- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Tanisin tanısın o zamanBir videoda izlemiştim youtube da, bebekler bu aylarda yumruklarını ağzına götütürmüş.. Benimki önceden yapmazdı yeni yeni böyle yapıyor. Ellerini tanımaya çalışıyorlarmış. Sonra da başka nesneleri ağzına götürecekmiş miniklerimiz hazırlıklı olalım
Kız o bende de var. Durup dururken çocuğu öpüp sinirlendiriyorumNerde görsem tanırım diyosubaman ağlamadan ben aldım yeter sana bu kadar oyun azcıkta benle oyna dedim kasiniyorum işte çocuk oynuyo dursun demi yok
İnstada kehribar_dis_kolyesii buradan canımYok cnm.1 2 Ksik veriyordim suyu dun annem ictigi kadar ver dedi baya icti
Canim.normal.gidiyor sadece mama veriyorum gibi dusun sutum çok az, iyice azaldi
Cnm.kolyeui nerdenaldin
Diş çıkarma döneminde ağrıyı acıyı azaltıyorKehribar kolye ne işe yarıyor?
Al benden de o kadar2 buçuktan beri ayaktayım yaaUyumuyor
Gece beşik sallarken aklıma sen geldin , dedim ne var sanki blup un indirim kovaladığı , deli gibi alışveriş yaptığımız o günlere dönsekBebeme ne oldu ya böyleannemlere gelmekle hata mı ettim anlamiyorum. Yerini mi yadirgiyor yoksa zaten olacağı mi vardı acaba? Uyumuyor ya gece gündüz. Allah'ım gece kıpır kıpırdı. Yanımda yatırdım. Şöyle sarılıp uyusak ne var sanki? Hayır bir de annelik delilikmis cidden. Gece gece uyanmış uykunun en tatlı yerinde, emziği verirken çaktırmadan öpmeye çalışıyorum çocuğu
Ayy bak sen deyince ben de gittim o günlere. Vay arkadaş korona da yoktu, gündüz koca göbeğimle fink fink gezdigim yetmezmiş gibi akşam da size indirim haberi tasirdimGece beşik sallarken aklıma sen geldin , dedim ne var sanki blup un indirim kovaladığı , deli gibi alışveriş yaptığımız o günlere dönseken tatlı zamanlarıydı şu an tabi bir düzene binsek yine alışveriş yapsak daha tatlı olacak ama bu nisan bebişleri pek inat çıktı hep sorun hep sorun
1. ayında doktorun yanına gittiğimizde karışıklık oldu heralde 2. ay kontrolünde gidin dedi sanırım göz doktoruna ama ben o an yanlış anlayıp oradayken çıkmıştık göze. Salı günü gidiyoruz bakalım 2. ay için, soracağım doktora.Ben göz muayenesini bilmiyordum. Doktorum da birşey söylemedi. 1 aylıkken mi yapılıyordu?
Ay duygulandım yaa... Annem ablam benim bebeğimi görünce ne hissedecek acaba? Daha ne zaman olacağı belli değil nasip kısmet bakalım.Günaydın kızlar2 gündür doğru düzgün bakamadım buralara. Cumartesi ablama gitmiştik, gece döndük. Çok özlemişim ablamı, yeğenlerimi. Ablam kızımı görünce ağlamaya başladı, duygusallaştı ☺ kızımda teyzesinin kucağında uyuya kaldı.
Bu arada adet olanlar kervanına bende katıldım kızlar. Ben ilk başta doğum kontrol hapı lekelenme yaptı sandım ama bildiğiniz regliyim şu an. 3.gün. Eşim çok dertlidaha siftah yapamadık bu nasıl iş ya diyor annemde çok erken regl oldun sakın hamile kalma dikkat et diye başımda bik bik
Yarın tam 2 aylık oluyor benim kızçe.❤ Bu hafta aşılar ve kalça ultrasonu var bakalım. Aşı ateş yapacak diye çok korkuyorum.
İnşallah yakın zamanda sizde kavuşursunuz kuzum.Ay duygulandım yaa... Annem ablam benim bebeğimi görünce ne hissedecek acaba? Daha ne zaman olacağı belli değil nasip kısmet bakalım.
Calpol bize çok iyi geldi canım çok rahatladı bebiş... O gece iyi uyudu hatta ertesi gün sıkıntı oldu bizde. Bilmem aşının etkisi midir?
