Benim kardeşimde aynı sorun olmuştu annem hep söyler. İshal oldukça mama değiştirmiş dokunuyor diye. Sonra doktora sormuş aynı mamaya devam et düzelir demiş. Her mama değiştirdiğinde bağırsaklar yeni mamaya uyum sağlamaya çalıştıkça ishal yapıyormuş. Son denediği mamada kalınca birkaç güne düzelmiş. Sizin de sorun ishalse belki böyle çözülür.Hımm anladım ben çok mama değiştirdim hep bağırsak sorunu oldu
Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? Ben ilk çocuğumda doğumdan sonra doktora sormuştum emzirme bitene kadar vermemişti. Tabi ben ilk doğumumu on yıl önce yapmıştım o zamandan bu zamana belki dokunmayan ilaçlar çıkmıştır. Ben yasmin kullanıyordum.Günaydın kızlar2 gündür doğru düzgün bakamadım buralara. Cumartesi ablama gitmiştik, gece döndük. Çok özlemişim ablamı, yeğenlerimi. Ablam kızımı görünce ağlamaya başladı, duygusallaştı ☺ kızımda teyzesinin kucağında uyuya kaldı.
Bu arada adet olanlar kervanına bende katıldım kızlar. Ben ilk başta doğum kontrol hapı lekelenme yaptı sandım ama bildiğiniz regliyim şu an. 3.gün. Eşim çok dertlidaha siftah yapamadık bu nasıl iş ya diyor annemde çok erken regl oldun sakın hamile kalma dikkat et diye başımda bik bik
Yarın tam 2 aylık oluyor benim kızçe.❤ Bu hafta aşılar ve kalça ultrasonu var bakalım. Aşı ateş yapacak diye çok korkuyorum.
Cc sini az vererek başlamak gerekiyor yoksa kusuyor. Biz dev çok değiştirdik. İnşallah artık bunlarla devam eder.Hımm anladım ben çok mama değiştirdim hep bağırsak sorunu oldu
Aynen benim kiz da anneme.gittik ikisinde de beliñden tasirdi kakayi oy da oyİnşallah canım
Valla bizim kız gezmede kaka yapmayı ve uyumayı çok seviyor. Ortam böyle olmasa her gün birine götürcem
İnşallah canım. Ah o huysuzluk bitiriyor insanı ya.
Bizim de asi var. Yikanmazmis. Ama nasil olcak. Pis ortam ve virus de varGünaydın kızlar2 gündür doğru düzgün bakamadım buralara. Cumartesi ablama gitmiştik, gece döndük. Çok özlemişim ablamı, yeğenlerimi. Ablam kızımı görünce ağlamaya başladı, duygusallaştı ☺ kızımda teyzesinin kucağında uyuya kaldı.
Bu arada adet olanlar kervanına bende katıldım kızlar. Ben ilk başta doğum kontrol hapı lekelenme yaptı sandım ama bildiğiniz regliyim şu an. 3.gün. Eşim çok dertlidaha siftah yapamadık bu nasıl iş ya diyor annemde çok erken regl oldun sakın hamile kalma dikkat et diye başımda bik bik
Yarın tam 2 aylık oluyor benim kızçe.❤ Bu hafta aşılar ve kalça ultrasonu var bakalım. Aşı ateş yapacak diye çok korkuyorum.
Aynen aynen biz 70 günlük olduk mesela 60 ile 90 arasındayız halaCc sini az vererek başlamak gerekiyor yoksa kusuyor. Biz dev çok değiştirdik. İnşallah artık bunlarla devam eder.
Kabızlık bizim de şöyle oldu alerji şüphesiyle mama başladık o yaptı sonra da toparlayamayıp öncesinde de gazı oldukça mama değiştirdim artık sma da sabit kalacağımBenim kardeşimde aynı sorun olmuştu annem hep söyler. İshal oldukça mama değiştirmiş dokunuyor diye. Sonra doktora sormuş aynı mamaya devam et düzelir demiş. Her mama değiştirdiğinde bağırsaklar yeni mamaya uyum sağlamaya çalıştıkça ishal yapıyormuş. Son denediği mamada kalınca birkaç güne düzelmiş. Sizin de sorun ishalse belki böyle çözülür.
