- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
- 83
Yok canım dayanamaz o zaman sonuçta bir operasyon kanama oluyo çok olmasa da. Dayanıklı biri lazım hatta soğukkanlı olmayanı götürmemek lazım2 ay aşısında eşim dışarda bekledi bebeğin ağlamasını duydukça ağlamış dışardatövbe dayanamaz o vakit
Bebekler doymuyor mu acabaAh bilsem canım. Allah'ın gücüne gitmwsjn ama çok yoruldum. Uyumak istiyorum birazcık da olsa.
En azından sizin 53te 1Eş kişisiyle kavuşabilsek korunacaz da.. Siftah yapmıştık devamı yok. An kolluyoruz ama bebe fırsat vermiyor. Eşim 53te 1 diyordu dün
Kızlar gunaydin dünden beri çok kötüyüm ya benim küfürbaz haydom keltürküm uyurken veya tam uykuya dalacakken sicriyo tik gibi mesela bacağı kolu atar gibi oluyo bende kundak olmayan bebek sıçrar diye önemsemedim ama sonra düşündüm kızım da hatırlamıyorum böyle sıçrama hele bi internete bakayım dedim dünyam karardı ya epilepsi falan yaziyo icime kötü his geldi çarşamba çocuk doktoruna randevu aldim oda çocuk norolojisine sevk edip eeg cektirmemizi isteyecek muhtemelen ah ya dünden beri nasıl moralim bozuk
Biz de de ara ara oluyor çok dert etmeyin ama içiniz rahat olsun diye doktora gidecekseniz inşallh sorunsuz geçerKızlar gunaydin dünden beri çok kötüyüm ya benim küfürbaz haydom keltürküm uyurken veya tam uykuya dalacakken sicriyo tik gibi mesela bacağı kolu atar gibi oluyo bende kundak olmayan bebek sıçrar diye önemsemedim ama sonra düşündüm kızım da hatırlamıyorum böyle sıçrama hele bi internete bakayım dedim dünyam karardı ya epilepsi falan yaziyo icime kötü his geldi çarşamba çocuk doktoruna randevu aldim oda çocuk norolojisine sevk edip eeg cektirmemizi isteyecek muhtemelen ah ya dünden beri nasıl moralim bozuk
Gündüz 3 4 saat uyusa bana islerim için yetiyor gerisinde hep uyanık kalda yeter uyumaya zorlamıyorum 9 da kalktı yeni uyudu şuan beşiğine koyunca uyanıyor zorlamıyorum bende uyumasın varsın böylece gece uyuyoruz ikimizdeGeçmiş olsun ya mastit çok zor bizim ki sürekli uyanık bende mi gündüz uyandırsam ya
Bizim ki çok huysuz uyanıkken hep bir ağlama modunda çözüm arıyorum bendeGündüz 3 4 saat uyusa bana islerim için yetiyor gerisinde hep uyanık kalda yeter uyumaya zorlamıyorum 9 da kalktı yeni uyudu şuan beşiğine koyunca uyanıyor zorlamıyorum bende uyumasın varsın böylece gece uyuyoruz ikimizde
Ya 2 gündür benim de sanki regl sancısı gibi sancım var. Senin olmuş muydu?En azından sizin 53te 1Kız biz daha siftah bile yapamadık adet oldum 4.günüm hiç bitecek gibi de değil baya yoğun geliyor çocuk yürümeye başlayınca kavuşucaz galiba bizde
Mama veriyor musun canım? Benimki ağladığında acıktığına ihtimal vermesem bile emince ya da mama verince susuyor. Midesi epey büyüdü. 120 ccyi bir lokmada çekiyor.Kızlar bittim resmen. Uyumuyor ve çığlık çığlığa ağlıyor. Yine ustumxe uyudu şimdi. Ne yapicam ben ya ölüyorum uykusuzluktan agliycam artık.
Canim birak uyusun 6 saat ellemeBir buçuk saattir uğraşıyorum bir mamayı içiremedim . Uyandıramadım bile . Ayağı ile uğraştım , burnunu şıktım ,kulağıyla oynadım , altını açtım bana mısın demiyor . Uyanmadı . Ben bunları yaparken sadece genleşiyor . Sizin çocuklarınızIn uykusu da böyle mi Geceleri ? 12 de içti en son mamasını daha saat 5 e kadar zor içer
evet huzursuzdu ama da ellemiyecem kendisi yapsin cadaloz2 gün biraz erken değil mi müdahale etmek için bizde çok kabızlık yaşıyoruz koyu hardal rengi kokulu oluyor bekledikçe. Bende mamasına zeytinyağ başladım 3. Güne kendi yapıyor
Umarim donemseldir ve gecer, gercekten insan stres oluyor ve uzuluyorDönemselmiş canım bu geç kaka yapma sabah bir yazı okudum 2-6 ay arası kakasını tutabilir bebekler diyor. Benimki de bir haftadır doğru düzgün yapmıyor 2 güne bir akşama doğru ben müdahele ediyorum cıvık aslında çok katı değil dolu dolu yapıyor. Zeytinyağı da veriyoruz ama nafile. 2.gece ıkınmaya başlıyor uyuyamıyor rahatsız oluyor.
Kaç cc içti canım mamayı peki? Benimki 8-9 gibi yatıyor 1 de kalkıyor ortalama. Acıkmış oluyor iki memeyi de emip üstüne biraz da mama veriyoruz. Sonra 2 saate bir kalkıyor zaten 5 de de uykusu bitiyor etrafı izlemeye başlıyor
Bildiğim kadarıyla riskli değil ama emin değilim bir araştır yine de canımKizlar memlekete gitmeyi dusunuyorum ama arabayla 18 saat flan suruyor. Mecbur ucakla gdecem bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ucak yolculugu riskli midir
Belim çok ağrımıştı canım. Birde yüzümde ergenliklerim çıktıYa 2 gündür benim de sanki regl sancısı gibi sancım var. Senin olmuş muydu?
Kızlar gunaydin dünden beri çok kötüyüm ya benim küfürbaz haydom keltürküm uyurken veya tam uykuya dalacakken sicriyo tik gibi mesela bacağı kolu atar gibi oluyo bende kundak olmayan bebek sıçrar diye önemsemedim ama sonra düşündüm kızım da hatırlamıyorum böyle sıçrama hele bi internete bakayım dedim dünyam karardı ya epilepsi falan yaziyo icime kötü his geldi çarşamba çocuk doktoruna randevu aldim oda çocuk norolojisine sevk edip eeg cektirmemizi isteyecek muhtemelen ah ya dünden beri nasıl moralim bozuk
Maşşallah canım benimki hiç o kadar içemedi dahaMama veriyor musun canım? Benimki ağladığında acıktığına ihtimal vermesem bile emince ya da mama verince susuyor. Midesi epey büyüdü. 120 ccyi bir lokmada çekiyor.
Ahhh kuzummmHayr canım ben girmedim eşim ve arkadaşı vardı yanında. Çok ağladı kuzum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?