2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Şimdilik istedikçe emziriyorum. Emzirme sonrası sağıyorum göğsümü sonraki emzirmelerimde sağdığım sütü veriyorum. Her beslenmesinde doymazsa mama veriyorum ne kadar alırsa zaten doyduğunda mamayı emmeyi bırakıyor. Mama çok ağır geliyor ona hemen gözleri kapanıp uykuya dalıyor ordan doyduğunu anlıyorum. Doktor bebeğin kilosu çarpı 150 kadar günlük alması gerek dedi. Bu arada benden ne kadar süt aldığını anlamak için emzirme öncesi tarttı emzirdikten sonra tekrar tarttı az aldığını görünce ilaç başladık süt artırmak için sütüm artana kadar mamaya devam edeceğim. Uykudan uyandırma konusunda bir şey demedi ama benim kızım da özellikle geceler uzun uyuyor ve emzirirken uyuyakalıyor. Doyuyor mu ben de bilmiyorum. Ama doktor anne sütü dinamik olur bazen günde 500 mlitre olur bazen 200 ml olur ama toplamda onun ihtiyacı kadar çıkar dedi. Burdan ben şunu anladım bir gün az yese ertesi gün telafi edebilir. O zaman gece az yese gündüz telafi edebilir. Yani bence uyandırmamalıyız ama bir dahaki sefere bunu da sorayım. Diğer görüşmelerimizde öğrendikçe yazarım size de

Cnm dun esim sma almis bir sure devam edecegim cok karistirdim kizin miğdesini
Pamukla nasıl koydu canım? Kulak çubuğu gibi mi? Birde kaç gündür yapmıyordu bebeğin?
Ya evet kulak cubugu ile koyma dedi icinde pamuk flan kalir dedi hatta ben normal pamuk daha cok riskli diye dusundum ama bayaa boyle eliyle inceltti ucunu yagladi koydu yag daha cok icine girdi. Benim kizin hala kakasi vae anliyorum ama yapamiyor suanda
Gece mesaisi yapan bir benmi varım. Uyumuyor bu gece ne olduysa uykusuzluk başıma vurdu benimde.
Yok tatlim bende gece 2 ye kadar uyumadim benim kiz cok huzursuzdu bird kustu neden oldugunu anlamadim.evde camlar acikti ceyranda mi kaldi disari cikarmistim gunes mi vurdu birde dun su icirdim 30cc kadar ondan mi off ne zor is ya yarinda ablam gelecek annemle bebegi gormeye esimde yemek yap diyor yahu nasil yapaym bebek zaten kusuyor ona birakiyorum agliyor eli de hic hafif degil kizin gazini alacak sirtina pat pat sert vuruyor yapma cok ufak diyorum birsey olmaz mis bebegi veriyorum sallasin diye cok hizli salliyor elindede telefon aksama kadar kafasini kiracam en son.
Suandada mamasini verdim gazini aldim uyutmaya calisiyorum bir yandanda nobetteym yine kusacak mi diye

He esimde diger odada tek basina yatiyor koca yatakta. Gece kizimi yanima aldim oda firsattan istifade diger odaya gecti yatmak icin

Ne güzel ya darısı başımıza akşama doğru kestrcez biz de inşallah hemenceck atlatrzkesldğndrn itibaren hep bez bağladnz yani dmi canım?açık kalmadı mı? Bi de bez yapışmadı mı?

Hepsi olabilir canım ya. Dışarıda çok kaldınız mı? Birde neden su içiriyorsun ilk defa mı içirdin? Annenle ablan yabancı mı sanki senden yemek beklemezler. Valla önceliğimiz bebişler henüz çok küçükler onlarla ilgilenmemiz lazım. He uyursa gün içinde yaparsın zaten yemeğini. Benim eşimde öyle çok hızlı sallıyor sürekli yavaş salla diye uyarıyorum. Onlarda öğrenecek mecbur yine de sorumluluk vermekten çekinme bence.

Anladım canım sağol, aklımda olsun benimde. Ben kayısı hoşafı içmeye başladım. Kendimde kabızım bebekte. Artık posasıyla beraber her gün bol bol içeceğim bakalım kayısı. Dün içmiştim bugün yaptı kakasını. 2 gündür yapmıyordu. Belki etkisi vardır.. Bi gözlemleyeyim bakayım bilgisini veririm.

Benimki çok yediğinde kusuyor canım belki de farkında olmadan çok doyurmuşsundur. Geçecek bu günlerimizde, daha güzel günlerimiz olacak inşallah

Ne güzel ya darısı başımıza akşama doğru kestrcez biz de inşallah hemenceck atlatrzkesldğndrn itibaren hep bez bağladnz yani dmi canım?açık kalmadı mı? Bi de bez yapışmadı mı?
Bezini hep bağladık canım 2 gun bardak koyduk losyon sıktık bardak cikincada losyon dan dolayı yapışmıyor dün banyo yaptırdık masaj yaparak geçti yani ilk geceyi atlattın mi tamamdır.
Bizim 2 kerede kaka bulaştı banyoda belden aşağısına su döktük hic eklemeden silmek yok demişti doktor
Atlatirsiniz canın hiç telaş etme bebek etkilenir çünkü senden benim 2. Olduğu için daha rahattim büyüyünce rahat edecekler öyle düşün hatirlamayacaklar şimdiyi travma olursa ilerde cinsel hayatlarını etkiliyormus falan doktor anlattı uzun uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…