Benm de sağ göğsümü emmiyo ne kızım ne oğlum. Tek göğüsle kızımı 6 ay emzrdim çok şükür. Bunda başlarkrn hep sağı verdim en çok ondan emzrdim ilk başlarda alışsın süt dolsun diye ama yok. Sola geçince rahatlıyo ya yüzündeki ifade bile değişiyo. Sağda doymuyo. Benm sağ göğsüm küçük sola göre ve sanırım ona fazla süt inmiyo. Bunda da trk göğüs emzrcem belli oldu. İnşllah 6 aya kadar yetebilirim kuzuma.Çözüm bulabildin mi canım? Sordun mu hiç doktora falan ya da tahminin var mı o memeye ilgili ne olabilirbenim o memede kistler var ama ne alaka yani
Sünnet düşünüyomusun canım? Sünnetçi kesildim başınızaDelircem herhalde ben. Ya neden ağlıyor neden bulamıyorum
Temzliği küçüğüm uyuynca kızımla brlkte yapyruz kıxım 22 aylık buaradaM
Masallah canim
Hem de misafir aliosun naasil oluor ki
Ikisiyle park
Gelince banyosu desen
Misafire ikram cocuklara yemek
Evi temizleme desen
Oy da oy
Helal sana🖐
Alttan alma hiç o neymş ya öyle. Sen anaysan o da baba.Gece kaç kere uyanıyorum belki bu sefer içer diye . Yorgun düştüm hiç duymadım alarmı . O da yanımda sonuçta ben duymadım o da mı duymadı . Ama yok sürekli bana suçlamalarda bulunuyor . Kendisi el atacakmış ben yapamıyormuşum .
Aynen benimki de o zaman tasiriyor.Canım benim oglumunda göbek deliği kararmış renkte göbek bağı enfeksiyon olmuştu ondan galiba rengi zamanla düzelecektir diye düşünüyorum.. Kakalarin belden taşması da bence her bezde olan bisey ben yavaş yavaş değilde bi anda tazyikli yaptığı için taşıyo diyorum bide yatarken yaptıysa sorun yok ama emerken veya oturur pozisyonda mıçtıysa temizle babam temizleben artık badi yetistiremiyorim ay bi seveyim diye yarı oturtur gibi yapınca hemen yapiyo ve batiriyo
Baktığı zamanlar oluyor ama Çocuk ağlayınca bir daralıp geriliyor hemen başlıyor benle çatışmaya .kilo alımı çok iyi bence kafana takma gece uykusunun tadını çıkar. Annem de kardeşim için derdi taze bebek gece 9 saat gündüz 4 saat uyurdu öldü mü diye korkuyordum nefesini dinliyordum diye demek bazı çocuklar öyle oluyor. Eşinin tavrına da hiç canını sıkma sen anneysen o da baba. Döngüsü bu kadar kısa olan her anlamda muhtaç olan bebeklere tek başına bir insanım yetişmesi mümkün değil. Ben gece emzirdiğimde babasını da uyandırıyorum mama hazırlattırıyorum. Sabahları da gülücükler saçmaya başladığında artık uykusuzluk canıma tak ediyor veriyorum altını al biraz oyna diye. Bu sorumluluk ikinize ait tek başına yüklenme sonra hep böyle devam eder gider.
El atsın bakalım. Emzirmeden emzirmeye sana getirsin. Bi hafta sonu falan deneme yapın dünya kaç bucak anlar o zaman..
Kilo konusunda takıntılı değilim zaten tek sağlıklı olsun da . İki aylık olduk yeniCogu boyle canim adamlarin.
Laf cok icraat yok.
Neden kusuyormus bir problemi yoksa fazla mi yiyor da kusuyor.
Kilosu 6 ay sonunda dogum kilosunun iki kati olursa sorun yok dio doktor.
Her bevek farkli canim.istahsiz olabilir. Bi gunu bi gununu dde tutmuyor ki.
Ne kadarlik oldu senin bebis.
Benim oglum da emmedi mamayla buyudu. Hem de bobrek hastasi okmadina ragmen.
Uzulme cok kilo iyi degil ki.
Organlari kucucuk ben de kilo az alior diyince doktorlari hep sisman olmasin ki bobreklerine cok yuk binmesin diyodu mesela.
Esin icin Allah islah etsin canim. Basta benimkini. Gecinmek cok zor. Sabredicez sanirim bebeler var cunku..
2 aylık canım bebeğim . Benimki fazla uyuyor . Öğlen 12:30 a kadar uyudu . Nasıl kendi haline bırakayım bu kadar uyuyunca işte . Ara ara şırınga ile 20 cc mama verdim . Şimdi Kayseri’ye götürüyoruz böyle olmayacak çünkü . Ve arabada da uyuyor tabi ki .Slm bebeğin kaç aylık ?
olur öyle 2 aydan sonra deliksiz 6 saate kadar uyuyabilir bebekler kendi haline bırakamıyorsun tabi minnaklar diye ama benimde saat aralıkların bebeğin istediğine göre bazı günler çok uyuyabilir şimdi nasıl herşey yolun da mi
Benimki de iki aylık . Mama içerse içtiği en fazla 70 cc o da içerse tabi . Emerse de 5 dk .ki uyurken emmiyor .Bizim 2 ay bitti. Doktor 2 hafta once bile birak uyusun gece diordu. Ac kalmasi olmazmis ki artik.
