2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
@t
Pipisinden beyaz bildğn kireç çıktı. İki susam tanesi kadar. Bu 2 aylık bebek için baya büyük. Sıkıntısı bundan olablrmş. İyiki kestrmşsnz dedi.
Geçmiş gitmiş olsun canım biz de perşembe gününe özel bir klinikten randevu aldık sünnet için güzelce atlatırız inşallah bunu da. Ben sünnet derisini ileri geri yapıyorum içinden krem parçaları falan çıkıyor temizliyorum arada.

Benim kız bugun sakin e 6da mesai başladı bende uyuyamadım bari iş yapayım boş durmiyim dedim. Şimdi mutfak dolaplarımın dışını siliyorum

Canm benim kv de sünnet kolay geçsin aynı senin dediğin gbi yapalım dedi doktora sordum ben sakın bak mikrop kapar ellemeyin dedi. Sende öyle dedin yapsam mı ki acaba ya bisey olmaz dimi.?

Canm benim kv de sünnet kolay geçsin aynı senin dediğin gbi yapalım dedi doktora sordum ben sakın bak mikrop kapar ellemeyin dedi. Sende öyle dedin yapsam mı ki acaba ya bisey olmaz dimi.?
Bilmiyorum ki canım bana ablam söyledi arada banyodan sonra yap içinde pislik birikir yoksa diye. Bazısı da hiç elleme diyor. Ben yapıyorum yavaş yavaş. Sen bilirsin

Sütünüzü gün içinde sağıp direk mi veriyorsunuz biriktirip mi ben sağınca bir sonraki emzirme sütüm az oluyor saat başı 5 dk emip yatıyor az sık besleniyor

Sabah 6 da mesai başladı bizim de yanımda yatıyor 3-4 den sonra paşa. Sabah uyanmış kafayı bi o tarafa bi bu tarafa döndürüp duruyor etrafı izliyor seslenince de ağzını ayıra ayıra gülüyor sıpa. Oyala, uyut derken kahvaltı hazırladım o sırada uyandı tabi. Ben kahvaltımı yaptım eşim uyutmaya çalışırken. Baktık uyumuyor giyindim koydum pusetine çıktık dışarı tabi uykusu vardı ve pusette uyuyamadı bastı yaygarayı parkta durdum kucağımda pış pışlayıp uyuttum 1,5 saat kadar yürüyüş yaptım geldim eşim kahvaltı masasını toplamış evi havalandırıp süpürmüştü her sabah yapalım bunu dedim aman ağlamasın da ne istersen yapalım diyor yazık yemeğimi yaptım pilav kaldı uyandı. Kaç kere kalktı yattı saymadım gerçiuyutuyorum 15 dk sonra kalkıyor gazı geliyor pırtlattıktan sonra yeniden uyutma seansı başlıyor

Sütünüzü gün içinde sağıp direk mi veriyorsunuz biriktirip mi ben sağınca bir sonraki emzirme sütüm az oluyor saat başı 5 dk emip yatıyor az sık besleniyor
Ben de bunun için bakıyordum internete az önce . Yavrum 5 dk emiyor ya da 10 dk . Şimdi sağsam ya geri isterse diye bekliyorum . Uyudu ama uyanırsa diye . Bir de sağım yapınca dediğin gibi azalıyor . Bir endişeleniyorum ben de . Malum şu sıra biberonla da bir alıp veremediğimiz var . Beslenme konusu çok canımı sıkmaya başladı çok kusuyor yavrum . Her beslenmeden sonra kusuyor . Önceden bir 15-20 dk ya da yarım saat sonrasında kusardı . Şimdi gazını alırken Gazı çıkarken içtiği de çıkıyor . Bugun çok canım sıkıldı bu duruma . Yarına randevu aldım bakalım .

Kizlar selam bende bugun regl oldum. Benim kiz 2 bucuk aylik olacak ama bagirsaklar duzene girecek derken sanki daha kotuye gidiyor hergun kakasini yapan kizim kaka yapmamaya basladi bu durum normal mi ya benim sutumde iyice azaldi sagiyirum 40cc cikmiyor iki gogusten cok moralim bozuk

Oh maşallah kuzuya. Dediğin gibi her gün böyle olsalar ne dert kalır ne tasa.
Nasıl peki eşinsiz ilk gün?

