2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla bizimki de bak gece film seyredelim dedik korku filmi yatırdım oğlanı da 9 buçuk da gece 1 oldu e kundak acıkınca elininagzina aliyodu anlıyorum hemen alamamış kundak olunca uykusunda verdim iciyo uyanmasa da hep ya çok uzun uyudu diye veriyorum ağlamadan bazen ac kalmasın diye

Canm kardeş kıskançlığı mutlaka oluyor sen onu geç benim ablam 1 haftası flan kaldı doğuma yaklaşık bi kızı var bu da kız olacak yeğenim benim oğlanı direk oyuncak bebek gbi almak istiyo ablam sevdikçe anne bende seviyim deyip ne sanıyorsa artık direk sen bırak ben taşırım deyip ablamı kıskaniyo benim oğlanı sevdiği için o da belli saat sadece düşün. Geçenlerde anneme gitmiştim ablam da ordaydı ben annem mutfakta sofra hazırlıyoruz oğlan da uyuyodu eşim babam yanındaydi yeğenim de tabi ablam uyanmış mı bakiyim bi diye içeri gitti yeğenime kızdı anlamadik tabi meğerse bildiğin kucağına tamamen almış eşim de babam da korkmuş elinden de alamamış bi düşürse yere gelir yani kanepeden komple oyuncak bebek niyetine almış ablam anlattı geri bana da..eşim de eve geçerken söylendi yeğenime sinirlenmiş çocuk 5 yaşında aklı.yetmiyo öyle ablama diyorum işin çok zor korkmuyo hiç cani acır flan anlatmamıza rağmen.

Canım 12de beslendiyse neden uyandırmaya çalışıyorsun ki? Acıkınca uyanır kendi

Sağ ol canım dediğin gibi yaptım o biraz uyudu ben çok az tabii üstüne yatarım korkusundan. Ah beybibey ah

eggplantlover kuzum isilik bebişin yüzündeki. Bizde de oldu, hatta bende alerji mi acaba diye düşünüp durdum. Ama şampuanla yıkamayı bıraktım, birde yıkanma suyuna tuz attım biraz azalarak geçti. Şampuanı haftada 1 yaptım her yaptığımdan sonra yine çıkmaya başladı. Bir pişik kreminin yanında hediye gelen Johnsons baby şampuanı vardı onunla denedim birde onunla olmadı mesela.

canim bu saydiklarina alerji gelisti mi yoksa sen tedbir amacli mi kestin
emin olmadan kestigim bir et ürünleri ve balik var canim.et urunleri yuksek ihtimal dedi doktor gercekten et yedigimde cok agliyordu.balik desen zaten cook ciddi alerjen.su an olmayan alerji aniden gelisirse diye yemiyorum.balik ve fistik agir alerjenler digerlerine benzemez.

Biz de yaptıracağız biraz büyüsün dedi dr. Erken doğduğu için sanırım önümüzdeki ay bize de gün verirler. Sağlıklı olsunlar inşallah. @mmisey T Tbfth
Kaç kg oldu canım senin oğlan ben dün tarttım 5 kg olmuş. Yapar sanırım biz kendi doktorumuza sormadıkçocuk cerrahını aradık 2,5 aylık dedik o da tamam rahat olur işlem dedi randevu verdi inşallah bu küçük götürün şimdi demez

ahh kiyamam ayni sorunu yasayan biri olarak cozumu bir sure babaaanneye ananeye gorusmeme karari alarak buldum sanirim.onlari gorunce daha da cildiriyordu cunku.tamamen gecmedi ama basbasa daha iyi gibi.onlari gorunce nazlaniyor yerlere yatiyor inga diye avaz avaz bagiriyor kiyamayip aliyorlar cesit cesit saklabanlik yapiyirlar.sirf istedigi olsun diye herseyde su istiyecegi zaman bile boyle davranmaya baslamisti.hatta babaannesi kendi suratina tokat atmasina izin veriyordu.hatta vur oglum diyorsu.yapma boyle ogrenmesin diye konustum bir iki sobra birakti.neymis stresini atsinmis.stresi kadin doverek atmayi boyle ogreniyorlarmis demek
sonra cocuk her sefer kahkaha attigi icin babaanneye vurmayi aliskanlik yapti.basta sirin gelen sonra hanimin gururuna dokundu.bi de ustune kim ogretti buna bunu dedi
sen ogrettin deyin aaa asla diyor
velhasil gorusmeyince dyzelmeye basladik.herseyi guzelce acikliyorum.yemegini kendi yeme calismasina basladik bakalim.ama kardesi seert sevme daha devam tabi aklim cikiyir benim de.su an sadece aglama ve saldirgan davranista azalma oldu.kendini yere atma falan devam.3 yas bizim.

