2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Deri implantı evet bnde onu düşünüyorum aslında ya bi şekilde korunmak lazım bakalım napcaz
Aynen araştırayım bende iyice ona göre yaptırırım.
Benimki yüzüstü hic yatmiyor agliyor ne aglak birsey cikti bu
Normalde bebekler yüz üstü yatmayı pek sevmezmiş zaten benimki anormal
Hadi gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki günlerde sıkıntısız atlatırsınız.
Bizde bugün aşı olduk. Ateşi yok henüz ama bence çıkmaya meyilli vücudu sıcak. Soydum bende zıbınla duruyor. Tüm gün uyumadı çok huysuzlandı. Sürekli temas istiyor, kucaktan inmedi. Allahtan şimdi bayıldı uyuyor. Yarına birşey kalmaz inşallah ama bu gece bizde nöbetteyiz çok muhtemel.
Bende doğum kontrol hapı kullandım evlendiğimden beri. Doğumdan sonra doktor spiral takalım dedi ama bsn istemedim. Araştırıyorum şimdi yöntemleri bakalım.

Oy hayırlı olsun Göktuğ paşama. Darısı damatlığına inşallah

Benimde öyle geçmedik pijama, nevresim kalmadı. Baya yoğun. Kim bilir ne zaman bvuslatı göremiyorum
strerimar okyanus suyu, serum fizyolojik, xclear hiç kar etmiyor biraz rahatlatıyor yine başlıyor bugün yeni damla verdi dr. İnşallah geçer tez zamanda

Biz de ikinci ay aşılarımızı olduk. Ateşi çıkacak gibi. Hiç kıyamıyorum. Calpolu ne zaman ve ne kadar verdiniz acaba aşı yaptıran arkadaşlarım

Ertesi günde ateş olabiliyor calpol devam 2 gün merak etmeyin düzeliyor birde kalın giydirmeyin gerçi biliyorsunuzdurda siz yinede söyleyeyim dedim
Çok iyi ettiniz takipteyim ateşölçer arıyorum netten memnun olan önereceğiniz bir marka var mı kulaktan ölçer olsa daha iyi olur

Helinnnnn canım ben Doğumu City Hospital da yaptım. Bebeğim orda yenidoğan yoğun bakımda kaldı. Şimdi yine orda çocuk dr u takip ediyor, sünneti de orda yaptıracağız. Bugün gittik ama fiyat konuşmadık. 10 gün sonra gideceğiz kilo durumuna göre gün verecekler fiyatı o zaman sorarım bilgilendiririm seni.

Benim eşim vardı yanımda, bebekle ilgili emzirmek dışında her şeyi o yaptı çünkü ameliyatlıydım. Onun da deneyim sıfırdı ama yaptı her şeyi gayet de.. Yapılamayacak bir durum yok endişe etme.

Canım on dakikada boşaltıyor demek ki.. Benim kız da önceden yarım saat emerdi bir memeyi, şimdi 10 dk kadar duruyor.

Tam 2 ay olması gerekiyor aşı için

Biz de ikinci ay aşılarımızı olduk. Ateşi çıkacak gibi. Hiç kıyamıyorum. Calpolu ne zaman ve ne kadar verdiniz acaba aşı yaptıran arkadaşlarım
Ben ateş olduktan sonra verdim çok pişmanım bence ver hemen çıkmasın içimde ölçek yoksa 1.5 çay kaşığı varsa 2.5 ml önerilen doz

Her emmede mi ikisini emiyor senin ki bu ara almila da öyle yapıyor aralığınız ne kadar canım sonraki emmeye süt az oluyor bende sanki

Ben ateş olduktan sonra verdim çok pişmanım bence ver hemen çıkmasın içimde ölçek yoksa 1.5 çay kaşığı varsa 2.5 ml önerilen doz
Biz de ikinci ay aşısını bugün olduk . Gelir gelmez bayılıp kaldı yavrum . Genelde uyudu , sakindi bu saate kadar . Hatta normal zamandan daha huzurlu ay maşallah diyeyim . Bende de koltuk altı ateş ölçer var umarım ateşi Çıkmaz . Ben de temassız almadım daha, keşke önce alaydım .hemşiremiz de bize parol aldırdı , ateşi Çıkarsa verirsin diye

Her emmede mi ikisini emiyor senin ki bu ara almila da öyle yapıyor aralığınız ne kadar canım sonraki emmeye süt az oluyor bende sanki
Canım genelde 2 memeyi emiyor ama gece o kadar dolu oluyor ki tek memeyle doyuyor. Aralığımız hiç sabit değil, bazen 1.5 saat bazen 2 bazen 3.. Evet sık emdiğinde az oluyor mama veriyorum.

Artik koyma reflu yatagina canm tehlikeli olmaya basladi minikler Allah korusun
Bacak kadar boylariyla tüm kuralları onlar belirliyor ya resmen
Oyy benimki mi anormaldi acaba o zaman o değil aşıya gittik geldik bir de ishal se sıkıntı olur mu acaba diye aklıma takıldı
Valla canım benimki kronik ishal o zaman hep böyle yapıyor
Kizlar neden reflu yataginda yatiriyor herkes
Besiginin normal sungrri sert.ince diye mi
Ben 2 aydir sert yerde mi yatiriyormusum yani
Ya bi sey olduysa ya
Ince yani besiklerin sungeri yatagi yani
Ne yapmak lazi.
Kusarsa genzine kaçmasın diye canım.
Aynen öyle canım. İçine minderler satılıyor aslında onlardan alabiliriz

Ben bu ateş ten anlamıyorum sanırım . Hep alnından elimle bakıyorum sonrasında ölçüm yapıyordum . Şimdi alnından baktım bir şey yok . Koltuk altı 37.7 . İnternette koltuk altı 37.2 olmalı diyor . Vermeli miyim parol ?

inşallah öyledir cnm ya normalde 90-100 ile doyuyor demişti hemşireler emdikten sonra kesin 50-60 cc daha alıyor biberonla demekki memeden ancak 40 alıyor diye düşünüyorum o zamanda az gibi geliyor
Neyse inşallah büyüdükçe daha çok çekip bitirir

Canım sen buna kısa diyorsun benimki bazen 5 dk emiyor bırakıyor. Doyar ilk 5 dk boşaltır diyorlar ama bilemiyorum bende tam olarak. 10 dk emmesi yeterli geliyordur ona bence.

Soranlar kulübünün baş müdavimi olarak bir sorum var. Benim bebem saat 8 civarı huysuz ben gaz sancısına bağladım hep. Ama dikkat ettim de o saatlerde memeler yumuşak oluyor emdiği zaman kavga ederek emiyor ya da ağlayarak bırakıyor ben aha gaz sancısı girdi diyorum. Ama memeler sertken böyle bir şey yok. Acaba o saatte doymuyor mu? Az mı gidiyor noluyor bunu düşünmekten beynim yanacak ne dersiniz? Siz böyle bir durum yaşıyor musunuz? Memelerin yumuşak olması süt o an az mı demek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…