Sarilik riski olsa derdim 34saatte uyandur diye ama simdi birak uyusun dedi. ben de tedirginim tabi kalkarsam aliorum.kucagima ama uykuyken emdigi 5 dakika
Senin bebis ne kadar canim
Uzme kendini bu kadar dusununce geriliorsun.biliorum elinde degil. Esin de sinir bozunca haklisin tabiki.
Insallah yoluna girer her sey. Saglikli olur bebisler.
Kayseri’ye götürüyoruz bakalım şimdi .Canım üzüldüm gerçekten anne olmak çok zor sürekli endişe evham yapıyoruz. Doktordan hastaneden medet umuyoruz onlarda düzgün ilgilenmeyip aydınlatmayınca içimiz rahat etmiyor. Keşke iyi bir doktora götürsen. Tamam uykucu olabilir iştahsızda olabilir ama her şeyine bakılsın en azından yavrunun senin de için rahatlar. Eşinede diyecek bir şey bulamıyorum. Asla bizim gibi işin içinde olamayacaklar zaten. Ama en azından laf etmesinler, köstek olmasınlar. Ne diyeyim inşallah iştahı açılır kuzunun. Sağlığı yerinde olsun da gerisi kolay.
Nasıl vermeyi düşünüyorsun uyku eğitimini?
Burda birbirimize destek olsakta bu işinde üstesinden gelsek keşke
Eşin Keşke destek olsaydı sanaGünaydın Kızlar , çok moralim bozuk . Az önce acilden geldik . Sabah sabah aklım çıktı . Bebeğim iştahsız demiştim daha önce . Dün gece 12 de zar zor içti . 12 dediğime bakmayın 11 den sonra içirmeye başladım 12 gibi bıraktım diyeyim . Döke saça 50 cc ancak içti biraz da emdi bir beş dk filan . Gece saati kurmuştum 2:30 a uyuya kalmışım .. kalktığımda saat 5:40 tı. Hemen emzirmeye çalıştım emmedi ,uykuda emmiyor zaten. Mama verdim içmedi ,uyandırmaya çalıştım gözünü biraz açsa da hemen daldı geri . Korktum eşimi kaldırdım . 7 buçuğa kadar uğraştık. Salladık , kulağıyla oynadık , ayağına vurdum , altını açtım , soydum ıslak mendille soguk gelir uyanır diye uğraştım yok uyanmadı . Uyansa da aygın baygın . İçmedi mamayı . En son aldık acile götürdük , şekerine bakıldı sadece 101 çıktı . İyi deyip gönderdiler . Eve geldik ama yine iki kere çekti uyudu . Mama yine almadı . Şimdi hala uyuyor ne yapacağım ben böyle ? Eşim de üstüme geliyor , insanlık hali uyuya kalmışım . Ben çocuğa bakamıyormuşum gibi muamele ediyor . 3 aydır 24 saat beraberiz , zaten Sıkıntılı bir adam kafayı yemek üzereyim . Uğraştığım farklı sıkıntılar yetmiyor gibi bir de psikolojik şiddet görüyorum
Kabuk bağlamış elleme canım bazıları öyle kalıyor kanamazsa sorun uok bizim ki çok ağladığı için olduğu gibi dışarda fıtıkKizlar kizim kucagimda oturuyordu yuzu one donuk oturma degil yani anladiniz iste.
Bi kaka yapti bez belden yine tasti
Benim kucagima da gecti. Acele sildim uykusu cok banyo yapcaz uyaninca. Her yer kaka oldu of.
Prima 3 numara bez.
Bez mi kotu ben mi baglayamiorum gobegini sıķıyorum iyice ama beli bos kalior demek ki. Yani nasil engellicez bu belden tasmayi
Gobek deligi de gla siyahmsi.doktor akinti kanama olursa haberleselim dedi.
