2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Umudum ben de oğlum sarılık olduğunda bir gece uyuyakalmışım. Ameliyattan çıkmışım hastanede 6 gün kalmışım hiç uyumamışım geceleri sürekli tansiyon vs kontrole geliyorlardı. Gece ben kaldırıp emzirip yatıyordum sözde eşim aynı odada uyuyor. 5 günlüktü sanırım o gece uyanamamışım bir uyandım bebek 7 saat aç kalmış uyanamıyor öldü sandım bir korku yaşadım ki. Eşim horul horul uyuyor. Sonra da sarılığı ilerledi işte. Bana bir iki laf etmeye kalktı açtım ağzımı sen niye kalkmadın horul horul uyumak mı baba olmak dedim ben zaten ameliyattan çıkalı kaç gün oldu şöyle böyle baya saydırdım. O oldu geceleri baya bir süre 3-4 e kadar uyumadı sonra da ben kalktım nöbetleşe baktık. Şimdi de gece uyumayacak olursa mama hazırla diye kaldırıyorum.
Aslında kilo almış kızın 4 haftada 600 gr normal görülüyor uykucu senin kız sanırım. Gece benimki çok kalkıyor emmrse de gazına kalkıyor

Yok benimki anlamıyor ondan da . Hamile iken daha iyiydi . Çocuk karnımda olunca etkilenmesin diye uğraşmıyordu benimle . Hatta bu durumundan dolayı değişti sanmıştım . Doğum yaptığım gün eskiye döndü . Kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim resmen . Sabır çeke çeke yoruldum . Sütüm gitmesin diye ben bastırıyorum duygularımı .

insallah iyidir kuzucuk. uykucu bir şirindir belki

bu gece neydi ya ağlamamak için zor tuttum kendimi. büyük oğlan mizirmizirrrr uyuyamıyor. küçüğü kurban olduğum ses etmiyor böyle gecelerde. 4 te hıh artık uyuyabilirim derken 5bucuk olmadan yine uyan sonra 7bucuga kadar uyu uyan uyu uyan en son 7bucukta kucugu ablama verdim büyüğe de resti cektim uyu ben uyuyorum dedim uyumuşuz öyle. migrenle güne başlayalım bakalım offf offff

Çözüm bulabildin mi canım? Sordun mu hiç doktora falan ya da tahminin var mı o memeye ilgili ne olabilir benim o memede kistler var ama ne alaka yani
Doktor kontrolümüz 17 sinde ama ilk başta o göğüs ucum yara olmuştu alamıyordu zor tutuyordu yara geçene kadar silikon uç kullandım tek fark bu ondan olabilir mi bilmiyorum

kilo alımı çok iyi bence kafana takma gece uykusunun tadını çıkar. Annem de kardeşim için derdi taze bebek gece 9 saat gündüz 4 saat uyurdu öldü mü diye korkuyordum nefesini dinliyordum diye demek bazı çocuklar öyle oluyor. Eşinin tavrına da hiç canını sıkma sen anneysen o da baba. Döngüsü bu kadar kısa olan her anlamda muhtaç olan bebeklere tek başına bir insanım yetişmesi mümkün değil. Ben gece emzirdiğimde babasını da uyandırıyorum mama hazırlattırıyorum. Sabahları da gülücükler saçmaya başladığında artık uykusuzluk canıma tak ediyor veriyorum altını al biraz oyna diye. Bu sorumluluk ikinize ait tek başına yüklenme sonra hep böyle devam eder gider.
El atsın bakalım. Emzirmeden emzirmeye sana getirsin. Bi hafta sonu falan deneme yapın dünya kaç bucak anlar o zaman..

Cogu boyle canim adamlarin.
Laf cok icraat yok.
Neden kusuyormus bir problemi yoksa fazla mi yiyor da kusuyor.
Kilosu 6 ay sonunda dogum kilosunun iki kati olursa sorun yok dio doktor.
Her bevek farkli canim.istahsiz olabilir. Bi gunu bi gununu dde tutmuyor ki.
Ne kadarlik oldu senin bebis.
Benim oglum da emmedi mamayla buyudu. Hem de bobrek hastasi okmadina ragmen.
Uzulme cok kilo iyi degil ki.
Organlari kucucuk ben de kilo az alior diyince doktorlari hep sisman olmasin ki bobreklerine cok yuk binmesin diyodu mesela.
Esin icin Allah islah etsin canim. Basta benimkini. Gecinmek cok zor. Sabredicez sanirim bebeler var cunku..

Bizim 2 ay bitti. Doktor 2 hafta once bile birak uyusun gece diordu. Ac kalmasi olmazmis ki artik.
Sarilik riski olsa derdim 34saatte uyandur diye ama simdi birak uyusun dedi. ben de tedirginim tabi kalkarsam aliorum.kucagima ama uykuyken emdigi 5 dakika
Senin bebis ne kadar canim
Uzme kendini bu kadar dusununce geriliorsun.biliorum elinde degil. Esin de sinir bozunca haklisin tabiki.
Insallah yoluna girer her sey. Saglikli olur bebisler.

