Ben başta metsil verdim mahvoldu çocuk. Sonra kimyona başladım. Ben bayağı faydası olduğunu düşünüyorum canım. Biogaia ile birlikte veriyorumİlk başta yoktu canım. Ben sonradan farkettim. Zıbınına bulaşıyordu sürekli. Göbeği de baya güzel içeri çekilmişti ama neden böyle oldu anlamadım.
Canım şu tane kimyon işe yarıyor mu?
Gerçi yaramasa kullanamazsın da ben hiç vermedim gazla ilgili bir şey. Kullanayım mı bende ne yapayım.
Siz yine iyisiniz valla biz saat başı uyandık durduk..
Ben tutuyorum hatta öyle tutunca o kadar komik ve anlamlı bakıyor ki çok hoşuma gidiyor.
Valla minik olmaları ağlamaktan başka bir şey bilmemeleri sanırım. Bende anlam veremiyorum bazen. Uykusu gelir ağlar, acıkır ağlar, canı sıkılır ağlar
Ay ne bileyim batarmışCanım teşekkür ederim hepsini alayım yanıma ben ekstra hamagını da alıcam giderken onu cok seviyor.
Valla tutuyorum hatta ayakta durmak istiyor bana gülümsüyor öyle durunca çok seviyor. Beli batar ne demek ki
Allah Allah önemli bişey değildir umarım büyük ihtimalle mühürleme yapar doktor çok basit bişey hiç acı çekmiyor
Aynı hareketleri yapıyor eşimde aynı benzetmeyi yapınca büyük kızım kızıyor o dünyanın en güzel kardeşi onu köpeğe benzetemezsin diyorE hep tutuyorum ben öyle, kollarıyla beni göğsümden itip öyle duruyor sıpacık, kafa şu sallanan araba oyuncakları var ya köpek falan onun gibi bir sağ sola sallanıyor, benimki iyi hakim oluyor amaÖyle dakikalarca duruyor, hoşuna gidiyor. Hatta gazını alavağım zaman da öyle başı kalkık durmak istiyor zorlanıyorum.
hic kıyamıyorum ya koca gece gozumden gitmedi o hali..Ay canim agliyormu birde kiyamam..tatlim valla cok zor ya biz bir taneyle zor ugras sen iki tane. Allah yardimcin olsun.
Bizim de bahce var smdi hava iyi degil de 3 4 gundir cikaramiyorum once 2 3 gun bi cikardm hamak kurduk bi de ogluma sallandirdim flan baya durdu hava bozama kdar o gun pert olmustuValla uyumayan varsa cıkarın acayip mutlu normalde ana kucagında aglayan çocuk kuş sesini duyunca gülüyor eve geldiğimizde pert hrmen banyo uyku
Alışsa alışırdı canım, ben doğduğundan beri biberon veriyorum. Mama olsun anne sütü olsun. Meme reddi yaşamadık şükür.. Bence o en baştan olan bir şey..Memede çok durmama konuşulmuş oda mevcut bizde 5 dk durduysa şükür diyorum kilo alımımız da azaldı sanki kayınvalidem sürekli sütün yetmiyor mama alalım diyor sağdığım sütü verincede biberona alıştıracaksın emzirsene diyor oynatmaya az kaldı
Canım teşekkür ederim hepsini alayım yanıma ben ekstra hamagını da alıcam giderken onu cok seviyor.
Valla tutuyorum hatta ayakta durmak istiyor bana gülümsüyor öyle durunca çok seviyor. Beli batar ne demek ki
Allah Allah önemli bişey değildir umarım büyük ihtimalle mühürleme yapar doktor çok basit bişey hiç acı çekmiyor
Memede çok durmama konuşulmuş oda mevcut bizde 5 dk durduysa şükür diyorum kilo alımımız da azaldı sanki kayınvalidem sürekli sütün yetmiyor mama alalım diyor sağdığım sütü verincede biberona alıştıracaksın emzirsene diyor oynatmaya az kaldı
Sadece anne sütü mü alıyordu kuzum? 5 gün sonrasında biraz katı kıvamlı mı çıkarıyorduMaşallah küçük adama çok geçmiş olsun
Bende herşeyi denedim canım hergün kayısı yiyip peşine şu içmekte buldum çözümü şimdi kendisi yapıyor öncesinde 5 gün yapmıyordu fitille yaptırıyordum çok acı çektiği için
enimli de huzursuz ama burnu da etkili gece geç de olsa uyudu. Şu an ateşi yok şükür. Emiyor mamasını yiyor. Sıcak mı etkiledi seninkini acaba aşının yanı sıra.Günaydın kızlar , biz dün geceden beri ne mama içtik ne de emdik . Ateşimiz en fazla 37.7 yi gördü ama aygın baygın yatıyor . Saat 10 gibi bir 5-6 dk emdi . Biberon veriyorum ağzında bekletip püskürtüyor. Ne yapmam lazım zaten iştahsızdı bu ara aşı ile tamamen kötü oldu .
