2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aynen canim 5 dakkaya acar gozleri.
Nasallah sana nasil halletmiisn hemen islerini.
Tek de halledersin sem bence kolay gelsin simdiden.
En azindan bi cocuk daha yok iyi tarafindan bakalim

Yani yıkamadan da dediğin gibi nasıl olacak bilmem. Bizdeki baş kilo vs ölçmüyor. Aylık kontrolünde doktor ölçüyor ya onu söylüyorum.
Yok çıkarmıyor yediğini canım, çıkarsa daha vermem o kadar fazla..

Maşallah kuzum

kizlar bu kolda ya da emerken uyuyup da besige koyunca ya hemen ya da 10 dakikaya uyanan bebelere napicaz. Ac mi, gazi mi var, derdi mi var yoksa keyif mi
He tabi bagiran abi faktoru de var. Ama cok zor oluyor uyumuor hic ya.
Ben hamak almayı düşünüyorum sarıp sarmaladığı için kucakta hissiyatı veriyormuş ama ne alacağımı bilmiyorum tavsiye eden olursa sevinirim. Hem güvenli hem mutfağa falan taşıyabileceğim bişey istiyorum.

Aynen canim 5 dakkaya acar gozleri.
Nasallah sana nasil halletmiisn hemen islerini.
Tek de halledersin sem bence kolay gelsin simdiden.
En azindan bi cocuk daha yok iyi tarafindan bakalim
Kız sabahtan beri ayaktayım işte bizim fındıkta uyurken hallettim herşeyi bi yemek kaldı onu da yaparım birazdan valla ikinci şuan çok ama çok uzak
Keşke hep böyle olsalar

Canım ben aldım valla gün içinde çok kullanıyorum onda uyumayı çok seviyor hafif ordan oraya götürüyorum yanımda. Holmen milas bebek hamağı ben hepsiburadadan aldım ebebekte de var.

ben aşi icin alt acma ortusu götürüyorum.asida da ben tutuyorum.eve gelince de valla once kopuklu bez sonra durulu bezle siliyorum kendi sampuani ile.islak mendili de ılık su ile islatiyorum.hata mi yapiyorum? tamam bebek elini kafaya surup agzina koyamaz ya da ayagina suremez ama evde oglan surekli temas halinde.ama kopuk olayi minicik bir kopuk oyle kopurtmuyorum yani

Bence mantıklı..

Kızlar sepet beşik ya da Hamak beşik kullanan var mı aranızda? Memnun musunuz mesela gece boyu yatabilir mi?

T Tbfth canın ne yaptınız nasıl geçti sünnet
Dün akşa m yaptrdk canım sağol sorduğn için gece sürekli ağladı. Bardak koymamıza hiç izin vermedi ağlıyo onu koyunca. Doktr da kkymayn demşti denedim yine de beze değip acıtıyodr diye ama yok. Daha çok yaygarayı kopardı. Şimdi daha iyi şükür
Doktr iyiki yaptrdınız kireçlenmş dedi. Zatn sinnet olması gerekyomş bu bebeğin dedi. Biz de bi umutlandk inşallh şimdiye kadarki huzursuzluğu bundandr da geçer gider.
Bişey sorcm canım sana. Şimdi bu hep yatar pozisyonda sırtüstü. Nasıl gaz çıkarcam? Norml şekilde kucaklamayı ne zamn yapablrm?

Valla bende kalkıcam ortalığı toparlıcam ama hiç iş yapasım gelmiyor benim ya. Bütün gün oturup yatmak istiyorum. Kızı yıkadım uyuttum, kahvaltı yaptım şimdi evi toparlayıp temizlik yapmam lazım. Cherry al kızını gel beraber temizlik yapalım Kızına tüm gece ben bakıcam söz

canim ben sana birşey diyeyim mi bebeğin rahat olmasi rahat uyumasi hep senin annende daha rahat olmandan kaynakli.

bir yerde okumuştum çok eskiden, nerde hatırlamıyorum. bebekler hayatta kalmaları için bir insana ihtiyaç duyduklarının farkındalarmis. o yüzden bakımını yürüten kimse anne, baba, ya da bakici onun ruh durumundan çok etkileniyorlarmış en ufak bir tereddütü mutsuzluğu endişeyi hissederlermiş. hatta bizim bile farkinda olmadığımız duygularimizin farkındalarmis. ben çok tecrübe etmişimdir misafir geleceği zaman uyuyan bebek uyumaz olur. aman çok işim var inşallah uyur derim normal günlerden daha zor bir bebek olur.

galiba daha rahat olmak bu işin sırrı. tabi bazen o da çok zor olabiliyor.

Al canım sorun olmaz losyon sürmuyor musun?
Kireclenme ne demekmis bilmiyorum ama rahatlar inşallah yavrucuk

Bizde de doktor kafasini olcmedi anlamadim.
Canim anlamadim ki. O zaman belki atak haftasindadir. Ya da istahli bir bebek demek ki masallah ona
Cok guzel yapiosun bence. Hem rahatlar. Hem bizim icimiz rahatlar
Hem de temiz olmus olur. Ya sonucta sen de elliyceksin surekli kafasini. Diger cocuk da ne bileyim
Benim huyumu bilior zaten ebe ama iste ortam pis bilmiorum. Yarin sabah asiýa gidioruz bakalim
Insallah sorunsuz gecer 2. Ay asilari da tum bebislerin.. cok agliycak

Kızlar sepet beşik ya da Hamak beşik kullanan var mı aranızda? Memnun musunuz mesela gece boyu yatabilir mi?
Ben hamak beşik aldım memnunum ama şöyle bişey var suan küçük oldukları in gece boyu yatması omurga sağlığı için çok kullanışlı değil. Sert zeminde yamaları daha iyi ama seper beşik daha sert ve düzdür. Hamakta düz durmuyor çünkü ben o yüzden çok huysuzlanınca koyuyorrum.
Kız daha bu saatten sonra boşver iş yapılmaz sen kıza bak ben evin işini bi saatte hallederim ama üstüne iyi bi uyku da çekerim

Yanlış bilmiyorsam aşı başına para alıyorlar ondan mi öyle dedi acaba

Furacin merhem verdi. İki çeşit de sıvı verdi enjektörle sıkıyrum pipisine. Birini çok ağrısı olduğnda diğerini her alt açmada dedi. Korkuyrum ya acır diye alamyrum kucağıma başka türlü. O da rahat edemiyo hep sırtüstü duruyo dün akşmdan beri. Alyım o zamn kucama bly olmz inşallah

Heh iste ben de tam boyleyim hicbir sey yapasim yok. Ama bi tane daha cocuk var evde. Bence yat koalacim bebis yatarken sen de yat oh keyfin olsun. Is bekler napalim.
Yarinki asiyi dusunuorum.agliycak, atesi cikar mi. Pis olcak yikamadan nasil olacak diye..
Cherry coktan halletmis baksana isini. Imrendiim valla derken camasir makinesi bitti ben kacar

Pipisinden beyaz bildğn kireç çıktı. İki susam tanesi kadar. Bu 2 aylık bebek için baya büyük. Sıkıntısı bundan olablrmş. İyiki kestrmşsnz dedi.

merhabalaaar uzun zamandır bakamadim buralara. annemlere geldik, çocuklar için de benim için de çok iyi oldu. 10 aydir gelmemiştim. 1 aylık hamileydim evimize geçtik. daha da gelememiştim.

inşallah hepiniz bebeklerle birlikte iyisinizdir. çok çok sarılıyorum size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…