2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Eş kişisiyle kavuşabilsek korunacaz da.. Siftah yapmıştık devamı yok. An kolluyoruz ama bebe fırsat vermiyor. Eşim 53te 1 diyordu dün
En azından sizin 53te 1 Kız biz daha siftah bile yapamadık adet oldum 4.günüm hiç bitecek gibi de değil baya yoğun geliyor çocuk yürümeye başlayınca kavuşucaz galiba bizde

İnşallah korktuğun gibi değildir canım.

Biz de de ara ara oluyor çok dert etmeyin ama içiniz rahat olsun diye doktora gidecekseniz inşallh sorunsuz geçer

Cnn slm bu artık alerji gibi inşall değildir istanbuldaysanız doktorumuz alerji uzmanı isim verebilirim fotoyu doktora atınca onlar da tahmini birşey söyler

Geçmiş olsun ya mastit çok zor bizim ki sürekli uyanık bende mi gündüz uyandırsam ya
Gündüz 3 4 saat uyusa bana islerim için yetiyor gerisinde hep uyanık kalda yeter uyumaya zorlamıyorum 9 da kalktı yeni uyudu şuan beşiğine koyunca uyanıyor zorlamıyorum bende uyumasın varsın böylece gece uyuyoruz ikimizde

Bizim ki çok huysuz uyanıkken hep bir ağlama modunda çözüm arıyorum bende

Kızlar bittim resmen. Uyumuyor ve çığlık çığlığa ağlıyor. Yine ustumxe uyudu şimdi. Ne yapicam ben ya ölüyorum uykusuzluktan agliycam artık.
Mama veriyor musun canım? Benimki ağladığında acıktığına ihtimal vermesem bile emince ya da mama verince susuyor. Midesi epey büyüdü. 120 ccyi bir lokmada çekiyor.

Canim birak uyusun 6 saat elleme
2 gün biraz erken değil mi müdahale etmek için bizde çok kabızlık yaşıyoruz koyu hardal rengi kokulu oluyor bekledikçe. Bende mamasına zeytinyağ başladım 3. Güne kendi yapıyor
evet huzursuzdu ama da ellemiyecem kendisi yapsin cadaloz
Umarim donemseldir ve gecer, gercekten insan stres oluyor ve uzuluyor

Kizlar memlekete gitmeyi dusunuyorum ama arabayla 18 saat flan suruyor. Mecbur ucakla gdecem bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ucak yolculugu riskli midir

ya canim aklina kotu seyler getirme.sicrarken dilini cikarip ust dudagina dayiyor mu? gozleri kayiyor mu? daha bissuru belirtisi vardir eminim..bosuna panikleme.biz anneler hep herseyin en kötüsünü düşünüyoruz hemen..

BKGK kuru kayısıyı sıcak suda bekletip yiyorum 2 gündür bir de hep mamasına katıyordum zeytinyağını bu kez kaşıkla verdik azcık sabah. Öğlen yaptı şükür kendisi sen de bir dene. O zamandan beri de uyuyo sıpa.
Az önce uyandı tek memeyi emdi altına bakıyım dedim diğer memeyi vermedim diye bir sinirlendi tutmadı memeyi ağla ağla aboo ben böyle inat damarı görmedim tam koç bebesi olmuş buzorla bastırdım bikaç kere memeye de aldı öyle emdi. Önceden de yapıyordu ben tok istemiyor sanıyordum vermiyordum sonra da uyumuyordu açmış çünkü. Şifre çözer gibi çözüyoz bebeyi yavaştan ne huylar çıkacak acaba daha

Mama veriyor musun canım? Benimki ağladığında acıktığına ihtimal vermesem bile emince ya da mama verince susuyor. Midesi epey büyüdü. 120 ccyi bir lokmada çekiyor.
Maşşallah canım benimki hiç o kadar içemedi daha emzirdikten sonra en fazla 90 aldı şimdiye kadar. Artık kaç cc emiyor onu bilemiyorum tabi. Ama çok iştahlı değil benim oğlan. İştahlı çocuk bebekken belli oluyor. Büyük kızım çok emer, mamayı da hüpp diye bitirirdi şimdi halen öyle herkesten önce iştahla yer yemeğini. Boğazına çok düşkündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…