Bizde var bir hamak çiçek sepetindenBen hamak almayı düşünüyorum sarıp sarmaladığı için kucakta hissiyatı veriyormuş ama ne alacağımı bilmiyorum tavsiye eden olursa sevinirim. Hem güvenli hem mutfağa falan taşıyabileceğim bişey istiyorum.
Bizim hamak taşınabiliyor benim oğlan işinde kaybolıyordu ilk günler. Bugün öğlen kucağımda uyudu onun içine koydum. Elini kolunu salladıkça sallanıyor iki saate yakın yattı. Çiçek Sepetinden aldık.Ben hamak almayı düşünüyorum sarıp sarmaladığı için kucakta hissiyatı veriyormuş ama ne alacağımı bilmiyorum tavsiye eden olursa sevinirim. Hem güvenli hem mutfağa falan taşıyabileceğim bişey istiyorum.
Biz de yaptıracağız biraz büyüsün dedi dr. Erken doğduğu için sanırım önümüzdeki ay bize de gün verirler. Sağlıklı olsunlar inşallah.@t
Geçmiş gitmiş olsun canım biz de perşembe gününe özel bir klinikten randevu aldık sünnet için güzelce atlatırız inşallah bunu da. Ben sünnet derisini ileri geri yapıyorum içinden krem parçaları falan çıkıyor temizliyorum arada.
Canım küçük bir bebeğin içinden çıkma imkanı yok yani çok rahat yatar ben içine küçük bir yastık bile yaptım suan derin oldugu için büyüdüğünde yastığı alıcam. Hani korkma düşmezBaktım da şimdi derinliği biraz az görünüyor düşme tehlikesi yok di mi? Bizimki çok hareketli altını alırken ayaklarının üstünde köprü yapıyor bu şekilde yerini bile değiştirtiyor.
Yapmadı canım ya benimde bakalım suan çok huzursuz değil o yüzden müdahale etmiyorum çok huzursuz olup ağlarsa artık bende o şekilde yaptırıcam. Of ya bi kabızlığımız eksiktiCherrygum
Canim senin bebegin yapti mi kakasini ben bugun dayanamadim huzursuzdu biraz zeytinyagi koydum kulak cubugu ile sonra yapti. 2 gunu geciyordu yine Allahim bu kiza ne oldu biyle anlamiyorumbirde yemyesil yapiyor yumusak bu arada.
Birde bebevo vm901 den memnun musun bende alacagim
Baktım da şimdi derinliği biraz az görünüyor düşme tehlikesi yok di mi? Bizimki çok hareketli altını alırken ayaklarının üstünde köprü yapıyor bu şekilde yerini bile değiştirtiyor.
Bu yeni oldu daha. Dün ufaktan vardı bugün çoğaldı. Kollarında falan da olduRica ederim canım güle güle kullan inşallah.
Kıyamam ya kimi duysam bu şekilde. Benim kuzenimde aynı şeyleri yaşıyor. Birebir anlattığın gibi. Ne diyeyim inşallah geçer bu günlerde canım.
Kıyamam miniğine ya. Doktor gördü mü? Ne diyor. Başka bir sebebi olabilir mi acaba diyete de sıkı uyuyorum diyorsun.
Oy Oyy yesinler onu yaa.
Ben de bunu tecrübe edenlerdenim. Kızım doğduğunda yenidoğan reflüsü ile doğmuştu sürekli kusuyordu çok az uyurdu. İlk çocukta tabi bir de ne olduğunu şaşırıyorsun sinirler harap, uykusuzluk, yorgunluk derken bir türlü uyutamıyorum. Uyusa da çok az uyuyor. Üst katımda eltim oturuyordu yaşı da benden çok büyük çocukları büyüktü. Alır uyuturdu onun evinde koltuğa koyardık üç saat uyanmazdı bende bir saat zor dururdu. O da bana derdi sen çok gerginsin bebek hisseder diye. Yok diyordum senin koltuk minderlerin rahat :) aldım koltuk minderlerini benim eve götürdüm dedim ki eğer bunda uyursa büyüyene kadar koltukları değişicez. Tamam dedi kadın ne yapsıncanim ben sana birşey diyeyim mi bebeğin rahat olmasi rahat uyumasi hep senin annende daha rahat olmandan kaynakli.
bir yerde okumuştum çok eskiden, nerde hatırlamıyorum. bebekler hayatta kalmaları için bir insana ihtiyaç duyduklarının farkındalarmis. o yüzden bakımını yürüten kimse anne, baba, ya da bakici onun ruh durumundan çok etkileniyorlarmış en ufak bir tereddütü mutsuzluğu endişeyi hissederlermiş. hatta bizim bile farkinda olmadığımız duygularimizin farkındalarmis. ben çok tecrübe etmişimdir misafir geleceği zaman uyuyan bebek uyumaz olur. aman çok işim var inşallah uyur derim normal günlerden daha zor bir bebek olur.
galiba daha rahat olmak bu işin sırrı. tabi bazen o da çok zor olabiliyor.
