Aç kalmasın da derdim oCanim.10 dk da doyuyordur o
Buyuduler hizli cekiolar artik bence
Sen biliorsun tabi de bebisi
Uyjusu varken yapiio benimki onu
Kendini atiyo geri aglio sallayinca sakinlesio belki o zMan aliyor tekrar memeyi
Yok benimki anlamıyor ondan da . Hamile iken daha iyiydi . Çocuk karnımda olunca etkilenmesin diye uğraşmıyordu benimle . Hatta bu durumundan dolayı değişti sanmıştım . Doğum yaptığım gün eskiye döndü . Kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim resmen . Sabır çeke çeke yoruldum . Sütüm gitmesin diye ben bastırıyorum duygularımı .Benimki de dogurunca bı saçmaladı. Artık bi gün dedim bak susuyorsam sütüm kesilir üzüntüden diye. Çok şey var söyleyeceğim ağzımı açtırma dedim. Dank etti sanırım. Ayarı ver valla bu ne ya sana yazık değil mi?
insallah iyidir kuzucuk. uykucu bir şirindir belkiTeşekkür ederim . Araya aşısı da girdi Pazartesi tekrar götüreceğim . Normalde doktor 10 gün bekleyelim demiş , gaviscon vermişti . Ama çocuk gavisconla ishal oldu sanırım . Hem beslenmeyip hem de ishal olunca onu da bıraktım . Bakalım pazartesi ne diyecekler .
Tek öyle olsun da aç kalmasıninsallah iyidir kuzucuk. uykucu bir şirindir belki
7de uyudu benim kız 10 buçukta da kalktı, emiyor şimdi.. Kollarım tutulmuş ya ağrıdan ağlayacağımBu gece ne oldu ya bu bebelere
Doktor kontrolümüz 17 sinde ama ilk başta o göğüs ucum yara olmuştu alamıyordu zor tutuyordu yara geçene kadar silikon uç kullandım tek fark bu ondan olabilir mi bilmiyorumÇözüm bulabildin mi canım? Sordun mu hiç doktora falan ya da tahminin var mı o memeye ilgili ne olabilirbenim o memede kistler var ama ne alaka yani
kilo alımı çok iyi bence kafana takma gece uykusunun tadını çıkar. Annem de kardeşim için derdi taze bebek gece 9 saat gündüz 4 saat uyurdu öldü mü diye korkuyordum nefesini dinliyordum diye demek bazı çocuklar öyle oluyor. Eşinin tavrına da hiç canını sıkma sen anneysen o da baba. Döngüsü bu kadar kısa olan her anlamda muhtaç olan bebeklere tek başına bir insanım yetişmesi mümkün değil. Ben gece emzirdiğimde babasını da uyandırıyorum mama hazırlattırıyorum. Sabahları da gülücükler saçmaya başladığında artık uykusuzluk canıma tak ediyor veriyorum altını al biraz oyna diye. Bu sorumluluk ikinize ait tek başına yüklenme sonra hep böyle devam eder gider.İki haftada 300 gr almış . 4400 dü en son kilosu . Çok kusuyor zaten her beslenmesinde de . Eşim desen her anlamda bana Sıkıntı veriyor . Gerçekten çok daraldım bunaldım . Bana destek olsun uğraşalım diye uyandırdım söylemediği kalmadı . Emme konusunda da zaten o kadar didindim milletin sözü için değil sırf bebeğim için . Ama hala konuşuyor hala konuşuyor .
El atsın bakalım. Emzirmeden emzirmeye sana getirsin. Bi hafta sonu falan deneme yapın dünya kaç bucak anlar o zaman..Gece kaç kere uyanıyorum belki bu sefer içer diye . Yorgun düştüm hiç duymadım alarmı . O da yanımda sonuçta ben duymadım o da mı duymadı . Ama yok sürekli bana suçlamalarda bulunuyor . Kendisi el atacakmış ben yapamıyormuşum .
Cogu boyle canim adamlarin.İki haftada 300 gr almış . 4400 dü en son kilosu . Çok kusuyor zaten her beslenmesinde de . Eşim desen her anlamda bana Sıkıntı veriyor . Gerçekten çok daraldım bunaldım . Bana destek olsun uğraşalım diye uyandırdım söylemediği kalmadı . Emme konusunda da zaten o kadar didindim milletin sözü için değil sırf bebeğim için . Ama hala konuşuyor hala konuşuyor .
