- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.425
- 773
- 41
Neden uyandirmaya çalışıyorsun ki ben gece kendi uyanana kadar dokunuyorum uyuyor acıkınca uyaniyor zatenBir buçuk saattir uğraşıyorum bir mamayı içiremedim . Uyandıramadım bile . Ayağı ile uğraştım , burnunu şıktım ,kulağıyla oynadım , altını açtım bana mısın demiyor . Uyanmadı . Ben bunları yaparken sadece genleşiyor . Sizin çocuklarınızIn uykusu da böyle mi Geceleri ? 12 de içti en son mamasını daha saat 5 e kadar zor içer
Var video çektim normal bi durum diyor herkes ama aynen seğirme gibi iki üç atıp duruyo tabi icim rahat değil okuduklarimdan sonraYoktur inşallah bişey canım bizimkinin de seğirme tarzı oluyor kundak yapmamışsam. Sen videoya çek irkilmelerini doktorlar video da görmek istiyorlar bu tarz durumlarda
Canım her gün banyo yaptırıyorum. Haftada 2 kez falan şampuan yapıyorum. Vücudunu da genelde duru suyla yıkıyorum. İnşallah geçer bakalım her şeyi deneyeceğizYa kıyamam uykusuzluk çok zor. Ne sıkıntısı var acaba yavrunun.
Canım birkaç banyo hiç şampuan yapma. Blupun dediğin gibi sabun kullan ya da kafa kısmına hiçbir şey sürme birde öyle dene bakalım geçecekmi.
Üstü okurken isilik mi diye içimden geçiriyordum resmini atsana , alerjiden emin miyiz ?
Şampuanı değiştireyim canım o zaman bakalım. İnşallah alerji değildir bizimki deeggplantlover kuzum isilik bebişin yüzündeki. Bizde de oldu, hatta bende alerji mi acaba diye düşünüp durdum. Ama şampuanla yıkamayı bıraktım, birde yıkanma suyuna tuz attım biraz azalarak geçti. Şampuanı haftada 1 yaptım her yaptığımdan sonra yine çıkmaya başladı. Bir pişik kreminin yanında hediye gelen Johnsons baby şampuanı vardı onunla denedim birde onunla olmadı mesela.
Canım 1 hafta falan şampuansız yıka ama biraz düzelsin. Anlamazsın yoksa yeni aldığın arttırıyor mu azaltıyor mu?Şampuanı değiştireyim canım o zaman bakalım. İnşallah alerji değildir bizimki de
Mustelanın konak şampuanını kullandım birkaç gündür. O yaptı belki. Dediğin gibi kullanmayalım bakalım bir süre. Geçer inşallah.Canım 1 hafta falan şampuansız yıka ama biraz düzelsin. Anlamazsın yoksa yeni aldığın arttırıyor mu azaltıyor mu?
Geçer kuzum merak etme. Ben tuzlu su ile yıkadıktan sonra oralara bepantol sensiderm sürüyordum. O da aklında bulunsunMustelanın konak şampuanını kullandım birkaç gündür. O yaptı belki. Dediğin gibi kullanmayalım bakalım bir süre. Geçer inşallah.
Canm konak var galiba kafasında kv sabun la yıkamis kendi çocuklarını hep hiç olmaz dedi benim oğlan da sabun la kafasını flan yıkıyoruz snra dalın sürüyoruz hiç konak belirtisi dahi yok normal bildiğin beyaz banyo sabunu öyle özel bi sabun da aldırmadım bi dene istersenMustelanın konak şampuanını kullandım birkaç gündür. O yaptı belki. Dediğin gibi kullanmayalım bakalım bir süre. Geçer inşallah.
Zaten nette bakınca hep en kötüsü yazarVar video çektim normal bi durum diyor herkes ama aynen seğirme gibi iki üç atıp duruyo tabi icim rahat değil okuduklarimdan sonra
Bende aşırı kararsızım ama ben tüm bedenim hormonlarım düzelene kadar prezervatifs düşünüyorum yani bir 6 ay Böyle devam etcek zaten biz daha açılışı yapmadık . annemlerdeyim ben eşim de bugün döndü içim bir buruk artık ekime kadar birkaç kere gelir gider çok sorun olmaz ama kesin bir çözüm şartKızlar ya ben şimdi uzun soluklu bir korunma yöntemi arıyorum. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum bebekle aldım almadım unutmamak için. Kazaya kurban gitmek istemiyorum. Deri altı implantı düşünüyorum 3 sene koruma sağlıyor. Anne sütünü etkilemediği için emzirirkende kullanılıyormuş. Sadece 1 seneden sonra adet görmeme gibi bir durum varmış herkeste var mı bilmiyorum ama. Sizden yaptıran ya da çevrenizde kullanan var mı?
