2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
eggplantlover
Canim benim kizin yuzundede ilk zamanlar vardi daha ufakti ama belli belirsizdi. Sanirim sicaktan bu cunku benim ev 29 derece flandi birde kalin giydiriyordum
Bizim ev 25 dereceyi. Pek kalın değildi üstü ama doktor 22 veya 23 den fazla olmasın sıcaklık dedi. Üzerine de tek kat giydir dedi. Bi de denize sok dedi

Kızlar bittim resmen. Uyumuyor ve çığlık çığlığa ağlıyor. Yine ustumxe uyudu şimdi. Ne yapicam ben ya ölüyorum uykusuzluktan agliycam artık.

Ya kıyamam uykusuzluk çok zor. Ne sıkıntısı var acaba yavrunun.

Şampuan mustela kullanıyorum ama bilemedim. Konak şampuanı aldım yeni. Bilmiyorum yapar mı

Canım birkaç banyo hiç şampuan yapma. Blupun dediğin gibi sabun kullan ya da kafa kısmına hiçbir şey sürme birde öyle dene bakalım geçecekmi.

Ah bilsem canım. Allah'ın gücüne gitmwsjn ama çok yoruldum. Uyumak istiyorum birazcık da olsa.

Yeşil mamadan oluyor sanırım benimki sarıyı geçen yaptıgında hardal rengi gibi. Ya valla ıkınıpta yapamayınca cidden bende üzülüyorum ama sürekli gaz çıkarıyor bizimki. Seninki de öylemi?
Evet cnm benimkide oyle en son gazi kokuyordu yavrucumun sanirim benimkide kolik. Etrafimdakiler oh bu zamanlari cok guzel besle uyut altini al o kadar flan diyorlar bir cektigimi ben bilirim :)
Kızlar bittim resmen. Uyumuyor ve çığlık çığlığa ağlıyor. Yine ustumxe uyudu şimdi. Ne yapicam ben ya ölüyorum uykusuzluktan agliycam artık.
Canim kendini guvende hissediyordur gazi mi var acaba ? yanina koy saril ama kucaginda tutma cok alisir benim kizda kucagimda uyuyor cok alistirmamaya calisiyorum.

Reactions: Kuf
canim bu saydiklarina alerji gelisti mi yoksa sen tedbir amacli mi kestin

Bir buçuk saattir uğraşıyorum bir mamayı içiremedim . Uyandıramadım bile . Ayağı ile uğraştım , burnunu şıktım ,kulağıyla oynadım , altını açtım bana mısın demiyor . Uyanmadı . Ben bunları yaparken sadece genleşiyor . Sizin çocuklarınızIn uykusu da böyle mi Geceleri ? 12 de içti en son mamasını daha saat 5 e kadar zor içer

Bana yaz kesin bizde de aynı durum var ya sorma dönemsel şeyler mi acaba ya

Gündüz sürekli emiyor bende uyandiriyordum çok uyumasın diye o yüzden sagmiyorum gece ellemiyorum uyuyo o zaman sagiyorum sadece bir daha mastit olmayim diye
Geçmiş olsun ya mastit çok zor bizim ki sürekli uyanık bende mi gündüz uyandırsam ya

12 de içtiyse bence elleme 5-6 saat uyur zaten acıkınca kalkar. Saat kaç olmuş ayağımda uyuşa ben kaldırmam çok abartmazsa

Arası kaç saat kuzum ilk sağdığın süt ile verdiğim zamanın ben bir kez 6 saat sonra verdimm kustu da kuaacağı mı vardı bilmiyorum buz dolabına koyup üstüne ekledim benim ancak 60 çıkıyor

Üstü okurken isilik mi diye içimden geçiriyordum resmini atsana , alerjiden emin miyiz ?

Bu kaçıncı kardeş kıskançlığı bence normal bir süreçtesiniz gözetim altında tutup ara ara konuşacaksınız ki yapıyorsunuz da geçecek inşallah az sabır herşet çok yeni bizler bile alışamamışken onlardan bunu beklemek olmaz

Saygı duyması gerekirdi siz haklısınız bence üzülmeyin zamanla düzelir bir sorum inşallah

2 gün biraz erken değil mi müdahale etmek için bizde çok kabızlık yaşıyoruz koyu hardal rengi kokulu oluyor bekledikçe. Bende mamasına zeytinyağ başladım 3. Güne kendi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…