Merhaba ben de vertigo oldum dünben de vertigo aniden olmuştu. hiçbişey yoktu. kizlarla oyun oynuyorduk, hoplamali zıplamalı, birden yeşilçam filmlerindeki gibi dünya dönmeye başladi.hiç durmuyordu. gözümü kapatınca bile karanlık dönüyordu sanki. o zamana kadar da duymamıştım böyle bir hastalik. acile gittik, ooo yaygın bir hastalikmis.
muhtemelen yorgunluktandir senin. insallah kisa zamanda geçer. düzene girsin de şu kuzular.
yok canim olmaz bence. bir aylık yaptıranlar da var. aşıyi iki ay olmasına bir gün kala yaptırmıştık. 68 günlük oldu benim minnak.
dün burasi çok soğuktu. babaları da işe gidince kızları bahçeye gönderdim. ama biz evdeydik minikle. onlar bisiklet sürdüler. bugün de inadına güneşli. tam dışarı çıkmalık.
izinler de 1 Hazirandan itibarenmis aslinda. sonradan öğrendim. eşim e diyorum ki büyükşehir olsaydi, habercilere yakalansaydik, kucağımda bebekle beni görünce doğurup doğurup dışarı salıyorlar diye haber yaparlardi.bilmezler ki kaç zamandır içerdeyiz.
OCanim bende gidemedim 2 sinde gidecektim 16 sina verdiler problem olmayacagini soylediler
haftaya artık gitez bizde az önce kustu yine bebeğim moralim bozuldu ilaçları bitsin inş tam iyileşsin vururuz artıkEvet verem aşısı özellikle toplu yapılıyor 2 ay 29 güne kadar sorun olmuyor 2 ay 0 gün ile 2 ay 29 gün olanlara toplu bir günde yapıyoruz
Bizim ev 26-28 arası değişiyor. Bence kalın giydiriyorsun, ondan da uyumaz.Ya ablamda soyledi kalin giydiriyorsun diye. Hasta ederim diye korkuyorum
Oyy masallah su korona olmasa kizimi alir gezerdim bende cook bunaldim ya
Bizim ev 28 derece dogalgaz yanmiyor ama ev gunes aliyor ben sanirim kalin giydiriyorum baya o yuzden uyumuyor galiba
Kızz bence cok kalın ondan uyumuyor. Gece uyurken ince uyku tulumları varya penye onunla yatır. Gündüz kısa kollu zıbın ayagına da corap yeter baska giydirme sıcaktan uyumazdır canım o üstüne de ince penye bi örtü at pike gibi ya da müslin bez bak nasıl uyuyo gündüz.Ya ablamda soyledi kalin giydiriyorsun diye. Hasta ederim diye korkuyorum
Bizim ev 28 derece dogalgaz yanmiyor ama ev gunes aliyor ben sanirim kalin giydiriyorum baya o yuzden uyumuyor galiba
29 nisandı canım. Geçen müdür yardımcısı aramış beni neymiş müdür hesaplamış da oturup benim iznimi 11 haziranda mı ne bitiyormuş 4 gün mazeret izni dilekçesi verecekmişim deli ya bunlar. Müdür niye hesaplıyor ki ben beşge veddimyzaten orda hesaplandı 22 haziran ssk kağıdına göre dedim. Müdürü aradım siz erken doğurdunuz ya 3 haftayı aktaramıyorsunuz diyor 5 hafta akrarılabiliyor falan dedim hocam o değişeli baya oldu 1 gün bile erken doğsa hepsi aktarılıyor artık. Haa öyle mi bir bakayım diyor yönetmeliğe. Ne işgüzarlar ya. Hayır diyelim ki 11 haziran olsun zaten kimse gitmiyor okula bana bir de mazeret izni yazacak başlat işte göreve manyak mı ne.misskokulumm senin tahmini doğum tarihi ne zamandı ?
Benimki halen kolları kundaklanmızsa kendini uyandırıyor ya elleriyleKızz bence cok kalın ondan uyumuyor. Gece uyurken ince uyku tulumları varya penye onunla yatır. Gündüz kısa kollu zıbın ayagına da corap yeter baska giydirme sıcaktan uyumazdır canım o üstüne de ince penye bi örtü at pike gibi ya da müslin bez bak nasıl uyuyo gündüz.
Canım 28 derece çok fazla bebek için. Ben ev 25 derece dedim doktora 22-24arası olması lazım dedi kızdı bana. Bir de uzun kollu bacaklı tulum giydiriyordum. Doktor sadece zıbın giyecek kalın giydirme dedi. Bence 24 derece ideal ev için.Ya ablamda soyledi kalin giydiriyorsun diye. Hasta ederim diye korkuyorum
Benimki de yapıyor onu ya hiç acımıyor babasının parasınaYaa ne güzel banyoda yapmış benimki temiz beze yapmayı seviyor
Vicdansız bebelerBenimki de yapıyor onu ya hiç acımıyor babasının parasına
Canım bence fazla. Doktoruna da danış istersen. Bana doktorum kızmıştı. Sen kısa kolluysan o da kısa kollu olacak dedi. Soğuktansa sıcak daha zararlıymış. Solunum sıkıntıları yaparmış. Bebek uyuyamazmış kıpır kıpır olurmuş falan. Biz zıbınla duruyoruz 24 derecede.
Demin oğlumun kulağını temizledim kulak çubuğu ile. Doğduğundan beri ilk defa temizlik yaptım. Temizlerken de duygulandım. Benim bi çocuğum var ve kulağındaki pisliği temizliyorum diye. Baya insan bu yainsan evladı insandan çocuğum var benim manyadım mı sizce
Hiç kundak yaptırmadı bana çünkü elini başının altına koyupta uyuyor ilk doğdugu andan beriBenimki halen kolları kundaklanmızsa kendini uyandırıyor ya elleriyleusandm kundak yapmaktan sıcakta bebeyi.
Bazen banada geliyo aynısıDemin oğlumun kulağını temizledim kulak çubuğu ile. Doğduğundan beri ilk defa temizlik yaptım. Temizlerken de duygulandım. Benim bi çocuğum var ve kulağındaki pisliği temizliyorum diye. Baya insan bu yainsan evladı insandan çocuğum var benim manyadım mı sizce
Canın ama geliştirmen sennle ilgili birsey değil ki? Hem ne kadar cabuk yaparsanız okadar cabuk kurtuluyor deniliyor canımbasta erken fark ettigim icin kendimi sansli görmüştüm.
ama oyle olmadigini dusunuyorum su an.cunku bissuru alerji gelistirdi ve bu beni korkutuyor
Daha da artarsa nasıl baş ederiz bu sevgiyleCanım ama annemde diyorki 23 derece gibi değil serin ev diyor. Bende hırkasız duramıyorum mesela. Gece çok kıpır kıpır yatağında bugün kalın battaniyesini örtmeden bir deneyeyim uykusu nasıl olacak.
Bence bir anda olmuyor bu duygular. Zamanla bağımız gelişip artıyor gibi geliyor bana. Yerim ben o insan yavrularını ya çok tatlılar çokk
Biz doğurduk bizzz istesek totosunu bile öperizHiç kundak yaptırmadı bana çünkü elini başının altına koyupta uyuyor ilk doğdugu andan berisuan yapmak istesem kıyameti koparır elleri açıkta kalacak sarınca uyumuyor
Bazen banada geliyo aynısışimdi bunu ben mi doğurdum diye bakıp seviyorum
Ay ben heryerini öpüyorum valla bal pamuk kızım benimBiz doğurduk bizzz istesek totosunu bile öperizki öpmüşlüğüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?