Bizim 2 ay bitti. Doktor 2 hafta once bile birak uyusun gece diordu. Ac kalmasi olmazmis ki artik.Benimki geceleri hiç uyanmaz . Bu zamana kadar da hiç uyanmadı gece . Ben kendim kalkıp besledim . Bıraksam mama vermesem de sabaha kadar uyur . Geldik hala uyuyor . 30 cc daha yaptım yine deneyim diye . Malum eşim vurdu yattı kafayı , yatmadan da ne yapacaksın böyle bekleyecek misin çocuk böyle uyuyacak mı diye diye yattı . Sanki elimden bir şey geliyor . Şırınga ile içirdim biraz .yine döktü bir 10 cc . Çocuk yutkunurken de zorlanıyor bence . Doktor ağzına da baktı Pamukçk dedi ağzının ucuyla Sanki Ama sonra hiç pamukçuk Muş şöyle yapın vs demedi . Başından savdı resmen şekerine baktıktan sonra .
Günaydın Kızlar , çok moralim bozuk . Az önce acilden geldik . Sabah sabah aklım çıktı . Bebeğim iştahsız demiştim daha önce . Dün gece 12 de zar zor içti . 12 dediğime bakmayın 11 den sonra içirmeye başladım 12 gibi bıraktım diyeyim . Döke saça 50 cc ancak içti biraz da emdi bir beş dk filan . Gece saati kurmuştum 2:30 a uyuya kalmışım .. kalktığımda saat 5:40 tı. Hemen emzirmeye çalıştım emmedi ,uykuda emmiyor zaten. Mama verdim içmedi ,uyandırmaya çalıştım gözünü biraz açsa da hemen daldı geri . Korktum eşimi kaldırdım . 7 buçuğa kadar uğraştık. Salladık , kulağıyla oynadık , ayağına vurdum , altını açtım , soydum ıslak mendille soguk gelir uyanır diye uğraştım yok uyanmadı . Uyansa da aygın baygın . İçmedi mamayı . En son aldık acile götürdük , şekerine bakıldı sadece 101 çıktı . İyi deyip gönderdiler . Eve geldik ama yine iki kere çekti uyudu . Mama yine almadı . Şimdi hala uyuyor ne yapacağım ben böyle ? Eşim de üstüme geliyor , insanlık hali uyuya kalmışım . Ben çocuğa bakamıyormuşum gibi muamele ediyor . 3 aydır 24 saat beraberiz , zaten Sıkıntılı bir adam kafayı yemek üzereyim . Uğraştığım farklı sıkıntılar yetmiyor gibi bir de psikolojik şiddet görüyorum
Sallamayı sakinleşmeden benimli de kabul etmiyor hergün bi huylarşu 1 ay da geçsin de hemen uyku eğitimi inşallah onun için sabrediyorum
Slm bebeğin kaç aylık ?Günaydın Kızlar , çok moralim bozuk . Az önce acilden geldik . Sabah sabah aklım çıktı . Bebeğim iştahsız demiştim daha önce . Dün gece 12 de zar zor içti . 12 dediğime bakmayın 11 den sonra içirmeye başladım 12 gibi bıraktım diyeyim . Döke saça 50 cc ancak içti biraz da emdi bir beş dk filan . Gece saati kurmuştum 2:30 a uyuya kalmışım .. kalktığımda saat 5:40 tı. Hemen emzirmeye çalıştım emmedi ,uykuda emmiyor zaten. Mama verdim içmedi ,uyandırmaya çalıştım gözünü biraz açsa da hemen daldı geri . Korktum eşimi kaldırdım . 7 buçuğa kadar uğraştık. Salladık , kulağıyla oynadık , ayağına vurdum , altını açtım , soydum ıslak mendille soguk gelir uyanır diye uğraştım yok uyanmadı . Uyansa da aygın baygın . İçmedi mamayı . En son aldık acile götürdük , şekerine bakıldı sadece 101 çıktı . İyi deyip gönderdiler . Eve geldik ama yine iki kere çekti uyudu . Mama yine almadı . Şimdi hala uyuyor ne yapacağım ben böyle ? Eşim de üstüme geliyor , insanlık hali uyuya kalmışım . Ben çocuğa bakamıyormuşum gibi muamele ediyor . 3 aydır 24 saat beraberiz , zaten Sıkıntılı bir adam kafayı yemek üzereyim . Uğraştığım farklı sıkıntılar yetmiyor gibi bir de psikolojik şiddet görüyorum
Uyuyakalıp uyanınca aklıma sen geliyorsun bu benim iki oluyor . Biz o zamanlar daha hamileydik aklımda kaldın . Bizimki de yapar kalkar ama lafını da eder . Yoruyor gerçektenUmudum ben de oğlum sarılık olduğunda bir gece uyuyakalmışım. Ameliyattan çıkmışım hastanede 6 gün kalmışım hiç uyumamışım geceleri sürekli tansiyon vs kontrole geliyorlardı. Gece ben kaldırıp emzirip yatıyordum sözde eşim aynı odada uyuyor. 5 günlüktü sanırım o gece uyanamamışım bir uyandım bebek 7 saat aç kalmış uyanamıyor öldü sandım bir korku yaşadım ki. Eşim horul horul uyuyor. Sonra da sarılığı ilerledi işte. Bana bir iki laf etmeye kalktı açtım ağzımı sen niye kalkmadın horul horul uyumak mı baba olmak dedim ben zaten ameliyattan çıkalı kaç gün oldu şöyle böyle baya saydırdım. O oldu geceleri baya bir süre 3-4 e kadar uyumadı sonra da ben kalktım nöbetleşe baktık. Şimdi de gece uyumayacak olursa mama hazırla diye kaldırıyorum.
