Konuş bol bol zamanla hep istiyorlarYahu bir benim kızım mı suratsızçok nadir gülüyor . Ne şebeklikler yapıyorum ama yok . Sadece sabah güzel uyanır da keyfi yerinde olursa bir Gülümser sadece . O da tesadüf mü yoksa bana mı gülüyor bilemedim
Canım bi aynisefa kremi denesene. Babamın egzamasina sürdük hafifletti bir günde.Kızlar doktordan geliyorum. Bizim kızarıklıklar isilik çıkmadı. Yoğun alerjik egzama çıktıKortizonlu krem başlamak zorundayız. Yediklerime çok dikkat etmeme rağmen alerji tekrarladı. Artık ne yesem ne yemesem bilmiyorum. Doktor emzirdikten 2 saat sonra kızarıklık artarsa o öğünde yediklerini gözden geçir dedi. Canım sıkıldı yine
Ya bunu ben de istiyorum ama astarı yüzünden pahalıya geliyor sanki. Bodyler zaten maksimum 10 lira ebebekte. Geçen 6 ay olanı 7 liraya aldım.Kızlar şu body uzatma aparatlarından aldım, çok işe yarar bence.. Boydan olmayan bodyleri daha aylarca kullanabiliriz3 farklı boy çıtçıt varmış üzerinde, farklı markalar için..
Eki Görüntüle 2646861
Ay kuzum ya çok çok geçmiş olsun kuzucuga sana da geçmiş olsun zor bi süreç umarım hemen geçer giderKızlar doktordan geliyorum. Bizim kızarıklıklar isilik çıkmadı. Yoğun alerjik egzama çıktıKortizonlu krem başlamak zorundayız. Yediklerime çok dikkat etmeme rağmen alerji tekrarladı. Artık ne yesem ne yemesem bilmiyorum. Doktor emzirdikten 2 saat sonra kızarıklık artarsa o öğünde yediklerini gözden geçir dedi. Canım sıkıldı yine
havalar ısındığı için susuz kalmış olabilir. daha sık emzir geçer canim.Kızlar başına gelen oldu mu hiç, normal diye biliyorum teorik olarak ama tecrübenizi duymak istedim ilk kez oldu
Kız nereye 10 tl? Beyaz atletleri mi diyorsun? Benim renk renk desen desen bodysi var kızın, kısakollu, kolsuz, askılı.. Altına şort giydiriyorum mesela.. Zamanla bunu takıp büyüteceğim onları ve devamlı kullanılacak bir şey yaşı kaç olursa olsun. Ama sırf beyaz atlet için değmez dediğin gibi..Konuş bol bol zamanla hep istiyorlar
Canım bi aynisefa kremi denesene. Babamın egzamasina sürdük hafifletti bir günde.
Ya bunu ben de istiyorum ama astarı yüzünden pahalıya geliyor sanki. Bodyler zaten maksimum 10 lira ebebekte. Geçen 6 ay olanı 7 liraya aldım.
Benim doğum öncesinden kalan haftalarımı eklerlerse 2 temmuza dek izinli oluyorum ama hala inatla eklemiyorlar off.. Eklemezlerse de gitmeyeceğim. Sonuçta hakkım bu.. Yönetmeliğin ekran görüntüsünü bile attım.Bu arada öğretmen arkadaşlar konuşuldu mu ben kaçırdım ama semineri ne yapacaksınız gidecek misiniz ?
Kız benimki çıldırır öpersem, temastan hoşlaşmıyor hiç.. Karnımda da öyleydiKızlar bebek gece uyanıp yeniden dalamayinca yavaş yavaş öpmek ise yariyor bi deneyin. İse yaramasa bile insan sakinlesiyor
O ne kız?Kizlar pandemi paranizi aldiniz mi?
E önceden başvuru gerekmiyor mu?Canm bugun cekmeye gittim ptt den kendin gideceksin dogim parası diye 300 sanaa esim de 200 cekti toplam 500 cektik bugn
Canım valla fizik kuralları dahilinde güzel bi eğik atış yaptı üzerini hiç kirletmeden direk suratına geldi bi güzel şap şup yalandı hattaAhaha nasil becerdi onubirsey olmaz bence.
