2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence canını sıkma bebeğinin genele göre kilosu gayet güzel hemşireler çok abartıyor geçen ay 800 aldik bütün kibirli özelde bir doktora gidiyorum gelişimi gayet iyi dedi sağlıklı olması yeterli bence.

Helinnnnn gentamisin verdi 7 tane bugun başladık. 9 bizim billuribin kaç zamandır bakalım sebep bu iSe düşer Diye umuyoruz
düşerse haber verir misin canim ?

ahhh bende takipteyim ama fiyatları yüksek geldi ama bazen pişmanlık oluyor işte büyüğü 20 aylık hala gece uyanır hala bacakta sallanır. sırf buyuzden hala küçüğü hiç sallamadım. uyku eğitimi tecrübelerinize bende talibim

helal olsun masallah sana

iki anneyede vakit ayirip evlatlarinizi da buyutmenizi tebrik ederim.hayranlik verici helal olsun

ben sarılık konusuna neden etiketlendigimi anlayamadim kusura bakmayin .yardimci olabilecegim bisey varsa soyleyeyim ama pek de bilgim yok.tek bilgidim uzayan sarılık 3 aya kdar uzayabilir.ama yine de takip altinda olmali.arada ultrason çekilmeli karaciger safra takip edilmeli.

TE="Tikkabilla, post: 64158212, member: 170770"]
Ay güldürdün beni şu halde Biz de şu an uyku reddinin doruklarındayız, eşimin sırası şimdi elinde gezdiriyor. Benim sıram gelecek az sonra
[/QUOTE]

sizin de göz altları torba gibi cizgi oluyor nu
bak saat 11 de uyandi.su an uyku akıyor gözünden ama uyuyamiyor.oyle sallattiriyor kendini..

benim ki fon makinasi camasir makinasindan korkuyor.elektrikli supurgeden de..denisik bir sıpa bu sıpa
[/QUOTE]
yanlışlıkla yapmışımdır canim inan hiv hatırlamıyorum zaten hafızam hiç kalmadı ki

canim gunde kac saat uyuyor ki? benim kiz gece direniyor direniyir sabaha karsi uyuyor 6 saat.ama bi uyaniyor pir uyaniyor gunduz uykusu cok az.bazen yoruluyor haftada 1 ya da 2 defa gunduzde 6 saat uyuyor..
ama uyandirmiyorum.uyandirinca aksileniyor.hic beslenmiyir hic uyumuyor.ya hersey ters tepiyor.bence panik yapiyorsun..ama yine de biz de telaslandik.İnsAllah bisey yoktur uykucu sirinin
benim ki gecen ay 500 gr aldi.benim de kilo alimi az olmasina ragmen doktoru dinleyip dokunmadim ama icim icimi yiyor..korkuyorum dkktoea gitmeyee.eger almamis olursa cok kizicam kendime
esine de kizdim herkes gibi bende..Allah yardimcin olsun.insAllah sana daha anlayisli olur zamanla.bence evde kaldigi icin sarmiş sana.benkm esim de birbirbir..bir ekre boyle yapti dedim al cocuklarini ben kafa dinliycem yeter..bi gittim birini ayagina almis birini kucagina cildirmak uzere
sen nasil bas ediyorsun bunlarla diyor
eee dedim oyle havadan atip tutmak kolay..yemegi yiyen degil pisiren bilir derler...

QUOTTE="Tbfth, post: 64161215, member: 873655"]
Temzliği küçüğüm uyuynca kızımla brlkte yapyruz kıxım 22 aylık buaradaeline bez veryrum arada viledayı bazen süpğrgeyi öyle öyle parça parça yapyrum. Arada oğlana gdyrum malum uyumuyo benmki
Yemeği yaparkrçen oğlanı anakucağına koyuyrum kızı tezgaha oturtuyorm. Ona da bi iş veryrum oyalancak. İkramlıkları da öyle yapyrum. Bigün önceden akşam yattıklarında yapıyrum çoğunu da.
Parka indryorum küçüğim pusette duruyo ben de kızımla parkta oynuyrum. Zaten arkadşları var onlarla oynuyo çoğunlukla ben de arkadşlarmla çardakta otryrum iyi geliyo aslında bana aşa inmek.
Eve geldğmzde küçüğüm uyuyosa kızımı yıkytçrum hemn. Uyumuyosa mızmızsa iyice elini yüzünü yıkayıp kıyafetlerini değştryorm. Küçüğüm zaten pusette yattığı için onu paklamıyrum çok fazla. Eşim geldğnde yıkıyruz onu da. İşte böyle canım

