2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya canım uykudan olduğunun farkindayim aslında ama kundak kabul etmiyor. Sallamak da işe yaramıyor bazen. Şaştım kaldım valla. Eskiden omzumda uyurdu şimdi orada da uyumuyor

Günaydın Kızlar , çok moralim bozuk . Az önce acilden geldik . Sabah sabah aklım çıktı . Bebeğim iştahsız demiştim daha önce . Dün gece 12 de zar zor içti . 12 dediğime bakmayın 11 den sonra içirmeye başladım 12 gibi bıraktım diyeyim . Döke saça 50 cc ancak içti biraz da emdi bir beş dk filan . Gece saati kurmuştum 2:30 a uyuya kalmışım .. kalktığımda saat 5:40 tı. Hemen emzirmeye çalıştım emmedi ,uykuda emmiyor zaten. Mama verdim içmedi ,uyandırmaya çalıştım gözünü biraz açsa da hemen daldı geri . Korktum eşimi kaldırdım . 7 buçuğa kadar uğraştık. Salladık , kulağıyla oynadık , ayağına vurdum , altını açtım , soydum ıslak mendille soguk gelir uyanır diye uğraştım yok uyanmadı . Uyansa da aygın baygın . İçmedi mamayı . En son aldık acile götürdük , şekerine bakıldı sadece 101 çıktı . İyi deyip gönderdiler . Eve geldik ama yine iki kere çekti uyudu . Mama yine almadı . Şimdi hala uyuyor ne yapacağım ben böyle ? Eşim de üstüme geliyor , insanlık hali uyuya kalmışım . Ben çocuğa bakamıyormuşum gibi muamele ediyor . 3 aydır 24 saat beraberiz , zaten Sıkıntılı bir adam kafayı yemek üzereyim . Uğraştığım farklı sıkıntılar yetmiyor gibi bir de psikolojik şiddet görüyorum

Umudum günaydın canım kan şekeri iyi çıkmış demek ki aç değil kızın. Kilosunu biliyor musun? Alımı iyiyse bence uykucu bir kızın var. Bazı bebekler akşam yatıp sabah uyanırmış mesela. Erkekler hep öyle canım maalesef kendileri bi halt beceremez ama lafa gelince hiç üstlerine yoktur

Ya canım uykudan olduğunun farkindayim aslında ama kundak kabul etmiyor. Sallamak da işe yaramıyor bazen. Şaştım kaldım valla. Eskiden omzumda uyurdu şimdi orada da uyumuyor
Sallamayı sakinleşmeden benimli de kabul etmiyor hergün bi huylar şu 1 ay da geçsin de hemen uyku eğitimi inşallah onun için sabrediyorum

Canim bazı gunler hepten uykusuz geciriyorlar vücut yoruluyor dinlenmek mi istedi acaba
Ama o iştahsızlık bizde de var iki cekiyor bogulacak gibi yapip birakiyor uykuya geciyor dün devam etsin diye naptiysam uyanmadi . Ama uykuda da kıpırtı halinde oluyor aç uyuyamiyor da

Bebeğin emmemesi mamayı almaması o kadar zor bi durum ki.. Ama bu senin yüzünden olan bişy de değil. İnsanız yoruluyruz. Eşin de sen uyuyakaldıysan o doyursaymış ya söyleneciğine. Anneler herşeyin en iyisini en güzelini ister yapar bebeği için. Sen canını sıkma. Açlık değeri 50nin altına düşünce sıkıntı. Kötü değl yani değeri. Bebek büytmek kolay değil. Hele de bu bebek yemeyen bi bebekseallah yardmcın olsun canım

Arttırıyorum 3 sabah 3 kere yatırdım 4 kere kalktı sıpao ara hamur yoğurdum sofra hazırladım şimdi kucağımda yine uyudu bakalım pişi yapacam inşallah
Maşallah canımben de bi ona bi diğerine. Yemek temzlik.kız yemeyen bi bebek. Çok zor. Oğlan da uyumayan. Sünnetten sonra daha iyi şükürvalla yine iyiyiz hekendmi tebrk ettiğim süpersin dediğim çok oluyo evim mis gibi buara sürekli misafr alyrum onlara ikram, kızımı mutlaka parka indryrum sitenin bahçesine tabi küçüğüm de bizmlrçe geliyo tek büyütyorm eşim işte oluyr. Bu halimle yazyrum da yani çok da boşlamadım burayı da