Dönemselmiş canım bu geç kaka yapma sabah bir yazı okudum 2-6 ay arası kakasını tutabilir bebekler diyor. Benimki de bir haftadır doğru düzgün yapmıyor 2 güne bir akşama doğru ben müdahele ediyorum cıvık aslında çok katı değil dolu dolu yapıyor. Zeytinyağı da veriyoruz ama nafile. 2.gece ıkınmaya başlıyor uyuyamıyor rahatsız oluyor.
Kaç cc içti canım mamayı peki? Benimki 8-9 gibi yatıyor 1 de kalkıyor ortalama. Acıkmış oluyor iki memeyi de emip üstüne biraz da mama veriyoruz. Sonra 2 saate bir kalkıyor zaten 5 de de uykusu bitiyor etrafı izlemeye başlıyor

İyi yapıysn canım. Bu kireç parçası sünnet olmayan çocuklarda birikrmş illaki. Az ya da çok. Siz de rahatça atlatın inşallah. Oğlum bugün daha iyi şükür. İlk gün biraz zor geçiyo bol ağlamalı

Ay kireç neymiş hiç duymamıştım. Biz de iki aylık kontrolüne gidince sorucaz, geçen ay ağustosu bekleyin iyice ortam düzelsin demişti.
Sünnet olmayan çocuklarda az ya da çok olurmş canm öyle dedi doktr. Ama iyi ki erkenden yaptrdk. Belki de gaz değldi benm oğlanın derdi. Çişini yaparken zorlanıyodu belki de. Görvez şu sünnet ağrıları da bi geçsin rahatlarsa inşallah bu kireçmiş derdi derim.

Ağrı kesici vs verdi mi canım doktor? Faydası olmuyor mu? Ay gözüm korktu şimdi arkadaşım yaptırmıştı gece huysuzlandı onun haricinde bişey olmadı demişti doktor da öğlen uykusu sırasında hissetmeden yaparız dedi ay bilmiyorum şimdi. Biz de eşimle gidecez eşim dayanamaz zaten annemi de mi götürsem yanımda

Canım ben annemi de götürdüm iyi ki götürmüşüm eşimi kan tuttu tansiyonu düştü ben bebekle ilgilendim annem bacaklarını tuttu kolay oldu annem gelmeseydi halimiz haraptı

Canım ben annemi de götürdüm iyi ki götürmüşüm eşimi kan tuttu tansiyonu düştü ben bebekle ilgilendim annem bacaklarını tuttu kolay oldu annem gelmeseydi halimiz haraptı
2 ay aşısında eşim dışarda bekledi bebeğin ağlamasını duydukça ağlamış dışarda tövbe dayanamaz o vakit

Kızlar gunaydin dünden beri çok kötüyüm ya benim küfürbaz haydom keltürküm uyurken veya tam uykuya dalacakken sicriyo tik gibi mesela bacağı kolu atar gibi oluyo bende kundak olmayan bebek sıçrar diye önemsemedim ama sonra düşündüm kızım da hatırlamıyorum böyle sıçrama hele bi internete bakayım dedim dünyam karardı ya epilepsi falan yaziyo icime kötü his geldi çarşamba çocuk doktoruna randevu aldim oda çocuk norolojisine sevk edip eeg cektirmemizi isteyecek muhtemelen ah ya dünden beri nasıl moralim bozuk

Bizim yanımızda arkadaşlarımız vardı canım. İlla biri lazm olur bence. İlk gün zor geçti bizim ama hepsi öyle olck diye bşy yokki. Sonraki güne rahatlıyo her türlü. O kadar korkcak bşy yok yani canım.

Tylol verdi canım. Bir merhem iki de enjektörle pipisine damlatılan sıvı verdi. Biri her alt açtığımda biri çok ağrısı olduğunda.

Yoktur inşallah bişey canım bizimkinin de seğirme tarzı oluyor kundak yapmamışsam. Sen videoya çek irkilmelerini doktorlar video da görmek istiyorlar bu tarz durumlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…