2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hımm anladım ben çok mama değiştirdim hep bağırsak sorunu oldu
Benim kardeşimde aynı sorun olmuştu annem hep söyler. İshal oldukça mama değiştirmiş dokunuyor diye. Sonra doktora sormuş aynı mamaya devam et düzelir demiş. Her mama değiştirdiğinde bağırsaklar yeni mamaya uyum sağlamaya çalıştıkça ishal yapıyormuş. Son denediği mamada kalınca birkaç güne düzelmiş. Sizin de sorun ishalse belki böyle çözülür.

Emzirirken doğum kontrol hapı kullanılabiliyor mu? Ben ilk çocuğumda doğumdan sonra doktora sormuştum emzirme bitene kadar vermemişti. Tabi ben ilk doğumumu on yıl önce yapmıştım o zamandan bu zamana belki dokunmayan ilaçlar çıkmıştır. Ben yasmin kullanıyordum.

Bugün 3. Ayın ilk günü. Zaman ne hızlı ilerliyor. Uykusuzluk, bakımsızlık herşey baş göz üstüne tek iyi olsun da yavrularımız. Gece 3 e kadar geziyoruz evin içinde. Direniyor uykuya. Burnumuz sorunlu sürekli yumuşatıyoruz ama. Geçmedi bir türlü. Bu hafta bizim de aşılarımız var. Rabbim kolay getirsin hepimizinkini. Minik yeğenlerimi sevgiyle koklarım. Hepsine sağlıklar dilerim.

Merhaba atkadaslar.
Nasilsiniz.
Nasil.gidiyor annelik.
Biz 2 aylik.olucaz ayin 10unda.
Gubduz uyumuyoruz, kucak hsrici agkiyoruz, uyumak.icin bi guven istiyor sanirim..
Asi icin ararlar yakinda.
Verem asisi sonrasi banyo yapilmaz diyorlar. Siz yaptirdiniz mi.yapilir mi.

Bu arada benim.dr diyete baslamam lazim kilo aldim dogum sonrasi. Ama agzim durmuor

Bizim de asi var. Yikanmazmis. Ama nasil olcak. Pis ortam ve virus de var
Erjen okmusun koala gozun aydin nasil normaldeki gibi mi oluyor. Benim de 40tann sonra gelmisti adet mi oldum acaba ya.
Benim de kardesimin kolunda guzel uyuyor minnos. Teyze ana yarisi

Kabızlık bizim de şöyle oldu alerji şüphesiyle mama başladık o yaptı sonra da toparlayamayıp öncesinde de gazı oldukça mama değiştirdim artık sma da sabit kalacağım

bugun aşımız var ama kizimin kakada kan var.gece cok rahatsizdi.karni cok agridi.bu halde asiya goturemem.ebeyi aradım ben izne cikicam pazartesi gel diyor.dedim o kadar gecikmese ben gelsem haftaici yapmazlar mi yani.baska ebeler var sonucta.yaparlar ama sen yinede pazartesi gel canim olur mu diyor..
anlamadim hicbisey..ben de dedim bizim kizin kakasi ne zaman duzelir bilemem.belki cumaya toplariz ama pazartesi kotu oluruz.kestiremiyorum ki.

verem asisini ay sonu yapacak.onu kast etmedim.bu diger asilar için.napmaliyim sizce? ebe neden oyle dedi? hafta ici gitsem ebe bana terslenir mi bir daha?

Ee tabi hareket barsakları da hızlandırıyor. Bencede etkili
Evet canım emzirirken kullanılan bir ilaç verdi doktorum.
Valla normalden bir tık daha yoğun geçiyor ama kişiden kişiye değişir bence bu da. Öyle teyze anne yarısı

Banyo yaptırıp getir dedi bana ebe..
Aynen aynen biz 70 günlük olduk mesela 60 ile 90 arasındayız hala
Benim kız kendini aştı ya 2 gündür doymuyor. Dün kendi sağdığım sütümü verdim 120 cc hala yok mu diyor ya.. Mama da 105cc veriyoruz ama o da tam yetmiyor.

Belki kendi olmayinca yapmaz diger ebe asiyi.is bolumu yapmislar.
Herkesin gunu farkliymis.
Tek tek aliyorlar ya iceri virysle ilgili burdakiler

Banyo yaptırıp getir dedi bana ebe..

Benim kız kendini aştı ya 2 gündür doymuyor. Dün kendi sağdığım sütümü verdim 120 cc hala yok mu diyor ya.. Mama da 105cc veriyoruz ama o da tam yetmiyor.
Nasil olacak ki.
Elleyecek ebe bebegi
Ortam da zaten malum pis bi ortam.
Yatacak,tartilacak,basi olculecek. Yikamadsn nasil yapcaksiniz mesela.
Canim acaba atak haftasi mi
Yoksa yedigini cikariyor mu fazla mi bilmiorum ama benim kiz o kadar icmez sanirim
Acaba emzik niyetine mi cekior da midesi buyudu
Ah bi anlayabilsek

kizlar bu kolda ya da emerken uyuyup da besige koyunca ya hemen ya da 10 dakikaya uyanan bebelere napicaz. Ac mi, gazi mi var, derdi mi var yoksa keyif mi
He tabi bagiran abi faktoru de var. Ama cok zor oluyor uyumuor hic ya.

Canım alt açma örtüsü götür ser tartiya ve sedyeye öyle yatır. Yikarsan zararlı demek ki. Ben de yikamadim üç gün bekle dedi hemsire. Sonra yıkadım. Götürmeden yıka bekler üç gün ne olacak.

Napıyosunuz kızlar bugun eşim okula gitmeye başladı artık bensiz hayata alış diyor bi de üf doğumdan bu yana yanımdaydı her sabah kahvaltıyı hazırlayıp bebekle ilgileniyordu ne güzel bu sabah kızım sakin bakalım gün nasıl geçecek gerçi sabah 6dan beri ayaktayız kalktım mecbur tüm işlerimi yaptım bile anne çayımı koydum hurma badem atıştırıyorum. Keşke hergün böyle olsa bu kız hayat ne güzel olur şimdi bunu yazdımya 5dkka sonra kalkar

Uc gun mu asi oldugu gunu ilk gun mu saycaz. Bilmiorum ki ellencek ya o yuzden. Cuma da kardesmin cocugunun dogumgunu var orda cocuklar cok elliyor bebegi.
Aynen hasta bezi goturcez mecbur
Ates falan oldu mu huzursuz oldu mu asidan sonra ne yapmak lazim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…