- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Herkese merhaba. Suni sancıyla doğum yapanlar oldu mu. Suni sancı aldığınızda açılmanız var mıydı yada bebek kanala inmiş miydi. Suni sancıyı önerir misiniz.
Bizim kızın gelmeye niyeti yok doktorum çarşamba gününe kadar gelemezse suni sancı veririz dedi. Suni sancı almam mı iyi yoksa direk sezeryan mı istesem
Bilmiyorum ki ya.Ay ben tutuyorum hep böyle insallah bisey olmaz nasıl tutacak başka bu bebeleri
Ben sleepy, evy baby denedim şuan minies kullanıyorum 2 numara dan 3 tane falan kaldı 3 numara aldım 2 dar geliyor sırtından çıktı bikaç kere. 3 bağladım bugün rahat etti gibi geldi. Minies migrosun bezi içeriği temiz, parfüm, paraben vs yok sleepyden de uygun fiyatı. Benim oğlan da 5 kilo 3 numarası tam oluyor şuan.Bez tavsiyesi verebilir misiniz? Sleppy kullanıyoruz ama 4 gündür kakası hep sırtına çıkıyor yoruldum artık kakalı zıbın ve alt çitilemekten. Ben mi yanlış bağlıyorum diye düşünmüştüm dün annem bağladı gece kakası yine çıkmışBez 3 numara, kızım 5 kg. Bezin büyüklüğü iyi ama sorun nerede anlayamıyorum.
Prima pure kullandım çok memnundum ama tanesi 1,4 tl’ye geliyor neredeyse bizi bez parası batırır hala günde 8-10 tane değiştiriyorum. Prima premium care’e içeriği temiz değil diyorlar. Bebeğimin cildi çok hassas süt alerjisinden dolayı hemen pişik olmaya çok müsait.
Tam tersine tok karnına gittim doktor güzelce karnını doyur dedi. Sende güzelce kahvaltını yap ye iç çünkü güce ihtiyacın olacak. Sancılar başlayınca kendini salma yatarak değil de ayakta gezerek ve yere çömelerek karşıla sancıları esneme hareketleri yap elinden geldiğince. Bir de bağırmak yerine inleyerek dayanmaya çalış bağırmak insanı yoruyor çünkü gücünü tüketme. Ben gittiğim sabah 1cm açıklığım vardı.Amin inşallah teşekkür ederim
Umarım benimse seninki gibi hemen ilerler doğumum. Peki sabah aç karnına mı gittin kahvaltı yaparak mı. 40+0 kadar açılman falan yoktu değil mi
Selam cnmKızlar selam. Gün içinde pek yazamıyorum. Okuyamadım da bugün yazılanları. İnşallah iyisinizdir hepiniz
Size sorum olacak. Benim oğlan sol mememi istemiyor genelde ya. Kavga ediyor. Ağlıyor. Sağ memede öyle bir sıkıntı olmuyor. Olsa da çok nadir. Solda çok fazla huysuzlanıyor. Süt dolu oluyor ağzı. İlk başta süt mü çıkmıyor dedim ama akıyor ağzından yutmuyor kavga ediyor. Neden olabilir yaşayan var mı?
Merhaba ; şimdiden hayırlı huzurlu bir doğum diliyorumHerkese merhaba. Suni sancıyla doğum yapanlar oldu mu. Suni sancı aldığınızda açılmanız var mıydı yada bebek kanala inmiş miydi. Suni sancıyı önerir misiniz.
Bizim kızın gelmeye niyeti yok doktorum çarşamba gününe kadar gelemezse suni sancı veririz dedi. Suni sancı almam mı iyi yoksa direk sezeryan mı istesem
Bana laf edin siz bayrağı aldım gidiyorum önden bana laf edenler nerde haniValla hiç bilmiyordum bunu ama bu görseldeki gibi tutup gazını cıkartıyorum ben bazen orda uyukluyor falan
Prima premium care kullanıyorum bu zamana kadar taşma sıkıntısı olmadı civil de suan indirim var ilgilenirsen bir bak
Sahalardasın sen bu ara burdaişe başlayınca artık 3 gün geriden gelirsin canım ama biz seni öyle seviyoruz
İlgi alanım40+0da suni sancıyla doğum yaptım. Gittiğimde 1cm açıklığım vardı rahim ağzım yumuşamış tı ve bebek kanaldaydı ama kanala 2 hafta önce inmişti. Sabah 9da fitil şeklinde suni sancı aldım 1e kadar hiç sancım yoktu neredeyse Dr muayene ettiğinde hala sabahki açılmam vardı. Moralim öyle bozuldu ki sezeryan yapıcaz biraz daha bekleyelim istersen dedi 4e 5e kadar. Kabul ettim bende ama Dr muayenesinden sonra kanamam oldu ve suyum geldi ebe baktığında 2cm olmustu. Ondan sonra hersey cok hızlı gelişti ebe bana kas gevsetici serum taktı 1 saate açılmam 10cm oldu ve doğuma gittim. Ben sancılarla kolay başettim çünkü son 1 saat çektim sancıyı. Korkuttukları gibi çok zorlanmadım doktorumda normal de olsa bu sancının aynısı olacak bi farkı yok demişti. Kendine güveniyorsan ve normal doğurmak istiyorsan suni sancının bi farkı yok bence tabi bu benim kendi yaşadığım. Doğurduktan sonra zaten kuş gibi hafifliyosun. İnşallah rahat bi doğum geçirir sağlıkla alırsın kucagına.