hayır cok kucuk..cikmaz ki...Alerji testi yapıldı mu size kan ile
Bir günle boğa burcu yaptım bizim kızıAyy bak sen deyince ben de gittim o günlere. Vay arkadaş korona da yoktu, gündüz koca göbeğimle fink fink gezdigim yetmezmiş gibi akşam da size indirim haberi tasirdim
Koç burcu bebe doğurduk iyi halt ettik aferin bize
Ee tabi hareket barsakları da hızlandırıyor. Bencede etkiliBenimki de 2 gündür dışarı çıkarıyoruz kaka yapıyor. Arkadaşlar cidden kaka problemi olanlar bir deneyin derim. 2 gündür hava güzel diye altını açıyoruz karnını doyuruyoruz normalde aktivite veya uyku olacak saatte pusetine koyup sitenin bahçesinde 2 tur attırıyoruz. Yerler de kilit taşlı falan. Sanırım tıngır mıngır gezerken rahatlıyor ya da bağırsakları çalışıyor. Yarım saat içinde kakayı yapıp geliyoruz. İlkinde ağlamaya başladı alıyim kucağıma bari dedim kaka dışına çıkmıştıikincisinde eve geldik kokuyu duydum. Bilginiz olsun belki uzun süre yapmayanlarda işe yarar :)
Evet canım emzirirken kullanılan bir ilaç verdi doktorum.Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? Ben ilk çocuğumda doğumdan sonra doktora sormuştum emzirme bitene kadar vermemişti. Tabi ben ilk doğumumu on yıl önce yapmıştım o zamandan bu zamana belki dokunmayan ilaçlar çıkmıştır. Ben yasmin kullanıyordum.
Valla normalden bir tık daha yoğun geçiyor ama kişiden kişiye değişir bence bu da.Bizim de asi var. Yikanmazmis. Ama nasil olcak. Pis ortam ve virus de var
Erjen okmusun koala gozun aydinnasil normaldeki gibi mi oluyor. Benim de 40tann sonra gelmisti adet mi oldum acaba ya.
Benim de kardesimin kolunda guzel uyuyor minnos. Teyze ana yarisi
Banyo yaptırıp getir dedi bana ebe..Merhaba atkadaslar.
Nasilsiniz.
Nasil.gidiyor annelik.
Biz 2 aylik.olucaz ayin 10unda.
Gubduz uyumuyoruz, kucak hsrici agkiyoruz, uyumak.icin bi guven istiyor sanirim..
Asi icin ararlar yakinda.
Verem asisi sonrasi banyo yapilmaz diyorlar. Siz yaptirdiniz mi.yapilir mi.
Bu arada benim.dr diyete baslamam lazim kilo aldim dogum sonrasi. Ama agzim durmuor
Benim kız kendini aştı ya 2 gündür doymuyor. Dün kendi sağdığım sütümü verdim 120 cc hala yok mu diyor ya.. Mama da 105cc veriyoruz ama o da tam yetmiyor.Aynen aynen biz 70 günlük olduk mesela 60 ile 90 arasındayız hala
Belki kendi olmayinca yapmaz diger ebe asiyi.is bolumu yapmislar.bugun aşımız var ama kizimin kakada kan var.gece cok rahatsizdi.karni cok agridi.bu halde asiya goturemem.ebeyi aradım ben izne cikicam pazartesi gel diyor.dedim o kadar gecikmese ben gelsem haftaici yapmazlar mi yani.baska ebeler var sonucta.yaparlar ama sen yinede pazartesi gel canim olur mu diyor..
anlamadim hicbisey..ben de dedim bizim kizin kakasi ne zaman duzelir bilemem.belki cumaya toplariz ama pazartesi kotu oluruz.kestiremiyorum ki.
verem asisini ay sonu yapacak.onu kast etmedim.bu diger asilar için.napmaliyim sizce? ebe neden oyle dedi? hafta ici gitsem ebe bana terslenir mi bir daha?
Nasil olacak ki.Banyo yaptırıp getir dedi bana ebe..
Benim kız kendini aştı ya 2 gündür doymuyor. Dün kendi sağdığım sütümü verdim 120 cc hala yok mu diyor ya.. Mama da 105cc veriyoruz ama o da tam yetmiyor.
Canım alt açma örtüsü götür ser tartiya ve sedyeye öyle yatır. Yikarsan zararlı demek ki. Ben de yikamadim üç gün bekle dedi hemsire. Sonra yıkadım. Götürmeden yıka bekler üç gün ne olacak.Nasil olacak ki.
Elleyecek ebe bebegi
Ortam da zaten malum pis bi ortam.
Yatacak,tartilacak,basi olculecek. Yikamadsn nasil yapcaksiniz mesela.
Canim acaba atak haftasi mi
Yoksa yedigini cikariyor mu fazla mi bilmiorum ama benim kiz o kadar icmez sanirim
Acaba emzik niyetine mi cekior da midesi buyudu
Ah bi anlayabilsek
Uc gun muCanım alt açma örtüsü götür ser tartiya ve sedyeye öyle yatır. Yikarsan zararlı demek ki. Ben de yikamadim üç gün bekle dedi hemsire. Sonra yıkadım. Götürmeden yıka bekler üç gün ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?