2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ay canim agliyormu birde kiyamam..tatlim valla cok zor ya biz bir taneyle zor ugras sen iki tane. Allah yardimcin olsun.

Maşallah geçmiş olsun
Süper atlamışsıniz bizimki ağlamaktan delirdi her çocuk bir değil işte çok sevindim fiyatı da bize göre gayet iyi

Solgarın tableti büyükmü tadı nasıl? Ben hap içemiyorum da çok özellikle kokusu varsa birazda büyükse yutamıyorum

Yani 15-20 dkya bir bakıyorum.

Canım salla. Sallamak kadar mükemmel bir şey yok

Canım sterimarin tıkalı burunlar için ayrı spreyi varmış onu mu denesen bi de?
Bunu kullanıyorum ama dr burun etinde ödem oluşmuş şiş dedi. Solunum yolu ile beslendi küvezde ondan mı oldu bilemedim. Şimdi verdiği damlayla rahatladı gibi ödemi çözmek için. Yine geçmezse çocuk kulak burun boğazcısınagötürecrğim çünkü kuzumu çok zorluyor.

Eklentiler

• CC16F306-B67C-4AD6-9572-E9390020B556.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 22
Evet canım dediğim buydu zaten. İnşallah gecirir yeni damla.

Ah kuzum benimkide gündüz tilki uykusunda ama gece uyuyor şükür insallah düzene girerler ya eşinin evde olması ne nimet şöyle bi donemde

Doktora henüz gitmedim, iki ay kontrolü 4 gün sonra, o zaman soracağım inş.

Solgarın tableti büyükmü tadı nasıl? Ben hap içemiyorum da çok özellikle kokusu varsa birazda büyükse yutamıyorum

Çok büyük değil normal yuvarlak hap formunda ama ufak bir koku var sanki. Ben yutmadan önce ağzıma biraz su alıyorum sonra ilacı alıp yutuyorum. Değmiyor yapışmıyor kokusunu da çok anlamıyorsun öyle olunca.

Tuz lambası 1 yaştan önce sakıncalı diye okumuştum sanki

Ben de okuyunca benim kızı okumuş gibi oldum 51 günlüğüz biz de. Dün sabaha karşı sokmuş baş parmağını sonuna kadar ağzına cuk cuk ihtiyacını öyle gideriyor Beni çok zorlarsa, uykusuzluktan bunalıp emmiyorsa emziğini veriyorum 5 dakikada emziği atıp uykuya dalıyor. Yavaş yavaş biz onlara ayak uyduruyoruz, dillerinden anlayacağız inşallah zamanla

Sütümün yetip yetmediği konusunda endişeliydim emzirme danışmanı herkesin sütü bebeğine yeter sadece bol bol, bebek her istediğinde emzirmen lazım bebek ihtiyacı olan süt miktarını memeyi uyararak ürettiriyor dedi. Bana da mantıklı geldi.

Allah kokusu varsa içemem zaten burnuma geldiği an bana bişeyler oluyo ya zorlasamda içemiyorum işe de yarıyormuş ama bilemedim belki bi ara alıp denerim

Kızlar benim çocugumda uykuyu hiç sevmiyor 2 gündür güneşli diye 9da alıp çocuk parkına götürdüm 20dk dolandık arabasında uyuyakaldı öğlen 2 kere 1er saat uyudu akşam 22.30da yattı çok rahatladım resmen gece yedi içti yattı şükür kac aydır zombi gibiydim

3 gecedir tosbiş kızım saat başı uyanıyor. Uykuya hasret kaldım ya. Önceden böyle değildi ilk yatmasında 3 saat sonrasında 2 saate bir kalkardı inşallah geçicidir bu dönem. Beşikte bir şey var diye düşünüyorum artık. Çok sabırlı davranıyorum ama sinirlerim bozuluyor. Benim gibi olan yok heralde bir offf çekesim var.

Bazen çürütüp kusuyor (peynir gibi) o zaman fazlasını atıyor derler ama bazen de sulu kusuyor, o zaman üşütüyor mu acaba diyorum.
Bi ara benm oglanda bildiğin su kusuyordu ben mamadan diye dusundum. Sirf mama iciyo su da nadir veriyorum belki su da yapti diyorum da sende de oluyormuş kafam karisti acaba niye ki.

Demek ki yorulmaya ihtiyaci varmış sicak hava yormustur onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…