Canım aynı şey bizde de oluyor. Ben de internetten bakınca aynı şeyleri okudum. Senin gibi çok korktum. Gönlünü ferah tut. Yoktur inşallah bir şey. Genelde bebeklerde olan birşey o seyir eler merak etme.Kızlar gunaydin dünden beri çok kötüyüm ya benim küfürbaz haydom keltürküm uyurken veya tam uykuya dalacakken sicriyo tik gibi mesela bacağı kolu atar gibi oluyo bende kundak olmayan bebek sıçrar diye önemsemedim ama sonra düşündüm kızım da hatırlamıyorum böyle sıçrama hele bi internete bakayım dedim dünyam karardı ya epilepsi falan yaziyo icime kötü his geldi çarşamba çocuk doktoruna randevu aldim oda çocuk norolojisine sevk edip eeg cektirmemizi isteyecek muhtemelen ah ya dünden beri nasıl moralim bozuk
Çok sağol koalamGeçer kuzum merak etme. Ben tuzlu su ile yıkadıktan sonra oralara bepantol sensiderm sürüyordum. O da aklında bulunsun
Çok teşekkürler canım deneyeyimCanm konak var galiba kafasında kv sabun la yıkamis kendi çocuklarını hep hiç olmaz dedi benim oğlan da sabun la kafasını flan yıkıyoruz snra dalın sürüyoruz hiç konak belirtisi dahi yok normal bildiğin beyaz banyo sabunu öyle özel bi sabun da aldırmadım bi dene istersen
Bana doktorum spiral önerdi canım. Onu taktırırım herhalde. Senin dediğini duymadımKızlar ya ben şimdi uzun soluklu bir korunma yöntemi arıyorum. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum bebekle aldım almadım unutmamak için. Kazaya kurban gitmek istemiyorum. Deri altı implantı düşünüyorum 3 sene koruma sağlıyor. Anne sütünü etkilemediği için emzirirkende kullanılıyormuş. Sadece 1 seneden sonra adet görmeme gibi bir durum varmış herkeste var mı bilmiyorum ama. Sizden yaptıran ya da çevrenizde kullanan var mı?
Ay inşallah sadece isiliktir. Bakalım evde klima açık. Sıcaklık fazla dedi doktor. Düşürdük sıcaklığı da.Canım ısilik gibi bunlar hemen de geçmez çok sucak tutma kendinden bir kat fazla giydir dedi doktor bana bizim kızda da oldu yavaş yavaş kayboluyor bir anda gitmiyoreggplantlover
Evet canım bence de kesin çözüm şartBende aşırı kararsızım ama ben tüm bedenim hormonlarım düzelene kadar prezervatifs düşünüyorum yani bir 6 ay Böyle devam etcek zaten biz daha açılışı yapmadık . annemlerdeyim ben eşim de bugün döndü içim bir buruk artık ekime kadar birkaç kere gelir gider çok sorun olmaz ama kesin bir çözüm şart
6 saat dolapta bir şey olmaz. Sütüm daha azken süt poşetinde 3-4 sağım biriktirip gece veriyordum. 12 saati bile geçiyordu.Arası kaç saat kuzum ilk sağdığın süt ile verdiğim zamanın ben bir kez 6 saat sonra verdimm kustu da kuaacağı mı vardı bilmiyorum buz dolabına koyup üstüne ekledim benim ancak 60 çıkıyor
Eş kişisiyle kavuşabilsek korunacaz da.. Siftah yapmıştık devamı yok. An kolluyoruz ama bebe fırsat vermiyor. Eşim 53te 1 diyordu dünKızlar ya ben şimdi uzun soluklu bir korunma yöntemi arıyorum. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum bebekle aldım almadım unutmamak için. Kazaya kurban gitmek istemiyorum. Deri altı implantı düşünüyorum 3 sene koruma sağlıyor. Anne sütünü etkilemediği için emzirirkende kullanılıyormuş. Sadece 1 seneden sonra adet görmeme gibi bir durum varmış herkeste var mı bilmiyorum ama. Sizden yaptıran ya da çevrenizde kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?