- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Canm saç kurutma makinası sesini dinler o sakinleştiriyor bebekleri genelde bende nadir açıyorum huysuzluk yapınca rahatlıyor uyuyor onun sesinde. Kaka yapmıyorsa da ben hakiki yağ verdim canm bi kaşık direk ağızdan mamaya karıştırmadim hiç 1 haftayi geçgin hergun yağ verdim karnına masaj yaptım sürekli o ıkındığı zaman bezi çıkarttım altında kaldı tabi bezi bacaklarını da karnına itip çekme hareketi yaptım geri durdum karnına masaj yaptım bi ara öyle kaka yaptırdım uğraşarak şükür 2 haftaya yakındır migdesi düzeldi yağ vermiyorum şimdilik ama arada masaj yine yapıyorum.. belki işe yarar sende dene. Ha bi de arabanız barsa onda uyutnayindene genelde her çocuk arabayı çok severKızlar ben çok zorlanıyorum ya Allah yardım etsin hiç geçmiyor sanki günlergece 4 den sonra ıkınmaktan uyumadı kaka yapamıyor bu sefer de. Sabah 5 de kalktık 6 da uyuttum 45 dk sonra kalktı. Şimdi babasının kucağında uyuyacak inşallah o da kaç dk uyursa. Hiç büyümeyecek gibi geliyor hele rahata alışmışken nasıl bir bebek kararı verebildim diye kendimi sorguluyorum sürekli kızlarımla gezer tozardık istediğim saatte yatar kalkardım. Bilemiyorum psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum çok geçen bebek arabasıyla çıktık uyur dedim uyumadı ağladı rezil olduk kucağımızda eve geldik. Kızlar uyurdu bebek arabasında. Karşılaştırma yapmamak lazım ama elimde değil. 3.yü tavsiye eder misin diyenlere aklınız varsa yapmayın diyorum Allah sağlıklı verdi isyan ediyorsun diyip kendime kızıyorum sonra da.
Selam ben zombiya bir insan neden saat başı uyanır ki gece boyu? Ölüyorum uykusuzluktan zaten gündüz de uyumamisti
Kızlar ben çok zorlanıyorum ya Allah yardım etsin hiç geçmiyor sanki günlergece 4 den sonra ıkınmaktan uyumadı kaka yapamıyor bu sefer de. Sabah 5 de kalktık 6 da uyuttum 45 dk sonra kalktı. Şimdi babasının kucağında uyuyacak inşallah o da kaç dk uyursa. Hiç büyümeyecek gibi geliyor hele rahata alışmışken nasıl bir bebek kararı verebildim diye kendimi sorguluyorum sürekli kızlarımla gezer tozardık istediğim saatte yatar kalkardım. Bilemiyorum psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum çok geçen bebek arabasıyla çıktık uyur dedim uyumadı ağladı rezil olduk kucağımızda eve geldik. Kızlar uyurdu bebek arabasında. Karşılaştırma yapmamak lazım ama elimde değil. 3.yü tavsiye eder misin diyenlere aklınız varsa yapmayın diyorum Allah sağlıklı verdi isyan ediyorsun diyip kendime kızıyorum sonra da.
Aynı seyleri düşünüyorum oglum böyle degildi eglenirdim onunla simdi esim evde onunla yetişemiyoruz hep aglak mutsuz uykusuz emmeyen beslenmesi sorunlu bir bebeyle gün cok zor geciyorKızlar ben çok zorlanıyorum ya Allah yardım etsin hiç geçmiyor sanki günlergece 4 den sonra ıkınmaktan uyumadı kaka yapamıyor bu sefer de. Sabah 5 de kalktık 6 da uyuttum 45 dk sonra kalktı. Şimdi babasının kucağında uyuyacak inşallah o da kaç dk uyursa. Hiç büyümeyecek gibi geliyor hele rahata alışmışken nasıl bir bebek kararı verebildim diye kendimi sorguluyorum sürekli kızlarımla gezer tozardık istediğim saatte yatar kalkardım. Bilemiyorum psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum çok geçen bebek arabasıyla çıktık uyur dedim uyumadı ağladı rezil olduk kucağımızda eve geldik. Kızlar uyurdu bebek arabasında. Karşılaştırma yapmamak lazım ama elimde değil. 3.yü tavsiye eder misin diyenlere aklınız varsa yapmayın diyorum Allah sağlıklı verdi isyan ediyorsun diyip kendime kızıyorum sonra da.
Beraber nasılBahar golden goat ve evolvia yı beraber vermeye başladım. Kabızlık sorunumuz yok şükür. Gaz nispeten azaldı . Günlük zeytinyağı veriyorum ama. Poposunu pipisini üç beze bir yağlıyorum. Bizde durum böyle.
Hiç mi yemedi dünGündüz uykusunda kaşıkla denedim almıyor yine . Ağzında bekletip döküyor .
Kızlar merhaba; maden suyunun sütü arttırıcı etkisi oluyor mu bilen var mı? Çok ilginç birkaçgündür sıcaklardan bunaldım günde iki şişe soğuk içtim resmen süt belirgin biçimde arttı ; şaşırdım ama bazı kaynaklarda ciddi etki ettiği yazıyor? Tecrübe eden var mı?
