2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar benim beybi elini çok emiyor ya alışkanlık haline gelir mi?

Benimki de başladı benim çok hoşuma gidiyor görüntü, ama emzik almayıp elini emdiği için sinirleniyorum orası ayrı
Evet çok tatlı ama kalıcı olursa diye korkuyorum ya

Olsun canım senin iyi hissetmen çok önemli stres ve acıyla emzirirken oda hissediyor sonuçta, ben sürekli kullandığını bilmiyordum istersen Farklı marka dene

Kızlar son durum nedir sizlerde uyuyabiliyor musunuz Benim kızım ilk gece uykusuna yattığında 3-4 saat uyuyor sonra hep kıpır kıpır kıvranıyor sabaha kadar yanıma koluma alıp yatırıyorum. Gündüz desen 15-20 dk bölük bölüm uykular. Şanslı günümüzdeysek kendi kendine bi 2-3 saat uyuyor. Bi tek ben mi bu durumdayım ya çok sıkıldım artık. Gaz geçince uykuda düzelir mi 5-10 dk uykularla saf gibi geziyorum etrafta. İlk zamanki gibi değil ilerleme var evet. Kendi kendine gaz çıkaryıyor. Eskiden sürekli ağlardı şimdi yatıp kendi kendine duruyor bazen. 8-9 ay 1 yıl süren varmış çok korkuyorum valla ya. Zaten ek gıdaya geçince de bi kabızlık dönemi oluyormuş. Bide diş sıkıntısı başlayacak malum.
oof içime fenalık bastı çok negatifim bugün

Canim reddi aşmışken neden biberon veriyorsun elbet acikir emer mi acaba ah bu minikler bizi parmağında oynatıyor

Valla canım gündüz uykusu bizde de aynı. 15-20 dk. Esniyor ama derin dalamiyor derdi gaz mi başka bir şey mi bilemiyorum hiç. Geceleri güzel uyurdu iki gecedir o da yok. Dün gece saat başı uyandı o kadar yoruldum ki. Emzirirken uyucam diye aklım çıktı.

Oyun halısı, bebek kitabı ve sohbetle oyaliyorum gündüzleri. Ama çok kısa süreler tabii. Dikkati çabuk dağılıyo.

Diş için şimdiden kehribar kolye aldım inşallah işe yarar. Yegenlerimde yaramıştı. Ek gıda konusunu da dört ay sonra gorucez bakalım. Ya tek sağlıgi yerinde olsun da her anlamda, katlanirim artık.

Bizde aldık o kolyeden gaz için bi işe yaramadı ama diş için etkili oluyormuş inşallah bizde de işe yarar.
bende ana kucağına koyuyorum müzik açıyorum kucağımda gezdiriyorum.Canları sağolsun napalım geçer elbet bu günlerde.

Bizde de var canım sabahları iyi emiyor ama öğlen 3 ten sonra bişey oluyor bebeğe kolik sancısı gibi 9 a kadar oyunlarla doyuruyorum karnını. Ablam demişti 3. Ayda meme reddi olabilir diye. Gözleri iyice görmeye başladığı için etrafa bakma isteği ve yorgunluk sebep oluyormuş buna. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemi de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…