2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Göğüslerin terbiye olmuş olabilir benim biri hep yumuşak diğeri sert sert planı sagdigimda yumuşak olanin yarışı kadar süt geliyor öyle dusun yano bunun çok alakası yok sertlik yumusaklikla

Bizde bugün yaptırdık. Ateşi var hafif calpol verdik. Emiyor mama yiyor ağlıyor bolca. Hayırlısı zaten 3 gibi uyuyor gece. Nöbet tutacağız eşimle . Allah canlarına sağlık versin.
Evet benimkide huzursuz oldukça dayadım ağzına memeyi bende bol bol emdi. Neden 3 givi uyuyor çok geç değil mi ya nasıl dayanıyorsun kuzum gündüz mu çok uyuyor

Çok sağolun. Sancısı başlamadığı için suni sancı vermişler bebek etkilenincede bırakmışlar sezeryana almışlar şimdi. Elimden geldiğince destek olcam inşallah
Şimdi sana daha çok ihtiyacı olacak ☺ ilk yürüyüşünden sonra elinden geldiğince çok haraket etsin ne kadar haraket o kadar iyi evet çok zor olacak ama yatmasın ameliyatliyim diye. Ben her tuvalete kalktıgımda odada 2 3 tur attım. Bol bol su icsin sıvı şeyler tüketsin bunlar hem toparlanması için gem de sutu için önemli . Benim annem eve gelince komposto yaptı bana süt olsun tuvalete kolay cikayim diye yapabilirsen komposto yap kuzenine çorba yap mesela bol yeşillik yesin bunlar süt yapıcı şeyler . Allah senin gibi insanları çoğaltsin kuzenine de güç versin sormak istediği bir şey olursa yaz burdan elimizden geldiğince destek oluruz. Bende birçok şeyi burda ogrendim

Aaa bu benim kizin aunisi.
Memeye tutanca ortaligi yikiyor.
Ac saniorum emsin diorum aglior cunku veya uykudan uyaniyor 10 dakikada
Emse de kavga edior. Kendini geri atiyor.
Bunu gece sut doluyken hizli geldiginde de yapamior,bogulucam saniyor galiba.
Evet gogusler artik cogu zaman yumusak.hele aksama dogru
Biraz uyursa bebek o zaman belki hissedilior sistigi.
Insallah,Allahin izniyle bitmez sut vardir.Allah riziklarini artittrsin bebislerin
Yani emdikce getirior diorlar,dogru sanirim.
Bi de bence de artik bazen 10 dak bile olmadan doyuyorlar sanirim.
O aksam huysuzluk yapinca emmiyor ya kucakta kalk gezdir sesi bile cikmior
Tam 2ayligiz galiba artik kesfetmek, sosyallesmek istiyor, hosuna gidior. Memeyi de bazen cidden uykuya gecmek icin ve ya keyif icin emdigini dusunuorum
Elini parmagini emerek uyumaya calisior mesela
Ama cok acken de elini emiyor
Oy da oy cok tuhaf, karisik isler
Bebisin dilini anlamak cok zooorr

Geçen benimkide öyleydi gün günü tutmuyor ya neden böyleyse delirecektim memede ayakta uyuyor o beşikte ne varsa acıyor gozlerini

Çok sağolun insanlık görevi bu aslında. Olması gereken bu. Ben ailemdeki herkese karşı böyleyim. Onlarda aynı şekilde yardım ederiz hep birnirimize. Kuzenler olarak çok yakınız kardeş gibi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Ah ya canımıza okuyorlar valla. İnşallah uyur bir an önce

Evet benimkide huzursuz oldukça dayadım ağzına memeyi bende bol bol emdi. Neden 3 givi uyuyor çok geç değil mi ya nasıl dayanıyorsun kuzum gündüz mu çok uyuyor
Valla zombi gibi geziyorum. Öğlene kadar ara ara uyuyor. Öğleden sonra da bir saat bir saat bikaç kez uyuyor. Akşam uyanık. Uyusa da gece cin gibi oluyor. Bugün aşı olacak diye dün gece banyo yaptırdık 11 buçuk gibi yine dalamadı . Allahtan okul yok eşim evde. Ben kestiriyorum o bakiyor yarım saat de olsa sızıyorum. Gündüzde işim bitmiyor o uyurken uyuyayım. Burnu çok tıkalı dalamamasında o da etkili. Tuz lambası sipariş ettim yarın gelecek inşallah rahatlatır. Ben de memeyi dayıyorum. Ama meme az gelmeye başlayınca basıyor yaygarayı. Hadi mama veriyoruz kusuyor çok yiyince de.