Bana sakın geciktirme dedi ebe ama 22sine gün verdi, 17den 17ye doluyor bizim ay.. 5 gün önemli değil demek ki..Kızlar ya biz idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ilaç kullanıyoruz sağlık ocağını aradım 2. Ay aşıları cuma günüydü o zaman haftaya cuma Gelin dedi sıkıntı olmaz değil mi aşılar için dedim hayır dedi sizde de benzer bir şey yaşayan var mı ya merak ediyorum sıkıntı olmaz değil mi
Sağolasın canım. Süt ürünlerinden başka birşey de alerji yapabilirmiş. Yediklerini etkilerini takip et dedi doktor. Başka birşey yapamıyoruz. Biraz büyüyünce alerji testi yapılacak. O zamana kadar ot gibi yaşayacağım herhaldeCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Başka ne alerji yapar ki süt ve ürünlerini tüketmiyorsun bildiğim kadarıyla. Acaba gözden kaçan bir şey mi oluyor. Doktor başka bir şey söylemedi mi neyden olabileceğine dair?
Shea yağı da rahatlatıyor biraz ama doktor kortizondan başka çare yok dedi. Bebeğim de çok huzursuz. Çok kaşınıyor her yeri. Çok üzülüyorum çaresiz kalıyorum. Zararı yok dedi doktor bu kremin. İnşallah geçer bir an önce bebeğimin sıkıntısı. Küçücük daha o. Nelerle uğraşıyorKonuş bol bol zamanla hep istiyorlar
Canım bi aynisefa kremi denesene. Babamın egzamasina sürdük hafifletti bir günde.
Ya bunu ben de istiyorum ama astarı yüzünden pahalıya geliyor sanki. Bodyler zaten maksimum 10 lira ebebekte. Geçen 6 ay olanı 7 liraya aldım.
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahAy kuzum ya çok çok geçmiş olsun kuzucuga sana da geçmiş olsun zor bi süreç umarım hemen geçer gider
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifa versin, hemencecik geçsin inşallah..Sağolasın canım. Süt ürünlerinden başka birşey de alerji yapabilirmiş. Yediklerini etkilerini takip et dedi doktor. Başka birşey yapamıyoruz. Biraz büyüyünce alerji testi yapılacak. O zamana kadar ot gibi yaşayacağım herhalde
Shea yağı da rahatlatıyor biraz ama doktor kortizondan başka çare yok dedi. Bebeğim de çok huzursuz. Çok kaşınıyor her yeri. Çok üzülüyorum çaresiz kalıyorum. Zararı yok dedi doktor bu kremin. İnşallah geçer bir an önce bebeğimin sıkıntısı. Küçücük daha o. Nelerle uğraşıyor
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah
Sağolasın canım. Süt ürünlerinden başka birşey de alerji yapabilirmiş. Yediklerini etkilerini takip et dedi doktor. Başka birşey yapamıyoruz. Biraz büyüyünce alerji testi yapılacak. O zamana kadar ot gibi yaşayacağım herhalde
Shea yağı da rahatlatıyor biraz ama doktor kortizondan başka çare yok dedi. Bebeğim de çok huzursuz. Çok kaşınıyor her yeri. Çok üzülüyorum çaresiz kalıyorum. Zararı yok dedi doktor bu kremin. İnşallah geçer bir an önce bebeğimin sıkıntısı. Küçücük daha o. Nelerle uğraşıyor
Sağolasın canım. Süt ürünlerinden başka birşey de alerji yapabilirmiş. Yediklerini etkilerini takip et dedi doktor. Başka birşey yapamıyoruz. Biraz büyüyünce alerji testi yapılacak. O zamana kadar ot gibi yaşayacağım herhalde
Amin canım çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifa versin, hemencecik geçsin inşallah..
Gittim canım normal dedi ya ama ben üst üste endişeli soru sorunca bi eeg çektirip içiniz rahat etsin dedi bunu da sadece içiniz rahatlasın diye istiyorum dedi bebekler sıçrar doğal bisey bu dedi bakalım.yasadigim.yerde eeg yok yakın illerden randevu almaya çalışıyorum şimdiCanımmm doktora gittiniz mi, inşallah iyidir paşam
Bilmem oyle olsa eşim araştırdı derdi herkese verilio dediBunun sartlari var heralde ama bakayim
Canm virusten dolati devlet veriyormus herkese esim cuma gnu buyuk ihtimal yatacak para dedi 1 milyar yatiyomus sen de yap dedi e devletten oluyomusO ne kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?