Evet hem bütün vücut çalışıyo hem eğlenceliBenim de vermem gereken 10 kilom var ip atlamak iyi fikirmiş.
Hadi çok şükür ya sevindim alır o alırebru_can_ebru döke saça biberonla içti iyi kötü . Gece yine çok derin uyuduğu için almadı biberon . En son uyandırmak zorunda kaldık . Yarı uykulu iken aldı biberon .
N 11 den 5 numara aldım ilk acemilik ben mi iterken zarar verdim bilmiyorumAllah allah onun ucu yumuşak aslında neden yara oldu ki? Kaç numara ve hangi markaydı katater?
Ah ya mama işine üzüldün zorladın dimi biraz dinlendir kendini her emzirmede ikisini verme mama ver biraz geçsinKızlar sağ meme ucuma kan topladı dün, sanki mememin içi dışına çıktı gibi oldu. Sütüm artsın diye dün daha fazla emsin dedim ama kötü yapmışım. Şimdi işkence çekiyorum memeyi verinceAynısefa ve balmumuyla tedaviye başladım ama emdikçe iyileşmesi zor.. Emmezken bile çok canım acıyor
Geçen öğün mama vermiştik demin meme vereyim dedim, meme uçlarıma kan oturmuş morarmış değişik bir halde.. Yine de vereyim dedim acıya katlanıp almadı çıldırdı. Eşim de kızdı zorlama daha kötü yapacaksın diye, yine mama verdik. Memelerim de taş gibi doldu, mecbur sağdım acıya acıya..Ah ya mama işine üzüldün zorladın dimi biraz dinlendir kendini her emzirmede ikisini verme mama ver biraz geçsin
Hergün 300 tane mi aralıksız mi off bende hamilelikte almadığım kiloları şimdilerde alacam gibi ne bulsam yiyorum gözüm doymuyorGaza geldim ve 300 tane ip atlayarak başladım spora☺ sabah tartıda 1 kilo daha verdigimi gördüm gaza getirdi beni yediklerime biraz daha dikkat edersem bu iş tamamdır kızlar tarihe not düşüyorum şuan 63.5 kilom hedef 53 hadi bakalimhadi beni gaza getirin
Ah canım ya silikon uç varsa onunla emzir şimdi sapmak da acıtır gerçekten kuzum bizimkiler de mama ile destekli büyğyecek neden kendini yıpratıyorsun bu kadarGeçen öğün mama vermiştik demin meme vereyim dedim, meme uçlarıma kan oturmuş morarmış değişik bir halde.. Yine de vereyim dedim acıya katlanıp almadı çıldırdı. Eşim de kızdı zorlama daha kötü yapacaksın diye, yine mama verdik. Memelerim de taş gibi doldu, mecbur sağdım acıya acıya..
Ben hep silikonla emziriyorum canım çünkü meme uçlarım düz.. Silikonla emzirmekten mi böyle oldu acaba diyorum. Çünkü silikonun şeklini alıyor ya memem ucu emzirirken.. Sonra yine düzleşiyor benim. Bir de direkt memeyi vermeyi denedim aslında tam kavrıyor emiyor da ama 3 5 çekmedem sonra bağırıyor istemiyor öyle.. Aslında mamaya karşı değilim, takviye yaptığım için de kötü hissetmiyorum ama süt varken de emsin diyorum. Sırf yara yüzünden vazgeçince vicdanım sızlıyor. Hani süt yok desem de mama versem hiç üzülmem.Ah canım ya silikon uç varsa onunla emzir şimdi sapmak da acıtır gerçekten kuzum bizimkiler de mama ile destekli büyğyecek neden kendini yıpratıyorsun bu kadar
Benimkinde tam tersi.. 1 buçukta 105cc mama verdim, 1 saat sonra yine istedi. Yarım saat oyaladık eşimle yumruklarını yemeğe başlayınca 60cc daha yaptık verdik, sonra uyutabildik.Bizimki de başladı oyun halısıyla oynamaya dün akşam yarım saat falan oyalandı sıcak sıcak çayımı içip televizyon izledim.Fakat dünden beri yine meme emmek istemiyor ne güzel geçmişti meme reddi şimdi yine aynı ne yapıcağımı şaşırdım iştahı da kesildi eskisi gibi içmiyor biberonla sağıp veriyorum önceden 80 falan içerken şimdi 50 60 zorluyorum. Acaba sıcaktan mı anlamıyorum ki sizler de var mı iştahsızlık.
