2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Allah kokusu varsa içemem zaten burnuma geldiği an bana bişeyler oluyo ya zorlasamda içemiyorum işe de yarıyormuş ama bilemedim belki bi ara alıp denerim

Bende hiç sevmem ilaç içmeyi ya ama gerçekten işe yaradı. Bitkisel ya bitki gibi kokuyor sanki. Bir bak bakalım duruma göre denersin.

O sinir arada bna da geluo. Salluyorum ayağımda yarim saat en azı tam bırakıyorum gözler kocaman

Evet bebegin keyfine goreyiz valla. Olsun yerim ben onlari.
Iste bi dec5 yasinda sipa olmasa hic infirmicem kucagimdan da
Emzige ben de baslayacam galiba
Elini nasl emiyor var ya. Hele o parmagi sokuyor agzina kendini kusturuyoracliktan degildir degil mi.
Sakinlesme yontemi olarak da kullaniyorlar sanirim
Ya da acaba dis mi cikacak

Kizlar kizlar nasilsinizz
Ben iste bi bebek, bi ogkum, bi de kafamdaki dusuncelerle idare etmeye calisiorum.
Bir sey sormaya geldim
Sali o sabah 10 da 2. Ay asisini olduk ya
Bugun cuma.
Bu 3 gun sonra yikama bugune mi denk geliyor. Yoksa yarini mi bekliyim
Bugun dogumgunu var demistim ya
Siz gitme dediniz
Kardesim 2 arkadasini cagirmis 4 cocuk da gelecek onlarla. Bilemedim ya. Kizi da yikayamayaxaksam inmiyim dedim.
Ogkumu gobderirim gelince yikarim. O da basladi ben banyo yapmicam. Insallah takintili olmaz. Allah evlatlarimizi korusun her seyden beladan musibetten kazadan
Haydi ben kahvalti hazirlamaya optum sizi
He bi de bana yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ediorum sizlere

Canım ben garanti yarın yıkardim ki öyle yaptım. Duana çok amin.

Kızlar soruspor geldi
Göğüs pedini jelli olandan mi kullaniyorsunuz yoksa klasik olanlardan mi? İkisini de denedim ikisi de emici bunda problem yok da. Bu pedi çıkardığım an memeyi silmek gerekiyor mu sizce bebeğe vermeden önce?

Bir de benim minik dünden beri kusuyor. Bugün de arada öksürüyor. Usutmusse nasıl anlarım

Ah kuzum benimkide gündüz tilki uykusunda ama gece uyuyor şükür insallah düzene girerler ya eşinin evde olması ne nimet şöyle bi donemde
İnşallah canımmm.çocuk özellikle gece ve sabah tıs tıs zor nefes alıyor. Anne ol da dayan. İçim parçalanıyor. Hepsine sağlık versin Rabbim.

Vücut ısısından belli olur mu ki . Bazen sindirim anında da öksürebiliyor. İnşallah üşütmemiştir. Geçmiş olsun canım

Bi ara benm oglanda bildiğin su kusuyordu ben mamadan diye dusundum. Sirf mama iciyo su da nadir veriyorum belki su da yapti diyorum da sende de oluyormuş kafam karisti acaba niye ki.
Evet sadece su kusuyor bazen, su hiç vermiyorum,sadece emiyor. Şu an olmuyor mu senin. İnşallah bizim de geçer. Evler yeni ısındı,nasıl giydireceğimi şaşırıyorum bazen. Ay hem de 3. Çocuğum,sanki ilk, herşeyi sıfırlamışım

Canum gogus pedlik hic durumum olmadi maalesef ama
Acaba beslenirken bogazina kactigindan mi oksurdu üşütecek havalar kalmadi insallah öyle degildir

Sadece zıbın giydirsen üstünü bi inceltsen mi acaba çok sıcak havalar benimkinde sadece zıbın var kundak falanda yapmıyorum üstüne uyurken incecik bi muslin bez atıyorum bazen ona rağmen terli uyanıyor direk hastalığa yorma bence çağırma evrenden önce üstünü incelt küçük ama onlarda insan o kadar usuyemezler ya bence canim

Canım benimki de öksürüyor arada ama ben sürekli ateşine bakıyorum genel durumuna falan bi anormallik yok. Keyifsiz olabilir bi de kakası yeşil falan oluyomus üşüyünce eskiden öle derlermiş. Bilemiyorum ne kadar doğru inşallah üşütmemiştir
Bir de sana ne sorucam hani sen annelere gittinya baya uzun kalmaya. Neler götürdün yani bana şunu da al bak uzun kalacaksın lazım olur dediğin bişey varmı?

Günaydın kızlar , biz dün geceden beri ne mama içtik ne de emdik . Ateşimiz en fazla 37.7 yi gördü ama aygın baygın yatıyor . Saat 10 gibi bir 5-6 dk emdi . Biberon veriyorum ağzında bekletip püskürtüyor. Ne yapmam lazım zaten iştahsızdı bu ara aşı ile tamamen kötü oldu .

Bizde saat başı kalkıyoruz yine. Beşiğinde uyumuyor, kucağıma alıyorum başını omzuma bir güzel koyup uyuyor. Yatırıyorum yine aynı. Neden acaba ya.
Farklı yerler denesene kuzum ben bazen koltukta uyutuyorum beşikten daha uzun uyuduğu oluyor gündüz uykusunda yer ayırmıyorum

Solgarın tableti büyükmü tadı nasıl? Ben hap içemiyorum da çok özellikle kokusu varsa birazda büyükse yutamıyorum
Ben hap yutarken zorlanmam pek ama solgarı zor yutuyorum. Maya kokusu var bir de kaygan değil hap yuvarlak da olunca 3.hapta bir öğürme geliyor bana. Bitsin diye içiyorum onu da çok fark gördüm mü bilemiyorum aslında.
Uyanınca emiyor mu gaz falan mı çıkarıyor canım? Ben eşimi yataktan attım yatak odasında kanepede yatıyorbebek de babasının yerinde. Uyanınca hemen yatarak emziriyorum uykusu açılmadan. Sonra da emziğini veriyorum uykuya devam ediyor beşikten al kaldır yatır yapınca uykusu açılıyordu. Dönmeye başlıyana kadar böyle devam edecez sanırım dönerse yatakta yatıramam artık bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…