Solgar'ın hangi vitamini? Ben hamilelikte kullandığım multivitamini kullanıyorum hala. Eğer iyiyse deneyeyim solgar'ı da. Sütü mü arttırdı yoksa bünyeni kuvvetlendirdi diye mi iyi diyorsun?Canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Solgar bana da çok iyi geldi. Normalde ne işe yarıyor anlamazdım ama ondan sonra bariz daha iyiz. İnşallah bizde devam ederiz uzun bir süre ya. Bebelerin dilini anlamak çok zor gerçekten.
Maşallah ne güzel bir düzen tutturmuşsun. Bende deneyeceğim yarın için tam huysuzluk saatinden önce beslemeyi deneyeyim bakalım. Çok teşekkür ederim tecrübeni paylaştığın için. ☺
Kızlar selam. Gün içinde pek yazamıyorum. Okuyamadım da bugün yazılanları. İnşallah iyisinizdir hepiniz
Size sorum olacak. Benim oğlan sol mememi istemiyor genelde ya. Kavga ediyor. Ağlıyor. Sağ memede öyle bir sıkıntı olmuyor. Olsa da çok nadir. Solda çok fazla huysuzlanıyor. Süt dolu oluyor ağzı. İlk başta süt mü çıkmıyor dedim ama akıyor ağzından yutmuyor kavga ediyor. Neden olabilir yaşayan var mı?
Solgar'ın hangi vitamini? Ben hamilelikte kullandığım multivitamini kullanıyorum hala. Eğer iyiyse deneyeyim solgar'ı da. Sütü mü arttırdı yoksa bünyeni kuvvetlendirdi diye mi iyi diyorsun?
Suni sancı almadım ama eğer normal doğum düşündüysen bu güne kadar son dakika hiç denemeden sezaryen isteme. Önce bir dene eğer ilerlemez ve mecbur kalırsan veya devam etmek istemezsen zaten doktorun sezaryene döner. Hiç denemezsen pişman olabilirsin. Sonra keşkeler kalıyor insanın içinde. Ben on yıl önce sezaryen oldum normali beklerken bir anda. İkinci doğumumda ssvd yaptım normal doğurdum ama doktor bulurken bile neler çektim. Eğer bebeğin de senin de bir sıkıntın yoksa dene derim. Şimdiden hangi şekilde olursa olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim.Herkese merhaba. Suni sancıyla doğum yapanlar oldu mu. Suni sancı aldığınızda açılmanız var mıydı yada bebek kanala inmiş miydi. Suni sancıyı önerir misiniz.
Teşekkür ederim.Sütü arttırdığını düşünüyorum canım.
İnşallah Sanada iyi gelir.
Görselini ekleyeyim.
Yürü be Jadeeee reyiizzzzzz kim tutar seniBana laf edin siz bayrağı aldım gidiyorum önden bana laf edenler nerde hanionemli olan bu yoğun dönemlerde yazmak boş dönemde herkes yazar hey yavrum be 2 gün tam zamanlı yazınca hemen şımardım bak ondan geriden geliyormusum ben
Cok hizli mi gelior acaba ordan sutKızlar selam. Gün içinde pek yazamıyorum. Okuyamadım da bugün yazılanları. İnşallah iyisinizdir hepiniz
Ben en çok canbebe beğendim çokta memnunum açık lila olan son çıkanları aldım inceliği de çok güzel dene istersen hatta şuna Migros’ta 10 paketleri var 5-6 lira bir şeydi sanırım dene istersenBez tavsiyesi verebilir misiniz? Sleppy kullanıyoruz ama 4 gündür kakası hep sırtına çıkıyor yoruldum artık kakalı zıbın ve alt çitilemekten. Ben mi yanlış bağlıyorum diye düşünmüştüm dün annem bağladı gece kakası yine çıkmışBez 3 numara, kızım 5 kg. Bezin büyüklüğü iyi ama sorun nerede anlayamıyorum.
Prima pure kullandım çok memnundum ama tanesi 1,4 tl’ye geliyor neredeyse bizi bez parası batırır hala günde 8-10 tane değiştiriyorum. Prima premium care’e içeriği temiz değil diyorlar. Bebeğimin cildi çok hassas süt alerjisinden dolayı hemen pişik olmaya çok müsait.
40+3 hiç belirtim olmadan nts de sancım30lardaydı yani yoktu ama doktor ve benim ortak kararım ile daha fazla beklemek istemedim suni sancıyla doğum yaptıM 1 cm açılma tek vardı o da muayene ederken söyledi yani bence doktorun uygun buluyorsa deneHerkese merhaba. Suni sancıyla doğum yapanlar oldu mu. Suni sancı aldığınızda açılmanız var mıydı yada bebek kanala inmiş miydi. Suni sancıyı önerir misiniz.
Benim tutuşumla mı alakalı peki. Düzgün tutamıyor muyum acaabaCanım bende yaşadım ilk zamanlar bunu. Ters geliyormuş bazen bebeklere bir memeyi daha iyi kavrıyorlar. Bende emmeyi bırakmasın diye ters emzirme yapmıştım bir süre o zaman daha çok emiyordu. Şimdi şimdi alıştı onada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?