Alttan alma hiç o neymş ya öyle. Sen anaysan o da baba.
[/QUOTE]

imrenmedim desem yalan olur..ben de cok sukur hafiften raya oturttjm ama henuz gezemiyorum.oglumu tezgaha oturtsam ziplar hoplar ayaga kalkar cildirtir beni.senin daha kucuk.ama bence ogretme.ya sen yokken denerse.tezgah en tehlikeli sey.enerjini anasinifi ogretmenligine bagliyorum.yanilmiyirsam tabi

imrenmedim desem yalan olur..ben de cok sukur hafiften raya oturttjm ama henuz gezemiyorum.oglumu tezgaha oturtsam ziplar hoplar ayaga kalkar cildirtir beni.senin daha kucuk.ama bence ogretme.ya sen yokken denerse.tezgah en tehlikeli sey.enerjini anasinifi ogretmenligine bagliyorum.yanilmiyirsam tabi
[/QUOTE]
Tezgah çok yüksek canım bensiz asla çıkamaz. Bi de benm kızım usluanlatınca anlıyr gerrçekten yapmyr çok şükür. Ev kaktüs dolu mesela hiçbirini kaldırmadm. Ev çocuklu ev gibi değil gelen şaşıryr. Yerde duvara yaslanmş tablolar çerçeveler var mesela. Duvardan ziyade yere koymayı da sevyruz bizGezmelere başladık biz evet. Sürekli biyerlerdeyiz valla korona tak etti. İnsanlarla çok içli dışlı olmamaya çalışsam da kızım arkadaşlarıyla içli dışlı malesef ve buna bşy yapamıyrum. Özlediler birbrlerini çok
Anasınıfı öğretmeni olmamın artıları var evet

İki anne birarada mıııvalla helal olsun. Ben sadece kayv ye dayanamadm öldüm. Koronadan gidemedi bizde kaldı 2 ay ama o 2 ay nası geçti gel bi dr bana sornası dayandın inanamıyorm yaa
Dayanmak kolay değil gerçekten çok zor ne yazıkki sürekli birşeylere karışan kendi dediği olmayınca homurdanan bi dediği bi dediğini tutmayan ve oğluna çok bağlı bir kayınvalide ben büyük kızıma bir şeyi yapma desem ben arkamı döneyim kv yapar hemen böylelikle iyilik yaptığını sanıyor ama huyu suyu değişti yavrumun söz dinlemez bir hal aldı

Ayy Allah sabır versin zor gerçekten giderler inşallah en kısa sürede düzeninizi kurarsınız biran önce

Hala mı sizdeler

Tezgah çok yüksek canım bensiz asla çıkamaz. Bi de benm kızım usluanlatınca anlıyr gerrçekten yapmyr çok şükür. Ev kaktüs dolu mesela hiçbirini kaldırmadm. Ev çocuklu ev gibi değil gelen şaşıryr. Yerde duvara yaslanmş tablolar çerçeveler var mesela. Duvardan ziyade yere koymayı da sevyruz bizGezmelere başladık biz evet. Sürekli biyerlerdeyiz valla korona tak etti. İnsanlarla çok içli dışlı olmamaya çalışsam da kızım arkadaşlarıyla içli dışlı malesef ve buna bşy yapamıyrum. Özlediler birbrlerini çok
Anasınıfı öğretmeni olmamın artıları var evet
[/QUOTE]
Maşşallah canım ben de 2.kızımı tezgah üstünde büyüttüm yemek yapardık hep beraber. Oğlan arsız gibi bakalım ne işler edecek bana şuan anakucağında falan durmuyor öyle gündüz uykuları da düzgün değil hep kesik kesik sürekli uyutmaya çalışıyoruz. İyi ki eşim ve kızlar evde yoksa baya zorlarmış beni.
Bir de bizimkinin plastik bantları vardı pipide onlar dün düştü sargısı biraz kaymış. Kaydığı yerde şişlik oluşmuş ucunda değil de sap kısmında. Doktora attık biraz sıkı şekilde sargı beziyle sarın ödem artmasın dedi. Sizde oldu mu hiç ödem, şişlik. İşallah geçer biran evvel ya canım sıkıldı

Helinnnnn ne kadarmış canım fiyatları ben de onu merak ediyordum
Ben kendim kitaptan okuyup uygulamıştım canım yapılmayacak bişey değil yalnız 1 hafta kadar sabırlı olmak lazım. Zaten ağlıyor şuan bakalım inşallah uğraşacaz.
C cecenn benim kızların biri 12 diğeri 7 yaşında canım artık benden uzun uyuyorlar sabah benden sonra kalkıyorlar. Büyük kızım çok çektirdi bana 4 yaşına kadar sabah 5 de uyandı her sabah doğduğu günden itibaren gece uykusu iyiydi ama erkenden dikiliyordu ayağa. Onun haricinde kendi başlarına uyumayı öğrettim gece de kesintisiz uyudular bu sayede. 1 yaşından sonra gece beslenmesini de kestim gitti