Canım lesli dene derim benim komsularim günlük iki defa 30 ar dakikalık lesli yaparak bir ayda 5 kilo verdiler eglenceli de bisey kol gobek omuz basen her yere etki ediyo tabi sirkeli tarcinli su icip yemegide azalttilarGaza geldim ve 300 tane ip atlayarak başladım spora☺ sabah tartıda 1 kilo daha verdigimi gördüm gaza getirdi beni yediklerime biraz daha dikkat edersem bu iş tamamdır kızlar tarihe not düşüyorum şuan 63.5 kilom hedef 53 hadi bakalimhadi beni gaza getirin
Eğer bi sıkıntısı yoksa uyuyor valla☺ 9 10 gibi uyuyor gece 4 gibi uyanıyor gündüz fazla uyumayın yorulsun gece uyuyor o zaman benimki öyle en azindanMaşallah6-7 saat kesintisiz mi uyuyor.
Günaydın kızlar2 gündür doğru düzgün bakamadım buralara. Cumartesi ablama gitmiştik, gece döndük. Çok özlemişim ablamı, yeğenlerimi. Ablam kızımı görünce ağlamaya başladı, duygusallaştı ☺ kızımda teyzesinin kucağında uyuya kaldı.
Bu arada adet olanlar kervanına bende katıldım kızlar. Ben ilk başta doğum kontrol hapı lekelenme yaptı sandım ama bildiğiniz regliyim şu an. 3.gün. Eşim çok dertlidaha siftah yapamadık bu nasıl iş ya diyor annemde çok erken regl oldun sakın hamile kalma dikkat et diye başımda bik bik
Yarın tam 2 aylık oluyor benim kızçe.❤ Bu hafta aşılar ve kalça ultrasonu var bakalım. Aşı ateş yapacak diye çok korkuyorum.
Günaydın kızlar2 gündür doğru düzgün bakamadım buralara. Cumartesi ablama gitmiştik, gece döndük. Çok özlemişim ablamı, yeğenlerimi. Ablam kızımı görünce ağlamaya başladı, duygusallaştı ☺ kızımda teyzesinin kucağında uyuya kaldı.
Korkmayın kızlar ateş yapmadı benim miniğe. Zaten hemşire 38 in üstüne çıkmazsa verme calpol bağışıklık kazanmasını istiyoruz biz dedi. Ama huysuzluk yapıyor tabii.agacsizkoalaa ben de korkuyla bekliyorum ikinci aşıyı ilk aşıda bile çok huysuzdu bizimki . İnşallah kolay atlatırız
Ay canim onuda deneyeyim bakalim çok yemekten kısamıyorum malum acıkıyorum çok fazla istahliyim bide ben tatlı falan da severimCanım lesli dene derim benim komsularim günlük iki defa 30 ar dakikalık lesli yaparak bir ayda 5 kilo verdiler eglenceli de bisey kol gobek omuz basen her yere etki ediyo tabi sirkeli tarcinli su icip yemegide azalttilarbenim azicik göbek kaldı onu lesliyle ve mekikle halletcem inşallah 58 kiloyum su an bu arada ip atlamana hayran kaldim ben bi deneyeyim dedim memintolarım agridi
İnşallah canımagacsizkoalaa ben de korkuyla bekliyorum ikinci aşıyı ilk aşıda bile çok huysuzdu bizimki . İnşallah kolay atlatırız
Valla bizim kız gezmede kaka yapmayı ve uyumayı çok seviyor. Ortam böyle olmasa her gün birine götürcemGünaydın canımmaşallah kuzuya uslu durdu demek. İnşallah aşılarda bir sıkıntı yaşamazsınız ateş falan olmaz kuzuda.
İnşallah canım. Ah o huysuzluk bitiriyor insanı ya.Korkmayın kızlar ateş yapmadı benim miniğe. Zaten hemşire 38 in üstüne çıkmazsa verme calpol bağışıklık kazanmasını istiyoruz biz dedi. Ama huysuzluk yapıyor tabii.
Benimki de 2 gündür dışarı çıkarıyoruz kaka yapıyor. Arkadaşlar cidden kaka problemi olanlar bir deneyin derim. 2 gündür hava güzel diye altını açıyoruz karnını doyuruyoruz normalde aktivite veya uyku olacak saatte pusetine koyup sitenin bahçesinde 2 tur attırıyoruz. Yerler de kilit taşlı falan. Sanırım tıngır mıngır gezerken rahatlıyor ya da bağırsakları çalışıyor. Yarım saat içinde kakayı yapıp geliyoruz. İlkinde ağlamaya başladı alıyim kucağıma bari dedim kaka dışına çıkmıştıİnşallah canım
Valla bizim kız gezmede kaka yapmayı ve uyumayı çok seviyor. Ortam böyle olmasa her gün birine götürcem
İnşallah canım. Ah o huysuzluk bitiriyor insanı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?