Canım sabun dene bir de.Şampuan mustela kullanıyorum ama bilemedim. Konak şampuanı aldım yeni. Bilmiyorum yapar mı
Bizim ev 25 dereceyi. Pek kalın değildi üstü ama doktor 22 veya 23 den fazla olmasın sıcaklık dedi. Üzerine de tek kat giydir dedi. Bi de denize sok dedieggplantlover
Canim benim kizin yuzundede ilk zamanlar vardi daha ufakti ama belli belirsizdi. Sanirim sicaktan bu cunku benim ev 29 derece flandi birde kalin giydiriyordum
Hangi sabunu önerirsin canım?Canım sabun dene bir de.
Ben lavanta sabunu kullanıyorum doğdu doğalı. Zeytinyağı falan da olur yeter ki şampuan olmasın.Hangi sabunu önerirsin canım?
Kızlar bittim resmen. Uyumuyor ve çığlık çığlığa ağlıyor. Yine ustumxe uyudu şimdi. Ne yapicam ben ya ölüyorum uykusuzluktan agliycam artık.
Şampuan mustela kullanıyorum ama bilemedim. Konak şampuanı aldım yeni. Bilmiyorum yapar mı
Ah bilsem canım. Allah'ın gücüne gitmwsjn ama çok yoruldum. Uyumak istiyorum birazcık da olsa.Ya kıyamam uykusuzluk çok zor. Ne sıkıntısı var acaba yavrunun.
Canım birkaç banyo hiç şampuan yapma. Blupun dediğin gibi sabun kullan ya da kafa kısmına hiçbir şey sürme birde öyle dene bakalım geçecekmi.
Evet cnm benimkide oyle en son gazi kokuyordu yavrucumun sanirim benimkide kolik. Etrafimdakiler oh bu zamanlari cok guzel besle uyut altini al o kadar flan diyorlar bir cektigimi ben bilirim :)Yeşil mamadan oluyor sanırım benimki sarıyı geçen yaptıgında hardal rengi gibi. Ya valla ıkınıpta yapamayınca cidden bende üzülüyorum ama sürekli gaz çıkarıyor bizimki. Seninki de öylemi?
Canim kendini guvende hissediyordur gazi mi var acaba ? yanina koy saril ama kucaginda tutma cok alisir benim kizda kucagimda uyuyor cok alistirmamaya calisiyorum.Kızlar bittim resmen. Uyumuyor ve çığlık çığlığa ağlıyor. Yine ustumxe uyudu şimdi. Ne yapicam ben ya ölüyorum uykusuzluktan agliycam artık.
canim bu saydiklarina alerji gelisti mi yoksa sen tedbir amacli mi kestindepresyon mu sen onu bana sor..sut urunleri et ürünleri kuruyenis yumurta balik tavuk mercimek bazi sebze ve meyveler hepsini kestim...
esim bunlarla da gecmezse ne yapacagiz diyor.geriye tek buyuk alerjen kaliyor bugdayinsAllah gecer de ekmekten olmayiz..yoksa perisan oluruz kiz da ben de
Bana yaz kesin bizde de aynı durum var ya sorma dönemsel şeyler mi acaba yaBen de bunun için bakıyordum internete az önce . Yavrum 5 dk emiyor ya da 10 dk . Şimdi sağsam ya geri isterse diye bekliyorum . Uyudu ama uyanırsa diye . Bir de sağım yapınca dediğin gibi azalıyor . Bir endişeleniyorum ben de . Malum şu sıra biberonla da bir alıp veremediğimiz var . Beslenme konusu çok canımı sıkmaya başladıçok kusuyor yavrum . Her beslenmeden sonra kusuyor . Önceden bir 15-20 dk ya da yarım saat sonrasında kusardı . Şimdi gazını alırken Gazı çıkarken içtiği de çıkıyor . Bugun çok canım sıkıldı bu duruma . Yarına randevu aldım bakalım .
Geçmiş olsun ya mastit çok zor bizim ki sürekli uyanık bende mi gündüz uyandırsam yaGündüz sürekli emiyor bende uyandiriyordum çok uyumasın diye o yüzden sagmiyorum gece ellemiyorum uyuyo o zaman sagiyorum sadece bir daha mastit olmayim diye
12 de içtiyse bence elleme 5-6 saat uyur zaten acıkınca kalkar. Saat kaç olmuş ayağımda uyuşa ben kaldırmam çok abartmazsaBir buçuk saattir uğraşıyorum bir mamayı içiremedim . Uyandıramadım bile . Ayağı ile uğraştım , burnunu şıktım ,kulağıyla oynadım , altını açtım bana mısın demiyor . Uyanmadı . Ben bunları yaparken sadece genleşiyor . Sizin çocuklarınızIn uykusu da böyle mi Geceleri ? 12 de içti en son mamasını daha saat 5 e kadar zor içer
Arası kaç saat kuzum ilk sağdığın süt ile verdiğim zamanın ben bir kez 6 saat sonra verdimm kustu da kuaacağı mı vardı bilmiyorum buz dolabına koyup üstüne ekledim benim ancak 60 çıkıyorBen biriktiriyorum canım.. Mesela sabah emzirdikten 2 saat sonra falan sağdım 60 cc çıktı. Benimki uyandı o vakit, mama verdim. Diğer öğüne kadar yine sağdım 50 cc çıktı. Uyanınca toplamda 110cc sütü verdim. Uyudu şimdi, birazdan tekrar sağacağım. Memelerim yara olduğu için şimdilik sağıp veriyorum bir müddet..
aynısı var köşede duruyor şimdi hamak aldım sonuç ayağımda sallıyorum şu an , eskiden emip yatardı bir saat şimdi oda yok ayağımda .Eki Görüntüle 2646214
Kızlar bu tarz beşik kullanan var mı?
