2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay allahim bu kiz uyumuyor bu seferde mama saati gelecek hic uyumasi birde ellee bacaklar harekey hali durmuyor..sizin bebislerinde elleri kollari ayaklari nasil.bu cocuk neden boyle yapiyir anl veremedim
Bi kac gündür benimki de oyle ellerini ayaklarını fark etti onun için mi uyuyamıyor diyorum sürekli hareket halinde

Ben değilim maktul kim ki acaba

Bizim kızı 12de emzirip yatırdım yatış o yatış ilk kez bu saate kadar deliksiz uyudum 5 saat ne iyi geldi bana Allahım çabucak büyüyüp uyusun bu bebeler

Maşallah ya bizde tam tersi gece uykularımız bir tuaf oldu. Saat başı uyandı neredeyse. 5 saatlik uykular hayal gibi geliyor ama bakalım.

Yanlış hatırlamıyorsam E Elfst in gözleri maviydi, o olabilir mi ki?

Bizim kızı 12de emzirip yatırdım yatış o yatış ilk kez bu saate kadar deliksiz uyudum 5 saat ne iyi geldi bana Allahım çabucak büyüyüp uyusun bu bebeler
Ne güzel geçen benim de başıma geldi 10 da yatırdım ben de yattım bir uyandım saat 3 bi sevindim ki sonra sevincimden uyuyamadım yok yok emzirip uyuduk sabah erken kalkıyor benimki ama alışkınım ben erken uyanmaya. 5 givi kalkıp 7de uykuya geçiyor tekrar ama ben uyumuyorum geri kahvaltı falan hazırlıyorum akşama yemek hazırlığı vs yapıyorum sessiz ne iş varsa evde artık

Ben de değilim hayırlara çıksın inşallah

Kızlar ay biz bugün pikniğe gidecez bakalım nasıl geçecek kızlar da çok heyecanlı yavrular 3 aydır evdeler. Göktuğ ne yapacak bakalım inşallah sakin durur. Annem bana bırakın gidin diyor ama onunla da hayata alışmamız lazım diyorum inşallah hata etmiyorumdur

Gün içinde hiç uyumuyor mu bu ara gün içinde de uyuyor bizimki. İşlerimi o ara hallediyorum sabah uyursa bnde uyuyorum genelde şuan babasıyla çıldırıyo gülmekten uykumu da kacırdılar

Kızlar başına gelen oldu mu hiç, normal diye biliyorum teorik olarak ama tecrübenizi duymak istedim ilk kez oldu

Eklentiler

• B301C386-CEAC-4660-A4D4-75D48F20AF84.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 71
Gün içinde hiç uyumuyor mu bu ara gün içinde de uyuyor bizimki. İşlerimi o ara hallediyorum sabah uyursa bnde uyuyorum genelde şuan babasıyla çıldırıyo gülmekten uykumu da kacırdılar
Uyuyor canım da genelde ben yatınca uyanası tutuyor gazı oluyor vs. Ben de bu ara gündüz uykusuna yatsam da uyuyamıyorum zamanımı boşa harcamayım diyorum sonra da

Yahu bir benim kızım mı suratsız çok nadir gülüyor . Ne şebeklikler yapıyorum ama yok . Sadece sabah güzel uyanır da keyfi yerinde olursa bir Gülümser sadece . O da tesadüf mü yoksa bana mı gülüyor bilemedim

Bu arada öğretmen arkadaşlar konuşuldu mu ben kaçırdım ama semineri ne yapacaksınız gidecek misiniz ?

Kızlar benim oğlan kendi yüzüne işedi ya Hemen sildim ıslak mendiliyle ama ağzına falan da girdi sanırım olur mu bişey

İlkokulda aşı yapacakları zaman Çok korkup en son ben vurulurdum . Bir de üstüne nasıl ağlardım . Aşı için geldiklerinde karnıma ağrılar girerdi . Şimdi bebeğin aşısı için hemşiremiz mesaj atmış ,Yarın sabah 10 da gelin diye . sanki ben vurulacağım aşıyı, karnıma ağrılar girdi, o günler geldi aklıma

Uyuyor canım da genelde ben yatınca uyanası tutuyor gazı oluyor vs. Ben de bu ara gündüz uykusuna yatsam da uyuyamıyorum zamanımı boşa harcamayım diyorum sonra da
Ay evet dün bi uyuyayım dedim 20dkkada uyandırdı kendi yatıp uyuyor ne güzel ben gözümü kapasam hemen ık mık ses cıkarıyo bende genelde gündüz evdeki işleri halletmeye çalışıyorum yakında annemin yanına gidicem o zaman dinlenirim tek hayalim o şuan
Bişey dicem benim kızımda pek gülmüyor ama babasını görünce bi konusmalar bi gülmeler var ki sorma ben de senin gibi şebeklik yapıyorum ama bana pek pas vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…