Fırçayla mı taradın canım? Sonra nasıl arındırabildin yağı?Aynı şeyi soracaktım dün annem dedi ki az zeytinyağı sür beklet sonra tara dedi gerçekten işe yaradı
Bizimki de tam tersi bi memeyi zor emiyor hızlı hızlı emiyor hoop bitti işi nasıl doyuyor anlamıyorum sağdığım sütü de en fazla 50 cc içiyor aç geziyor resmen sonrada acıkınca hemen yetiştip açtın memeyi yoksa kıyametleri koparıyor 2 dk bekleyemiyor ben bu kızın kullanma klavuzunu çözemedimBenimkinde tam tersi.. 1 buçukta 105cc mama verdim, 1 saat sonra yine istedi. Yarım saat oyaladık eşimle yumruklarını yemeğe başlayınca 60cc daha yaptık verdik, sonra uyutabildik.
Evet canim ben de senin gibi tesadüf farkettim süper dimiKızlar merhaba; maden suyunun sütü arttırıcı etkisi oluyor mu bilen var mı? Çok ilginç birkaçgündür sıcaklardan bunaldım günde iki şişe soğuk içtim resmen süt belirgin biçimde arttı ; şaşırdım ama bazı kaynaklarda ciddi etki ettiği yazıyor? Tecrübe eden var mı?
Ya o aklıma geldi ama üşür korkusunu yenemiyorum.Canım benimki doğduğundan beri saat başı kalkıyor emiyor. Annemlerde kaldım bir gün geçenlerde. 3 saat deliksiz uyudu ilk kez. Annelerin ev daha soğuktu. Acaba ondan mı diye düşündüm.
Canım maden suyunda asit olmuyor diye biliyorum. Gaz yapar mı bilmiyorum ama.
Bende de oluyor ilk günden beri canım. Hatta dikkat et memelerin sızlamaya başlayınca bebeğin acıkmış oluyor, uyuyorsa uyanıyor yakın zamanda. Anneme bazen bırakıp markete eksikleri almaya gidiyorum. Memem sızlayınca hemen dönüşe geçiyorum uyanacak şimdi diye ve ben gelir gelmez uyanıyor ağlıyor acıkıp. Emzirirken de diğer memem sızlıyor ve süt akıyor. Normal yani
Bak bu bakış naber hacı ağlayıp seni huzursuz edem mi bakışıOyun halısına başladık bugün gerçekten ise yarıyormuş duruyo içinde ben olmasamda
Canım bence aç olsa ayağa kaldırır evi, aç aç durmaz o.. Bak acıkınca nasıl bağırıyor diyorsun.Bizimki de tam tersi bi memeyi zor emiyor hızlı hızlı emiyor hoop bitti işi nasıl doyuyor anlamıyorum sağdığım sütü de en fazla 50 cc içiyor aç geziyor resmen sonrada acıkınca hemen yetiştip açtın memeyi yoksa kıyametleri koparıyor 2 dk bekleyemiyor ben bu kızın kullanma klavuzunu çözemedim
maşallah çok iyi kilo almış yaptığınız özel bir şey var mı emiyor muBen 12 saatte 1 20 damla veriyorum cnm.
Canim benimki 3 kilo dogdu hastane cikisi 2900 ilk ay kontrolunde 4300 olmustu 4gun once 5200 idi. Benimki gundiz cok sikintili su sira uyumuyor uykularimiz yarim saat flan gecede bu ara uyutana kadar canim cikiyor. Sureklide gaz cikartiyir gazimiz bitmedi gitti. Insallah 3 . ayda rahatlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?