Resmini atar mısınız solgarın hangi vitaminicecencigim şimdi bu süt yetip yetmeme durumunu bir bebe bir Allah biliyor galiba. üçüncü çocuk sözde ben anlayamiyorum tam. benim memeler söylemesi ayıptır ancak 4 saat sonrası sertleşiyor. o da nadirattan. şimdiye kadar bir iki oldu. gece uyku sersemi aynı memeyi vermişim ondan oldu o da
meme yumusak, akma vs de yok ama bana kalsa yetiyor. benim bünyeme solgarin vitamini çok iyi geldi. ondan önceki kullandığım herseyden daha iyi sanki. onu da bebeğin uyku düzeninden ve huzurundan çıkarıyorum. bir de yutkunmasindan tabi ki. bir iki kere bıraktım iki gün sonra tekrar mama vermeye başladım. psikolojik mi bilmem? ama durum bundan ibaret. şu anda mamayi bıraktık şükür. idare ediyoruz. 2.5 aylik oldu paşa. 1 aydir sadece anne sütü alıyor. insallah alti aya kadar öyle idare eder. amin amin amin
Ben gazını böyle çıkarıyorum benimoğlan bu pozisyonu çok seviyor. Orda uykuya dalıyor.Ben başta metsil verdim mahvoldu çocuk. Sonra kimyona başladım. Ben bayağı faydası olduğunu düşünüyorum canım. Biogaia ile birlikte veriyorum
Ay ne bileyim batarmışşu tutuşu diyorumEki Görüntüle 2647862
Ama aynı sitede bu da yazıyor
Bebeğin kendi kendine oturamadığı dönemde, bebeği dik pozisyonda (karın karına) tutmak bebeğin omurgasına zarar verebilir.
Aaaa eşim böyle ilaç içenin bi tek ben olduğumu saniyorduÇok büyük değil normal yuvarlak hap formunda ama ufak bir koku var sanki. Ben yutmadan önce ağzıma biraz su alıyorum sonra ilacı alıp yutuyorum. Değmiyor yapışmıyor kokusunu da çok anlamıyorsun öyle olunca.
Diyorlar evet bence hepsi öyle.. bizde de hep taşma oldu mecbur Prima aldım. Premıum yerine diğer serisinden al istersen daha uygun bir de arkadaşım goon kullanıyor memnun ben denemedim amaBez tavsiyesi verebilir misiniz? Sleppy kullanıyoruz ama 4 gündür kakası hep sırtına çıkıyor yoruldum artık kakalı zıbın ve alt çitilemekten. Ben mi yanlış bağlıyorum diye düşünmüştüm dün annem bağladı gece kakası yine çıkmışBez 3 numara, kızım 5 kg. Bezin büyüklüğü iyi ama sorun nerede anlayamıyorum.
Prima pure kullandım çok memnundum ama tanesi 1,4 tl’ye geliyor neredeyse bizi bez parası batırır hala günde 8-10 tane değiştiriyorum. Prima premium care’e içeriği temiz değil diyorlar. Bebeğimin cildi çok hassas süt alerjisinden dolayı hemen pişik olmaya çok müsait.
sarılık için mi verdi ? ne verdi ? bizim de hala var devam ediyor ne yazık ki.ama uzuluyorum.Kültürde bakteri çıktı geçen ayda vermiştik kültür test bişey çıkmamıştı. Sarılığımız var doğduğundan beri. O yüzden iğne verdi sanırım gentamisin.
sevinirim canim. eylülü beklesem mi beklemesem mi bilemiyorum da yine de araştırıyorumHelinnnnn canım ben Doğumu City Hospital da yaptım. Bebeğim orda yenidoğan yoğun bakımda kaldı. Şimdi yine orda çocuk dr u takip ediyor, sünneti de orda yaptıracağız. Bugün gittik ama fiyat konuşmadık. 10 gün sonra gideceğiz kilo durumuna göre gün verecekler fiyatı o zaman sorarım bilgilendiririm seni.
tuz lambasını ilk defa duydum. bende gün aşırıtemizliyorum burnunu. kullanınca yorumunu yazarsan çok sevinirim.Valla zombi gibi geziyorum. Öğlene kadar ara ara uyuyor. Öğleden sonra da bir saat bir saat bikaç kez uyuyor. Akşam uyanık. Uyusa da gece cin gibi oluyor. Bugün aşı olacak diye dün gece banyo yaptırdık 11 buçuk gibi yine dalamadı . Allahtan okul yok eşim evde. Ben kestiriyorum o bakiyor yarım saat de olsa sızıyorum. Gündüzde işim bitmiyor o uyurken uyuyayım. Burnu çok tıkalı dalamamasında o da etkili. Tuz lambası sipariş ettim yarın gelecek inşallah rahatlatır. Ben de memeyi dayıyorum. Ama meme az gelmeye başlayınca basıyor yaygarayı. Hadi mama veriyoruz kusuyor çok yiyince de.
molfix kullanıyoruz memnunuz. 3 numara bizimki de 6 kilo olmuşuz. migrosta da ikincisi yüzde 40 indirim kampanyasi oluyor . iki oğlana da öyle alıyorum. şanal marketten eve sipariş veriyorum haftada bir. beze çalışıyoruz resmenBez tavsiyesi verebilir misiniz? Sleppy kullanıyoruz ama 4 gündür kakası hep sırtına çıkıyor yoruldum artık kakalı zıbın ve alt çitilemekten. Ben mi yanlış bağlıyorum diye düşünmüştüm dün annem bağladı gece kakası yine çıkmışBez 3 numara, kızım 5 kg. Bezin büyüklüğü iyi ama sorun nerede anlayamıyorum.
Prima pure kullandım çok memnundum ama tanesi 1,4 tl’ye geliyor neredeyse bizi bez parası batırır hala günde 8-10 tane değiştiriyorum. Prima premium care’e içeriği temiz değil diyorlar. Bebeğimin cildi çok hassas süt alerjisinden dolayı hemen pişik olmaya çok müsait.
kuzum ben ikiside kullandım yıkamadım da silmedim de☺Kızlar soruspor geldi
Göğüs pedini jelli olandan mi kullaniyorsunuz yoksa klasik olanlardan mi? İkisini de denedim ikisi de emici bunda problem yok da. Bu pedi çıkardığım an memeyi silmek gerekiyor mu sizce bebeğe vermeden önce?
Bir de benim minik dünden beri kusuyor. Bugün de arada öksürüyor. Usutmusse nasıl anlarım ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?