2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ben başta metsil verdim mahvoldu çocuk. Sonra kimyona başladım. Ben bayağı faydası olduğunu düşünüyorum canım. Biogaia ile birlikte veriyorum
Ay ne bileyim batarmış şu tutuşu diyorum
Ama aynı sitede bu da yazıyor

Bebeğin kendi kendine oturamadığı dönemde, bebeği dik pozisyonda (karın karına) tutmak bebeğin omurgasına zarar verebilir.

Aynı hareketleri yapıyor eşimde aynı benzetmeyi yapınca büyük kızım kızıyor o dünyanın en güzel kardeşi onu köpeğe benzetemezsin diyor

Valla uyumayan varsa cıkarın acayip mutlu normalde ana kucagında aglayan çocuk kuş sesini duyunca gülüyor eve geldiğimizde pert hrmen banyo uyku
Bizim de bahce var smdi hava iyi degil de 3 4 gundir cikaramiyorum once 2 3 gun bi cikardm hamak kurduk bi de ogluma sallandirdim flan baya durdu hava bozama kdar o gun pert olmustu

Memede çok durmama konuşulmuş oda mevcut bizde 5 dk durduysa şükür diyorum kilo alımımız da azaldı sanki kayınvalidem sürekli sütün yetmiyor mama alalım diyor sağdığım sütü verincede biberona alıştıracaksın emzirsene diyor oynatmaya az kaldı

Alışsa alışırdı canım, ben doğduğundan beri biberon veriyorum. Mama olsun anne sütü olsun. Meme reddi yaşamadık şükür.. Bence o en baştan olan bir şey..

Aynen baist bir işlemmiş Allah tan.

Her şeye bir lafları var..

Sadece anne sütü mü alıyordu kuzum? 5 gün sonrasında biraz katı kıvamlı mı çıkarıyordu

Gaz damlalarını bende bıraktım maşallah yavrum gazını patır patır çıkarıyor hemde sancı acı çekmeden.gaz damlası verince çocuk saatlerce kıvranıyor.

Doğum öncesi yada sonrası ailesi yanında olamayanlar arkadaşlar vardı ve yanlız olduklarına üzüluyorlardı tabi herkesin ailesi aynı olacak diye birşey yok ama şanslıymışsınız bence zor olsada ben de tek eşimle beraber bakabilmeyi isterdim doğrusu eşim her konuda çok anlayışlı yardımcı ve destektir ama ikimizin de babası yok ve annelerimiz yanlız yasaklar başlamadan geldiler ikiside 65 yaş üstü başımızın üstünde yerleri var tabi ama çok yorulduk bu süreçte zaten zor geçen bir hamilelik peşinden virüsün getirdiği zorluklar kısıtlamalar evde sıkışıp kaldık hep beraber zor bir bebek kıskançlık yaşayan bir abla sürekli hasta ve ilgi bekleyen anneler...öyle çok özledim ki kendime vakit ayırabilmeyi sakinliği bir kahve yapıp kitap okuyabilmeyi... güzel günler gelecek dimi..

B
enimli de huzursuz ama burnu da etkili gece geç de olsa uyudu. Şu an ateşi yok şükür. Emiyor mamasını yiyor. Sıcak mı etkiledi seninkini acaba aşının yanı sıra.

Resmini atar mısınız solgarın hangi vitamini

Ben gazını böyle çıkarıyorum benimoğlan bu pozisyonu çok seviyor. Orda uykuya dalıyor.

Bez tavsiyesi verebilir misiniz? Sleppy kullanıyoruz ama 4 gündür kakası hep sırtına çıkıyor yoruldum artık kakalı zıbın ve alt çitilemekten. Ben mi yanlış bağlıyorum diye düşünmüştüm dün annem bağladı gece kakası yine çıkmış Bez 3 numara, kızım 5 kg. Bezin büyüklüğü iyi ama sorun nerede anlayamıyorum.

Prima pure kullandım çok memnundum ama tanesi 1,4 tl’ye geliyor neredeyse bizi bez parası batırır hala günde 8-10 tane değiştiriyorum. Prima premium care’e içeriği temiz değil diyorlar. Bebeğimin cildi çok hassas süt alerjisinden dolayı hemen pişik olmaya çok müsait.

Aaaa eşim böyle ilaç içenin bi tek ben olduğumu saniyordu

Diyorlar evet bence hepsi öyle.. bizde de hep taşma oldu mecbur Prima aldım. Premıum yerine diğer serisinden al istersen daha uygun bir de arkadaşım goon kullanıyor memnun ben denemedim ama

Kültürde bakteri çıktı geçen ayda vermiştik kültür test bişey çıkmamıştı. Sarılığımız var doğduğundan beri. O yüzden iğne verdi sanırım gentamisin.
sarılık için mi verdi ? ne verdi ? bizim de hala var devam ediyor ne yazık ki.ama uzuluyorum.

4141553, member: 930966"]
Kalppare sizin be sebep acaba sarılığa. Bize bi anne sütü diyorlardı. Şimdi idrar yolu enfeksiyonu 10 gün sonra yine test vereceğiz geçmiş mi diye
[/QUOTE]
anne sütü değil mi yani

sevinirim canim. eylülü beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum da yine de araştırıyorum

tuz lambasını ilk defa duydum. bende gün aşırıtemizliyorum burnunu. kullanınca yorumunu yazarsan çok sevinirim.

molfix kullanıyoruz memnunuz. 3 numara bizimki de 6 kilo olmuşuz. migrosta da ikincisi yüzde 40 indirim kampanyasi oluyor . iki oğlana da öyle alıyorum. şanal marketten eve sipariş veriyorum haftada bir. beze çalışıyoruz resmen

kuzum ben ikiside kullandım yıkamadım da silmedim de☺

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…