Allah kokusu varsa içemem zatenburnuma geldiği an bana bişeyler oluyo ya zorlasamda içemiyorum işe de yarıyormuş ama bilemedim belki bi ara alıp denerim
O sinir arada bna da geluo. Salluyorum ayağımda yarim saat en azı tam bırakıyorum gözler kocaman3 gecedir tosbiş kızım saat başı uyanıyor. Uykuya hasret kaldım ya. Önceden böyle değildi ilk yatmasında 3 saat sonrasında 2 saate bir kalkardı inşallah geçicidir bu dönem. Beşikte bir şey var diye düşünüyorum artık. Çok sabırlı davranıyorum ama sinirlerim bozuluyor.Benim gibi olan yok heralde bir offf çekesim var.
Evet bebegin keyfine goreyiz valla. Olsun yerim ben onlari.Ben de okuyunca benim kızı okumuş gibi oldum 51 günlüğüz biz de. Dün sabaha karşı sokmuş baş parmağını sonuna kadar ağzına cuk cuk ihtiyacını öyle gideriyorBeni çok zorlarsa, uykusuzluktan bunalıp emmiyorsa emziğini veriyorum 5 dakikada emziği atıp uykuya dalıyor. Yavaş yavaş biz onlara ayak uyduruyoruz, dillerinden anlayacağız inşallah zamanla
Sütümün yetip yetmediği konusunda endişeliydim emzirme danışmanı herkesin sütü bebeğine yeter sadece bol bol, bebek her istediğinde emzirmen lazım bebek ihtiyacı olan süt miktarını memeyi uyararak ürettiriyor dedi. Bana da mantıklı geldi.
Canım ben garanti yarın yıkardim ki öyle yaptım. Duana çok amin.Kizlar kizlar nasilsinizz
Ben iste bi bebek, bi ogkum, bi de kafamdaki dusuncelerle idare etmeye calisiorum.
Bir sey sormaya geldim
Sali o sabah 10 da 2. Ay asisini olduk ya
Bugun cuma.
Bu 3 gun sonra yikama bugune mi denk geliyor. Yoksa yarini mi bekliyim
Bugun dogumgunu var demistim ya
Siz gitme dediniz
Kardesim 2 arkadasini cagirmis 4 cocuk da gelecek onlarla. Bilemedim ya. Kizi da yikayamayaxaksam inmiyim dedim.
Ogkumu gobderirim gelince yikarim. O da basladi ben banyo yapmicam. Insallah takintili olmaz. Allah evlatlarimizi korusun her seyden beladan musibetten kazadan
Haydi ben kahvalti hazirlamaya optum sizi
He bi de bana yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ediorum sizlere
İnşallah canımmm.çocuk özellikle gece ve sabah tıs tıs zor nefes alıyor. Anne ol da dayan. İçim parçalanıyor. Hepsine sağlık versin Rabbim.Ah kuzum benimkide gündüz tilki uykusunda ama gece uyuyor şükür insallah düzene girerler yaeşinin evde olması ne nimet şöyle bi donemde
Vücut ısısından belli olur mu ki . Bazen sindirim anında da öksürebiliyor. İnşallah üşütmemiştir. Geçmiş olsun canımKızlar soruspor geldi
Göğüs pedini jelli olandan mi kullaniyorsunuz yoksa klasik olanlardan mi? İkisini de denedim ikisi de emici bunda problem yok da. Bu pedi çıkardığım an memeyi silmek gerekiyor mu sizce bebeğe vermeden önce?
Bir de benim minik dünden beri kusuyor. Bugün de arada öksürüyor. Usutmusse nasıl anlarım ☹
Sahi mi bilmiyorum bugün gelecek kargoda . Bir araştırayım tekrardan teşekkür ederim.Tuz lambası 1 yaştan önce sakıncalı diye okumuştum sanki
Evet sadece su kusuyor bazen, su hiç vermiyorum,sadece emiyor. Şu an olmuyor mu senin. İnşallah bizim de geçer. Evler yeni ısındı,nasıl giydireceğimi şaşırıyorum bazen. Ay hem de 3. Çocuğum,sanki ilk, herşeyi sıfırlamışımBi ara benm oglanda bildiğin su kusuyordu ben mamadan diye dusundum. Sirf mama iciyo su da nadir veriyorum belki su da yapti diyorum da sende de oluyormuş kafam karisti acaba niye ki.
