37 de verdim bende çok saol canım. Çok masumlar vücudu çok sıcak 36.3 gösteriyor derece. Bakarken gözlerim doluyor savunmasız bizden başka kimsesi yok.Ben ateş olduktan sonra verdim çok pişmanım bence ver hemen çıkmasın içimde ölçek yoksa 1.5 çay kaşığı varsa 2.5 ml önerilen doz
Hemşire bana 38 üstüne çıkmadan verme, bağışıklığı guclensin dedi. Ben vermedim hiç canım. Takip et sen.Ben bu ateş ten anlamıyorum sanırım . Hep alnından elimle bakıyorum sonrasında ölçüm yapıyordum . Şimdi alnından baktım bir şey yok . Koltuk altı 37.7 . İnternette koltuk altı 37.2 olmalı diyor . Vermeli miyim parol ?
Ne kadar sürede bir takip ediyorsunuz ?Hemşire bana 38 üstüne çıkmadan verme, bağışıklığı guclensin dedi. Ben vermedim hiç canım. Takip et sen.
Bizde bugün yaptırdık. Ateşi var hafif calpol verdik. Emiyor mama yiyor ağlıyor bolca. Hayırlısı zaten 3 gibi uyuyor gece. Nöbet tutacağız eşimle . Allah canlarına sağlık versin.Kızlar bizde 2. Ay aşımızı olduk bugün ay ne ağladı ağlayıp duruyor ya uyuyor baygın givi ya ağlıyor ateşi yok şükür ama çok huysuzonun dışında 5.500 olmuş kilosu boyu 57 cm ama başı önde biraz ultrasonda da hep öyle çıkardı bu gece uzun olacak sanırım yaptıran anneler ne yaptınız ilk.gun
Ben elimde ateşölçer 15 dk ya bir ölçüyorum. Şimdi 36.9Ne kadar sürede bir takip ediyorsunuz ?
Çok kusuyor mu canım bizde de kültürde bakteri varKültürde bakteri çıktı geçen ayda vermiştik kültür test bişey çıkmamıştı. Sarılığımız var doğduğundan beri. O yüzden iğne verdi sanırım gentamisin.
Canımmm ben e bebekten omron marka aldım temassız memnunum tavsiye ederim. Tansiyon aletim de omron du.Çok iyi ettiniz takipteyim ateşölçer arıyorum netten memnun olan önereceğiniz bir marka var mı kulaktan ölçer olsa daha iyi olur
gecmis olsun canim.Ben bu ateş ten anlamıyorum sanırım . Hep alnından elimle bakıyorum sonrasında ölçüm yapıyordum . Şimdi alnından baktım bir şey yok . Koltuk altı 37.7 . İnternette koltuk altı 37.2 olmalı diyor . Vermeli miyim parol ?
Bende korkuyordum valla sabah ağladı baya ama calpol verdim uyudu şimdi insallah kolay geçer sizin deBiZimde az kaldı pek korkuyorum bu 2.doz aşıdan.
Canım öncelikle kuzeninin yanında olman çok güzel bir davranış çoğu kuzen yapmaz senin yaptiginiHanımlar konu açmaktansa size sormak istedim. Kuzenimi doğuma aldılar. Annesi yok kaynanasıda özel bi sebepten dolayı yanında kalamıyo bu yüzden ben kalıcam yanında refakatçi olarak. Ama daha önce hiç kalmadığım için bilmiyorum ve evli çocukluda değilim hiç anlamam doğum işlerinden. Refakatçi ne yapar. Yani sizin neye ihtiyacınız oldu. Neler beklediniz. Bu arada diğer kuzenimde görmek için gelmek istedi hatta çiçek vs falan alalım dedi. Aklımıza başka bişe gelmedi ne alabiliriz ona hediye yada ne yapabiliriz iyi hissedebilmesi için. Çünkü insan böyle zamanlarda yanında annesini arar onun yokluğunu hissettirmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
cecencigim şimdi bu süt yetip yetmeme durumunu bir bebe bir Allah biliyor galiba. üçüncü çocuk sözde ben anlayamiyorum tam. benim memeler söylemesi ayıptır ancak 4 saat sonrası sertleşiyor. o da nadirattan. şimdiye kadar bir iki oldu. gece uyku sersemi aynı memeyi vermişim ondan oldu o daSoranlar kulübünün baş müdavimi olarak bir sorum var.Benim bebem saat 8 civarı huysuz ben gaz sancısına bağladım hep. Ama dikkat ettim de o saatlerde memeler yumuşak oluyor emdiği zaman kavga ederek emiyor ya da ağlayarak bırakıyor ben aha gaz sancısı girdi diyorum. Ama memeler sertken böyle bir şey yok. Acaba o saatte doymuyor mu? Az mı gidiyor noluyor bunu düşünmekten beynim yanacak ne dersiniz? Siz böyle bir durum yaşıyor musunuz? Memelerin yumuşak olması süt o an az mı demek?
Soranlar kulübünün baş müdavimi olarak bir sorum var.Benim bebem saat 8 civarı huysuz ben gaz sancısına bağladım hep. Ama dikkat ettim de o saatlerde memeler yumuşak oluyor emdiği zaman kavga ederek emiyor ya da ağlayarak bırakıyor ben aha gaz sancısı girdi diyorum. Ama memeler sertken böyle bir şey yok. Acaba o saatte doymuyor mu? Az mı gidiyor noluyor bunu düşünmekten beynim yanacak ne dersiniz? Siz böyle bir durum yaşıyor musunuz? Memelerin yumuşak olması süt o an az mı demek?
sık sık emzir canim ateş kontrolü yap. çok zor olmadi bizde şükür. sadece sol kola dikkat ağrısı var.ya normalde çalışıyorum ya çıkmaz diye düşündüm çıkar.mi ki ?
