- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Valla bizimki de bak gece film seyredelim dedik korku filmi yatırdım oğlanı da 9 buçuk da gece 1 oldu e kundak acıkınca elininagzina aliyodu anlıyorum hemen alamamış kundak olunca uykusunda verdim iciyo uyanmasa da hep ya çok uzun uyudu diye veriyorum ağlamadan bazen ac kalmasın diyeBir buçuk saattir uğraşıyorum bir mamayı içiremedim . Uyandıramadım bile . Ayağı ile uğraştım , burnunu şıktım ,kulağıyla oynadım , altını açtım bana mısın demiyor . Uyanmadı . Ben bunları yaparken sadece genleşiyor . Sizin çocuklarınızIn uykusu da böyle mi Geceleri ? 12 de içti en son mamasını daha saat 5 e kadar zor içer
Canm kardeş kıskançlığı mutlaka oluyor sen onu geç benim ablam 1 haftası flan kaldı doğuma yaklaşık bi kızı var bu da kız olacak yeğenim benim oğlanı direk oyuncak bebek gbi almak istiyo ablam sevdikçe anne bende seviyim deyip ne sanıyorsa artık direk sen bırak ben taşırım deyip ablamı kıskaniyo benim oğlanı sevdiği için o da belli saat sadece düşün. Geçenlerde anneme gitmiştim ablam da ordaydı ben annem mutfakta sofra hazırlıyoruz oğlan da uyuyodu eşim babam yanındaydi yeğenim de tabi ablam uyanmış mı bakiyim bi diye içeri gitti yeğenime kızdı anlamadik tabi meğerse bildiğin kucağına tamamen almış eşim de babam da korkmuş elinden de alamamış bi düşürse yere gelir yani kanepeden komple oyuncak bebek niyetine almış ablam anlattı geri bana da..eşim de eve geçerken söylendi yeğenime sinirlenmiş çocuk 5 yaşında aklı.yetmiyo öyle ablama diyorum işin çok zor korkmuyo hiç cani acır flan anlatmamıza rağmen.Kızlar çıldırmak üzereyim büyük kızım 5.5 yaşında tüp bebek tedavisi ile oldu çok üzerine titreyerek çok emek vererek büyüttük sevgi dolu bir çocuk doğayı hayvanları çok sever her konuşan tanıyan maşallah der okulunda çok başarılı sosyal özgüvenli kendini ifade edebilen bir çocuktu kardeşini çok istedi çok dua etti ama şimdi tamamen ayarları değişti sanki tanıyamıyorum ve çok üzülüyorum kardeşini çok seviyor çıldırıyor onun için ama kontrolsüz seviyor zarar verebileceğini düşünemiyor üzerine kapaklanıp öpüyor kollarını ayaklarını sallıyor ve kaşla göz arasında kucağına alıp taşımak istiyor.kardeşinin her yanına geldiğinde öpmesine sevmesine kontrollü bir şekilde kucağına almasına izin veriyoruz diğer türlü olduğunda zarar görebileceğini anlatıyoruz ama aşırı huy değiştirdi onun için de kolay değil kısa zamanda çok şey değişti hayatında okulunu arkadaşlarını çok özlüyor hala 4 gün sonra gösterimiz vardı diyor arkadaşlarını çok özlüyor 4 duvar arasında çok sıkıldı herşey üst üste geldi anneanne babaanne evde düzenimiz bozuldu hep kurallar alt üst oldu bizim yapma dediklerimizi onlar yapıyor çok bunaldım çıkmazdayım iyice dua edin bizim için ne olur çok dertlendim buraya da yazmasam patlıcam artık
Canım 12de beslendiyse neden uyandırmaya çalışıyorsun ki? Acıkınca uyanır kendiBir buçuk saattir uğraşıyorum bir mamayı içiremedim . Uyandıramadım bile . Ayağı ile uğraştım , burnunu şıktım ,kulağıyla oynadım , altını açtım bana mısın demiyor . Uyanmadı . Ben bunları yaparken sadece genleşiyor . Sizin çocuklarınızIn uykusu da böyle mi Geceleri ? 12 de içti en son mamasını daha saat 5 e kadar zor içer
Sağ ol canım dediğin gibi yaptım o biraz uyudu ben çok az tabii üstüne yatarım korkusundan. Ah beybibey ahEvet cnm benimkide oyle en son gazi kokuyordu yavrucumun sanirim benimkide kolik. Etrafimdakiler oh bu zamanlari cok guzel besle uyut altini al o kadar flan diyorlar bir cektigimi ben bilirim :)
Canim kendini guvende hissediyordur gazi mi var acaba ? yanina koy saril ama kucaginda tutma cok alisir benim kizda kucagimda uyuyor cok alistirmamaya calisiyorum.
