2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Çözüm bulabildin mi canım? Sordun mu hiç doktora falan ya da tahminin var mı o memeye ilgili ne olabilir benim o memede kistler var ama ne alaka yani
Benm de sağ göğsümü emmiyo ne kızım ne oğlum. Tek göğüsle kızımı 6 ay emzrdim çok şükür. Bunda başlarkrn hep sağı verdim en çok ondan emzrdim ilk başlarda alışsın süt dolsun diye ama yok. Sola geçince rahatlıyo ya yüzündeki ifade bile değişiyo. Sağda doymuyo. Benm sağ göğsüm küçük sola göre ve sanırım ona fazla süt inmiyo. Bunda da trk göğüs emzrcem belli oldu. İnşllah 6 aya kadar yetebilirim kuzuma.

M
Masallah canim
Hem de misafir aliosun naasil oluor ki
Ikisiyle park
Gelince banyosu desen
Misafire ikram cocuklara yemek
Evi temizleme desen
Oy da oy
Helal sana🖐
Temzliği küçüğüm uyuynca kızımla brlkte yapyruz kıxım 22 aylık buaradaeline bez veryrum arada viledayı bazen süpğrgeyi öyle öyle parça parça yapyrum. Arada oğlana gdyrum malum uyumuyo benmki
Yemeği yaparkrçen oğlanı anakucağına koyuyrum kızı tezgaha oturtuyorm. Ona da bi iş veryrum oyalancak. İkramlıkları da öyle yapyrum. Bigün önceden akşam yattıklarında yapıyrum çoğunu da.
Parka indryorum küçüğim pusette duruyo ben de kızımla parkta oynuyrum. Zaten arkadşları var onlarla oynuyo çoğunlukla ben de arkadşlarmla çardakta otryrum iyi geliyo aslında bana aşa inmek.
Eve geldğmzde küçüğüm uyuyosa kızımı yıkytçrum hemn. Uyumuyosa mızmızsa iyice elini yüzünü yıkayıp kıyafetlerini değştryorm. Küçüğüm zaten pusette yattığı için onu paklamıyrum çok fazla. Eşim geldğnde yıkıyruz onu da. İşte böyle canım
Alttan alma hiç o neymş ya öyle. Sen anaysan o da baba.

Aynen benimki de o zaman tasiriyor.
Ama biz enfeksiyon olmamistik nede kara ki gobegi korktum simdi

Baktığı zamanlar oluyor ama Çocuk ağlayınca bir daralıp geriliyor hemen başlıyor benle çatışmaya .

Kilo konusunda takıntılı değilim zaten tek sağlıklı olsun da . İki aylık olduk yeni

2 aylık canım bebeğim . Benimki fazla uyuyor . Öğlen 12:30 a kadar uyudu . Nasıl kendi haline bırakayım bu kadar uyuyunca işte . Ara ara şırınga ile 20 cc mama verdim . Şimdi Kayseri’ye götürüyoruz böyle olmayacak çünkü . Ve arabada da uyuyor tabi ki .

Benimki de iki aylık . Mama içerse içtiği en fazla 70 cc o da içerse tabi . Emerse de 5 dk .ki uyurken emmiyor .

Kayseri’ye götürüyoruz bakalım şimdi .

Eşin Keşke destek olsaydı sana kan şekeri iyi evet ama uyandırmanın yolunu bulmaya çalışalım istersen ensesine soğuk bez KOy çok tutma yine de

Kabuk bağlamış elleme canım bazıları öyle kalıyor kanamazsa sorun uok bizim ki çok ağladığı için olduğu gibi dışarda fıtık

iki anneyede vakit ayirip evlatlarinizi da buyutmenizi tebrik ederim.hayranlik verici helal olsun

[/QUOTE]

ben sarılık konusuna neden etiketlendigimi anlayamadim kusura bakmayin .yardimci olabilecegim bisey varsa soyleyeyim ama pek de bilgim yok.tek bilgidim uzayan sarılık 3 aya kdar uzayabilir.ama yine de takip altinda olmali.arada ultrason çekilmeli karaciger safra takip edilmeli.

TE="Tikkabilla, post: 64158212, member: 170770"]
Ay güldürdün beni şu halde Biz de şu an uyku reddinin doruklarındayız, eşimin sırası şimdi elinde gezdiriyor. Benim sıram gelecek az sonra
[/QUOTE]

sizin de göz altları torba gibi cizgi oluyor nu
bak saat 11 de uyandi.su an uyku akıyor gözünden ama uyuyamiyor.oyle sallattiriyor kendini..

Canm sac kurutma makinasi sesi ile uyutmayi dene istersen birde rahatlatiyor bebekleri sallamadan uyumaz benim oglan ama sabah besige attim sesi actim iş yapiyodum bi baktim uyumus bile

benim ki fon makinasi camasir makinasindan korkuyor.elektrikli supurgeden de..denisik bir sıpa bu sıpa

İki anne birarada mıııvalla helal olsun. Ben sadece kayv ye dayanamadm öldüm. Koronadan gidemedi bizde kaldı 2 ay ama o 2 ay nası geçti gel bi dr bana sornası dayandın inanamıyorm yaa

Çok üzüldüm canim niye böyle oldu ki ya sen stres yaptıkça hissedip inatlasio mu acaba ya . Eşine de çok kızdım kolay mi bebek bakmak bedavadan baba olmak kolay valla

D
Beni de unutma misskokulumm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…