2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cok hizli mi gelior acaba ordan sut
Belki ondandir
O da aklıma geldi. Sağdım biraz önce. Sonra verdim. Yine aynı oldu. Mümkün değil emmedi. Diğer memeyi verdim. 5 dk emdi. Onu da bıraktı ağladı Kavga etti.. Uyuttum ben de. Uyanınca emdi bu sefer.

Teşekkür ederim benimde çarşamba günü 40+0 olacak doktor çarşamba bakalım suni sancı veririz dedi. Ben bir sıkıntı yoksa bir kaç gün daha beklemesi taraftarıyım. Çarşamba günü bakalım nasıl olacak. Suni sancı zor dedikleri için biraz korkuyorum açıkçası

Bugün nasılsınız biz iyi uyandık bakalim gün nasıl devam edecek
Bugün bizde iyi uyandık ama akşam ohoooo huysuzluğun dibine vurduk
Kuzum ben omzuma dik bir şekilde koyuyorum özellikle gaz çıkarırken. Emzirir gibi koluma yatırıyorum. Sırtı bana dönük olacak şekilde göğsünden ve bacak arasından tutarak gezdiriyorum. Kolumu yine emzirir gibi yapıp yüz üstü koluma yatırıp dolaştırıyorum. Yine gaz çıkarırken dizime yüz üstü yatırıp arkadan pat pat vuruyorum.
Valla ben gazını hep böyle alıyorum.
Canım ben şu an premium care kullanıyorum ama indirimden stoklamıştım. 3 numara elimde canbebe var henüz denemedim. Herkes goon markasından çok memnun. Onu deneyeceğim muhtemelen bende.
agacsizkoalaa canım naptınız doktora gittiniz mi
Gittik kuzum. Kalça ultrasonu çekildi, raporunu almadık ama doktor bir sıkıntı yok dedi. Herkes kızıma bayıldı, doktor diyor keşke tüm bebekler bu kadar uslu dursa. Sağa çevirdiler, sola çevirdiler gıkı çıkmadı. Merakla etrafa baktı hep. 20 günde 830 gram almış 5050 gram olmuş,56 cmde boyu. Doktor gelişimini çok beğendi. Önümüzdeki ay rota aşısını olacak dedi. Çok şükür iyi geçti yani

Teşekkürler tavsiyelerin için. Hayırlısıyla bekleyelim bakalım

Amin inşallah. Teşekkür ederim maşallah gerçekten çok güzel geçmiş. Hayırlısıyla darısı başımıza inşallah amin

Benim tutuşumla mı alakalı peki. Düzgün tutamıyor muyum acaaba

Olabilir canım o taraf tersine geliyorsa tam tutamıyodur belki. Ters emzirme öneririm bir müddet.

Oh çok şükür akıllı kuzum benim maşallah ona.

Teşekkür ederim amin inşallah. İkimiz içinde hayırlısı inşallah. Bende pişmanlık yaşamamak için denemeye çalışacağım. Hayırlısıyla inşallah kendi sancımla sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma inşallah

Bizde en baştan beri aynı sıkıntıyı yaşıyoruz solu güzel emiyor sağı resmen istemiyor emerken kavga ediyor kafasını sağa sola sallıyor istemiyorum diyor sanki

@yagmur1212 seni o kadar iyi anlıyorum ki...zaman zaman inanamıyorum bu benim mi, çok şükür hamdolsun diye.Ne büyük nimet. Nerde isteyen varsa Rabbim nasip etsin inşallah
Aminnnn canım bende aynı inanamıyorum ya bir de ertesi gün hapı kullanmıştım ben ona rağmen mucizeyle oldu oğluşum... Evlendiğim günün gecesi hemde çok zor alıştım bebek düşüncesine ama artık hergün şükrediyorum iyi ki benim bebeğim bu diye. Hayattaki en güzel duygu. Nasıl güzel masumlar.

Teşekkür ederim benimde doktorum çarşamba gel duruma göre bakalım. Suni deneriz dedi. İlerde pişmanlık yaşamamak için deneyeceğim

Bugün aşımız vardı. Hemşire bebeğimi çok zayıf buldu. Canım çok sıkıldı ya bir haftadır yine meme reddi yapmaya başladı iştahı da yok pek biberonu çok acıkmadan almıyor eskisi gibi içmiyor artık acaba sıcaklardan mı diyorum. 4800 kilosu var ama boyu uzun dedi 59 cm olmuş 1 ayda 600 gram almış. Haftaiçi doktora götüreceğim neden iştahsız böyle anlamıyorum sizler de var mı iştahsızlık?

Bizde var Umarım geçicidir

Tuz lambası 1 yaştan önce sakıncalı diye okumuştum sanki
Aa niye yaa bizim evde önceden vardı bebek doğduğundan beri de gece lambası olarak kullanıyorduk. Çok üzüldüm şimdi bilmeden bir soruna sebep olduysak
Solgarı hangi saatlerde nasıl kullanıyorsunuz? Günde 6 tane ya nasıl yutacağımı bilemiyorum ben.
Benim suyum geldi sancım yoktu 3 gün önce de doktor bebeğin gelmeye niyeti yok herhalde dedi kanala inmemişti daha. Suyum gelince gittik kontrol edip suni sancı verdiler. Önce hiç ağrı yaşamadım sonra ağrım arttı 1 saat sonra epidural takıldı 1 saat sonra doğuma girdim. Herşey çok hızlı gelişti. Ben de suni sancıyla çok ağrım olacak diye düşünmüştüm ama normalini bilmiyorum ki nasıldır. Sancıyı vermelerinden bebeği kucağıma almam arasında 3.5 saat vardı. Epiduralden sonra zaten ne sancı ne bebeğin çıkışı hiç bişey hissetmedim. Ama maalesef benim de kesi yermde ve rahimde kanamam çok oldu. Tekrar dikiş atıldı o sırada çok acı çektim. İnsan ne yaşayacağını bilemiyor doğumun o kadar kolay ve hızlı olmasına şaşırıyorken kanama durumu değiştirdi. Kan kaybettim halsiz düştüm sonra dikişler 1 hafta 10 güne falan iyileşti. Sezaryen olsa nasıl olurdu bilemiyorum tabi..
Gazdan olabilir. Ben de aynı şeyi yaşıyorum arada gaz çıkarmak gerekiyor. Bebek memeyle kavga ediyor gazı varsa.

Gecmis olsun canim boyu masallah güzel. O iştahsız bebelerden bir tanede bende var iştahları artip biberonu bitirirler artik insallah
Doktor yakılması gerekiyor dedi. Basit bir işlemmiş salı günü yaptırıcaz inşallah. Amin canım Rabbim korusun tüm yavrularımızı.
Duzelir insallah o islemle canim gecmis olsun

Kızlar bebeğim uyumuyor ya ne sıkıntısı var çözemedim bugün gaz damlasını vermedim ondan mi böyle oldu bu çocuk anlamadım. Ayy bayılacağım yeminle.

Kızlar bebeğim uyumuyor ya ne sıkıntısı var çözemedim bugün gaz damlasını vermedim ondan mi böyle oldu bu çocuk anlamadım. Ayy bayılacağım yeminle.
Olabilir. Ben bugün verince pirtlatti. Ay bugün bana da çok zordu. Hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum

Biz bu gecede aynıyız. Kesintisiz 3 saat diye bir uykumuz kalmadı. 1 er saat arayla her şey. Çok yoruluyorum. Geçici olduğunu düşünmekten başka çarem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…