Benimki de başladı benim çok hoşuma gidiyor görüntü, ama emzik almayıp elini emdiği için sinirleniyorum orası ayrıKızlar benim beybi elini çok emiyor ya alışkanlık haline gelir mi?
Benim kuzenim parmak emiyordu bebekken, lisedeyken falan tedaviyle bıraktı o kadar diyeyimKızlar benim beybi elini çok emiyor ya alışkanlık haline gelir mi?
Evet çok tatlı ama kalıcı olursa diye korkuyorum yaBenimki de başladı benim çok hoşuma gidiyor görüntü, ama emzik almayıp elini emdiği için sinirleniyorum orası ayrı
Bu kadar ufakken alışkanlık oturur mu acaba ya?Benim kuzenim parmak emiyordu bebekken, lisedeyken falan tedaviyle bıraktı o kadar diyeyim
Olsun canım senin iyi hissetmen çok önemli stres ve acıyla emzirirken oda hissediyor sonuçta, ben sürekli kullandığını bilmiyordum istersen Farklı marka deneBen hep silikonla emziriyorum canım çünkü meme uçlarım düz.. Silikonla emzirmekten mi böyle oldu acaba diyorum. Çünkü silikonun şeklini alıyor ya memem ucu emzirirken.. Sonra yine düzleşiyor benim. Bir de direkt memeyi vermeyi denedim aslında tam kavrıyor emiyor da ama 3 5 çekmedem sonra bağırıyor istemiyor öyle.. Aslında mamaya karşı değilim, takviye yaptığım için de kötü hissetmiyorum ama süt varken de emsin diyorum. Sırf yara yüzünden vazgeçince vicdanım sızlıyor. Hani süt yok desem de mama versem hiç üzülmem.
Benimkide öyle sanmam ya alışkanlık olacağınıKızlar benim beybi elini çok emiyor ya alışkanlık haline gelir mi?
İnşallah ya. Bir de aç mı diye düşünüyorum ama her istediğinde veriyorum aç da olamaz.Benimkide öyle sanmam ya alışkanlık olacağını
Canim reddi aşmışken neden biberon veriyorsun elbet acikir emer mi acaba ah bu minikler bizi parmağında oynatıyorBizimki de başladı oyun halısıyla oynamaya dün akşam yarım saat falan oyalandı sıcak sıcak çayımı içip televizyon izledim.Fakat dünden beri yine meme emmek istemiyor ne güzel geçmişti meme reddi şimdi yine aynı ne yapıcağımı şaşırdım iştahı da kesildi eskisi gibi içmiyor biberonla sağıp veriyorum önceden 80 falan içerken şimdi 50 60 zorluyorum. Acaba sıcaktan mı anlamıyorum ki sizler de var mı iştahsızlık.
Valla canım gündüz uykusu bizde de aynı. 15-20 dk. Esniyor ama derin dalamiyor derdi gaz mi başka bir şey mi bilemiyorum hiç. Geceleri güzel uyurdu iki gecedir o da yok. Dün gece saat başı uyandı o kadar yoruldum ki. Emzirirken uyucam diye aklım çıktı.Kızlar son durum nedir sizlerde uyuyabiliyor musunuzBenim kızım ilk gece uykusuna yattığında 3-4 saat uyuyor sonra hep kıpır kıpır kıvranıyor sabaha kadar yanıma koluma alıp yatırıyorum. Gündüz desen 15-20 dk bölük bölüm uykular. Şanslı günümüzdeysek kendi kendine bi 2-3 saat uyuyor. Bi tek ben mi bu durumdayım ya çok sıkıldım artık. Gaz geçince uykuda düzelir mi 5-10 dk uykularla saf gibi geziyorum etrafta. İlk zamanki gibi değil ilerleme var evet. Kendi kendine gaz çıkaryıyor. Eskiden sürekli ağlardı şimdi yatıp kendi kendine duruyor bazen. 8-9 ay 1 yıl süren varmış çok korkuyorum valla ya. Zaten ek gıdaya geçince de bi kabızlık dönemi oluyormuş. Bide diş sıkıntısı başlayacak malum.
oof içime fenalık bastı çok negatifim bugün
8 aya kadar oturuyormuş diye okudum.Bu kadar ufakken alışkanlık oturur mu acaba ya?
Yok canım ya açlıktan olduğunu zannetmiyorumİnşallah ya. Bir de aç mı diye düşünüyorum ama her istediğinde veriyorum aç da olamaz.
Bizde aldık o kolyeden gaz için bi işe yaramadı ama diş için etkili oluyormuş inşallah bizde de işe yarar.Valla canım gündüz uykusu bizde de aynı. 15-20 dk. Esniyor ama derin dalamiyor derdi gaz mi başka bir şey mi bilemiyorum hiç. Geceleri güzel uyurdu iki gecedir o da yok. Dün gece saat başı uyandı o kadar yoruldum ki. Emzirirken uyucam diye aklım çıktı.
Oyun halısı, bebek kitabı ve sohbetle oyaliyorum gündüzleri. Ama çok kısa süreler tabii. Dikkati çabuk dağılıyo.
Diş için şimdiden kehribar kolye aldım inşallah işe yarar. Yegenlerimde yaramıştı. Ek gıda konusunu da dört ay sonra gorucez bakalım. Ya tek sağlıgi yerinde olsun da her anlamda, katlanirim artık.
Bizim kedi de aynıOyun halısına başladık bugün gerçekten ise yarıyormuş duruyo içinde ben olmasamda
Senin okul sıkıntıBenim 2 temmuzda bitmesi gerekiyor ama 3 hafta erken doğum yaptım ve okul eklememiş o 3 haftayı iznime.. On kere söyledim yaa.. Umarım düzeltirler.
Bizde de var canım sabahları iyi emiyor ama öğlen 3 ten sonra bişey oluyor bebeğe kolik sancısı gibi 9 a kadar oyunlarla doyuruyorum karnını. Ablam demişti 3. Ayda meme reddi olabilir diye. Gözleri iyice görmeye başladığı için etrafa bakma isteği ve yorgunluk sebep oluyormuş buna. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu dönemi de inşallahBizimki de başladı oyun halısıyla oynamaya dün akşam yarım saat falan oyalandı sıcak sıcak çayımı içip televizyon izledim.Fakat dünden beri yine meme emmek istemiyor ne güzel geçmişti meme reddi şimdi yine aynı ne yapıcağımı şaşırdım iştahı da kesildi eskisi gibi içmiyor biberonla sağıp veriyorum önceden 80 falan içerken şimdi 50 60 zorluyorum. Acaba sıcaktan mı anlamıyorum ki sizler de var mı iştahsızlık.
Mesela bir golden goat bir sonraki beslenmede evolvia .Beraber nasıl
Hiç mi yemedi dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?