2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Eklentiler

• 2FEA8667-D375-4537-8206-733D9042141A.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 47
Sütünüzü gün içinde sağıp direk mi veriyorsunuz biriktirip mi ben sağınca bir sonraki emzirme sütüm az oluyor saat başı 5 dk emip yatıyor az sık besleniyor
Gündüz sürekli emiyor bende uyandiriyordum çok uyumasın diye o yüzden sagmiyorum gece ellemiyorum uyuyo o zaman sagiyorum sadece bir daha mastit olmayim diye

Alerji degildir canim ya.
Brnim kizin yuzu kafasi bayadir oyle.
Bildigin beyaz uclu sivikceler
Hatta bi ara siyah nokta oldular.
Sonrqsi putu putur yanaklari
Doktor normal dedi
Birsey yapma dedi ama tabi dus iyi gelior
Bir de krem.onerdi mustela sanirim.ama.almadik
Sicaktan terden nemden demisti aile hekimi de

Kızlar çıldırmak üzereyim büyük kızım 5.5 yaşında tüp bebek tedavisi ile oldu çok üzerine titreyerek çok emek vererek büyüttük sevgi dolu bir çocuk doğayı hayvanları çok sever her konuşan tanıyan maşallah der okulunda çok başarılı sosyal özgüvenli kendini ifade edebilen bir çocuktu kardeşini çok istedi çok dua etti ama şimdi tamamen ayarları değişti sanki tanıyamıyorum ve çok üzülüyorum kardeşini çok seviyor çıldırıyor onun için ama kontrolsüz seviyor zarar verebileceğini düşünemiyor üzerine kapaklanıp öpüyor kollarını ayaklarını sallıyor ve kaşla göz arasında kucağına alıp taşımak istiyor.kardeşinin her yanına geldiğinde öpmesine sevmesine kontrollü bir şekilde kucağına almasına izin veriyoruz diğer türlü olduğunda zarar görebileceğini anlatıyoruz ama aşırı huy değiştirdi onun için de kolay değil kısa zamanda çok şey değişti hayatında okulunu arkadaşlarını çok özlüyor hala 4 gün sonra gösterimiz vardı diyor arkadaşlarını çok özlüyor 4 duvar arasında çok sıkıldı herşey üst üste geldi anneanne babaanne evde düzenimiz bozuldu hep kurallar alt üst oldu bizim yapma dediklerimizi onlar yapıyor çok bunaldım çıkmazdayım iyice dua edin bizim için ne olur çok dertlendim buraya da yazmasam patlıcam artık

Aslında bebek daha fazla emer kısmı değişiyor olabilir mesela benim kızım sütüm az geldiği için sonlara doğru emmiyor kızıyor o bıraktıktan sonra sağıyorum ikisinden 20 çıkıyor mesela sağmasam o 20 cc kalacak memede. Emzirme öncesi sağıyorum 40-50 çıkıyor yani aslında sadece 20-30 kadarını bebek emiyor gerisi mama sağdığımı da sonraki emzirmede veriyorum. Bebek damla damla geleni ememiyor veya emmek istemiyor. Aç olunca benimki damla damla gelmesine tahammül edemiyor

Canım ben aldım valla gün içinde çok kullanıyorum onda uyumayı çok seviyor hafif ordan oraya götürüyorum yanımda. Holmen milas bebek hamağı ben hepsiburadadan aldım ebebekte de var.
Baktım da şimdi derinliği biraz az görünüyor düşme tehlikesi yok di mi? Bizimki çok hareketli altını alırken ayaklarının üstünde köprü yapıyor bu şekilde yerini bile değiştirtiyor.

