Bende de oluyo canım süt kaynar derler doluyo yani iyi bisey buKızlar bir şey soracağım yine. Benim kızım 2 veya 3 saat emmedi diyelim o ara memelerime acayip bir sızı giriyor sizde de oluyor mu bu? Birde birini emmeye başladığında diğerine sızı giriyor yine. Herkeste oluyor mu merak ediyorum.
Benim giriyor birini emzirirken öbürüne giriyor sağım yaptıktan hemen sonra sızı giriyor süt akıyor iniyor diyor annemKızlar bir şey soracağım yine. Benim kızım 2 veya 3 saat emmedi diyelim o ara memelerime acayip bir sızı giriyor sizde de oluyor mu bu? Birde birini emmeye başladığında diğerine sızı giriyor yine. Herkeste oluyor mu merak ediyorum.
Yok cnm ya gaz yapmıyormuş içindeki mineraller çok faydalıymış araştırdım o da sütü arttırıyormuş ben bi de severim sade soda yazın içerim bol bol artıkBende denedim 2 3 gün asitli diye bıraktım. Birde ben çok şey yaptığım için hangisi etki ediyor bilemiyorum. En son solgar almıştım sanki etki ediyor gibi. Maden suyunu çoğu kişiden duydum bebekte gaz yapmaz dimi?
Kızlar sağ meme ucuma kan topladı dün, sanki mememin içi dışına çıktı gibi oldu. Sütüm artsın diye dün daha fazla emsin dedim ama kötü yapmışım. Şimdi işkence çekiyorum memeyi verinceAynısefa ve balmumuyla tedaviye başladım ama emdikçe iyileşmesi zor.. Emmezken bile çok canım acıyor
Silikon uçla emziriyorum.Meme ucu yaran bu kadar uzun sürdüğüne göre büyük ihtimalle bebek memeyi düzgün tutmuyor.
ya doktora soyledim nasil olur diye.gerek yok yapma tembellesir dedi.ama güçsüz gibi geliyor bana dedim.guclenir dediTabi ki paylaşırım burdan ben çok faydalı şeyler öğreniyorum ben de bildiğimi paykaşırım zevkle. Bu arada eğer sen mama veremiyorsan Emzirmediğin zamanlarda da sütünü sağIp vermek mantıklı. Çünkü emzirme araları uzun olduğunda veya bebek emdikten sonra bile damla damla da olsa birikiyor böylece onu da bebeğe verirsin çok yemiş olur.
Canım benimki doğduğundan beri saat başı kalkıyor emiyor. Annemlerde kaldım bir gün geçenlerde. 3 saat deliksiz uyudu ilk kez. Annelerin ev daha soğuktu. Acaba ondan mı diye düşündüm.Selam ben zombiya bir insan neden saat başı uyanır ki gece boyu? Ölüyorum uykusuzluktan zaten gündüz de uyumamisti
Canım maden suyunda asit olmuyor diye biliyorum. Gaz yapar mı bilmiyorum ama.Bende denedim 2 3 gün asitli diye bıraktım. Birde ben çok şey yaptığım için hangisi etki ediyor bilemiyorum. En son solgar almıştım sanki etki ediyor gibi. Maden suyunu çoğu kişiden duydum bebekte gaz yapmaz dimi?
Bende de oluyor ilk günden beri canım. Hatta dikkat et memelerin sızlamaya başlayınca bebeğin acıkmış oluyor, uyuyorsa uyanıyor yakın zamanda. Anneme bazen bırakıp markete eksikleri almaya gidiyorum. Memem sızlayınca hemen dönüşe geçiyorum uyanacak şimdi diye ve ben gelir gelmez uyanıyor ağlıyor acıkıp. Emzirirken de diğer memem sızlıyor ve süt akıyor. Normal yaniKızlar bir şey soracağım yine. Benim kızım 2 veya 3 saat emmedi diyelim o ara memelerime acayip bir sızı giriyor sizde de oluyor mu bu? Birde birini emmeye başladığında diğerine sızı giriyor yine. Herkeste oluyor mu merak ediyorum.
Kızlar merhaba; maden suyunun sütü arttırıcı etkisi oluyor mu bilen var mı? Çok ilginç birkaçgündür sıcaklardan bunaldım günde iki şişe soğuk içtim resmen süt belirgin biçimde arttı ; şaşırdım ama bazı kaynaklarda ciddi etki ettiği yazıyor? Tecrübe eden var mı?
Gaz yapmıyor mu? Bir de şu sadelerden mi olmalı? Ben hiç içemiyorum ya..Bir aydır günde 2 tane içiyorum canım baya süt yapıyor içtikten 2 saat sonra falan hem emziriyorum hem sağıyorum.
Ah o gülüşler olmasa....Bir uykusuz gece haberi de bizden.akşam 8.30 da kalkıp gece 2 ye kadar uyumayıp karnı tok altı kuru olduğu halde avazı çıktığı kadar bağırarak ağlayan artık dayanamayıp 2 den sonra sızan ama 2 saatte bir uyanan ve şimdi gece hiçbişey olmamış gibi ağzını açıp açıp gülen bir melek var burda da
Evet canim hatta bazen elektirik verilmiş givi titreşimler oluyorKızlar bir şey soracağım yine. Benim kızım 2 veya 3 saat emmedi diyelim o ara memelerime acayip bir sızı giriyor sizde de oluyor mu bu? Birde birini emmeye başladığında diğerine sızı giriyor yine. Herkeste oluyor mu merak ediyorum.
Al benden de o kadar.. Saatlerdir uğraşıyorum, tam gözler gidiyor mama saati geliyor. En başa sarıyoruz offf..Altını değiştir emzir gazını çıkar uyut.yeni nesil bebelere bu program yüklenmiyor galiba niye uyumaz bu yavrucak kaç saattir uyanık gözler fıldır fıldır
Evet canım sade olanlardan üzerinde doğal maden suyu yazıyor. Ben Kızılay ya da Beypazarı içiyorum.Gaz yapmıyor mu? Bir de şu sadelerden mi olmalı? Ben hiç içemiyorum ya..
Ben de yeni duymuştum sodanın süt yaptığını doğru mu diye merak ediyordum. Sağol, ben de başlayayım. İnşallah bende de işe yarar.Evet canım sade olanlardan üzerinde doğal maden suyu yazıyor. Ben Kızılay ya da Beypazarı içiyorum.
Benim de vermem gereken 10 kilom var ip atlamak iyi fikirmiş.Gaza geldim ve 300 tane ip atlayarak başladım spora☺ sabah tartıda 1 kilo daha verdigimi gördüm gaza getirdi beni yediklerime biraz daha dikkat edersem bu iş tamamdır kızlar tarihe not düşüyorum şuan 63.5 kilom hedef 53 hadi bakalimhadi beni gaza getirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?