Geçmiş olsun canım sanki ergenlikte olan sivilceler olurya onun gibi duruyo. Ama sanırım sivilce gibi sıkılan bişey değil daha çok puturlu duruyo. İsiliğe de benziyor sıcaklar çok malum ev serin değilse incecik giydir erkek cocuklar daha cok terliyo kızlara göreBu yeni oldu daha. Dün ufaktan vardı bugün çoğaldı. Kollarında falan da olduacaba isilik mi diyorum. Havalar ısınıyor malum.
Bence de ama bana ogluna da bulasir o zaman. Esin dukkanda calisior ondan da bulasir falan dedi uzuldumCanım virüsün kuluçka süresi 14 gün. Nereden biliyormuş kardeşin virüs olmadığını? Belki henüz belirti vermedi. Test mi yaptırmış gelecek herkes?
Olursa Allah'tan demek de ne bileyim. Her şey Allah'tan evet ama Allah akıl da vermiş kuluna kullan diye.
Ay kireç neymiş hiç duymamıştım. Biz de iki aylık kontrolüne gidince sorucaz, geçen ay ağustosu bekleyin iyice ortam düzelsin demişti.Pipisinden beyaz bildğn kireç çıktı. İki susam tanesi kadar. Bu 2 aylık bebek için baya büyük. Sıkıntısı bundan olablrmş. İyiki kestrmşsnz dedi.
Evet canim ya buna benzer daha da kirmiziydiBu şekilde canım.
Bu yeni oldu daha. Dün ufaktan vardı bugün çoğaldı. Kollarında falan da olduacaba isilik mi diyorum. Havalar ısınıyor malum.
Yeşil mamadan oluyor sanırım benimki sarıyı geçen yaptıgında hardal rengi gibi. Ya valla ıkınıpta yapamayınca cidden bende üzülüyorum ama sürekli gaz çıkarıyor bizimki. Seninki de öylemi?Cherrygum
Ay canim ya valla bu kabizlik durumu insanun psikolojisini bozuyor birde benim kiz oyle bir yaptiki yine yemyesil nasil icinde kalmis zavallim oyle uzuluyorum kibir an once soyle 3 yasina flan gelsin istiyorum
Slm bizde aşı hiç ateş yapmadı dr calpol aldırdı bize yinede önlem olsun diye 1 çay kaşığı gece 1 çay kaşığı ertesi gün huzursuz olunca verdik 3Günaydın kızlar2 gündür doğru düzgün bakamadım buralara. Cumartesi ablama gitmiştik, gece döndük. Çok özlemişim ablamı, yeğenlerimi. Ablam kızımı görünce ağlamaya başladı, duygusallaştı kızımda teyzesinin kucağında uyuya kaldı.
Bu arada adet olanlar kervanına bende katıldım kızlar. Ben ilk başta doğum kontrol hapı lekelenme yaptı sandım ama bildiğiniz regliyim şu an. 3.gün. Eşim çok dertlidaha siftah yapamadık bu nasıl iş ya diyor annemde çok erken regl oldun sakın hamile kalma dikkat et diye başımda bik bik
Yarın tam 2 aylık oluyor benim kızçe.Bu hafta aşılar ve kalça ultrasonu var bakalım. Aşı ateş yapacak diye çok korkuyorum.
İnşallah sıcaktandır yaEvet canim ya buna benzer daha da kirmiziydi
Resme siyah noktalari vardi
Bi kerelik krem.surdum hematen sudocrem zeytonyag ama.bencefayda etmedi
Banyodan sonra azalior snra yine cikior sicaktan galiba
Şampuan mustela kullanıyorum ama bilemedim. Konak şampuanı aldım yeni. Bilmiyorum yapar mıSıcaktan da olabilir. Benim kuzenimin bebişinin yüzü çok kötü olmuştu. Ona kullandığın sabunu şampuanı değiştir dediler değiştirdi geçmişti mesela. Yani sadece yediğin içtiğinle alakalı olmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?