Canım odanın sıcaklığına bağlı. 23-24 derecede sadece zıbın giydiriyorum ben. Ayağına çorap giydiriyorum nolur nolmaz diye. Bacaklarına ince müslin örtüyorum. Onu da açıyor zaten. Benimki de uyumuyor Du uzun kollu ve uzun alt giydirince.Benim kiz hic uyumuyor ya 10 dk uyuyup uyanıyor sicaktan mi anlayamadım siz nasil giydiriyorsunuz ben atlet uzerine ince uzun kol
Benim tam 22 sinde bitiyor iznim. Gideyim diyorum bizim okulda semimer de sıkıcı geçiyor gerçi ama kafam dağılır biraz annem idare eder 1haftalık.okulum çarşıda seminerden kaçıp biraz gezer açılırım hemBu arada öğretmen arkadaşlar konuşuldu mu ben kaçırdım ama semineri ne yapacaksınız gidecek misiniz ?
Çok geçmiş olsun canım alerji çok zor şuan dikkat edersen zamanla geçer inşallah büyüdükçe kalmıyor bildiğim kadarıylaKızlar doktordan geliyorum. Bizim kızarıklıklar isilik çıkmadı. Yoğun alerjik egzama çıktıKortizonlu krem başlamak zorundayız. Yediklerime çok dikkat etmeme rağmen alerji tekrarladı. Artık ne yesem ne yemesem bilmiyorum. Doktor emzirdikten 2 saat sonra kızarıklık artarsa o öğünde yediklerini gözden geçir dedi. Canım sıkıldı yine
Oyy tontişş yerimGeçen Salı 3.650 idi. Yarın tartılacak 4 ü geçmiştir. 5 kilo olmalı demişti dr. Bizimki geriden geliyor işte. Boyu da uzuyor 54 cm olmuştu. Kolay geçsin inşallah
Bnm oglum da yapmisti direk yuzune hatta agzinaCanım valla fizik kuralları dahilinde güzel bi eğik atış yaptı üzerini hiç kirletmeden direk suratına geldi bi güzel şap şup yalandı hatta
Canım odanın sıcaklığına bağlı. 23-24 derecede sadece zıbın giydiriyorum ben. Ayağına çorap giydiriyorum nolur nolmaz diye. Bacaklarına ince müslin örtüyorum. Onu da açıyor zaten. Benimki de uyumuyor Du uzun kollu ve uzun alt giydirince.
Çok sağol canım. Alerji yapanı bulursam dikkat edeceğim. Deneye yanıla bulacağız artık.Benim tam 22 sinde bitiyor iznim. Gideyim diyorum bizim okulda semimer de sıkıcı geçiyor gerçi ama kafam dağılır biraz annem idare eder 1haftalık.okulum çarşıda seminerden kaçıp biraz gezer açılırım hem
Çok geçmiş olsun canım alerji çok zor şuan dikkat edersen zamanla geçer inşallah büyüdükçe kalmıyor bildiğim kadarıyla
Biz de banyo yapalım derken işemeli sı*malı ayin yaptıkBnm oglum da yapmisti direk yuzune hatta agzina
Canım bence fazla. Doktoruna da danış istersen. Bana doktorum kızmıştı. Sen kısa kolluysan o da kısa kollu olacak dedi. Soğuktansa sıcak daha zararlıymış. Solunum sıkıntıları yaparmış. Bebek uyuyamazmış kıpır kıpır olurmuş falan. Biz zıbınla duruyoruz 24 derecede.Ya kızlar biz mi tuafız acaba? 23 derece şuan uzun kollu bodysi altı var. Birde kundak la sarıyorum. Yatırınca üzerini de örtüyorum. Çok mu fazla acaba? Ama benim kız bazen 2 3 saat uyur bazen hemen uyanır buna bağlı olsa hiç uyumaması gerekmez mi? Çok kafam karıştı.
Evet verem aşısı özellikle toplu yapılıyor 2 ay 29 güne kadar sorun olmuyor 2 ay 0 gün ile 2 ay 29 gün olanlara toplu bir günde yapıyoruzYaa öyle mi
Canım doğum parasını bende aldım 300 TL ama eşime de ayrı mı yatıyor o nasıl oluyor?Canm bugun cekmeye gittim ptt den kendin gideceksin dogim parası diye 300 sanaa esim de 200 cekti toplam 500 cektik bugn
Yaa ne güzel banyoda yapmış benimki temiz beze yapmayı seviyorBiz de banyo yapalım derken işemeli sı*malı ayin yaptık
Eki Görüntüle 2646988
İşte benim minik mucizemOyy tontişş yerim
Kesinlikle haklısın öpmek olur elimi yüzüne koyuyorum ben sanırım ten teması onları rahatlatıyor geri uykuya daldırıyor yüzünü okşuyorum alnının ortasında okşuyorum Hemen gözler gidiyor yavaş yavaşKızlar bebek gece uyanıp yeniden dalamayinca yavaş yavaş öpmek ise yariyor bi deneyin. İse yaramasa bile insan sakinlesiyor
O zaman tam kişisine soruyorum 3 aylık iğneden bahsediyor herkes kimse spiral tartışmaktan bahsetmiyor neden acaba biz 70 günlüknoldukCanım belki bilirsin bende sağlık ocağında ebeyim. Öncelikle yıkamama nedeni orası mikrop kapmasın su almasın diye , yani aşıların tutar hiç korkma. Kolda ki tutmazsa bile denk gelmiştir seninle alakası olmaz merak etme. Kuru tuttuysan birşey olmaz endişelenme
Ya ablamda soyledi kalin giydiriyorsun diye. Hasta ederim diye korkuyorumBen direk askılı ya da kısa kollu body, o kadar.. Kız bu sıcakta uzun kollu giydirme.
Oyy masallah su korona olmasa kizimi alir gezerdim bende cook bunaldim yaEvetttt ilk oğluşlu pikniğimizi alnımızın akıyla gerçekleştirdik☺ giderken uyuyordu orda bir uyandı emzirdim üzerine 60cc mamasını da içti yattı geri pusetinde uyudu bir güzel biz sofrayı hazırladık o sıra gazı gelmiş bir ıngaaa ıngaaa ağladı tüm piknikçiler bize baktıosurdu kucağımda uyuyakaldı 5 de çıktık arabada uyandı emdi güzelce sonra da şaşkın şaşkın baka baka geldi gözlerini aça aça büyümüş geldi gözüme minnoş gelince de banyosunu yaptırdık 2 kez uyuttum geri uyandı babası kucağında evde tur attırıyor şimdi bakalım
Bizim ev 28 derece dogalgaz yanmiyor ama ev gunes aliyor ben sanirim kalin giydiriyorum baya o yuzden uyumuyor galibaCanım odanın sıcaklığına bağlı. 23-24 derecede sadece zıbın giydiriyorum ben. Ayağına çorap giydiriyorum nolur nolmaz diye. Bacaklarına ince müslin örtüyorum. Onu da açıyor zaten. Benimki de uyumuyor Du uzun kollu ve uzun alt giydirince.
Çok şükür bir gram bile ne kadar mutlu ediyor Rabbim sağlıkla büyütsün hepsiniMaşşallah canım toplanmış baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?