2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

39+6’da gittiğimde bebek kanalda değildi doğuma dair hiçbir belirtim yoktu. 41 dolana kadar bekleyecektik. 40+1’de hafif sancım başladı(Nst’de en fazla 50’yi görüyorduk) açıklık 1-2 cm’di bekledik 5-6 saat sancım düzenliydi ama şiddeti artmayınca suni sancıyla 5 saatte doğurdum. Kendi sancın ile normal doğumu ve sezeryanı bilmiyorum, suni sancı biraz zorluyor. Benim ağrı eşiğim düşük olduğu için de zorlanmış olabilirim. Ama hepsi geçiyor, zamanla yaşanılan zorluklar unutuluyor.

Ben sleepy, evy baby denedim şuan minies kullanıyorum 2 numara dan 3 tane falan kaldı 3 numara aldım 2 dar geliyor sırtından çıktı bikaç kere. 3 bağladım bugün rahat etti gibi geldi. Minies migrosun bezi içeriği temiz, parfüm, paraben vs yok sleepyden de uygun fiyatı. Benim oğlan da 5 kilo 3 numarası tam oluyor şuan.

Kızlar selam. Gün içinde pek yazamıyorum. Okuyamadım da bugün yazılanları. İnşallah iyisinizdir hepiniz
Size sorum olacak. Benim oğlan sol mememi istemiyor genelde ya. Kavga ediyor. Ağlıyor. Sağ memede öyle bir sıkıntı olmuyor. Olsa da çok nadir. Solda çok fazla huysuzlanıyor. Süt dolu oluyor ağzı. İlk başta süt mü çıkmıyor dedim ama akıyor ağzından yutmuyor kavga ediyor. Neden olabilir yaşayan var mı?

Amin inşallah teşekkür ederim
Umarım benimse seninki gibi hemen ilerler doğumum. Peki sabah aç karnına mı gittin kahvaltı yaparak mı. 40+0 kadar açılman falan yoktu değil mi
Tam tersine tok karnına gittim doktor güzelce karnını doyur dedi. Sende güzelce kahvaltını yap ye iç çünkü güce ihtiyacın olacak. Sancılar başlayınca kendini salma yatarak değil de ayakta gezerek ve yere çömelerek karşıla sancıları esneme hareketleri yap elinden geldiğince. Bir de bağırmak yerine inleyerek dayanmaya çalış bağırmak insanı yoruyor çünkü gücünü tüketme. Ben gittiğim sabah 1cm açıklığım vardı.

Selam cnm
Benimde durum benzer; dünden beri ters emzirme yapıyorum emzirme yastığı ile; yani onun sağ koluna yatacakken sol kolu üzerine yatırarak emzirmiş oluyorum bu şekilde emdiğini gördüm ama çok uzun deil sağ memeyi her türlü daha uzun alıyor; ama sen yinede bir dene bence.

Merhaba ; şimdiden hayırlı huzurlu bir doğum diliyorum
Ben 40+1 de suyumun azar azar gelmesi ile gittim açılma bir cm kadardı rahimde yumuşama vardı ama kanala inmemişti ; suni verdiler ancak bir saat sonra da epidural takıldı ; o yüzden son derece konforlu ağrısız bir doğum süreci oldu 6 saatte tam açıklığa ulaştım ; çok şükür sıkıntısız bir doğum oldu. Darısı senin de başına cnm

Bana laf edin siz bayrağı aldım gidiyorum önden bana laf edenler nerde hani onemli olan bu yoğun dönemlerde yazmak boş dönemde herkes yazar hey yavrum be 2 gün tam zamanlı yazınca hemen şımardım bak ondan geriden geliyormusum ben

Solgar'ın hangi vitamini? Ben hamilelikte kullandığım multivitamini kullanıyorum hala. Eğer iyiyse deneyeyim solgar'ı da. Sütü mü arttırdı yoksa bünyeni kuvvetlendirdi diye mi iyi diyorsun?

Canım bende yaşadım ilk zamanlar bunu. Ters geliyormuş bazen bebeklere bir memeyi daha iyi kavrıyorlar. Bende emmeyi bırakmasın diye ters emzirme yapmıştım bir süre o zaman daha çok emiyordu. Şimdi şimdi alıştı onada.

Solgar'ın hangi vitamini? Ben hamilelikte kullandığım multivitamini kullanıyorum hala. Eğer iyiyse deneyeyim solgar'ı da. Sütü mü arttırdı yoksa bünyeni kuvvetlendirdi diye mi iyi diyorsun?

Sütü arttırdığını düşünüyorum canım.
İnşallah Sanada iyi gelir.
Görselini ekleyeyim.

Eklentiler

• Screenshot_20200612_203653_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 26
Suni sancı almadım ama eğer normal doğum düşündüysen bu güne kadar son dakika hiç denemeden sezaryen isteme. Önce bir dene eğer ilerlemez ve mecbur kalırsan veya devam etmek istemezsen zaten doktorun sezaryene döner. Hiç denemezsen pişman olabilirsin. Sonra keşkeler kalıyor insanın içinde. Ben on yıl önce sezaryen oldum normali beklerken bir anda. İkinci doğumumda ssvd yaptım normal doğurdum ama doktor bulurken bile neler çektim. Eğer bebeğin de senin de bir sıkıntın yoksa dene derim. Şimdiden hangi şekilde olursa olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Yürü be Jadeeee reyiizzzzzz kim tutar seni aynen o doğumdan önceki çenesi düşüklerin yerinde yeller esiyor ama biz öylemi hem bizim cadılarla uğraşıyoruz hemde buraya laf yetiştiriyoruz

Kizlar annemlerle kizima su veririken bir de bKtim cay kasifi pasliiymis. Leke var yani. Kazidim tirnakla cikmadi da kasiktan
2 kasik icmis oldu. Nolacak simdi
[/QUOTE]

Cok hizli mi gelior acaba ordan sut
Belki ondandir

Ben en çok canbebe beğendim çokta memnunum açık lila olan son çıkanları aldım inceliği de çok güzel dene istersen hatta şuna Migros’ta 10 paketleri var 5-6 lira bir şeydi sanırım dene istersen

40+3 hiç belirtim olmadan nts de sancım30lardaydı yani yoktu ama doktor ve benim ortak kararım ile daha fazla beklemek istemedim suni sancıyla doğum yaptıM 1 cm açılma tek vardı o da muayene ederken söyledi yani bence doktorun uygun buluyorsa dene

Benim tutuşumla mı alakalı peki. Düzgün tutamıyor muyum acaaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…