Ay benim hiç enerjim kalmiyor ya gorumcem ip atlayarak kilolarini veriyor resmen bende basliycam ipe plates falan sevmiyroum benBugün babası sallarken 15 dk spor yaptım. Nasıl iyi geldi aşırı hamlamış vücudum. Her gece yapacağım artık.
Ayy evet bak bende merak ediyorum ne kadar emdiğini bende ilk haftalar tel sağdım şimdi sütüm var ama ne kadar nasıl bilmiyorumÇok yedirdiğimi sanmıyorum ama tabi her emzirmede ne kadar aldığını bilmediğim için tam sa ölçemiyorum her emzirme sonrası 30 cc 70 cc arası mama veriyorum. Yani kendisi ne kadar alırsa çünkü ne kadar emdiğini bilemiyorum.
Valla bizim kızın uzun boylu olması lazım eşim tarafından da bizim tarafta da en kısa benim 168 im bende böyle boylu poslu olmalı o zamanlar da vuracam poposuna hem ilk bebeğimdin hemde küçüktün çektirdin diyecem nisan annelerini de anlatmayı hatta belki buradaki mesajları gösteririmKızlar bizim bebeklerimiz hemen hemen aynı kiloda doğmuş. İlerde büyüdüklerinde bu düşüncelerimizi hatırlar ne günlerdi deriz artıksağ salim büyüsünler hepimizin bebekleri
Tşkr ederim canım sabah ki şok durumumdan çıktım biraz daha iyiyim inş kızıma ilacı fayda eder de hemen geçer bu enfeksiyonÇok geçmiş olsun canim benim ya kiyamam
canım ben hiç bir belirti görmedim kusma dışında çişini de kokluyorum iki gündür yok kötü koku hatta kusmasıda çok abartı değildi sadece 1 gün nerdeyse her emmeden sonra kustu onda da hemen doktora götürdüm Hatta 2 gün arayla götürdüm 40 gram da almıştı ama enfeksiyon varmış bu Arada iki idrar testi istemişti aynı gün çıkan da temizdi2 gün sonra çıkan idrar kültür testinde ağır enfeksiyon varMerhaba,geçmiş olsun öncelikle
Kusma dışında başka belirti varmıydı acaba ,idrarda koku ,renkte değişiklik gibi
Benim bebeğimde 10günde kilo alamamış ara ara da emdiği sütü kusuyor nedeni enfeksiyon olabilir mi acaba
Enteresanmış gerçekten.Allah şifa versin kuzuya bir an önce iyileşir inşallahcanım ben hiç bir belirti görmedim kusma dışında çişini de kokluyorum iki gündür yok kötü koku hatta kusmasıda çok abartı değildi sadece 1 gün nerdeyse her emmeden sonra kustu onda da hemen doktora götürdüm Hatta 2 gün arayla götürdüm 40 gram da almıştı ama enfeksiyon varmış bu Arada iki idrar testi istemişti aynı gün çıkan da temizdi2 gün sonra çıkan idrar kültür testinde ağır enfeksiyon var
Bende yapabilsem keşke göbeğim yumoş yumoş. Bugun pantolon denedim hiç biri olmadı Moralim bozuldu vazgeçtim dışarı çıkmaktandaBugün babası sallarken 15 dk spor yaptım. Nasıl iyi geldi aşırı hamlamış vücudum. Her gece yapacağım artık.
İp atlamakta güzel fikirmiş. Daha eğlenceli olur diğer hareketlerdenAy benim hiç enerjim kalmiyor ya gorumcem ip atlayarak kilolarini veriyor resmen bende basliycam ipe plates falan sevmiyroum benya yürüyüş ya ip
bi bilsemAy aynısını yazacaktım fırsat bulamadım benimkide hep sağ tarafa yatmak istiyor bez katlayıp o tarafa koyuyorum hala inatla beze yatiyor yampir kafalı olacak ya nasıl engelliycez bunu biz
Hepsini yapıyorum uygulama var emzirmeyi mamayı alt değişimlerini hepsini yazıyorum. Emzirme danışmanına gidiyorum onunla birlikte hem süt artırma hem de kilo aldırma çalışmalarını yapıyoruz. İnşallah bebeğim sağlıkla büyüyordur başka bir şey istemiyorum. Burda 5 6 kiloları ayda 1 kilo alanları gördükçe üzülüyorum ama benim bebeğim küçük doğdu o kadar çok alamayabilir diyorum bakalım Allaha emanetler. O kadar muhtaç ve acizler ki ne yapsam ne etsem onu memnun mutlu edebilirim diye düşünüyorum. Bakıp bakıp şükrediyorum ve küçük acizliği gözlerimi dolduruyor... teşekkür ederim beni telkin ettiğin için
Amin inş canımEnteresanmış gerçekten.Allah şifa versin kuzuya bir an önce iyileşir inşallah
bizim de abisi 2 defa hafif de olsa kafa ile tos yapti.cok korktuk.bisey olmadi şükür.korkmq insAllqh bisey olmaz.ama doktoruna danis istersen.Kızlar çok kötü bir şey oldu oğlumun kafasına kumanda düştüsol kulağının üstü bir şey yoktur dimi
aaa ben de fark ediyorum bir tarafa daha meyilli.ben de basini yeni tuttugu icin normal sanmıştımKaç gündür biz de aynı şeyi konuşuyoruz eşimle . Sadece uyurken değil uyanık olduğunda da bizimki sürekli sola bakmak istiyor ısrarla çeviriyorum sola düşürüyor kafayı . Sanki solda biri var onu izliyor . Biraz baktım internetten dikkat edilmezse fizik tedavi gerekebilir diyordu .
yanniz degilsin canimGece mesaisi yapan bir benmi varım. Uyumuyor bu gece ne olduysa uykusuzluk başıma vurdu benimde.
Biz de ayaktayız canım akşam 8 de uyudu şimdi kalkti bir de hıçkırık tuttuGece mesaisi yapan bir benmi varım. Uyumuyor bu gece ne olduysa uykusuzluk başıma vurdu benimde.
Bebeğin boynunun hep aynı tarafa dönmesi diye uzun uzun arattımaaa ben de fark ediyorum bir tarafa daha meyilli.ben de basini yeni tuttugu icin normal sanmıştımnasil bir dikkat gerektiriyor ki.ben de nete bakacaktim da nasil yazqcagqmi bilemedim google teyzeye
incinecek diye korkuyorum..ben de diyorum gazini alirken hep sol omzuma yatiriyorum.kolayima geliyorBebeğin boynunun hep aynı tarafa dönmesi diye uzun uzun arattımkarşıma tortikollis diye bir şey çıktı. Direkt tortikollis yazarsan daha ayrıntılı Bilgi alabilirsin . Doktora danışacağım bu durumu gittiğimde . Çünkü dikkat çekecek düzeyde yapıyor bizim kız . Hatta annemlerle filan kameralı görüşürken onlar da söyledi . Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum , boynunu çeviriyorum sürekli .
yanniz degilsin canim
Biz de ayaktayız canım akşam 8 de uyudu şimdi kalkti bir de hıçkırık tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?