2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ah ya mama işine üzüldün zorladın dimi biraz dinlendir kendini her emzirmede ikisini verme mama ver biraz geçsin

Ah ya mama işine üzüldün zorladın dimi biraz dinlendir kendini her emzirmede ikisini verme mama ver biraz geçsin
Geçen öğün mama vermiştik demin meme vereyim dedim, meme uçlarıma kan oturmuş morarmış değişik bir halde.. Yine de vereyim dedim acıya katlanıp almadı çıldırdı. Eşim de kızdı zorlama daha kötü yapacaksın diye, yine mama verdik. Memelerim de taş gibi doldu, mecbur sağdım acıya acıya..

Hergün 300 tane mi aralıksız mi off bende hamilelikte almadığım kiloları şimdilerde alacam gibi ne bulsam yiyorum gözüm doymuyor

Ah canım ya silikon uç varsa onunla emzir şimdi sapmak da acıtır gerçekten kuzum bizimkiler de mama ile destekli büyğyecek neden kendini yıpratıyorsun bu kadar

Bizimki de başladı oyun halısıyla oynamaya dün akşam yarım saat falan oyalandı sıcak sıcak çayımı içip televizyon izledim. Fakat dünden beri yine meme emmek istemiyor ne güzel geçmişti meme reddi şimdi yine aynı ne yapıcağımı şaşırdım iştahı da kesildi eskisi gibi içmiyor biberonla sağıp veriyorum önceden 80 falan içerken şimdi 50 60 zorluyorum. Acaba sıcaktan mı anlamıyorum ki sizler de var mı iştahsızlık.

Ah canım ya silikon uç varsa onunla emzir şimdi sapmak da acıtır gerçekten kuzum bizimkiler de mama ile destekli büyğyecek neden kendini yıpratıyorsun bu kadar
Ben hep silikonla emziriyorum canım çünkü meme uçlarım düz.. Silikonla emzirmekten mi böyle oldu acaba diyorum. Çünkü silikonun şeklini alıyor ya memem ucu emzirirken.. Sonra yine düzleşiyor benim. Bir de direkt memeyi vermeyi denedim aslında tam kavrıyor emiyor da ama 3 5 çekmedem sonra bağırıyor istemiyor öyle.. Aslında mamaya karşı değilim, takviye yaptığım için de kötü hissetmiyorum ama süt varken de emsin diyorum. Sırf yara yüzünden vazgeçince vicdanım sızlıyor. Hani süt yok desem de mama versem hiç üzülmem.

Benimkinde tam tersi.. 1 buçukta 105cc mama verdim, 1 saat sonra yine istedi. Yarım saat oyaladık eşimle yumruklarını yemeğe başlayınca 60cc daha yaptık verdik, sonra uyutabildik.

Kızlar haftalardan sonra emzirmenin sonlarına doğru silikon ucu çıkarıp direk mememi verdim çekti çekti çekti sündürdü sağa sola çekiştirdi kafa durmadı bi türlü ufff ne zaman normal bebek gibi emecek ya canına okudu memenin 2 dakikada canavar

Kızlar kafadaki konak için öneriniz var mı? Kaşlarda da var biraz.. Aslında sadece yukanınca pul pul kalkıyor. Normalde görünmüyorlar.

Benimkinde tam tersi.. 1 buçukta 105cc mama verdim, 1 saat sonra yine istedi. Yarım saat oyaladık eşimle yumruklarını yemeğe başlayınca 60cc daha yaptık verdik, sonra uyutabildik.
Bizimki de tam tersi bi memeyi zor emiyor hızlı hızlı emiyor hoop bitti işi nasıl doyuyor anlamıyorum sağdığım sütü de en fazla 50 cc içiyor aç geziyor resmen sonrada acıkınca hemen yetiştip açtın memeyi yoksa kıyametleri koparıyor 2 dk bekleyemiyor ben bu kızın kullanma klavuzunu çözemedim

Evet canim ben de senin gibi tesadüf farkettim süper dimi

Ya o aklıma geldi ama üşür korkusunu yenemiyorum.
Oyun halısına başladık bugün gerçekten ise yarıyormuş duruyo içinde ben olmasamda
Bak bu bakış naber hacı ağlayıp seni huzursuz edem mi bakışı

Canım bence aç olsa ayağa kaldırır evi, aç aç durmaz o.. Bak acıkınca nasıl bağırıyor diyorsun.

maşallah çok iyi kilo almış yaptığınız özel bir şey var mı emiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…