Canım üzüldüm gerçekten anne olmak çok zor sürekli endişe evham yapıyoruz. Doktordan hastaneden medet umuyoruz onlarda düzgün ilgilenmeyip aydınlatmayınca içimiz rahat etmiyor. Keşke iyi bir doktora götürsen. Tamam uykucu olabilir iştahsızda olabilir ama her şeyine bakılsın en azından yavrunun senin de için rahatlar. Eşinede diyecek bir şey bulamıyorum. Asla bizim gibi işin içinde olamayacaklar zaten. Ama en azından laf etmesinler, köstek olmasınlar. Ne diyeyim inşallah iştahı açılır kuzunun. Sağlığı yerinde olsun da gerisi kolay.

Sallamayı sakinleşmeden benimli de kabul etmiyor hergün bi huylar şu 1 ay da geçsin de hemen uyku eğitimi inşallah onun için sabrediyorum

Nasıl vermeyi düşünüyorsun uyku eğitimini?
Burda birbirimize destek olsakta bu işinde üstesinden gelsek keşke

Kizlar kizim kucagimda oturuyordu yuzu one donuk oturma degil yani anladiniz iste.
Bi kaka yapti bez belden yine tasti
Benim kucagima da gecti. Acele sildim uykusu cok banyo yapcaz uyaninca. Her yer kaka oldu of.
Prima 3 numara bez.
Bez mi kotu ben mi baglayamiorum gobegini sıķıyorum iyice ama beli bos kalior demek ki. Yani nasil engellicez bu belden tasmayi
Gobek deligi de gla siyahmsi.doktor akinti kanama olursa haberleselim dedi.
Siyah ama yani kararmis delik. Var mi buni bilen arkadaslar

Slm bebeğin kaç aylık ?
olur öyle 2 aydan sonra deliksiz 6 saate kadar uyuyabilir bebekler kendi haline bırakamıyorsun tabi minnaklar diye ama benimde saat aralıkların bebeğin istediğine göre bazı günler çok uyuyabilir şimdi nasıl herşey yolun da mi

Uyuyakalıp uyanınca aklıma sen geliyorsun bu benim iki oluyor . Biz o zamanlar daha hamileydik aklımda kaldın . Bizimki de yapar kalkar ama lafını da eder . Yoruyor gerçekten

C cecenn K Kuf başlayınca hep birlikte yaparız inşallah kızlar baldan anne ve irlandalı anneyi takip ediyorum. Kızlarıma tracy hogg un yöntemiyle vermiştim 1 yaşındalardı ayaklandıkları için zor olmuştu bakalım bunda daha erken başlayım diyorum. Sizinkiler de 4.ayı doldurunca başlayalım malum benimki erken doğdu beklerim sizinkileri sabrım yeterse tabi

Canım benim oglumunda göbek deliği kararmış renkte göbek bağı enfeksiyon olmuştu ondan galiba rengi zamanla düzelecektir diye düşünüyorum.. Kakalarin belden taşması da bence her bezde olan bisey ben yavaş yavaş değilde bi anda tazyikli yaptığı için taşıyo diyorum bide yatarken yaptıysa sorun yok ama emerken veya oturur pozisyonda mıçtıysa temizle babam temizle ben artık badi yetistiremiyorim ay bi seveyim diye yarı oturtur gibi yapınca hemen yapiyo ve batiriyo

Off ne geceydi ama sabah olmak bilmedi Dün yine uyumama günüydü heralde. Hergün gece 10 da yatıp 3-4 e kadar deliksiz uyuyan bebe 2 saate 1 mızırdandı çok garip ya ne değişti evladım hayatımızda, dünden bugüne ne değişti diye sormak istiyorum

Ben biraz geriden gelirim gibi çünkü K Kuf la aramızda nerdeyse 1 ay var sanırım. Olsun ben okurum sizden her gün naptınız nasıl ilerlediniz. Ayımız dolunca da ben başlarım. O kadar büyük bir nimet olur ki. 4.ay mantıklı çünkü sonrasında diş sıkıntısı başlayacak o ara zor olur eğitim. Peki kızlarda başarılı oldun mu canım şimdi nasıl uykuları?

Reactions: Kuf
Bir iştahsız bebede bizde var aç olduğu için kıyametleri koparıyor memeyi açana kadar sabrı yok 5 dk emmeden ya uyuyor memede yada kafa sallayıp homurdanıp bırakıyor ayın 17 sinde kontrol ve aşılarımız var bizim tarttığımiza göre 600 gr almış bu ay bakalım ne diyecek doktorumuz
Öyle çok üzülüyorum ki böyle durumlarda bi bebeği el kadar masum bir yavruyu annesinden daha çok kim düşünebilir acaba hangi kafayı yaşıyor eşin ne sıkıntılar çektin hamilelikte doğduktan sonrada öyle hem kendi sağlık sorunların hem miniğin emmesi için ne çabalar sarf ettiğini biz burdan biliyoruz da o yanıbaşında göremiyor mu Allah merhamet ve vicdan versin gerisi boş madem öyle kendi yapsın bakalım nekadar dayanabilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…