Canım şimdi yine verdim o memeyi 10 dk emdi bıraktı. Veriyorum yine kavga başlıyor. İstiyor emmek sanki. Uzatınca ağzını açıyor. Ağzına alınca ağlıyor. Gazı mı var diye aldım çıkarayım diye uyuduOlabilir canım o taraf tersine geliyorsa tam tutamıyodur belki. Ters emzirme öneririm bir müddet.
Oh çok şükür akıllı kuzum benim maşallah ona.
Çözüm bulabildin mi canım? Sordun mu hiç doktora falan ya da tahminin var mı o memeye ilgili ne olabilirBizde en baştan beri aynı sıkıntıyı yaşıyoruz solu güzel emiyor sağı resmen istemiyor emerken kavga ediyor kafasını sağa sola sallıyor istemiyorum diyor sanki
Canım ben birkaç gündür rezene ıhlamur ve papatya demleyip içiyorum. Sanki bebişe uyku yaptı. Benim de 1 saat arayla emiyor genelde. Bilmiyorum onun mu etkisi oldu. Uzadı saatleri. Klima açık ve zıbınla yatırıyorum. Onun mu etkisi emin değilim.Biz bu gecede aynıyız. Kesintisiz 3 saat diye bir uykumuz kalmadı. 1 er saat arayla her şey. Çok yoruluyorum. Geçici olduğunu düşünmekten başka çarem yok.
Gaz çıkarmak için alıyorum çıkarmıyor. Diğer memeyi verince de alıyor.Aa niye yaa bizim evde önceden vardı bebek doğduğundan beri de gece lambası olarak kullanıyorduk. Çok üzüldüm şimdi bilmeden bir soruna sebep olduysak
Solgarı hangi saatlerde nasıl kullanıyorsunuz? Günde 6 tane ya nasıl yutacağımı bilemiyorum ben.
Benim suyum geldi sancım yoktu 3 gün önce de doktor bebeğin gelmeye niyeti yok herhalde dedi kanala inmemişti daha. Suyum gelince gittik kontrol edip suni sancı verdiler. Önce hiç ağrı yaşamadım sonra ağrım arttı 1 saat sonra epidural takıldı 1 saat sonra doğuma girdim. Herşey çok hızlı gelişti. Ben de suni sancıyla çok ağrım olacak diye düşünmüştüm ama normalini bilmiyorum ki nasıldır. Sancıyı vermelerinden bebeği kucağıma almam arasında 3.5 saat vardı. Epiduralden sonra zaten ne sancı ne bebeğin çıkışı hiç bişey hissetmedim. Ama maalesef benim de kesi yermde ve rahimde kanamam çok oldu. Tekrar dikiş atıldı o sırada çok acı çektim. İnsan ne yaşayacağını bilemiyor doğumun o kadar kolay ve hızlı olmasına şaşırıyorken kanama durumu değiştirdi. Kan kaybettim halsiz düştümsonra dikişler 1 hafta 10 güne falan iyileşti. Sezaryen olsa nasıl olurdu bilemiyorum tabi..
Gazdan olabilir. Ben de aynı şeyi yaşıyorum arada gaz çıkarmak gerekiyor. Bebek memeyle kavga ediyor gazı varsa.
Ay güldürdün beni şu haldeeveet biz gene civcivle bas basa...
herkes biseylerin reddini yasıyor bende uyku reddi yasiyorumuykuyu reddediyor benim kızım gözlerin altı çizgi oldu uyumuyor ya
Canm sac kurutma makinasi sesi ile uyutmayi dene istersen birde rahatlatiyor bebekleri sallamadan uyumaz benim oglan ama sabah besige attim sesi actim iş yapiyodum bi baktim uyumus bileeveet biz gene civcivle bas basa...
