Biz hep mesaideyiz. Burnu tıkalı okyanus suyu damla kar etmiyor uyumuyorGece mesaisi yapan bir benmi varım. Uyumuyor bu gece ne olduysa uykusuzluk başıma vurdu benimde.
geçmiş olsun canımNasıl bir tedavi şurup mu verdi şizede canm
Geri it kaşıkla. Bizimkide devit verimce ağlıyo direk ne kdar kötü geliyosa tadı artık ağladığı için tükürme şansı olmuyoBende vereyim bari yaa kesin tükürür d vitamini veriyorum atıyo agzından hemen
Şimdilik istedikçe emziriyorum. Emzirme sonrası sağıyorum göğsümü sonraki emzirmelerimde sağdığım sütü veriyorum. Her beslenmesinde doymazsa mama veriyorum ne kadar alırsa zaten doyduğunda mamayı emmeyi bırakıyor. Mama çok ağır geliyor ona hemen gözleri kapanıp uykuya dalıyor ordan doyduğunu anlıyorum. Doktor bebeğin kilosu çarpı 150 kadar günlük alması gerek dedi. Bu arada benden ne kadar süt aldığını anlamak için emzirme öncesi tarttı emzirdikten sonra tekrar tarttı az aldığını görünce ilaç başladık süt artırmak için sütüm artana kadar mamaya devam edeceğim. Uykudan uyandırma konusunda bir şey demedi ama benim kızım da özellikle geceler uzun uyuyor ve emzirirken uyuyakalıyor. Doyuyor mu ben de bilmiyorum. Ama doktor anne sütü dinamik olur bazen günde 500 mlitre olur bazen 200 ml olur ama toplamda onun ihtiyacı kadar çıkar dedi. Burdan ben şunu anladım bir gün az yese ertesi gün telafi edebilir. O zaman gece az yese gündüz telafi edebilir. Yani bence uyandırmamalıyız ama bir dahaki sefere bunu da sorayım. Diğer görüşmelerimizde öğrendikçe yazarım size debenim kizimda gecen ay 500 gr aldı sadece..bakalim bu ay durum ne? mama da veremiyorum alerjiden dolayi.ben de ckk üzülüyorum bazen burda 1 kiloyu geckin kilo aldigi halde az bulanlari gördüğüm zaman da daha çok üzülüyorum..nasil bir kilo aldirma calismasi yapiyorsunuz bana yazar misin canim..doktor uyudugunda dokunma uyusunki buyusun dedi.dokunmuyorum ama icim icimi yiyor.zaten cok uykucu bir bebek degil.dokundugumda daha da kotu oluyor hersey.nasil bir rota izliyorsunuz.beni bilgilendirir misin?
Cnm dun esim sma almis bir sure devam edecegim cok karistirdim kizin miğdesiniBana ilk zaman iyi geldi.kabızlık gecti tam gazı bitmedi eczacı ile konuştuk bebelacı önerdi sindirimi kolay olan var ondan aldıgımızdan beri çok şükür gaz problemide kalmadı yüz üstü bile yatırınca hemen çıkıyor.masaj yapıyoduk bir ara gaz ve kaka için şimdi sabah akşam düzenli yapıyor.birbbak istersen
Ya evet kulak cubugu ile koyma dedi icinde pamuk flan kalir dedi hatta ben normal pamuk daha cok riskli diye dusundum ama bayaa boyle eliyle inceltti ucunu yagladi koydu yag daha cok icine girdi. Benim kizin hala kakasi vae anliyorum ama yapamiyor suandaPamukla nasıl koydu canım? Kulak çubuğu gibi mi? Birde kaç gündür yapmıyordu bebeğin?
Yok tatlim bende gece 2 ye kadar uyumadim benim kiz cok huzursuzdu bird kustu neden oldugunu anlamadim.evde camlar acikti ceyranda mi kaldi disari cikarmistim gunes mi vurdu birde dun su icirdim 30cc kadar ondan mi off ne zor is ya yarinda ablam gelecek annemle bebegi gormeye esimde yemek yap diyor yahu nasil yapaym bebek zaten kusuyor ona birakiyorum agliyor eli de hic hafif degil kizin gazini alacak sirtina pat pat sert vuruyor yapma cok ufak diyorum birsey olmaz mis bebegi veriyorum sallasin diye cok hizli salliyor elindede telefon aksama kadar kafasini kiracam en son.Gece mesaisi yapan bir benmi varım. Uyumuyor bu gece ne olduysa uykusuzluk başıma vurdu benimde.