Canim ben bu msajini okuyunca kardesime mesaj attim kimse helmicek biz bizeyiz dimi.diyr.
Altli.ustluyuz biz cunku alartmanda.
Hayir dedi. 4 arkadas 1 tanesi is cikisi. 3 unun de toplam 7 cocugu var. Ben.geleme.o.zaman bebek.kucuk dedim.
O da o zaman buyuk.cocugun da gelemez bulasirsa ona da bulasir dedi.
Esin hep.disarda ondan da geecer dedi
Esimin dukkani var da.
Ben uzuldum cok.
Tamam gelmez oglum.dedim
Esim dikkat edior, bir yeri ellemior, mesafe var dukkanda, gelince dus alior dedim.normalde de biz boyleydik demistim ya temizlik.takintimiz var diye
Ama.boyke ddi.banaa ben de tamam gelmeyiz dedim. Annem ben de gitmicem o.zMan dedi alt katya o da.
Yok demek.ki arkadaslarinda virus cagirmis. Gelince elini yikatcam.uzak durucam dedi. Onda da 3 cocuk var
Bilmiorum tartksmis olduk yano hafiften. Oglumu asiya giderken kraya bkrakacaktim birakamam da artik
Cok uzgunum..

Yanlış bilmiyorsam aşı başına para alıyorlar ondan mi öyle dedi acaba
yok ben arastirdim.her ebe kendi takibini yapiyormus.eger kendi ebene gitmezsen asiyi karistirabilme ihtimali varmis.burda bir cocuga ayni asiyi iki defa yapmis kadin.cok perisan olmuslar ama cocuga bisey olmamis.Allah tan o ebe gitmis yokmus simdi

Bu şekilde canım.

Eklentiler

• IMG_20200608_202020.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 55
Valla canım bebekten mühim mi? Anlayış göstermesi gerek. Hatta şu zamanda doğum günü yaparak büyük hata ediyo bence. Çok gereksiz Kendi çocuklarıni da riske atıyor.
Ben içine babynestkoydum başta sonra çok terliyordu yün yatak da yatırmak daha iyi dediler annem Beşiğe göre yün minder yAptı onu koyduk sonra
Tamam canım teşekkürler

Kızlar çok tatlı bir sefillik yaşıyorum şu an benim beybibey ağla ağla uyumuyo. Üstümde uyumak istiyo ama onda da yerleşemedi rahat edemedi. Ben de açtım memeyi verdim ağzına yatırdım üstüme. Öyle uyudu ay bi de sıcak ki

Valla canım bebekten mühim mi? Anlayış göstermesi gerek. Hatta şu zamanda doğum günü yaparak büyük hata ediyo bence. Çok gereksiz Kendi çocuklarıni da riske atıyor.

Tamam canım teşekkürler
Ya oyle.mi dusunuyorsun
Ben mi abartiyorum diye dusnuorum
Demekki arkadaslarinda virus yok cagirmis
Olursa Allahtan dior tedbiri aldik el.yikiycaz uzak durcaz dior
Ben de oglum.aile ici kutlama.olcak oynucak diye seviniordum
Altli ustluyuz ama ben pek gobdermek.istemiorum
Gelince banyo yapmak istemior diye oglum
Benn de dedim snn cocuklari da riskte o zama hic disari cikarmam falan dedi ben o kadae dusu muorum.dedi. ben tamam asiriyim biliorum ama onlar da virus konusunda bile aairi rahat gerisini sen dusun. O zaman iste huy kapiorum. Dussuz gidip gelemiorum bi alt kat bile.olsa neyse sagol canim cok doluyum

Pipisinden beyaz bildğn kireç çıktı. İki susam tanesi kadar. Bu 2 aylık bebek için baya büyük. Sıkıntısı bundan olablrmş. İyiki kestrmşsnz dedi.
Aman aman kurtulmuş
Sen girdin mi kesilirken ben girdim ama çok ağladı hicbirsey göremedim

Canım virüsün kuluçka süresi 14 gün. Nereden biliyormuş kardeşin virüs olmadığını? Belki henüz belirti vermedi. Test mi yaptırmış gelecek herkes?
Olursa Allah'tan demek de ne bileyim. Her şey Allah'tan evet ama Allah akıl da vermiş kuluna kullan diye.

Aldım gitti O zaman sağ olun kızlar C cecenn Cherrygum

Rica ederim canım güle güle kullan inşallah.

Kıyamam ya kimi duysam bu şekilde. Benim kuzenimde aynı şeyleri yaşıyor. Birebir anlattığın gibi. Ne diyeyim inşallah geçer bu günlerde canım.

Bu şekilde canım.

Kıyamam miniğine ya. Doktor gördü mü? Ne diyor. Başka bir sebebi olabilir mi acaba diyete de sıkı uyuyorum diyorsun.

Oy Oyy yesinler onu yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…