herkes biseylerin reddini yasıyor bende uyku reddi yasiyorumuykuyu reddediyor benim kızım gözlerin altı çizgi oldu uyumuyor ya
Ay ne guzel biz de 2 aydir sira hep bendeAy güldürdün beni şu haldeBiz de şu an uyku reddinin doruklarındayız, eşimin sırası şimdi elinde gezdiriyor. Benim sıram gelecek az sonra
Canım şimdi yine verdim o memeyi 10 dk emdi bıraktı. Veriyorum yine kavga başlıyor. İstiyor emmek sanki. Uzatınca ağzını açıyor. Ağzına alınca ağlıyor. Gazı mı var diye aldım çıkarayım diye uyuduaç kalmasın da.. Gerçi bizim beyefendi açlığa gelemiyor bağırıyor hemen bilemedim
Gunduz yatak odasinda uyutmuştum kiz kendini mi sasirdi acep gece mahvetti beni birde eli ayagi durmadi bir oraya bir buraya atiyor sabaha kadar uyumadim hala ayagimda salliyorum. Bugunde dişçiye gidecem kalan dislerim vardi tek tesellim yolda arabada flan uyur insOlabilir. Ben bugün verince pirtlatti. Ay bugün bana da çok zordu. Hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum
Insallah geçicidir cnm bende cok yoruldumBiz bu gecede aynıyız. Kesintisiz 3 saat diye bir uykumuz kalmadı. 1 er saat arayla her şey. Çok yoruluyorum. Geçici olduğunu düşünmekten başka çarem yok.
Cherry cherry cherry işte bu dostum duygularıma tercüman oldunYürü be Jadeeee reyiizzzzzz kim tutar seniaynen o doğumdan önceki çenesi düşüklerin yerinde yeller esiyor ama biz öylemi hem bizim cadılarla uğraşıyoruz hemde buraya laf yetiştiriyoruz
eveet biz gene civcivle bas basa...
Ay güldürdün beni şu haldeBiz de şu an uyku reddinin doruklarındayız, eşimin sırası şimdi elinde gezdiriyor. Benim sıram gelecek az sonra
Bu gece ne oldu ya bu bebelereBen 3/4 saat uyku hiç göremedim hep saat başı
Noldu canım? Benimki uykuya dalamadığı için ağlıyor hepDelircem herhalde ben. Ya neden ağlıyor neden bulamıyorum
Dün gündüz toplasan iki saat anca uyudu. Artık akşam oldu ama bizimki 15 dk uyuyup yine kalkıyor. Ve ağlıyo. Altı temiz, karnı tok, burnu temiz. Gazi vardı çıkardı biraz. Dahası mi vardı bilmiyorum. Yatırıp sohbet edeyim diyorum ona da yok diyor. Ağla ağla sabır kalmadı bende. Neyse dedim bugün böyleydi. Bi şekilde uyuttum. Sabah yine aynı. Ya bu çocuk konuşmayı severdi. Ondan bile almıyor. Şaştım kaldımNoldu canım? Benimki uykuya dalamadığı için ağlıyor hepanladım artık derdi gaz maz açlıl değilmiş sıpanın. Mamayı da boşa vermişiz mecbur kalıp içiyormuş zorla yüzünü kabatıp kundak yapıp elini kolunu tutup ya sallıyorum ayağımda yada kucağımda gezdiriyorum. Yoksa çığlık kıyamet nefesi kesilene kadar ağlıyor
İşte az uyuduğu için canım öyle. Benimki de bubara hep öyle uyutuyorum 10 dk sonra sıçrıyor uyanıyor tekrar başa alıyoruz nasıl uyuttuysam aynı şekilde tekrar uyutuyorum yoksa çok ağlıyor zabdedemiyoruz hiçbişey ilgisini çekmiyor. Dün arkadaşa gittim uyudu uyandı tekrar uyudu derken son 1 saat uyutamadık eve geldik öyle evde bir ağıt kıyamet koptu yine çok yoruluyorlar 1 saat bile uzun geliyor uykusuz. Önce olsa gaz maz derdim. Dün kundakladım yüzünü örttüm emziği de verdim kulağına yanağımı dayayıp pış pışş deyip evde gezdirdim sakinleşince uyku arkadaşını açıp ayağımda salladım uyudu 7 de gece uykusuna yattı. Yatış o yatış gece 12 emmeye uyandı. Sonra sabaha kadar kaç kere kalktı bilemiyorum tabiDün gündüz toplasan iki saat anca uyudu. Artık akşam oldu ama bizimki 15 dk uyuyup yine kalkıyor. Ve ağlıyo. Altı temiz, karnı tok, burnu temiz. Gazi vardı çıkardı biraz. Dahası mi vardı bilmiyorum. Yatırıp sohbet edeyim diyorum ona da yok diyor. Ağla ağla sabır kalmadı bende. Neyse dedim bugün böyleydi. Bi şekilde uyuttum. Sabah yine aynı. Ya bu çocuk konuşmayı severdi. Ondan bile almıyor. Şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?