Aslında kilo almış kızın 4 haftada 600 gr normal görülüyor uykucu senin kız sanırım. Gece benimki çok kalkıyor emmrse de gazına kalkıyor
Canım benim oglumunda göbek deliği kararmış renkte göbek bağı enfeksiyon olmuştu ondan galiba rengi zamanla düzelecektir diye düşünüyorum.. Kakalarin belden taşması da bence her bezde olan bisey ben yavaş yavaş değilde bi anda tazyikli yaptığı için taşıyo diyorum bide yatarken yaptıysa sorun yok ama emerken veya oturur pozisyonda mıçtıysa temizle babam temizleKizlar kizim kucagimda oturuyordu yuzu one donuk oturma degil yani anladiniz iste.
Bi kaka yapti bez belden yine tasti
Benim kucagima da gecti. Acele sildim uykusu cok banyo yapcaz uyaninca. Her yer kaka oldu of.
Prima 3 numara bez.
Bez mi kotu ben mi baglayamiorum gobegini sıķıyorum iyice ama beli bos kalior demek ki. Yani nasil engellicez bu belden tasmayi
Gobek deligi de gla siyahmsi.doktor akinti kanama olursa haberleselim dedi.
Siyah ama yani kararmis delik. Var mi buni bilen arkadaslar
C cecenn K Kuf başlayınca hep birlikte yaparız inşallah kızlar baldan anne ve irlandalı anneyi takip ediyorum. Kızlarıma tracy hogg un yöntemiyle vermiştim 1 yaşındalardı ayaklandıkları için zor olmuştu bakalım bunda daha erken başlayım diyorum. Sizinkiler de 4.ayı doldurunca başlayalım malum benimki erken doğdu beklerim sizinkileri sabrım yeterse tabi
Bir iştahsız bebede bizde var aç olduğu için kıyametleri koparıyor memeyi açana kadar sabrı yok 5 dk emmeden ya uyuyor memede yada kafa sallayıp homurdanıp bırakıyor ayın 17 sinde kontrol ve aşılarımız var bizim tarttığımiza göre 600 gr almış bu ay bakalım ne diyecek doktorumuzBugün aşımız vardı. Hemşire bebeğimi çok zayıf buldu.Canım çok sıkıldı ya bir haftadır yine meme reddi yapmaya başladı iştahı da yok pek biberonu çok acıkmadan almıyor eskisi gibi içmiyor artık acaba sıcaklardan mı diyorum. 4800 kilosu var ama boyu uzun dedi 59 cm olmuş 1 ayda 600 gram almış. Haftaiçi doktora götüreceğim neden iştahsız böyle anlamıyorum sizler de var mı iştahsızlık?
Öyle çok üzülüyorum ki böyle durumlarda bi bebeği el kadar masum bir yavruyu annesinden daha çok kim düşünebilir acaba hangi kafayı yaşıyor eşin ne sıkıntılar çektin hamilelikte doğduktan sonrada öyle hem kendi sağlık sorunların hem miniğin emmesi için ne çabalar sarf ettiğini biz burdan biliyoruz da o yanıbaşında göremiyor mu Allah merhamet ve vicdan versin gerisi boş madem öyle kendi yapsın bakalım nekadar dayanabilecekGece kaç kere uyanıyorum belki bu sefer içer diye . Yorgun düştüm hiç duymadım alarmı . O da yanımda sonuçta ben duymadım o da mı duymadı . Ama yok sürekli bana suçlamalarda bulunuyor . Kendisi el atacakmış ben yapamıyormuşum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?