Siyah ama yani kararmis delik. Var mi buni bilen arkadaslar
Aptamil gaz yapıyor ama tat olarak çok şekerli istersen onu deneKilo konusunda takıntılı değilim zaten tek sağlıklı olsun da . İki aylık olduk yeni
Doğum öncesi yada sonrası ailesi yanında olamayanlar arkadaşlar vardı ve yanlız olduklarına üzüluyorlardı tabi herkesin ailesi aynı olacak diye birşey yok ama şanslıymışsınız bence zor olsada ben de tek eşimle beraber bakabilmeyi isterdim doğrusu eşim her konuda çok anlayışlı yardımcı ve destektir ama ikimizin de babası yok ve annelerimiz yanlız yasaklar başlamadan geldiler ikiside 65 yaş üstü başımızın üstünde yerleri var tabi ama çok yorulduk bu süreçte zaten zor geçen bir hamilelik peşinden virüsün getirdiği zorluklar kısıtlamalar evde sıkışıp kaldık hep beraber zor bir bebek kıskançlık yaşayan bir abla sürekli hasta ve ilgi bekleyen anneler...öyle çok özledim ki kendime vakit ayırabilmeyi sakinliği bir kahve yapıp kitap okuyabilmeyi... güzel günler gelecek dimi..
sarılık için mi verdi ? ne verdi ? bizim de hala var devam ediyor ne yazık ki.ama uzuluyorum.
4141553, member: 930966"]
Kalppare sizin be sebep acaba sarılığa. Bize bi anne sütü diyorlardı. Şimdi idrar yolu enfeksiyonu 10 gün sonra yine test vereceğiz geçmiş mi diye
Canm sac kurutma makinasi sesi ile uyutmayi dene istersen birde rahatlatiyor bebekleri sallamadan uyumaz benim oglan ama sabah besige attim sesi actim iş yapiyodum bi baktim uyumus bile
İki anne birarada mıııDoğum öncesi yada sonrası ailesi yanında olamayanlar arkadaşlar vardı ve yanlız olduklarına üzüluyorlardı tabi herkesin ailesi aynı olacak diye birşey yok ama şanslıymışsınız bence zor olsada ben de tek eşimle beraber bakabilmeyi isterdim doğrusu eşim her konuda çok anlayışlı yardımcı ve destektir ama ikimizin de babası yok ve annelerimiz yanlız yasaklar başlamadan geldiler ikiside 65 yaş üstü başımızın üstünde yerleri var tabi ama çok yorulduk bu süreçte zaten zor geçen bir hamilelik peşinden virüsün getirdiği zorluklar kısıtlamalar evde sıkışıp kaldık hep beraber zor bir bebek kıskançlık yaşayan bir abla sürekli hasta ve ilgi bekleyen anneler...öyle çok özledim ki kendime vakit ayırabilmeyi sakinliği bir kahve yapıp kitap okuyabilmeyi... güzel günler gelecek dimi..
Çok üzüldüm canim niye böyle oldu ki yaGünaydın Kızlar , çok moralim bozuk . Az önce acilden geldik . Sabah sabah aklım çıktı . Bebeğim iştahsız demiştim daha önce . Dün gece 12 de zar zor içti . 12 dediğime bakmayın 11 den sonra içirmeye başladım 12 gibi bıraktım diyeyim . Döke saça 50 cc ancak içti biraz da emdi bir beş dk filan . Gece saati kurmuştum 2:30 a uyuya kalmışım .. kalktığımda saat 5:40 tı. Hemen emzirmeye çalıştım emmedi ,uykuda emmiyor zaten. Mama verdim içmedi ,uyandırmaya çalıştım gözünü biraz açsa da hemen daldı geri . Korktum eşimi kaldırdım . 7 buçuğa kadar uğraştık. Salladık , kulağıyla oynadık , ayağına vurdum , altını açtım , soydum ıslak mendille soguk gelir uyanır diye uğraştım yok uyanmadı . Uyansa da aygın baygın . İçmedi mamayı . En son aldık acile götürdük , şekerine bakıldı sadece 101 çıktı . İyi deyip gönderdiler . Eve geldik ama yine iki kere çekti uyudu . Mama yine almadı . Şimdi hala uyuyor ne yapacağım ben böyle ? Eşim de üstüme geliyor , insanlık hali uyuya kalmışım . Ben çocuğa bakamıyormuşum gibi muamele ediyor . 3 aydır 24 saat beraberiz , zaten Sıkıntılı bir adam kafayı yemek üzereyim . Uğraştığım farklı sıkıntılar yetmiyor gibi bir de psikolojik şiddet görüyorum
Ooo en yanlışı 1 den fazla bebeği olanlar valla kuzum ben 1 de çöktümİki bebeğiniz olsun da göriyim sizi
Ben götümü kaldırıp akşam yemeği yapacam dahaArttırıyorum 3sabah 3 kere yatırdım 4 kere kalktı sıpa o ara hamur yoğurdum sofra hazırladım şimdi kucağımda yine uyudu bakalım pişi yapacam inşallah
Beni de unutmaC cecenn @BlupBlupBlup başlayınca hep birlikte yaparız inşallah kızlar baldan anne ve irlandalı anneyi takip ediyorum. Kızlarıma tracy hogg un yöntemiyle vermiştim 1 yaşındalardı ayaklandıkları için zor olmuştu bakalım bunda daha erken başlayım diyorum. Sizinkiler de 4.ayı doldurunca başlayalım malum benimki erken doğdu beklerim sizinkileri sabrım yeterse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?