Maşşallah canım ben de 2.kızımı tezgah üstünde büyüttüm yemek yapardık hep beraber. Oğlan arsız gibi bakalım ne işler edecek bana şuan anakucağında falan durmuyor öyle gündüz uykuları da düzgün değil hep kesik kesik sürekli uyutmaya çalışıyoruz. İyi ki eşim ve kızlar evde yoksa baya zorlarmış beni.
Bir de bizimkinin plastik bantları vardı pipide onlar dün düştü sargısı biraz kaymış. Kaydığı yerde şişlik oluşmuş ucunda değil de sap kısmında. Doktora attık biraz sıkı şekilde sargı beziyle sarın ödem artmasın dedi. Sizde oldu mu hiç ödem, şişlik. İşallah geçer biran evvel ya canım sıkıldı
[/QUOTE]
Sen diynce şaşrmştm canım bizm doktr ne sargı ne bant hiçbşy yapmadı. Öyle açıktı yarası vr iyileşti şükür kanama faln olmadan. Fotosunu atsana özelden. Biraz şişti bzmki de ilk başta ama çok değil.

Hala mı sizdeler
Evettttt
Tabi bir de iki anne boyutu var oda ayrı zor farklı bölgelerden farklı kültürlerdeniz her ne yapılacaksa biri bizde böyle olur diyor öteki hayır bizde böyle olur diyor.her sabah kahvaltıda biri diyor buram ağrıyor öbürü seninki yine iyi benim şuram ağrıyor o daha zor diyorlar bizde huni takmaya az kaldı

Alllaaaahhııımmmcennetliksin bence

Dayanamıyor zaten . Hem hamilelik öncesi hem sonrası zor geçti her şey . İnşallah bundan sonrası için rabbim kolaylık versin

canim ben sıralı coook oldu ama o zaman bile 1000tlnin altı yok üstü vardı. ne bilim kesin olarak da görmeyince almadim danışmanlık. gece besleme olayı kesilince kesinlikle daha düzene giriyor. 20 aylık oğlum kesintisiz uyuduğu cok ama bazen de dun geceki gibi uyuyamiyor. uyumak istiyor yawrum.ama yok dalamiyor.

ay ben düşünemedim ya. valla çok zor. Allah sabır versin güç versin sana. e gitmeyecekler mi. sana ne faydaları var ki ? yasak da kalkmışken gitsinler. vaka artarsa yine yasak gelwbilir

iki anneyede vakit ayirip evlatlarinizi da buyutmenizi tebrik ederim.hayranlik verici helal olsun

ben sarılık konusuna neden etiketlendigimi anlayamadim kusura bakmayin .yardimci olabilecegim bisey varsa soyleyeyim ama pek de bilgim yok.tek bilgidim uzayan sarılık 3 aya kdar uzayabilir.ama yine de takip altinda olmali.arada ultrason çekilmeli karaciger safra takip edilmeli.

TE="Tikkabilla, post: 64158212, member: 170770"]
Ay güldürdün beni şu halde Biz de şu an uyku reddinin doruklarındayız, eşimin sırası şimdi elinde gezdiriyor. Benim sıram gelecek az sonra
[/QUOTE]

sizin de göz altları torba gibi cizgi oluyor nu
bak saat 11 de uyandi.su an uyku akıyor gözünden ama uyuyamiyor.oyle sallattiriyor kendini..

benim ki fon makinasi camasir makinasindan korkuyor.elektrikli supurgeden de..denisik bir sıpa bu sıpa
[/QUOTE]
Yaaa sevmesi lazimdi aslinda. Birde korkmasi kötü olmuş. Uyurken vs pek yaptirmaz sana

misskokulumm
Bizim kizda farkettim ki suratini ya gogsume dayiyor ya elini suratina koyuyorum oyle yatiyor sen suratina nasil ortu koyuyorsun? Ben bu sekil yaptim simdi uyumuyor ya
Battaniyesinin üst kısmını uzun bırakıp böyle kapatıyorum canım. Tülbent de olur ama onu yüzüne dolayabiliyor korkuyorum bu daha sağlam oluyor indiremiyor burnundan aşağı

Eklentiler

• IMG_20200613_181249.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 53
Battaniyesinin üst kısmını uzun bırakıp böyle kapatıyorum canım. Tülbent de olur ama onu yüzüne dolayabiliyor korkuyorum bu daha sağlam oluyor indiremiyor burnundan aşağı
Ay allahim ya bunlar peki neden boyle yatmak istiyorlar benim kizin gaz sancisi var onu anladimda acisini böyle mi dindiriyor anlamadim birde sen tecrubelisin 2 buk aylik olacagiz gaz sancimiz 2 gundur daha fazla gibi dun damlayi vermeyeyim dedim bugun verdim ama ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…