2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Evetttt ilk oğluşlu pikniğimizi alnımızın akıyla gerçekleştirdik giderken uyuyordu orda bir uyandı emzirdim üzerine 60cc mamasını da içti yattı geri pusetinde uyudu bir güzel biz sofrayı hazırladık o sıra gazı gelmiş bir ıngaaa ıngaaa ağladı tüm piknikçiler bize baktı osurdu kucağımda uyuyakaldı 5 de çıktık arabada uyandı emdi güzelce sonra da şaşkın şaşkın baka baka geldi gözlerini aça aça büyümüş geldi gözüme minnoş gelince de banyosunu yaptırdık 2 kez uyuttum geri uyandı babası kucağında evde tur attırıyor şimdi bakalım

Benim kiz hic uyumuyor ya 10 dk uyuyup uyanıyor sicaktan mi anlayamadım siz nasil giydiriyorsunuz ben atlet uzerine ince uzun kol
Canım odanın sıcaklığına bağlı. 23-24 derecede sadece zıbın giydiriyorum ben. Ayağına çorap giydiriyorum nolur nolmaz diye. Bacaklarına ince müslin örtüyorum. Onu da açıyor zaten. Benimki de uyumuyor Du uzun kollu ve uzun alt giydirince.

Bu arada öğretmen arkadaşlar konuşuldu mu ben kaçırdım ama semineri ne yapacaksınız gidecek misiniz ?
Benim tam 22 sinde bitiyor iznim. Gideyim diyorum bizim okulda semimer de sıkıcı geçiyor gerçi ama kafam dağılır biraz annem idare eder 1haftalık.okulum çarşıda seminerden kaçıp biraz gezer açılırım hem
Çok geçmiş olsun canım alerji çok zor şuan dikkat edersen zamanla geçer inşallah büyüdükçe kalmıyor bildiğim kadarıyla

Ya kızlar biz mi tuafız acaba? 23 derece şuan uzun kollu bodysi altı var. Birde kundak la sarıyorum. Yatırınca üzerini de örtüyorum. Çok mu fazla acaba? Ama benim kız bazen 2 3 saat uyur bazen hemen uyanır buna bağlı olsa hiç uyumaması gerekmez mi? Çok kafam karıştı.

Çok sağol canım. Alerji yapanı bulursam dikkat edeceğim. Deneye yanıla bulacağız artık.

Canım bence fazla. Doktoruna da danış istersen. Bana doktorum kızmıştı. Sen kısa kolluysan o da kısa kollu olacak dedi. Soğuktansa sıcak daha zararlıymış. Solunum sıkıntıları yaparmış. Bebek uyuyamazmış kıpır kıpır olurmuş falan. Biz zıbınla duruyoruz 24 derecede.

Kızlar bebek gece uyanıp yeniden dalamayinca yavaş yavaş öpmek ise yariyor bi deneyin. İse yaramasa bile insan sakinlesiyor
Kesinlikle haklısın öpmek olur elimi yüzüne koyuyorum ben sanırım ten teması onları rahatlatıyor geri uykuya daldırıyor yüzünü okşuyorum alnının ortasında okşuyorum Hemen gözler gidiyor yavaş yavaş

O zaman tam kişisine soruyorum 3 aylık iğneden bahsediyor herkes kimse spiral tartışmaktan bahsetmiyor neden acaba biz 70 günlüknolduk

Ben direk askılı ya da kısa kollu body, o kadar.. Kız bu sıcakta uzun kollu giydirme.
Ya ablamda soyledi kalin giydiriyorsun diye. Hasta ederim diye korkuyorum
Oyy masallah su korona olmasa kizimi alir gezerdim bende cook bunaldim ya
Bizim ev 28 derece dogalgaz yanmiyor ama ev gunes aliyor ben sanirim kalin giydiriyorum baya o yuzden uyumuyor galiba

BKGK ben de kısa kollulara geçiş yapamadım daha kolsuz atlet üzerine uzun kol giydiriyorum geçen hafta burası baya serindi altına çift kat giydirdim bu hafta onu tek kat yaptım.
Market pazar gezmiyorum ama artık yürüyüşe, parka, açık havaya gidiyoruz boşa mı bahar bebesi yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…