Bi kac gündür benimki de oyle ellerini ayaklarını fark etti onun için mi uyuyamıyor diyorum sürekli hareket halindeAy allahim bu kiz uyumuyor bu seferde mama saati gelecek hic uyumasi birde ellee bacaklar harekey hali durmuyor..sizin bebislerinde elleri kollari ayaklari nasil.bu cocuk neden boyle yapiyir anl veremedim
Ben değilim maktul kim ki acabakizlar rüyamda bir hanım gördüm hatta eşini ve bebegini de
kim olduğunu bilmiyorum ama bu gruptqn biriymis.bebegi oglandı.kizlar baş edemiyorum ya hic iş yapamıyorum valla ama kizamiyorum da baksaniza nasil da gülümsüyor dqyanamiyoru Esimle diyordu video cekip atmisti gruba.sesi hala kulagimda o kadar tatli bir hanimdi ki
buz mavisi giyinmisti.turbanliydi.sarisindi.gozleri maviydi.esi de sarisindi hafif kel sakalliydi ..
uyandigimda dedim ay ne hos bir arkadaş nornalde de tanısaydım keskeadini da demedi ki bilem
Ben bu kızın hayranıyım yaa maşallah nasıl güzel
Bizim kızı 12de emzirip yatırdım yatış o yatış ilk kez bu saate kadar deliksiz uyudum5 saat ne iyi geldi bana Allahım çabucak büyüyüp uyusun bu bebeler
Yanlış hatırlamıyorsam E Elfst in gözleri maviydi, o olabilir mi ki?kizlar rüyamda bir hanım gördüm hatta eşini ve bebegini de
kim olduğunu bilmiyorum ama bu gruptqn biriymis.bebegi oglandı.kizlar baş edemiyorum ya hic iş yapamıyorum valla ama kizamiyorum da baksaniza nasil da gülümsüyor dqyanamiyoru Esimle diyordu video cekip atmisti gruba.sesi hala kulagimda o kadar tatli bir hanimdi ki
buz mavisi giyinmisti.turbanliydi.sarisindi.gozleri maviydi.esi de sarisindi hafif kel sakalliydi ..
uyandigimda dedim ay ne hos bir arkadaş nornalde de tanısaydım keskeadini da demedi ki bilem
Valla ilk kez yasadım bende özlemişim uyumayıMaşallah ya bizde tam tersi gece uykularımız bir tuaf oldu. Saat başı uyandı neredeyse. 5 saatlik uykular hayal gibi geliyor ama bakalım.
Ne güzel geçen benim de başıma geldi 10 da yatırdım ben de yattım bir uyandım saat 3Bizim kızı 12de emzirip yatırdım yatış o yatış ilk kez bu saate kadar deliksiz uyudum5 saat ne iyi geldi bana Allahım çabucak büyüyüp uyusun bu bebeler
Ben de değilimkizlar rüyamda bir hanım gördüm hatta eşini ve bebegini de
Gün içinde hiç uyumuyor mu bu ara gün içinde de uyuyor bizimki. İşlerimi o ara hallediyorum sabah uyursa bnde uyuyorum geneldeNe güzel geçen benim de başıma geldi 10 da yatırdım ben de yattım bir uyandım saat 3bi sevindim ki sonra sevincimden uyuyamadım yok yok emzirip uyuduk sabah erken kalkıyor benimki ama alışkınım ben erken uyanmaya. 5 givi kalkıp 7de uykuya geçiyor tekrar ama ben uyumuyorum geri kahvaltı falan hazırlıyorum akşama yemek hazırlığı vs yapıyorum sessiz ne iş varsa evde artık
Uyuyor canım da genelde ben yatınca uyanası tutuyor gazı oluyor vs. Ben de bu ara gündüz uykusuna yatsam da uyuyamıyorum zamanımı boşa harcamayım diyorum sonra daGün içinde hiç uyumuyor mu bu ara gün içinde de uyuyor bizimki. İşlerimi o ara hallediyorum sabah uyursa bnde uyuyorum geneldeşuan babasıyla çıldırıyo gülmekten uykumu da kacırdılar
Ne olmuş canım ben anlayamadımKızlar başına gelen oldu mu hiç, normal diye biliyorum teorik olarak ama tecrübenizi duymak istedim ilk kez oldu
Yahu bir benim kızım mı suratsızGün içinde hiç uyumuyor mu bu ara gün içinde de uyuyor bizimki. İşlerimi o ara hallediyorum sabah uyursa bnde uyuyorum geneldeşuan babasıyla çıldırıyo gülmekten uykumu da kacırdılar
Leke var gibi bezindeNe olmuş canım ben anlayamadım
Ay evet dün bi uyuyayım dedim 20dkkada uyandırdı kendi yatıp uyuyor ne güzel ben gözümü kapasam hemen ık mık ses cıkarıyoUyuyor canım da genelde ben yatınca uyanası tutuyor gazı oluyor vs. Ben de bu ara gündüz uykusuna yatsam da uyuyamıyorum zamanımı boşa harcamayım diyorum sonra da
Bişey dicem benim kızımda pek gülmüyor ama babasını görünce bi konusmalar bi gülmeler var ki sormaYahu bir benim kızım mı suratsızçok nadir gülüyor . Ne şebeklikler yapıyorum ama yok . Sadece sabah güzel uyanır da keyfi yerinde olursa bir Gülümser sadece . O da tesadüf mü yoksa bana mı gülüyor bilemedim
Bir şey olmaz canımKızlar benim oğlan kendi yüzüne işedi yaHemen sildim ıslak mendiliyle ama ağzına falan da girdi sanırım olur mu bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?