emin olmadan kestigim bir et ürünleri ve balik var canim.et urunleri yuksek ihtimal dedi doktor gercekten et yedigimde cok agliyordu.balik desen zaten cook ciddi alerjen.su an olmayan alerji aniden gelisirse diye yemiyorum.balik ve fistik agir alerjenler digerlerine benzemez.canim bu saydiklarina alerji gelisti mi yoksa sen tedbir amacli mi kestin
Kaç kg oldu canım senin oğlan ben dün tarttım 5 kg olmuş. Yapar sanırım biz kendi doktorumuza sormadık
ahh kiyamamKızlar çıldırmak üzereyim büyük kızım 5.5 yaşında tüp bebek tedavisi ile oldu çok üzerine titreyerek çok emek vererek büyüttük sevgi dolu bir çocuk doğayı hayvanları çok sever her konuşan tanıyan maşallah der okulunda çok başarılı sosyal özgüvenli kendini ifade edebilen bir çocuktu kardeşini çok istedi çok dua etti ama şimdi tamamen ayarları değişti sanki tanıyamıyorum ve çok üzülüyorum kardeşini çok seviyor çıldırıyor onun için ama kontrolsüz seviyor zarar verebileceğini düşünemiyor üzerine kapaklanıp öpüyor kollarını ayaklarını sallıyor ve kaşla göz arasında kucağına alıp taşımak istiyor.kardeşinin her yanına geldiğinde öpmesine sevmesine kontrollü bir şekilde kucağına almasına izin veriyoruz diğer türlü olduğunda zarar görebileceğini anlatıyoruz ama aşırı huy değiştirdi onun için de kolay değil kısa zamanda çok şey değişti hayatında okulunu arkadaşlarını çok özlüyor hala 4 gün sonra gösterimiz vardı diyor arkadaşlarını çok özlüyor 4 duvar arasında çok sıkıldı herşey üst üste geldi anneanne babaanne evde düzenimiz bozuldu hep kurallar alt üst oldu bizim yapma dediklerimizi onlar yapıyor çok bunaldım çıkmazdayım iyice dua edin bizim için ne olur çok dertlendim buraya da yazmasam patlıcam artık
Dönemselmiş canım bu geç kaka yapma sabah bir yazı okudum 2-6 ay arası kakasını tutabilir bebekler diyor. Benimki de bir haftadır doğru düzgün yapmıyor 2 güne bir akşama doğru ben müdahele ediyorum cıvık aslında çok katı değil dolu dolu yapıyor. Zeytinyağı da veriyoruz ama nafile. 2.gece ıkınmaya başlıyor uyuyamıyor rahatsız oluyor.@Cherrygum
Canim senin bebegin yapti mi kakasini ben bugun dayanamadim huzursuzdu biraz zeytinyagi koydum kulak cubugu ile sonra yapti. 2 gunu geciyordu yine Allahim bu kiza ne oldu biyle anlamiyorumbirde yemyesil yapiyor yumusak bu arada.
Birde bebevo vm901 den memnun musun bende alacagim
Kaç cc içti canım mamayı peki? Benimki 8-9 gibi yatıyor 1 de kalkıyor ortalama. Acıkmış oluyor iki memeyi de emip üstüne biraz da mama veriyoruz. Sonra 2 saate bir kalkıyor zaten 5 de de uykusu bitiyor etrafı izlemeye başlıyorBir buçuk saattir uğraşıyorum bir mamayı içiremedim . Uyandıramadım bile . Ayağı ile uğraştım , burnunu şıktım ,kulağıyla oynadım , altını açtım bana mısın demiyor . Uyanmadı . Ben bunları yaparken sadece genleşiyor . Sizin çocuklarınızIn uykusu da böyle mi Geceleri ? 12 de içti en son mamasını daha saat 5 e kadar zor içer
İyi yapıysn canım. Bu kireç parçası sünnet olmayan çocuklarda birikrmş illaki. Az ya da çok. Siz de rahatça atlatın inşallah. Oğlum bugün daha iyi şükür. İlk gün biraz zor geçiyo bol ağlamalı@t
Geçmiş gitmiş olsun canım biz de perşembe gününe özel bir klinikten randevu aldık sünnet için güzelce atlatırız inşallah bunu da. Ben sünnet derisini ileri geri yapıyorum içinden krem parçaları falan çıkıyor temizliyorum arada.