Üstü okurken isilik mi diye içimden geçiriyordum resmini atsana , alerjiden emin miyiz ?Kızlar merhaba. Benim oğlan yine alerji oldu sanırım ya. Geçirmiştik yüzündeki egzamayı. Süt ürünlerini kesmiştim. Hala yemiyorum en ufak süt içeren bir gıda. Ona rağmen tekrar oldu. Bu sefer daha farklı gibi ama. Küçük sivilceler oldu yüzünde kollarında göğüs ve göbeğinde. Pütür Pütür duruyor. Başına gelen var mı neden oluyor buisilik falan mı acaba bilmiyorum ne olduğunu
Bu kaçıncı kardeş kıskançlığıKızlar çıldırmak üzereyim büyük kızım 5.5 yaşında tüp bebek tedavisi ile oldu çok üzerine titreyerek çok emek vererek büyüttük sevgi dolu bir çocuk doğayı hayvanları çok sever her konuşan tanıyan maşallah der okulunda çok başarılı sosyal özgüvenli kendini ifade edebilen bir çocuktu kardeşini çok istedi çok dua etti ama şimdi tamamen ayarları değişti sanki tanıyamıyorum ve çok üzülüyorum kardeşini çok seviyor çıldırıyor onun için ama kontrolsüz seviyor zarar verebileceğini düşünemiyor üzerine kapaklanıp öpüyor kollarını ayaklarını sallıyor ve kaşla göz arasında kucağına alıp taşımak istiyor.kardeşinin her yanına geldiğinde öpmesine sevmesine kontrollü bir şekilde kucağına almasına izin veriyoruz diğer türlü olduğunda zarar görebileceğini anlatıyoruz ama aşırı huy değiştirdi onun için de kolay değil kısa zamanda çok şey değişti hayatında okulunu arkadaşlarını çok özlüyor hala 4 gün sonra gösterimiz vardı diyor arkadaşlarını çok özlüyor 4 duvar arasında çok sıkıldı herşey üst üste geldi anneanne babaanne evde düzenimiz bozuldu hep kurallar alt üst oldu bizim yapma dediklerimizi onlar yapıyor çok bunaldım çıkmazdayım iyice dua edin bizim için ne olur çok dertlendim buraya da yazmasam patlıcam artık
Saygı duyması gerekirdi siz haklısınız bence üzülmeyin zamanla düzelir bir sorum inşallahCanim ben bu msajini okuyunca kardesime mesaj attim kimse helmicek biz bizeyiz dimi.diyr.
Altli.ustluyuz biz cunku alartmanda.
Hayir dedi. 4 arkadas 1 tanesi is cikisi. 3 unun de toplam 7 cocugu var. Ben.geleme.o.zaman bebek.kucuk dedim.
O da o zaman buyuk.cocugun da gelemez bulasirsa ona da bulasir dedi.
Esin hep.disarda ondan da geecer dedi
Esimin dukkani var da.
Ben uzuldum cok.
Tamam gelmez oglum.dedim
Esim dikkat edior, bir yeri ellemior, mesafe var dukkanda, gelince dus alior dedim.normalde de biz boyleydik demistim ya temizlik.takintimiz var diye
Ama.boyke ddi.banaa ben de tamam gelmeyiz dedim. Annem ben de gitmicem o.zMan dedi alt katya o da.
Yok demek.ki arkadaslarinda virus cagirmis. Gelince elini yikatcam.uzak durucam dedi. Onda da 3 cocuk var
Bilmiorum tartksmis olduk yano hafiften. Oglumu asiya giderken kraya bkrakacaktim birakamam da artik
Cok uzgunum..
2 gün biraz erken değil mi müdahale etmek için bizde çok kabızlık yaşıyoruz koyu hardal rengi kokulu oluyor bekledikçe. Bende mamasına zeytinyağ başladım 3. Güne kendi yapıyor@Cherrygum
Canim senin bebegin yapti mi kakasini ben bugun dayanamadim huzursuzdu biraz zeytinyagi koydum kulak cubugu ile sonra yapti. 2 gunu geciyordu yine Allahim bu kiza ne oldu biyle anlamiyorumbirde yemyesil yapiyor yumusak bu arada.
Birde bebevo vm901 den memnun musun bende alacagim
Bana alerji gibi gelmedi banyo yaparken hafif hafif lif ile ov bakalım azalacak mı? Birde şampuan değiştirmeyi dene istersen belki toparlarBu şekilde canım.
Bende mustela yaptı , sonra değiştirdim sürekli azaldı cildine göre bir değiştir bakalımŞampuan mustela kullanıyorum ama bilemedim. Konak şampuanı aldım yeni. Bilmiyorum yapar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?