Bercestte, post: 64137967, member: 955499"]
Kızlar verem aşısından sonra çok huysuzluğu ateşi falan oluyor mu ve kaç gün sürüyor? Yarın aşıya gideceğiz şimdiden endişeliyim
Canım öncelikle kuzeninin yanında olman çok güzel bir davranış çoğu kuzen yapmaz senin yaptiginiöncelikle söyle kendini rahat hissetsin yanında eğer sezeryana tuvalette de ilk gün desteğe ihtiyacı oluyor normal doğumda zor tabi. Inan doğumda ne alirsan al en güzel hediyesi yanında senin ona desteğin en güzel hediye ötesi yok benim nezdimde
Sanırım şu an uok bana resmini atar mısın tam adı ney nasıl tipiCanımmm ben e bebekten omron marka aldım temassız memnunum tavsiye ederim. Tansiyon aletim de omron du.
Benim Li 3-4 saat beklese doluyor benim de ama az az sık emiyorCanım genelde 2 memeyi emiyor ama gece o kadar dolu oluyor ki tek memeyle doyuyor. Aralığımız hiç sabit değil, bazen 1.5 saat bazen 2 bazen 3.. Evet sık emdiğinde az oluyor mama veriyorum.
cecencigim şimdi bu süt yetip yetmeme durumunu bir bebe bir Allah biliyor galiba. üçüncü çocuk sözde ben anlayamiyorum tam. benim memeler söylemesi ayıptır ancak 4 saat sonrası sertleşiyor. o da nadirattan. şimdiye kadar bir iki oldu. gece uyku sersemi aynı memeyi vermişim ondan oldu o da
meme yumusak, akma vs de yok ama bana kalsa yetiyor. benim bünyeme solgarin vitamini çok iyi geldi. ondan önceki kullandığım herseyden daha iyi sanki. onu da bebeğin uyku düzeninden ve huzurundan çıkarıyorum. bir de yutkunmasindan tabi ki. bir iki kere bıraktım iki gün sonra tekrar mama vermeye başladım. psikolojik mi bilmem? ama durum bundan ibaret. şu anda mamayi bıraktık şükür. idare ediyoruz. 2.5 aylik oldu paşa. 1 aydir sadece anne sütü alıyor. insallah alti aya kadar öyle idare eder. amin amin amin
Benim memelerim artık hep yumuşak süt dolu olduğunda da öyle eskisi gibi sert olmuyor. Bebeğim şimdilik sadece anne sütü alıyor. Bence memelerimiz terbiye olmaya başladıBen ilk 20 gün çok sıkıntı çektim 2 defa mastit oldum, emzirme danışmanı ile de görüştüm memede süt bitmesi, memenin tam boşalması diye bir şey olmazmış yani bebek emdiği sürece süt geliyor demekmiş. Memeler bir süre sonra bebek için yeterli süt üretimine alışıp ilk zamanlardaki gibi sertleşmeyecek demişti.
Benim bebeğim de akşamları 8-10 arası çok ağlıyor. Memeyle kavga ediyor süt geldiği için sinir oluyor çekiştiriyor, ağlıyor. İstiyor ki boş boş çeksin süt gelmesin. Artık şöyle yapıyorum 7 buçuk gibi doyuruyorum karnını sonra ağlama saatlerinde meme isterse meme vermeyi deniyorum baktım memeyle kavga ediyor bıraktırıyorum saat 10’a kadar bir şekilde oyalıyoruz kucakta gezdiriyoruz, konuşuyoruz, şarkı söylüyoruz. Sonra biraz sakinleşince ve yorulunca kucağımda sallanıp şarkı söyleyerek emzirip uyutuyorum. Bir süredir bizde işe yarıyor
He ya bende de bakım çantasından çoktan babyjem varBiz de ikinci ay aşısını bugün olduk . Gelir gelmez bayılıp kaldı yavrum . Genelde uyudu , sakindi bu saate kadar . Hatta normal zamandan daha huzurluay maşallah diyeyim . Bende de koltuk altı ateş ölçer var umarım ateşi Çıkmaz . Ben de temassız almadım daha, keşke önce alaydım .hemşiremiz de bize parol aldırdı , ateşi Çıkarsa verirsin diye
Benimkide tüm gün kucak istedi indirince basıyor çığlığıAynen araştırayım bende iyice ona göre yaptırırım.
Normalde bebekler yüz üstü yatmayı pek sevmezmiş zaten benimki anormal
Hadi gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun. İnşallah önümüzdeki günlerde sıkıntısız atlatırsınız.
Bizde bugün aşı olduk. Ateşi yok henüz ama bence çıkmaya meyilli vücudu sıcak. Soydum bende zıbınla duruyor. Tüm gün uyumadı çok huysuzlandı. Sürekli temas istiyor, kucaktan inmedi. Allahtan şimdi bayıldı uyuyor. Yarına birşey kalmaz inşallah ama bu gece bizde nöbetteyiz çok muhtemel.
Bende doğum kontrol hapı kullandım evlendiğimden beri. Doğumdan sonra doktor spiral takalım dedi ama bsn istemedim. Araştırıyorum şimdi yöntemleri bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?