2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben çok zorlanıyorum ya Allah yardım etsin hiç geçmiyor sanki günler gece 4 den sonra ıkınmaktan uyumadı kaka yapamıyor bu sefer de. Sabah 5 de kalktık 6 da uyuttum 45 dk sonra kalktı. Şimdi babasının kucağında uyuyacak inşallah o da kaç dk uyursa. Hiç büyümeyecek gibi geliyor hele rahata alışmışken nasıl bir bebek kararı verebildim diye kendimi sorguluyorum sürekli kızlarımla gezer tozardık istediğim saatte yatar kalkardım. Bilemiyorum psikolojik olarak yıprandığımı hissediyorum çok geçen bebek arabasıyla çıktık uyur dedim uyumadı ağladı rezil olduk kucağımızda eve geldik. Kızlar uyurdu bebek arabasında. Karşılaştırma yapmamak lazım ama elimde değil. 3.yü tavsiye eder misin diyenlere aklınız varsa yapmayın diyorum Allah sağlıklı verdi isyan ediyorsun diyip kendime kızıyorum sonra da.

Canm saç kurutma makinası sesini dinler o sakinleştiriyor bebekleri genelde bende nadir açıyorum huysuzluk yapınca rahatlıyor uyuyor onun sesinde. Kaka yapmıyorsa da ben hakiki yağ verdim canm bi kaşık direk ağızdan mamaya karıştırmadim hiç 1 haftayi geçgin hergun yağ verdim karnına masaj yaptım sürekli o ıkındığı zaman bezi çıkarttım altında kaldı tabi bezi bacaklarını da karnına itip çekme hareketi yaptım geri durdum karnına masaj yaptım bi ara öyle kaka yaptırdım uğraşarak şükür 2 haftaya yakındır migdesi düzeldi yağ vermiyorum şimdilik ama arada masaj yine yapıyorum.. belki işe yarar sende dene. Ha bi de arabanız barsa onda uyutnayindene genelde her çocuk arabayı çok sever

Selam ben zombi ya bir insan neden saat başı uyanır ki gece boyu? Ölüyorum uykusuzluktan zaten gündüz de uyumamisti

Bu gece bizde aynıydık.

Geçecek bu günlerde inşallah. Kızların nasıl büyüdüyse bu sıpada büyüyecek. Uykusuzluk insanı çok etkiliyor. Daha çok küçükler bakımları da zor. Birde gazdı kakayı derken iyice sıkıntıya düşüyoruz. Ama zaman diyorum elbet yoluna girecek her şey. Şimdi sana böyle yazıyorum ama bende gece delirdim merak etme yalnız değilsin.

Bende uykusuz bir geceden bildiyorum. Kızım saat başı uyandı. Tam doyuruyorum yatağına koyuyorum başlıyor hareketlenmeye. Başını sürekli geriye atıyor burnundan garip garip sesler çıkarıyor. Kundak yapıyorum o elleri napıp edip dışarı çıkarıyor. O ara bende sallıyorum onu tabii. 5 dk sakinliyor sonra aynı hareketler devam. Saat başı bu ana dek aynı şeyi yaşadık. Normalde geceleri uykusu güzeldi ne oldu bu gece anlamadım. Bugün annemle kız kardeşim gelecek başka şehirden. Tek tesellim o uykusuzluğumun.

Aynı seyleri düşünüyorum oglum böyle degildi eglenirdim onunla simdi esim evde onunla yetişemiyoruz hep aglak mutsuz uykusuz emmeyen beslenmesi sorunlu bir bebeyle gün cok zor geciyor sonra diyorum sus saglikli bebegin var gecer elbet bu günler oy oyy

Kızlar merhaba; maden suyunun sütü arttırıcı etkisi oluyor mu bilen var mı? Çok ilginç birkaçgündür sıcaklardan bunaldım günde iki şişe soğuk içtim resmen süt belirgin biçimde arttı ; şaşırdım ama bazı kaynaklarda ciddi etki ettiği yazıyor? Tecrübe eden var mı?

Beraber nasıl
Gündüz uykusunda kaşıkla denedim almıyor yine . Ağzında bekletip döküyor .
Hiç mi yemedi dün

Bende denedim 2 3 gün asitli diye bıraktım. Birde ben çok şey yaptığım için hangisi etki ediyor bilemiyorum. En son solgar almıştım sanki etki ediyor gibi. Maden suyunu çoğu kişiden duydum bebekte gaz yapmaz dimi?

Ah canım bir günü diğer gününü tutmuyor ki bazen ne güzel uyuyup gidiyorlar o zaman bende uyuyorum o günüm nasıl iyi geçiyor. Bazende saat başı kalkıyor ki zaaten emzir gaz cıkar 1 saat arada 10dkka uyuklayıp tekrar aynı döngü bu günler de geçecek tek tesellim bu su uykusuzluk beni çok yordu vucudum yat dinlen uyu sinyalleri veriyor resmen. Bu arada gözün aydın şimdi onlar sana ilaç gibi gelecek

gercekten cok sevinirim bana da yazarsaniz

Bir uykusuz gece haberi de bizden.akşam 8.30 da kalkıp gece 2 ye kadar uyumayıp karnı tok altı kuru olduğu halde avazı çıktığı kadar bağırarak ağlayan artık dayanamayıp 2 den sonra sızan ama 2 saatte bir uyanan ve şimdi gece hiçbişey olmamış gibi ağzını açıp açıp gülen bir melek var burda da

gercekten cok sevinirim bana da yazarsaniz
Tabi ki paylaşırım burdan ben çok faydalı şeyler öğreniyorum ben de bildiğimi paykaşırım zevkle. Bu arada eğer sen mama veremiyorsan Emzirmediğin zamanlarda da sütünü sağIp vermek mantıklı. Çünkü emzirme araları uzun olduğunda veya bebek emdikten sonra bile damla damla da olsa birikiyor böylece onu da bebeğe verirsin çok yemiş olur.

Sağ ol canım benim. Aynen bende geçecek diye teselli ediyorum kendimi. Bakalım biraz daha sabır bu günlere de iyi geldik aslında.

Eğer öyleyse gazını çıkartıp içelim sonuçta içi mineral dolu etki ediyor olması olası

Kızlar bir şey soracağım yine. Benim kızım 2 veya 3 saat emmedi diyelim o ara memelerime acayip bir sızı giriyor sizde de oluyor mu bu? Birde birini emmeye başladığında diğerine sızı giriyor yine. Herkeste oluyor mu merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…