2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
BKGK kim dedi sana en rahat zamanları diye en gıcık kaptığım cümle. 3.çocuğum bu. 3 ünde de ilk 4 ay çok zorlandım. 6 aydan sonra zaman su gibi geçti ek gıda, oturmaya başlamaları vs derken çabucak geçiyor sonrası bence.

Neden uyandirmaya çalışıyorsun ki ben gece kendi uyanana kadar dokunuyorum uyuyor acıkınca uyaniyor zaten

Yoktur inşallah bişey canım bizimkinin de seğirme tarzı oluyor kundak yapmamışsam. Sen videoya çek irkilmelerini doktorlar video da görmek istiyorlar bu tarz durumlarda
Var video çektim normal bi durum diyor herkes ama aynen seğirme gibi iki üç atıp duruyo tabi icim rahat değil okuduklarimdan sonra

Canım her gün banyo yaptırıyorum. Haftada 2 kez falan şampuan yapıyorum. Vücudunu da genelde duru suyla yıkıyorum. İnşallah geçer bakalım her şeyi deneyeceğiz

Şampuanı değiştireyim canım o zaman bakalım. İnşallah alerji değildir bizimki de

Canım 1 hafta falan şampuansız yıka ama biraz düzelsin. Anlamazsın yoksa yeni aldığın arttırıyor mu azaltıyor mu?
Mustelanın konak şampuanını kullandım birkaç gündür. O yaptı belki. Dediğin gibi kullanmayalım bakalım bir süre. Geçer inşallah.

Bugün 57 günlük olduk tam dün adet görmeye başladım ama siyahımsı renk resmen hiç adet gbi değil devam ediyor çok da değil az da ilk adet diye mi byle bilemedim artık. Birde spiral miydi adı neydi getiremedim adetin kaçıncı günü takılıyor saglik ocagi mi takıyor birde.?

Mustelanın konak şampuanını kullandım birkaç gündür. O yaptı belki. Dediğin gibi kullanmayalım bakalım bir süre. Geçer inşallah.
Geçer kuzum merak etme. Ben tuzlu su ile yıkadıktan sonra oralara bepantol sensiderm sürüyordum. O da aklında bulunsun

Canm konak var galiba kafasında kv sabun la yıkamis kendi çocuklarını hep hiç olmaz dedi benim oğlan da sabun la kafasını flan yıkıyoruz snra dalın sürüyoruz hiç konak belirtisi dahi yok normal bildiğin beyaz banyo sabunu öyle özel bi sabun da aldırmadım bi dene istersen

Kızlar ya ben şimdi uzun soluklu bir korunma yöntemi arıyorum. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum bebekle aldım almadım unutmamak için. Kazaya kurban gitmek istemiyorum. Deri altı implantı düşünüyorum 3 sene koruma sağlıyor. Anne sütünü etkilemediği için emzirirkende kullanılıyormuş. Sadece 1 seneden sonra adet görmeme gibi bir durum varmış herkeste var mı bilmiyorum ama. Sizden yaptıran ya da çevrenizde kullanan var mı?

Bende aşırı kararsızım ama ben tüm bedenim hormonlarım düzelene kadar prezervatifs düşünüyorum yani bir 6 ay Böyle devam etcek zaten biz daha açılışı yapmadık . annemlerdeyim ben eşim de bugün döndü içim bir buruk artık ekime kadar birkaç kere gelir gider çok sorun olmaz ama kesin bir çözüm şart

Canım aynı şey bizde de oluyor. Ben de internetten bakınca aynı şeyleri okudum. Senin gibi çok korktum. Gönlünü ferah tut. Yoktur inşallah bir şey. Genelde bebeklerde olan birşey o seyir eler merak etme.
Geçer kuzum merak etme. Ben tuzlu su ile yıkadıktan sonra oralara bepantol sensiderm sürüyordum. O da aklında bulunsun
Çok sağol koalam deneyeceğim
Çok teşekkürler canım deneyeyim
Bana doktorum spiral önerdi canım. Onu taktırırım herhalde. Senin dediğini duymadım

Canım ısilik gibi bunlar hemen de geçmez çok sucak tutma kendinden bir kat fazla giydir dedi doktor bana bizim kızda da oldu yavaş yavaş kayboluyor bir anda gitmiyor eggplantlover
Ay inşallah sadece isiliktir. Bakalım evde klima açık. Sıcaklık fazla dedi doktor. Düşürdük sıcaklığı da.

Evet canım bence de kesin çözüm şart

Arası kaç saat kuzum ilk sağdığın süt ile verdiğim zamanın ben bir kez 6 saat sonra verdimm kustu da kuaacağı mı vardı bilmiyorum buz dolabına koyup üstüne ekledim benim ancak 60 çıkıyor
6 saat dolapta bir şey olmaz. Sütüm daha azken süt poşetinde 3-4 sağım biriktirip gece veriyordum. 12 saati bile geçiyordu.

Eş kişisiyle kavuşabilsek korunacaz da.. Siftah yapmıştık devamı yok. An kolluyoruz ama bebe fırsat vermiyor. Eşim 53te 1 diyordu dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…