O zaman hemen unutalım gitsinSonu hayırla bitti Allahtan ama boşver canım anlatmak dahi istemiyorum unutmak istiyorum sadece..
Maşallah çok güzel canım bende emzirme destek kullanıyordum damağımız yara oldu bıraktıkHer emzirme Sonrası sağıyorum sonra sağdıklarımı emzirme destek sistemiyle bir sonraki emzirmede veriyorum. Emzirme sonrası 5 de çıktığı oluyor 20 cc de oluyor.
Ah canım bir günü diğer gününü tutmuyor ki bazen ne güzel uyuyup gidiyorlar o zaman bende uyuyorum o günüm nasıl iyi geçiyor. Bazende saat başı kalkıyor ki zaaten emzir gaz cıkar 1 saat arada 10dkka uyuklayıp tekrar aynı döngüBende uykusuz bir geceden bildiyorum. Kızım saat başı uyandı. Tam doyuruyorum yatağına koyuyorum başlıyor hareketlenmeye. Başını sürekli geriye atıyor burnundan garip garip sesler çıkarıyor. Kundak yapıyorum o elleri napıp edip dışarı çıkarıyor. O ara bende sallıyorum onu tabii. 5 dk sakinliyor sonra aynı hareketler devam. Saat başı bu ana dek aynı şeyi yaşadık. Normalde geceleri uykusu güzeldi ne oldu bu gece anlamadım. Bugün annemle kız kardeşim gelecek başka şehirden. Tek tesellim o uykusuzluğumun.
denemedim canim.bakar soylerim.Benim o taraftaki kulağı basık geliyor gözüme ya seninde öyle mi
gercekten cok sevinirim bana da yazarsanizŞimdilik istedikçe emziriyorum. Emzirme sonrası sağıyorum göğsümü sonraki emzirmelerimde sağdığım sütü veriyorum. Her beslenmesinde doymazsa mama veriyorum ne kadar alırsa zaten doyduğunda mamayı emmeyi bırakıyor. Mama çok ağır geliyor ona hemen gözleri kapanıp uykuya dalıyor ordan doyduğunu anlıyorum. Doktor bebeğin kilosu çarpı 150 kadar günlük alması gerek dedi. Bu arada benden ne kadar süt aldığını anlamak için emzirme öncesi tarttı emzirdikten sonra tekrar tarttı az aldığını görünce ilaç başladık süt artırmak için sütüm artana kadar mamaya devam edeceğim. Uykudan uyandırma konusunda bir şey demedi ama benim kızım da özellikle geceler uzun uyuyor ve emzirirken uyuyakalıyor. Doyuyor mu ben de bilmiyorum. Ama doktor anne sütü dinamik olur bazen günde 500 mlitre olur bazen 200 ml olur ama toplamda onun ihtiyacı kadar çıkar dedi. Burdan ben şunu anladım bir gün az yese ertesi gün telafi edebilir. O zaman gece az yese gündüz telafi edebilir. Yani bence uyandırmamalıyız ama bir dahaki sefere bunu da sorayım. Diğer görüşmelerimizde öğrendikçe yazarım size de
Allah allah onun ucu yumuşak aslında neden yara oldu ki? Kaç numara ve hangi markaydı katater?Maşallah çok güzel canım bende emzirme destek kullanıyordum damağımız yara oldu bıraktık
Tabi ki paylaşırım burdan ben çok faydalı şeyler öğreniyorum ben de bildiğimi paykaşırım zevkle. Bu arada eğer sen mama veremiyorsan Emzirmediğin zamanlarda da sütünü sağIp vermek mantıklı. Çünkü emzirme araları uzun olduğunda veya bebek emdikten sonra bile damla damla da olsa birikiyor böylece onu da bebeğe verirsin çok yemiş olur.gercekten cok sevinirim bana da yazarsaniz
Ah canım bir günü diğer gününü tutmuyor ki bazen ne güzel uyuyup gidiyorlar o zaman bende uyuyorum o günüm nasıl iyi geçiyor. Bazende saat başı kalkıyor ki zaaten emzir gaz cıkar 1 saat arada 10dkka uyuklayıp tekrar aynı döngübu günler de geçecek tek tesellim bu su uykusuzluk beni çok yordu vucudum yat dinlen uyu sinyalleri veriyor resmen. Bu arada gözün aydın şimdi onlar sana ilaç gibi gelecek
Eğer öyleyse gazını çıkartıp içelim sonuçta içi mineral dolu etki ediyor olması olasıBende denedim 2 3 gün asitli diye bıraktım. Birde ben çok şey yaptığım için hangisi etki ediyor bilemiyorum. En son solgar almıştım sanki etki ediyor gibi. Maden suyunu çoğu kişiden duydum bebekte gaz yapmaz dimi?
Maalesef idari izin yok emziren annelere. Ben Fahrettin koca ya birkaç bakana medya kuruluşlarına twit atıp duruyorum ama ses yok.İdari izinli sayılmıyor muyuzmisskokulumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?