2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Olabilir canım o taraf tersine geliyorsa tam tutamıyodur belki. Ters emzirme öneririm bir müddet.

Oh çok şükür akıllı kuzum benim maşallah ona.
Canım şimdi yine verdim o memeyi 10 dk emdi bıraktı. Veriyorum yine kavga başlıyor. İstiyor emmek sanki. Uzatınca ağzını açıyor. Ağzına alınca ağlıyor. Gazı mı var diye aldım çıkarayım diye uyudu aç kalmasın da.. Gerçi bizim beyefendi açlığa gelemiyor bağırıyor hemen bilemedim

Bizde en baştan beri aynı sıkıntıyı yaşıyoruz solu güzel emiyor sağı resmen istemiyor emerken kavga ediyor kafasını sağa sola sallıyor istemiyorum diyor sanki
Çözüm bulabildin mi canım? Sordun mu hiç doktora falan ya da tahminin var mı o memeye ilgili ne olabilir benim o memede kistler var ama ne alaka yani

Biz bu gecede aynıyız. Kesintisiz 3 saat diye bir uykumuz kalmadı. 1 er saat arayla her şey. Çok yoruluyorum. Geçici olduğunu düşünmekten başka çarem yok.
Canım ben birkaç gündür rezene ıhlamur ve papatya demleyip içiyorum. Sanki bebişe uyku yaptı. Benim de 1 saat arayla emiyor genelde. Bilmiyorum onun mu etkisi oldu. Uzadı saatleri. Klima açık ve zıbınla yatırıyorum. Onun mu etkisi emin değilim.

Gaz çıkarmak için alıyorum çıkarmıyor. Diğer memeyi verince de alıyor. İnşallah sadece gazdandır.

eveet biz gene civcivle bas basa...
herkes biseylerin reddini yasıyor bende uyku reddi yasiyorum uykuyu reddediyor benim kızım gözlerin altı çizgi oldu uyumuyor ya
Ay güldürdün beni şu halde Biz de şu an uyku reddinin doruklarındayız, eşimin sırası şimdi elinde gezdiriyor. Benim sıram gelecek az sonra

herkes biseylerin reddini yasıyor bende uyku reddi yasiyorum uykuyu reddediyor benim kızım gözlerin altı çizgi oldu uyumuyor ya
Canm sac kurutma makinasi sesi ile uyutmayi dene istersen birde rahatlatiyor bebekleri sallamadan uyumaz benim oglan ama sabah besige attim sesi actim iş yapiyodum bi baktim uyumus bile

10 dk çok iyi bir süre. Emin ol doyuyordur. Hiç strese girme. Bir daha ki kontrolünüz ne zaman?

Olabilir. Ben bugün verince pirtlatti. Ay bugün bana da çok zordu. Hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum
Gunduz yatak odasinda uyutmuştum kiz kendini mi sasirdi acep gece mahvetti beni birde eli ayagi durmadi bir oraya bir buraya atiyor sabaha kadar uyumadim hala ayagimda salliyorum. Bugunde dişçiye gidecem kalan dislerim vardi tek tesellim yolda arabada flan uyur ins
Biz bu gecede aynıyız. Kesintisiz 3 saat diye bir uykumuz kalmadı. 1 er saat arayla her şey. Çok yoruluyorum. Geçici olduğunu düşünmekten başka çarem yok.
Insallah geçicidir cnm bende cok yoruldum

Yürü be Jadeeee reyiizzzzzz kim tutar seni aynen o doğumdan önceki çenesi düşüklerin yerinde yeller esiyor ama biz öylemi hem bizim cadılarla uğraşıyoruz hemde buraya laf yetiştiriyoruz
Cherry cherry cherry işte bu dostum duygularıma tercüman oldun bizi de gazla kakayla memeyle falan çok üzdüler ama gelip burda yazimizi yazdık

Ay güldürdün beni şu halde Biz de şu an uyku reddinin doruklarındayız, eşimin sırası şimdi elinde gezdiriyor. Benim sıram gelecek az sonra
Ben 3/4 saat uyku hiç göremedim hep saat başı
Bu gece ne oldu ya bu bebelere

Delircem herhalde ben. Ya neden ağlıyor neden bulamıyorum
Noldu canım? Benimki uykuya dalamadığı için ağlıyor hepanladım artık derdi gaz maz açlıl değilmiş sıpanın. Mamayı da boşa vermişiz mecbur kalıp içiyormuş zorla yüzünü kabatıp kundak yapıp elini kolunu tutup ya sallıyorum ayağımda yada kucağımda gezdiriyorum. Yoksa çığlık kıyamet nefesi kesilene kadar ağlıyor

Dün gündüz toplasan iki saat anca uyudu. Artık akşam oldu ama bizimki 15 dk uyuyup yine kalkıyor. Ve ağlıyo. Altı temiz, karnı tok, burnu temiz. Gazi vardı çıkardı biraz. Dahası mi vardı bilmiyorum. Yatırıp sohbet edeyim diyorum ona da yok diyor. Ağla ağla sabır kalmadı bende. Neyse dedim bugün böyleydi. Bi şekilde uyuttum. Sabah yine aynı. Ya bu çocuk konuşmayı severdi. Ondan bile almıyor. Şaştım kaldım

Sünnetli bebe pipisi çok tehlikeliymiş sabah altını açtım alt bezi serdim sözde batırmayacaz hiçbiyeri konuşuyoruz gülüyor auuu auu bişeyler derken ne olduğumu şaşırdım ağzıma yüzüme yatağa kendine bir güzel çiş fışkırttı benim oğlan sünnetsiz olunca o kadar tazyikli yapamıyordu tutuyorduk pipiyi şimdi dikiş olunca tutamadık da çok seviyorum ya sıpalar tatlanıyor kızlarr

İşte az uyuduğu için canım öyle. Benimki de bubara hep öyle uyutuyorum 10 dk sonra sıçrıyor uyanıyor tekrar başa alıyoruz nasıl uyuttuysam aynı şekilde tekrar uyutuyorum yoksa çok ağlıyor zabdedemiyoruz hiçbişey ilgisini çekmiyor. Dün arkadaşa gittim uyudu uyandı tekrar uyudu derken son 1 saat uyutamadık eve geldik öyle evde bir ağıt kıyamet koptu yine çok yoruluyorlar 1 saat bile uzun geliyor uykusuz. Önce olsa gaz maz derdim. Dün kundakladım yüzünü örttüm emziği de verdim kulağına yanağımı dayayıp pış pışş deyip evde gezdirdim sakinleşince uyku arkadaşını açıp ayağımda salladım uyudu 7 de gece uykusuna yattı. Yatış o yatış gece 12 emmeye uyandı. Sonra sabaha kadar kaç kere kalktı bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…