temiz çıkmıştı sadece idrar kültür testi kalmıştı öylesine aradım doktoru ve şok doktor bana çok kötü idrar yolu enfeksiyonu olduğu söyledi daha 2 aylık Bile değil bir şürup yazdı doktor eşim almaya gitti basına böyle bir şey gelen var mi yaaa
Ben salmış vaziyetteyim neyime guveniosam olmuşum bin kiloNidiciz
Günde üç kez falan
Ben bisey göremedim canim olmaz inşallah birşeyKızlar çok kötü bir şey oldu oğlumun kafasına kumanda düştüsol kulağının üstü bir şey yoktur dimi
Komsu ablayi cagirdim geldi pamukla yag koydu poposuna kizim petrol yesili gibi cikardi icinde ne var ne yoksa bende rahatladim off anne olmak ne zormus
Benimki çok hıçkırıyorKızlar sizin bebişler de çok hıçkırıyor mu?
Benimki de öyle bütün gün kavga ediyoruz resmen ya ben ceviriyorum o saha atiyor kafasini hemen mücadele halindeyiz kepçe kulak olur kafa yamuk olur diye korkuyorum vallaKaç gündür biz de aynı şeyi konuşuyoruz eşimle . Sadece uyurken değil uyanık olduğunda da bizimki sürekli sola bakmak istiyor ısrarla çeviriyorum sola düşürüyor kafayı . Sanki solda biri var onu izliyor . Biraz baktım internetten dikkat edilmezse fizik tedavi gerekebilir diyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?