Canum gogus pedlik hic durumum olmadi maalesef amaKızlar soruspor geldi
Göğüs pedini jelli olandan mi kullaniyorsunuz yoksa klasik olanlardan mi? İkisini de denedim ikisi de emici bunda problem yok da. Bu pedi çıkardığım an memeyi silmek gerekiyor mu sizce bebeğe vermeden önce?
Bir de benim minik dünden beri kusuyor. Bugün de arada öksürüyor. Usutmusse nasıl anlarım ☹
Hamilelikte de kullandım ya iyice soğudum vitamin ilaç ne varsaBende hiç sevmem ilaç içmeyi ya ama gerçekten işe yaradı. Bitkisel ya bitki gibi kokuyor sanki. Bir bak bakalım duruma göre denersin. ☺
Sadece zıbın giydirsen üstünü bi inceltsen mi acaba çok sıcak havalar benimkinde sadece zıbın var kundak falanda yapmıyorum üstüne uyurken incecik bi muslin bez atıyorum bazen ona rağmen terli uyanıyor direk hastalığa yorma bence çağırma evrenden önce üstünü incelt küçük ama onlarda insan o kadar usuyemezler ya bence canimKizlar ya korkmaya başladım artik. Bi cocuk bu kdar mi terler geceleri kundak yapiyorum ki incecik seyle bi zibin giydiririyorum yastigi gorseniz sanki su dökmüş gibi elimle dokundugimda. Boynundan terliyo hastalik belirtisi midir nedir anlamiyorum. Karnini doyurdum smdi zibin da degistirdim sildim terini. Bi bebegin bu kdar cok terlemesi normal mi.?
Canım benimki de öksürüyor arada ama ben sürekli ateşine bakıyorum genel durumuna falan bi anormallik yok. Keyifsiz olabilir bi de kakası yeşil falan oluyomus üşüyünce eskiden öle derlermiş. Bilemiyorum ne kadar doğru inşallah üşütmemiştirKızlar soruspor geldi
Kız daha dur çoğumuz 1. OlamadıkBenim ikinci regl sinyalleri vermeye başladıGeliyor mu ne
Jadem napıyosun kız maşallah bebekten sonra arttık geriden gelmiyorsun cevapları takır takır yazıyonKız daha dur çoğumuz 1. Olamadıkmasallah sana
Bugün nasılsınız biz iyi uyandık bakalim gün nasıl devam edecekBizde aynı durumdayız. Ateşimiz çıktı calpol verdim. Çok huysuz. Zor uyuttum. Şimdi çığlık çığlığa kalktı. Kim bilir ne zaman dalacak tekrar
Halbuki ne derdin var dimi? Yat uyu işte.
Farklı yerler denesene kuzum ben bazen koltukta uyutuyorum beşikten daha uzun uyuduğu oluyor gündüz uykusunda yer ayırmıyorumBizde saat başı kalkıyoruz yine. Beşiğinde uyumuyor, kucağıma alıyorum başını omzuma bir güzel koyup uyuyor. Yatırıyorum yine aynı. Neden acaba ya.
Ben hap yutarken zorlanmam pek ama solgarı zor yutuyorum. Maya kokusu var bir de kaygan değil hap yuvarlak da olunca 3.hapta bir öğürme geliyor bana. Bitsin diye içiyorum onu da çok fark gördüm mü bilemiyorum aslında.Solgarın tableti büyükmü tadı nasıl? Ben hap içemiyorum da çok özellikle kokusu varsa birazda büyükse yutamıyorum
Uyanınca emiyor mu gaz falan mı çıkarıyor canım? Ben eşimi yataktan attım yatak odasında kanepede yatıyor3 gecedir tosbiş kızım saat başı uyanıyor. Uykuya hasret kaldım ya. Önceden böyle değildi ilk yatmasında 3 saat sonrasında 2 saate bir kalkardı inşallah geçicidir bu dönem. Beşikte bir şey var diye düşünüyorum artık. Çok sabırlı davranıyorum ama sinirlerim bozuluyor.Benim gibi olan yok heralde bir offf çekesim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?