Kızlar bunu kullanan var mı aranızda

Eklentiler

• B0B2CB0F-0592-4314-BA23-6FCE92301ED4.webp
    39 KB · Görüntüleme: 45
Herrrrrrkese merhabaaaaaaaaa

kızlar oğluşum anne sütü alıyor arada 2-3 küçük enjektör mama yiyor sadece.oda 2 günde bir sütüm azsa.ama kabız.şöyle ki 4 gün falan yapmıyor.mecbur bacaklarını karnına götürüp poposunu aralıyorum yapıyor ama biraz katı kıvamlı.sanki Hep mama yemiş gibi.anne sütü alan bi bebeğin kakasının 4 gün sonra bu şekilde çıkması normal mi başınıza geldi mi? Sadece bir sefer kulak çubuğuyla uyardım zeytinyağlayıp.ama poposuna bu şekilde uyarı yapmak istemiyorum Alışırsa uyarmadan yapamaz diye Zeytinyağı da içiriyorum su da veriyorum çok tuhaf sizde de oluyor mu

Aynen ben de öyle yaptım çok şükür düşürdük 36,4 uyuyor şimdi . İnşallah yarın da olmaz sIkıntısı

Kizlar ya korkmaya başladım artik. Bi cocuk bu kdar mi terler geceleri kundak yapiyorum ki incecik seyle bi zibin giydiririyorum yastigi gorseniz sanki su dökmüş gibi elimle dokundugimda. Boynundan terliyo hastalik belirtisi midir nedir anlamiyorum. Karnini doyurdum smdi zibin da degistirdim sildim terini. Bi bebegin bu kdar cok terlemesi normal mi.?

Ne kadar sürede bir takip ediyorsunuz ?
Yani 15-20 dkya bir bakıyorum.
Canım salla. Sallamak kadar mükemmel bir şey yok
Canım sterimarin tıkalı burunlar için ayrı spreyi varmış onu mu denesen bi de?

Bizde aynı durumdayız. Ateşimiz çıktı calpol verdim. Çok huysuz. Zor uyuttum. Şimdi çığlık çığlığa kalktı. Kim bilir ne zaman dalacak tekrar
Halbuki ne derdin var dimi? Yat uyu işte.

Yani 15-20 dkya bir bakıyorum.

Canım salla. Sallamak kadar mükemmel bir şey yok

Canım sterimarin tıkalı burunlar için ayrı spreyi varmış onu mu denesen bi de?
Beşiği sallıyorum ama tınlamıyor.
Bizde aynı durumdayız. Ateşimiz çıktı calpol verdim. Çok huysuz. Zor uyuttum. Şimdi çığlık çığlığa kalktı. Kim bilir ne zaman dalacak tekrar

Halbuki ne derdin var dimi? Yat uyu işte.
Evet ya beni de böyle uyutsalar keşke hiiiiç direnmem 24 saat uyurum valla..

Bizde saat başı kalkıyoruz yine. Beşiğinde uyumuyor, kucağıma alıyorum başını omzuma bir güzel koyup uyuyor. Yatırıyorum yine aynı. Neden acaba ya.

Ayni saatler gayet huysuzlanan bebegim biberonda dolu olan sütü de ayni sekilde iciyor yani meme bos ac yapiyor desek biberon dolu ayni tavir var onda da canim . Bence bu aksam huysuzlugu sebepsiz bu bebeklerde acliktan sanmıyorum hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…