Ne güzel ya darısı başımıza@yagmur1212 canım verem asinkz
Hayırlısı olsun canim
Çok birsey yok aslında 2 saatte bir bezini değiştirip losyon sıktık her doktorun tarzı başkadır gerçi ilk gece ilacin etkisi güzel geçti uyudu ikinci gece bi çay kaşığı calpol verdim çok şükür enfeksiyon herhalde birsey olmadan 3. Güne geldik geçti sayılır
Cnm dun esim sma almis bir sure devam edecegim cok karistirdim kizin miğdesini
Ya evet kulak cubugu ile koyma dedi icinde pamuk flan kalir dedi hatta ben normal pamuk daha cok riskli diye dusundum ama bayaa boyle eliyle inceltti ucunu yagladi koydu yag daha cok icine girdi. Benim kizin hala kakasi vae anliyorum ama yapamiyor suanda
Yok tatlim bende gece 2 ye kadar uyumadim benim kiz cok huzursuzdu bird kustu neden oldugunu anlamadim.evde camlar acikti ceyranda mi kaldi disari cikarmistim gunes mi vurdu birde dun su icirdim 30cc kadar ondan mi off ne zor is ya yarinda ablam gelecek annemle bebegi gormeye esimde yemek yap diyor yahu nasil yapaym bebek zaten kusuyor ona birakiyorum agliyor eli de hic hafif degil kizin gazini alacak sirtina pat pat sert vuruyor yapma cok ufak diyorum birsey olmaz mis bebegi veriyorum sallasin diye cok hizli salliyor elindede telefon aksama kadar kafasini kiracam en son.
Suandada mamasini verdim gazini aldim uyutmaya calisiyorum bir yandanda nobetteym yine kusacak mi diye
Geceleri emzirirken mochiyle gündüzleri hastane tipi göğüs pompası var onlarHer şeyi yapıyoruz süt için gerçekten. Verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim canım. Hangi makine ile sağım yapıyorsun?
Cnm dun esim sma almis bir sure devam edecegim cok karistirdim kizin miğdesini
Ya evet kulak cubugu ile koyma dedi icinde pamuk flan kalir dedi hatta ben normal pamuk daha cok riskli diye dusundum ama bayaa boyle eliyle inceltti ucunu yagladi koydu yag daha cok icine girdi. Benim kizin hala kakasi vae anliyorum ama yapamiyor suanda
Yok tatlim bende gece 2 ye kadar uyumadim benim kiz cok huzursuzdu bird kustu neden oldugunu anlamadim.evde camlar acikti ceyranda mi kaldi disari cikarmistim gunes mi vurdu birde dun su icirdim 30cc kadar ondan mi off ne zor is ya yarinda ablam gelecek annemle bebegi gormeye esimde yemek yap diyor yahu nasil yapaym bebek zaten kusuyor ona birakiyorum agliyor eli de hic hafif degil kizin gazini alacak sirtina pat pat sert vuruyor yapma cok ufak diyorum birsey olmaz mis bebegi veriyorum sallasin diye cok hizli salliyor elindede telefon aksama kadar kafasini kiracam en son.
Suandada mamasini verdim gazini aldim uyutmaya calisiyorum bir yandanda nobetteym yine kusacak mi diye
[/QUOTE
Sma ile devam et bir dönem inş 3.aya bişey kalmadı rahatlarlar bagırsaklar düzene giriyor.bizim en büyük derdimiz uyku birlikte yatıp birlikte kalkıyoruz.gündüz 15 fk veya 30 dk kucagımdan bıraktıgım an kalkıyor
Anladım canım sağol, aklımda olsun benimde. Ben kayısı hoşafı içmeye başladım. Kendimde kabızım bebekte. Artık posasıyla beraber her gün bol bol içeceğim bakalım kayısı. Dün içmiştim bugün yaptı kakasını. 2 gündür yapmıyordu. Belki etkisi vardır.. Bi gözlemleyeyim bakayım bilgisini veririm.Cnm dun esim sma almis bir sure devam edecegim cok karistirdim kizin miğdesini
Öyle düşünme daha ne oldu doğum yapalı 2 ay çok normal bence pantolon olmuysa elbise tayt giy çık nefes al verilir ya kilo değil miBende yapabilsem keşke göbeğim yumoş yumoş. Bugun pantolon denedim hiç biri olmadı Moralim bozuldu vazgeçtim dışarı çıkmaktanda
Gorumcemin kızı 7 aylik ek gıdaya geçti yeni başladı her konusmamda 1 kilo vermiş oluyor ki konuşma aramız en fazla 3 4 gün bence süper yani 59 olmuş 2 ayda 6 kilo falan verdiİp atlamakta güzel fikirmiş. Daha eğlenceli olur diğer hareketlerden
Benim o taraftaki kulağı basık geliyor gözüme ya seninde öyle mibi bilsem
Bezini hep bağladık canım 2 gun bardak koyduk losyon sıktık bardak cikincada losyon dan dolayı yapışmıyor dün banyo yaptırdık masaj yaparak geçti yani ilk geceyi atlattın mi tamamdır.Ne güzel ya darısı başımızaakşama doğru kestrcez biz de inşallah hemenceck atlatrz kesldğndrn itibaren hep bez bağladnz yani dmi canım?açık kalmadı mı? Bi de bez yapışmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?