Biz bugün çok iyiz ya. Dün annemler geldi. Moral oldular bana. Sarılalım sıkı sıkı

Artık ağlamasınlarda her şeye razıyız kodunda geziyoruz gerçekten. Ama iyi yürüyüş yapmışsın tebrik ederim sana da iyi gelmiştir ne güzel.

Bu sağma işini ben anlamıyorum. Bebek çok daha fazlasını çeker sağdınız miktar sütünüzün durumunu göstermez diye çok yazı okudum. Bebeğin emmesiyle sağma bir değil. Yani aslında tam olarak ne kadar sütümü var annamak imkansız. Birde Sağınca azalıyor diyen var sağarak artıyor diyen var. Herkeste farklı oluyor sanırım bu iş.

Bugun kızım cok sakin o yüzden cok rahat geçti valla emdi uyudu hep o yüzden eşimi aramadım hiç hatta az önce aramış napıyosunuz diyo valla çok keyifliyiz seni hiç aramıyoruz dedim şöyle bebeği olanlar ne şanslı ya bir günlükte olsa yaşadım gam yemem daha

Bilmiyorum ki canım bana ablam söyledi arada banyodan sonra yap içinde pislik birikir yoksa diye. Bazısı da hiç elleme diyor. Ben yapıyorum yavaş yavaş. Sen bilirsin
Bana da sünneti kolay olur diyolar içinden bisey çıkar diyen olmadı. Tam nasi yapiyosun canm bi deneyim bende içinde bisey çıkarsa rahatlar varsa tabi

Canım ateşi olmadı şükür. Huzursuzluk oldu. Avuttuk işte oyun sallama vs. Bence doğum gününe götürme. Geçen kv yi bile küstürdüm ben bu virüs mevzusuna. Daha bağışıklık sistemi gelişmedi miniklerin riske atma. Ben aşıdan sonraki günden başlayıp üç gün saydım.
Sepet alayım o zaman ben ya. Gece sallanmadan durmuyo annemlerde de doğal olarak beşik yok mecbur Alicam.

Kızlar bu tarz beşik kullanan var mı?

Öyle bebeği olan nadir canım ya. Benimde bir müddet öyle gitti sonra düzen bozuldu.
İyi küçük hanım annesine fırsat vermiş ne güzel.

Eki Görüntüle 2646214

Ben kullanıyorum canım memnunum içine reflü yatağını koydum.

Ben biriktiriyorum canım.. Mesela sabah emzirdikten 2 saat sonra falan sağdım 60 cc çıktı. Benimki uyandı o vakit, mama verdim. Diğer öğüne kadar yine sağdım 50 cc çıktı. Uyanınca toplamda 110cc sütü verdim. Uyudu şimdi, birazdan tekrar sağacağım. Memelerim yara olduğu için şimdilik sağıp veriyorum bir müddet..

Bence senin için iyi olmuş, en azından tüm gün yalnız bakabileceğini görmüş oldun. Benim eşim hep evden çalıştı bugüne dek ve eylüle dek de öyle çalışacaklarmış Hatta sonrasında bile hep evden çalışabilir.

Eki Görüntüle 2646214
Bence bu mantıklı hem sallanıyor hem de düz zemin alınır bence
İlk 15 gün böyleydi benimki sessiz sakin sonra bi gaz belası çıktı sürekli ıkınma falan simdi hiç damla bişey vermiyorum kendi gazını kendi çıkarmaya başladı eskisine göre çok daha iyi yani son bi haftadır maşallah diyim. Ama tabi bazı günler huysuzlugu tutuyor yine
Evet ilk günümüzü atlattık şükür uykuyla. Bizimki geç gidip erken geliyor ya da tam tersi saat zorunluluğu yok üniversite oldugu için rahat o konuda. Ama evde tek olmayı özlemişim yaa eskisi gibi hissettim kendimi bebeksiz dertsiz tasasız gerçi suan bebegimi bi gün elimden alsalar kafayı yerim herhalde

Ben de yalnızlığı özledim

Kızlar merhaba. Benim oğlan yine alerji oldu sanırım ya. Geçirmiştik yüzündeki egzamayı. Süt ürünlerini kesmiştim. Hala yemiyorum en ufak süt içeren bir gıda. Ona rağmen tekrar oldu. Bu sefer daha farklı gibi ama. Küçük sivilceler oldu yüzünde kollarında göğüs ve göbeğinde. Pütür Pütür duruyor. Başına gelen var mı neden oluyor bu isilik falan mı acaba bilmiyorum ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…