Hayr canım ben girmedim eşim ve arkadaşı vardı yanında. Çok ağladı kuzum çokAman aman kurtulmuş
Sen girdin mi kesilirken ben girdim ama çok ağladı hicbirsey göremedim
Sünnet olmayan çocuklarda az ya da çok olurmş canm öyle dedi doktr. Ama iyi ki erkenden yaptrdk. Belki de gaz değldi benm oğlanın derdi. Çişini yaparken zorlanıyodu belki de. Görvez şu sünnet ağrıları da bi geçsin rahatlarsa inşallah bu kireçmiş derdi derim.Ay kireç neymiş hiç duymamıştım. Biz de iki aylık kontrolüne gidince sorucaz, geçen ay ağustosu bekleyin iyice ortam düzelsin demişti.
Ağrı kesici vs verdi mi canım doktor? Faydası olmuyor mu? Ay gözüm korktu şimdi arkadaşım yaptırmıştı gece huysuzlandı onun haricinde bişey olmadı demiştiİyi yapıysn canım. Bu kireç parçası sünnet olmayan çocuklarda birikrmş illaki. Az ya da çok. Siz de rahatça atlatın inşallah. Oğlum bugün daha iyi şükür. İlk gün biraz zor geçiyo bol ağlamalı
Canım ben annemi de götürdüm iyi ki götürmüşüm eşimi kan tuttu tansiyonu düştü ben bebekle ilgilendim annem bacaklarını tuttu kolay oldu annem gelmeseydi halimiz haraptıAğrı kesici vs verdi mi canım doktor? Faydası olmuyor mu? Ay gözüm korktu şimdi arkadaşım yaptırmıştı gece huysuzlandı onun haricinde bişey olmadı demiştidoktor da öğlen uykusu sırasında hissetmeden yaparız dedi ay bilmiyorum şimdi. Biz de eşimle gidecez eşim dayanamaz zaten annemi de mi götürsem yanımda
2 ay aşısında eşim dışarda bekledi bebeğin ağlamasını duydukça ağlamış dışardaCanım ben annemi de götürdüm iyi ki götürmüşüm eşimi kan tuttu tansiyonu düştü ben bebekle ilgilendim annem bacaklarını tuttu kolay oldu annem gelmeseydi halimiz haraptı
Bizim yanımızda arkadaşlarımız vardı canım. İlla biri lazm olur bence. İlk gün zor geçti bizim ama hepsi öyle olck diye bşy yokki. Sonraki güne rahatlıyo her türlü. O kadar korkcak bşy yok yani canım.Ağrı kesici vs verdi mi canım doktor? Faydası olmuyor mu? Ay gözüm korktu şimdi arkadaşım yaptırmıştı gece huysuzlandı onun haricinde bişey olmadı demiştidoktor da öğlen uykusu sırasında hissetmeden yaparız dedi ay bilmiyorum şimdi. Biz de eşimle gidecez eşim dayanamaz zaten annemi de mi götürsem yanımda
Tylol verdi canım. Bir merhem iki de enjektörle pipisine damlatılan sıvı verdi. Biri her alt açtığımda biri çok ağrısı olduğunda.Ağrı kesici vs verdi mi canım doktor? Faydası olmuyor mu? Ay gözüm korktu şimdi arkadaşım yaptırmıştı gece huysuzlandı onun haricinde bişey olmadı demiştidoktor da öğlen uykusu sırasında hissetmeden yaparız dedi ay bilmiyorum şimdi. Biz de eşimle gidecez eşim dayanamaz zaten annemi de mi götürsem yanımda
Yoktur inşallah bişey canım bizimkinin de seğirme tarzı oluyor kundak yapmamışsam. Sen videoya çek irkilmelerini doktorlar video da görmek istiyorlar bu tarz durumlardaKızlar gunaydin dünden beri çok kötüyüm ya benim küfürbaz haydom keltürküm uyurken veya tam uykuya dalacakken sicriyo tik gibi mesela bacağı kolu atar gibi oluyo bende kundak olmayan bebek sıçrar diye önemsemedim ama sonra düşündüm kızım da hatırlamıyorum böyle sıçrama hele bi internete bakayım dedim dünyam karardı ya epilepsi falan yaziyo icime kötü his geldi çarşamba çocuk doktoruna randevu aldim oda çocuk norolojisine sevk edip eeg cektirmemizi isteyecek muhtemelen ah ya dünden beri nasıl moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?