2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Göğüs pedi kullanmıyorum canım akmıyor artık memeler aşırı terbiyeli üşütmüşse de bol bol emzir sıcak tut ayak altına sıcak su torbası koy yatır düzelir inşallah. Ateşi çıkmadığı sürece yapacak bişey yok.

Yaa o zaman hiç yutamam anlaşıldı ben kendimi biliyorum bestlak damlaya devam edeyim bari

Maşallah küçük adama çok geçmiş olsun

Bende herşeyi denedim canım hergün kayısı yiyip peşine şu içmekte buldum çözümü şimdi kendisi yapıyor öncesinde 5 gün yapmıyordu fitille yaptırıyordum çok acı çektiği için

Yok canm kusmuyor bi ara su vermedim ama simdi az bisey veriyorum. Zibinla durduruyorum bey ya cok acayip sicak oluyor kış da ev buz gibiydi iyiki smdi doğurdum..her cocuk farkli olir derler benim ilk pek bilmem ama hep oyle derler her cocuk bi acemiliktir diye

Sade zibin giydiriyorum canm gece de oyle ince seyle kundak yapiyorum eli kolu oynayınca korkuyor çünkü e bende göremem gece. Gunduz de bazen kundakli uyuyor genelde el kol dışında hep. Oyle kalin hic bir şey ortmuyorum napacagimi sasirdim iyice

Allah ım bu bebeler niye üzüyor bizi ya. Napılır bilmiyorum ki canım bir doktora mı danışsan acaba.

Farklı yerler denesene kuzum ben bazen koltukta uyutuyorum beşikten daha uzun uyuduğu oluyor gündüz uykusunda yer ayırmıyorum

Vallahi benim kızda kanepede daha uzun uzuyor. Hatta diyorum oraya mı alıştı cadı naptı. Ama alışkanlıklar içinde çok erken.

Kuzum sık sık uyandığında emzirmiyorum çünkü omzuma alır almaz uyumaya devam ediyor. Gazda çıkarmıyor çok nadir. Dün burnuda tıkalıydı sanki biraz. Birde bizim göbeğimizden sarı akıntı geliyor. Pazartesi yaktıracağız onu da. Onunla ilgisi yoktur ama sanmam. Aman öyle işte derdini de anlamıyorsun. Sabaha kadar yat kalk. Annemde olur öyle diyor daha çok küçük düzen bekleme çocuktan diyor ama bilmiyorum

Göbeğinizden niye akıntı geliyor ki düştüğünden beri devamı ediyor sonradan mı oldu

Canum gogus pedlik hic durumum olmadi maalesef ama
Acaba beslenirken bogazina kactigindan mi oksurdu üşütecek havalar kalmadi insallah öyle degildir
Durduğu yerde oksurdu burası dün yagmurluydu ondan korktum canım ya
Kıyafet bez ıslak mendil biliyosun zaten. Tırnak makası, ateş ölçer, pamuk, serum fizyolojik, burun aspiratörü, bol bol müslin, oyun halısı, ana kucağı. Eğer beşikte sallanma huyu varsa kesinlikle ufak bir beşik al. Baştan almadigima çok pişmanım çocuğun düzeni şaştı yeminle. Bir de ben ayakta salladigim için gündüz, reflü yastığı çok işime yaradı yine. Yeni beşiğine de tam oturdu hala onda yatıyor. Bi şişe calpol aldım ne olur ne olmaz diye. Biogaia, d vitamini, bol bol tane kimyon. Ben kendi havlusunu da götürdüm canım. Banyosunu yaptırdığım aparatı ve maşrapayi da aldım. Normal maşrapa ile zor döküyorum bebek kitapları vardı onları aldım işte. Hepsini de kullanıyorum. Temkinli geldim iyi de oldu. Tek hatam beşik almamak oldu.
Ya benimki de gece emzirirken diğerinden akıyor hala. Sağ ol canım.

Kızlar bebeği yüzü kendinize bakacak şekilde tutuyor musunuz? Beli batar diyo kv var mı gerçeklik payı?

Niye böyle yapıyor anlamıyorum hergün başka bir huy çıkarıyor atak haftası geçecek dedik geçti kabızdı ondan yapıyor dedik düzeldi gaz sancısımı dedik damlayı bıraktık rahatladı ee ne kaldı geriye ne var sürekli mızırdanacak

Göbeğinizden niye akıntı geliyor ki düştüğünden beri devamı ediyor sonradan mı oldu

İlk başta yoktu canım. Ben sonradan farkettim. Zıbınına bulaşıyordu sürekli. Göbeği de baya güzel içeri çekilmişti ama neden böyle oldu anlamadım.

Canım şu tane kimyon işe yarıyor mu?
Gerçi yaramasa kullanamazsın da ben hiç vermedim gazla ilgili bir şey. Kullanayım mı bende ne yapayım.

Siz yine iyisiniz valla biz saat başı uyandık durduk..

Kızlar bebeği yüzü kendinize bakacak şekilde tutuyor musunuz? Beli batar diyo kv var mı gerçeklik payı?

Ben tutuyorum hatta öyle tutunca o kadar komik ve anlamlı bakıyor ki çok hoşuma gidiyor.

Valla minik olmaları ağlamaktan başka bir şey bilmemeleri sanırım. Bende anlam veremiyorum bazen. Uykusu gelir ağlar, acıkır ağlar, canı sıkılır ağlar

Canım teşekkür ederim hepsini alayım yanıma ben ekstra hamagını da alıcam giderken onu cok seviyor.
Valla tutuyorum hatta ayakta durmak istiyor bana gülümsüyor öyle durunca çok seviyor. Beli batar ne demek ki
Allah Allah önemli bişey değildir umarım büyük ihtimalle mühürleme yapar doktor çok basit bişey hiç acı çekmiyor

2 çocukluların Allah yardımcısı olsun Benim kız şu anlık açken emiyor Diş için henüz erken değil mi?

Br zombi anneden daha merhabalar gece 1den 4e kadar uyudu benim kız sadece sonra hep ayaktaydım, artık ağladım çaresizlikten.. Deminler uyutmayı başardım ama hep tilki uykusu gibi gözler açılıp kapanıyor. Meme emeli de 3 saat olacak ama yeni uyudu off.. Uyandırmayacağım sanırım birkaç saat daha dursun.

E hep tutuyorum ben öyle, kollarıyla beni göğsümden itip öyle duruyor sıpacık, kafa şu sallanan araba oyuncakları var ya köpek falan onun gibi bir sağ sola sallanıyor, benimki iyi hakim oluyor ama Öyle dakikalarca duruyor, hoşuna gidiyor. Hatta gazını alavağım zaman da öyle başı kalkık durmak istiyor zorlanıyorum.

Blup un sorusu üzerine ben de tam tutuş pozisyonuyla ilgili bir şey soracaktım, onu sorayım.

Bu bebeleri nasıl tutuyorsunuz siz? Ben işte bir bana dönük dik pozisyonda tutuyorum bir de emerkenki gibi yatay pozisyonda kolumda tutuyorum. Başka yok mu ya? Mesela öne dönük tutamaz mıyız kolumuzu popo altından geçirip? Ya da ne bileyim başka bir pozisyon?

Biz öne doğru çevirip öylede tutuyoruz artık. Önceden hiç sevmezdi ama şuan sesi çıkmıyor. Ellerimi gögüs altından kavuşturuyorum öyle tutuyorum. Ya da bir elimle gögüs altı diğer elimle bacaklarını tutuyorum öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…