2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ayy evet bak bende merak ediyorum ne kadar emdiğini bende ilk haftalar tel sağdım şimdi sütüm var ama ne kadar nasıl bilmiyorum

Kızlar bizim bebeklerimiz hemen hemen aynı kiloda doğmuş. İlerde büyüdüklerinde bu düşüncelerimizi hatırlar ne günlerdi deriz artık sağ salim büyüsünler hepimizin bebekleri
Valla bizim kızın uzun boylu olması lazım eşim tarafından da bizim tarafta da en kısa benim 168 im bende böyle boylu poslu olmalı o zamanlar da vuracam poposuna hem ilk bebeğimdin hemde küçüktün çektirdin diyecem nisan annelerini de anlatmayı hatta belki buradaki mesajları gösteririm

canım ben hiç bir belirti görmedim kusma dışında çişini de kokluyorum iki gündür yok kötü koku hatta kusmasıda çok abartı değildi sadece 1 gün nerdeyse her emmeden sonra kustu onda da hemen doktora götürdüm Hatta 2 gün arayla götürdüm 40 gram da almıştı ama enfeksiyon varmış bu Arada iki idrar testi istemişti aynı gün çıkan da temizdi2 gün sonra çıkan idrar kültür testinde ağır enfeksiyon var

Enteresanmış gerçekten.Allah şifa versin kuzuya bir an önce iyileşir inşallah

benim kizimda gecen ay 500 gr aldı sadece..bakalim bu ay durum ne? mama da veremiyorum alerjiden dolayi.ben de ckk üzülüyorum bazen burda 1 kiloyu geckin kilo aldigi halde az bulanlari gördüğüm zaman da daha çok üzülüyorum..nasil bir kilo aldirma calismasi yapiyorsunuz bana yazar misin canim..doktor uyudugunda dokunma uyusunki buyusun dedi.dokunmuyorum ama icim icimi yiyor.zaten cok uykucu bir bebek degil.dokundugumda daha da kotu oluyor hersey.nasil bir rota izliyorsunuz.beni bilgilendirir misin?

Reactions: Kuf
Kızlar çok kötü bir şey oldu oğlumun kafasına kumanda düştü sol kulağının üstü bir şey yoktur dimi
bizim de abisi 2 defa hafif de olsa kafa ile tos yapti.cok korktuk.bisey olmadi şükür.korkmq insAllqh bisey olmaz.ama doktoruna danis istersen.

aaa ben de fark ediyorum bir tarafa daha meyilli.ben de basini yeni tuttugu icin normal sanmıştım nasil bir dikkat gerektiriyor ki.ben de nete bakacaktim da nasil yazqcagqmi bilemedim google teyzeye

aaa ben de fark ediyorum bir tarafa daha meyilli.ben de basini yeni tuttugu icin normal sanmıştım nasil bir dikkat gerektiriyor ki.ben de nete bakacaktim da nasil yazqcagqmi bilemedim google teyzeye
Bebeğin boynunun hep aynı tarafa dönmesi diye uzun uzun arattım karşıma tortikollis diye bir şey çıktı. Direkt tortikollis yazarsan daha ayrıntılı Bilgi alabilirsin . Doktora danışacağım bu durumu gittiğimde . Çünkü dikkat çekecek düzeyde yapıyor bizim kız . Hatta annemlerle filan kameralı görüşürken onlar da söyledi . Şimdi dikkat etmeye çalışıyorum , boynunu çeviriyorum sürekli .

incinecek diye korkuyorum..ben de diyorum gazini alirken hep sol omzuma yatiriyorum.kolayima geliyor acaba ondan mi alisti galiba benim kiz daha dikkat edeyim sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…