2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
B

enimli de huzursuz ama burnu da etkili gece geç de olsa uyudu. Şu an ateşi yok şükür. Emiyor mamasını yiyor. Sıcak mı etkiledi seninkini acaba aşının yanı sıra.
Bir zıbınla duruyoruz evin içinde . Ev kuzey cephe bir de sıcak da değil . 12 de 70 cc bitirdi mamayı çok mutlu oldum . Yine bayıldı gitti . ÜZerine de ince penye battaniye atıyorum . Vücudunu ılık su ile sildim . Ateş 37 lerde .

Jadem napıyosun kız maşallah bebekten sonra arttık geriden gelmiyorsun cevapları takır takır yazıyon
ahahah napiyim bebe memede bi elimde tel size yazıyorum ne imkansizliklarla he ya hamilelikten daha fazla sorum oluyor bebekler hep aynı gidiyor görünce diyorum şu durum normalmisama en önemli sebebi söylüyorum henüz çalışmaya baslamadimsen bide beni o zaman gor

baygın gibi yatma benimkinde de oluyor aşı ile etkilendi yavrucaklar

Ben o ne dönük bayadır tutuyorum öyle çok uyudu kucağımda cok seviyo o duruşu onu dönük dediğin gibi ben de tutuyorum başka yok

Ay ben tutuyorum hep böyle insallah bisey olmaz nasıl tutacak başka bu bebeleri

Teşekkürler canım siz de kolayca olur atlatrsınız inşallahmaşallah miniğine bol bol emsin yesin mamasını büyüsün

bana hemşire 72 saat sayacaksın demişti yıkamakla ilgili.

anladığım kadarıyla senin takintin virüsle ilgili degil. öyle olsa oğlunu hiç göndermezdin çünkü. solunum yoluna yerleşiyor virüs yıkamakla çıkmaz ki. diğer takıntıların için profosyonel bir destek alman lazım canim. belki ilaçsız terapi iyi gelir ya da emzirirken kullanilan ilaçlar iyi gelir. çocuklarını olumsuz etkilemeden inşallah bir çözümünü bulursun. Allah yardımcın olsun

C cecenn göbek için çok üzüldüm. Doktora göster bakalım ne diyecek kıyamam ya bebelerimiz sağlıklı olsun yarabbim sen koru onları.

Doktor yakılması gerekiyor dedi. Basit bir işlemmiş salı günü yaptırıcaz inşallah. Amin canım Rabbim korusun tüm yavrularımızı.

Benimkinin ateşi hep 37 ve üstü 37.3 37.2 gibi.. Doğduğundan beri böyle..

Reactions: Kuf
Benimkinin ateşi hep 37 ve üstü 37.3 37.2 gibi.. Doğduğundan beri böyle..
Bizimki 36,5 filan oluyor ateşi . 37,8 i gördü en fazla aşıdan sonra . Çok şükür sıkıntısız geçiyor hep aygın baygın ama mama almıyor emmiyor . Bu ara zaten iştahsızdı. Benim bir an önce idrar tahlili yaptırmam lazım .

Arkadaşlar bebeğimin poposunda böyle bir morartı ve çatalımsı bişey var görünce çok korktum bu ne bilen var mı ?

Eklentiler

• 38592C49-9A62-4B33-91C5-D0AE9F4BC1A8.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 60
Herkese merhaba. Suni sancıyla doğum yapanlar oldu mu. Suni sancı aldığınızda açılmanız var mıydı yada bebek kanala inmiş miydi. Suni sancıyı önerir misiniz.
Bizim kızın gelmeye niyeti yok doktorum çarşamba gününe kadar gelemezse suni sancı veririz dedi. Suni sancı almam mı iyi yoksa direk sezeryan mı istesem

Ben öne dönük tutuyorum çok seviyor. Bir de babası Superman pozisyonunda tutuyor bayılıyor ona uçuyorum saniyo herhalde
K Kuf canım hangi saatte ne kadar vereyim kimyon?
Sabah öğle akşam birer çay kaşığı ile başladım şimdi dört beş kaşık veriyorum canım. Benimki 71 günlük.
Ben gazını böyle çıkarıyorum benimoğlan bu pozisyonu çok seviyor. Orda uykuya dalıyor.
Ben de kv öyle deyince şüpheye düştüm
İki paket minies sonra da baby turco kullandim. Sleepy de kullandim bi paket. Baby turco diyorum

Valla hiç bilmiyordum bunu ama bu görseldeki gibi tutup gazını cıkartıyorum ben bazen orda uyukluyor falan
Prima premium care kullanıyorum bu zamana kadar taşma sıkıntısı olmadı civil de suan indirim var ilgilenirsen bir bak
Sahalardasın sen bu ara burda işe başlayınca artık 3 gün geriden gelirsin canım ama biz seni öyle seviyoruz
İlgi alanım 40+0da suni sancıyla doğum yaptım. Gittiğimde 1cm açıklığım vardı rahim ağzım yumuşamış tı ve bebek kanaldaydı ama kanala 2 hafta önce inmişti. Sabah 9da fitil şeklinde suni sancı aldım 1e kadar hiç sancım yoktu neredeyse Dr muayene ettiğinde hala sabahki açılmam vardı. Moralim öyle bozuldu ki sezeryan yapıcaz biraz daha bekleyelim istersen dedi 4e 5e kadar. Kabul ettim bende ama Dr muayenesinden sonra kanamam oldu ve suyum geldi ebe baktığında 2cm olmustu. Ondan sonra hersey cok hızlı gelişti ebe bana kas gevsetici serum taktı 1 saate açılmam 10cm oldu ve doğuma gittim. Ben sancılarla kolay başettim çünkü son 1 saat çektim sancıyı. Korkuttukları gibi çok zorlanmadım doktorumda normal de olsa bu sancının aynısı olacak bi farkı yok demişti. Kendine güveniyorsan ve normal doğurmak istiyorsan suni sancının bi farkı yok bence tabi bu benim kendi yaşadığım. Doğurduktan sonra zaten kuş gibi hafifliyosun. İnşallah rahat bi doğum geçirir sağlıkla alırsın kucagına.

Amin inşallah teşekkür ederim
Umarım benimse seninki gibi hemen ilerler doğumum. Peki sabah aç karnına mı gittin kahvaltı yaparak mı. 40+0 kadar açılman falan yoktu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…