Canim.10 dk da doyuyordur o
Buyuduler hizli cekiolar artik bence
Sen biliorsun tabi de bebisi
Uyjusu varken yapiio benimki onu
Kendini atiyo geri aglio sallayinca sakinlesio belki o zMan aliyor tekrar memeyi

Kucaginda gezdirio musun o zaman susuorsa bil ki benimki gibi gezenti
Ah ah abisi de boykeydi kucakta dans ederek uyuturdum
Simdi beni begenmio orasi ayri

M Masallah canim
Hem de misafir aliosun naasil oluor ki
Ikisiyle park
Gelince banyosu desen
Misafire ikram cocuklara yemek
Evi temizleme desen
Oy da oy
Helal sana🖐

İki haftada 300 gr almış . 4400 dü en son kilosu . Çok kusuyor zaten her beslenmesinde de . Eşim desen her anlamda bana Sıkıntı veriyor . Gerçekten çok daraldım bunaldım . Bana destek olsun uğraşalım diye uyandırdım söylemediği kalmadı . Emme konusunda da zaten o kadar didindim milletin sözü için değil sırf bebeğim için . Ama hala konuşuyor hala konuşuyor .

Benimki geceleri hiç uyanmaz . Bu zamana kadar da hiç uyanmadı gece . Ben kendim kalkıp besledim . Bıraksam mama vermesem de sabaha kadar uyur . Geldik hala uyuyor . 30 cc daha yaptım yine deneyim diye . Malum eşim vurdu yattı kafayı , yatmadan da ne yapacaksın böyle bekleyecek misin çocuk böyle uyuyacak mı diye diye yattı . Sanki elimden bir şey geliyor . Şırınga ile içirdim biraz .yine döktü bir 10 cc . Çocuk yutkunurken de zorlanıyor bence . Doktor ağzına da baktı Pamukçk dedi ağzının ucuyla Sanki Ama sonra hiç pamukçuk Muş şöyle yapın vs demedi . Başından savdı resmen şekerine baktıktan sonra .

Gece kaç kere uyanıyorum belki bu sefer içer diye . Yorgun düştüm hiç duymadım alarmı . O da yanımda sonuçta ben duymadım o da mı duymadı . Ama yok sürekli bana suçlamalarda bulunuyor . Kendisi el atacakmış ben yapamıyormuşum .

kıyamam canım. eşinin senin yanında sana yardımcı olması gerekir. inşallah kısa zamanda bu durumun farkında olur.

bebeğinin idrarina bakıldı mi? bayagidir iştahsız diyordun. ayrıntılı bir muayene ettirin, altta yatan bir sebebi var mi diye? bebeklerimizin hepsi büyüdü bayağı kan şekeri düşmesi olmaması lazım normal şartlarda. çok çok geçmiş olsun canım

Sen anaysan o da baba. Zaten evdeymis uyanik bekleyip uyandirsin seni bi zahmet. Ay ne ayıp ya. Allah sabır versin canım. Ama susarsan tepene çıkar haberin olsun.
Sallamayı sakinleşmeden benimli de kabul etmiyor hergün bi huylar şu 1 ay da geçsin de hemen uyku eğitimi inşallah onun için sabrediyorum
Ay nasıl vereceksin nolur bana da anlat böyle geçmez zaman. Allah sağlık versin hepsine inşallah
Kucaginda gezdirio musun o zaman susuorsa bil ki benimki gibi gezenti
Ah ah abisi de boykeydi kucakta dans ederek uyuturdum
Simdi beni begenmio orasi ayri
Yok canım öyle bile susmadı.

Teşekkür ederim . Araya aşısı da girdi Pazartesi tekrar götüreceğim . Normalde doktor 10 gün bekleyelim demiş , gaviscon vermişti . Ama çocuk gavisconla ishal oldu sanırım . Hem beslenmeyip hem de ishal olunca onu da bıraktım . Bakalım pazartesi ne diyecekler .

K Kuf susmasam da tepeme çıkıyor zaten canım Erkeğin çok konuşanı hiç çekilmiyor .
Benimki de dogurunca bı saçmaladı. Artık bi gün dedim bak susuyorsam sütüm kesilir üzüntüden diye. Çok şey var söyleyeceğim ağzımı açtırma dedim. Dank etti sanırım. Ayarı ver valla bu ne ya sana yazık değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…