2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben ateş olduktan sonra verdim çok pişmanım bence ver hemen çıkmasın içimde ölçek yoksa 1.5 çay kaşığı varsa 2.5 ml önerilen doz
37 de verdim bende çok saol canım. Çok masumlar vücudu çok sıcak 36.3 gösteriyor derece. Bakarken gözlerim doluyor savunmasız bizden başka kimsesi yok.

Hemşire bana 38 üstüne çıkmadan verme, bağışıklığı guclensin dedi. Ben vermedim hiç canım. Takip et sen.

Bizde bugün yaptırdık. Ateşi var hafif calpol verdik. Emiyor mama yiyor ağlıyor bolca. Hayırlısı zaten 3 gibi uyuyor gece. Nöbet tutacağız eşimle . Allah canlarına sağlık versin.

gecmis olsun canim.

ben olsam kıyafetini bir kat soyar tekrar ölçerim. 38 den önce de ilaç vermedim şimdiye kadar. 37 ve üstünden sonra takipte oluyorum. 38i geçince müdahale ediyorum. hatta kimi 38.5 39 a kadar bekliyormuş. ben yapamıyorum o kadar. kuzununşu anda bağışıklık sistemi gelişiyor. buna bir ölçüye kadar izin vermek gerekir.

Canım öncelikle kuzeninin yanında olman çok güzel bir davranış çoğu kuzen yapmaz senin yaptigini öncelikle söyle kendini rahat hissetsin yanında eğer sezeryana tuvalette de ilk gün desteğe ihtiyacı oluyor normal doğumda zor tabi. Inan doğumda ne alirsan al en güzel hediyesi yanında senin ona desteğin en güzel hediye ötesi yok benim nezdimde

cecencigim şimdi bu süt yetip yetmeme durumunu bir bebe bir Allah biliyor galiba. üçüncü çocuk sözde ben anlayamiyorum tam. benim memeler söylemesi ayıptır ancak 4 saat sonrası sertleşiyor. o da nadirattan. şimdiye kadar bir iki oldu. gece uyku sersemi aynı memeyi vermişim ondan oldu o da

meme yumusak, akma vs de yok ama bana kalsa yetiyor. benim bünyeme solgarin vitamini çok iyi geldi. ondan önceki kullandığım herseyden daha iyi sanki. onu da bebeğin uyku düzeninden ve huzurundan çıkarıyorum. bir de yutkunmasindan tabi ki. bir iki kere bıraktım iki gün sonra tekrar mama vermeye başladım. psikolojik mi bilmem? ama durum bundan ibaret. şu anda mamayi bıraktık şükür. idare ediyoruz. 2.5 aylik oldu paşa. 1 aydir sadece anne sütü alıyor. insallah alti aya kadar öyle idare eder. amin amin amin

Benim memelerim artık hep yumuşak süt dolu olduğunda da öyle eskisi gibi sert olmuyor. Bebeğim şimdilik sadece anne sütü alıyor. Bence memelerimiz terbiye olmaya başladı Ben ilk 20 gün çok sıkıntı çektim 2 defa mastit oldum, emzirme danışmanı ile de görüştüm memede süt bitmesi, memenin tam boşalması diye bir şey olmazmış yani bebek emdiği sürece süt geliyor demekmiş. Memeler bir süre sonra bebek için yeterli süt üretimine alışıp ilk zamanlardaki gibi sertleşmeyecek demişti.

Benim bebeğim de akşamları 8-10 arası çok ağlıyor. Memeyle kavga ediyor süt geldiği için sinir oluyor çekiştiriyor, ağlıyor. İstiyor ki boş boş çeksin süt gelmesin. Artık şöyle yapıyorum 7 buçuk gibi doyuruyorum karnını sonra ağlama saatlerinde meme isterse meme vermeyi deniyorum baktım memeyle kavga ediyor bıraktırıyorum saat 10’a kadar bir şekilde oyalıyoruz kucakta gezdiriyoruz, konuşuyoruz, şarkı söylüyoruz. Sonra biraz sakinleşince ve yorulunca kucağımda sallanıp şarkı söyleyerek emzirip uyutuyorum. Bir süredir bizde işe yarıyor

sık sık emzir canim ateş kontrolü yap. çok zor olmadi bizde şükür. sadece sol kola dikkat ağrısı var.

nerde yaptiracaksiniz canim araştırdın mi fiyat aldın mi ? ben büyüğü şehir hastanesinde ücretsiz yaptirmistim çok da memnun kalmıştım ama covidden dolayı oraya da götüremem. bir ortadoğuyu aradim.

"Sevgi22884550, post: 64140077, member: 930966"]
7 tane iğnemiz var nasıl olacak bilmiyorum kültürümüzde bakteri üredi sarlığımız hala geçmedi. Böyle dertlere şükür tabi rabbim dağa büyüklerinden sakınsın
[/QUOTE]
sarilik bizde de devam

ya şu sünnet düğünü bi beni mi rahatsız ediyor bu kadar ! rüyalarıma girerdi. kimseden altın felan istemiyorum düğünde istemiyorum valla.

yok yok uyuyorlar yorgunluktan. masallah bu arada
[/QUOTE]
Uyudu ya kiyamam sabah baygın gibiydi sıcak bi yandan ağrı sızı bi yandan ama aksama toparladı biraz☺ çok sagol canım

Çok sağolun. Sancısı başlamadığı için suni sancı vermişler bebek etkilenincede bırakmışlar sezeryana almışlar şimdi. Elimden geldiğince destek olcam inşallah

Canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Solgar bana da çok iyi geldi. Normalde ne işe yarıyor anlamazdım ama ondan sonra bariz daha iyiz. İnşallah bizde devam ederiz uzun bir süre ya. Bebelerin dilini anlamak çok zor gerçekten.

Maşallah ne güzel bir düzen tutturmuşsun. Bende deneyeceğim yarın için tam huysuzluk saatinden önce beslemeyi deneyeyim bakalım. Çok teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için.

He ya bende de bakım çantasından çoktan babyjem var

Benimkide tüm gün kucak istedi indirince basıyor çığlığı ama uyudu şükür calpol verdim ben hafif ateş çıkmaya başlıyordu iyice artmasin diye verdim hem ağrısını alsin diye keşke sabah verseydim yavrum nasıl ağrısı varsa baya agladi. Bakal gecenin devamı nasıl olacak uyumazsa sabaha kadar burdayiz

Saat 9dan beri uyutmaya çalışıyoruz artık ne bel kaldı ne kol bende.. Eşimde de aynı şekilde..Bir de gece 1den sabah 6ya gece çalışmasına kalkacak adam.. Bebe o kadar uykulu ki gözler dönüyor kapanıyor ama şak açıveriyor yine.. Yatağında durmuyor. Kolumda sallayayım dedim, dalamıyor gözler hep yarım.. En son coştu çığlık attı mememe aldım çektirdi kızdı ağladı emdi. Şimdi ucunu bırakınca emziği taktım ağzına mayıştı kolumda.. Ama yatağa koysam uyanacak, ne yapacağım ben ya off çok yorgunum. Heh bak açtı yine gözleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…