Çok gaza geldik yalnızCherry cherry cherry işte bu dostum duygularıma tercüman oldunbizi de gazla kakayla memeyle falan çok üzdüler ama gelip burda yazimizi yazdık
Ayy Allah size sabır versin suan ikinci bebek o kadar uzak kiİki bebeğiniz olsun da göriyim sizi
Ay nolur beni de ekleyin uyku eğitimine ya. Benimki de sizden geri ama en azından neler yapıyorsunuz yazın bizde uygulamaya çalışırızC cecenn K Kuf başlayınca hep birlikte yaparız inşallah kızlar baldan anne ve irlandalı anneyi takip ediyorum. Kızlarıma tracy hogg un yöntemiyle vermiştim 1 yaşındalardı ayaklandıkları için zor olmuştu bakalım bunda daha erken başlayım diyorum. Sizinkiler de 4.ayı doldurunca başlayalım malum benimki erken doğdu beklerim sizinkileri sabrım yeterse tabi
Aslında bebeklerin çoğu sever canım yüzü kapalı yatmayı anne karnındaki gibi huzur bulurlar. Yoksa boşluğa düşmüş gibi olurlar. Ben kızlarda kapatırdım bunda unutmuşum annem hatırlattı sağolsunAy allahim ya bunlar peki neden boyle yatmak istiyorlar benim kizin gaz sancisi var onu anladimda acisini böyle mi dindiriyor anlamadimbirde sen tecrubelisin 2 buk aylik olacagiz gaz sancimiz 2 gundur daha fazla gibi dun damlayi vermeyeyim dedim bugun verdim ama ayni
Gaz bence cunku tam uyuyor sonra kendini sıkıyor agliyor alttan pirt pirt çıkıyor ama bitmiyor uyutmuyor kizi dun gece hic uyumadik. Bugun gunduz yine ayni simdi 40 dk flan yeni uyudu. Uyku cok onemli bu zamanlarda uyumadiginda hem huzursuz oluyor hem bende tedirgin oluyorumAslında bebeklerin çoğu sever canım yüzü kapalı yatmayı anne karnındaki gibi huzur bulurlar. Yoksa boşluğa düşmüş gibi olurlar. Ben kızlarda kapatırdım bunda unutmuşum annem hatırlattı sağolsungaz damlası hangisi canım biogaia ise onu düzenli vermen lazım probiyotik olduğundan yoksa hemen etki etmez. Kimyon demle istersen sıcak suya 1 çay kaşığı at yarım çay bardağına üstüne çıkan sudan bebeğe ver sen de iç. Gaz sancısı olduğundan eminsen. Benimki 3 gün sonra 3 ayını dolduracak gazdan uyuyamıyor halen bakalım bekliyorum ben de gaz huzursuzluğu geçsin diye.
Tezgah çok yüksek canım bensiz asla çıkamaz. Bi de benm kızım usluimrenmedim desem yalan olur..ben de cok sukur hafiften raya oturttjm ama henuz gezemiyorum.oglumu tezgaha oturtsam ziplar hoplar ayaga kalkar cildirtir beni.senin daha kucuk.ama bence ogretme.ya sen yokken denerse.tezgah en tehlikeli sey.enerjini anasinifi ogretmenligine bagliyorum.yanilmiyirsam tabi
ben sarılık konusuna neden etiketlendigimi anlayamadim kusura bakmayin.yardimci olabilecegim bisey varsa soyleyeyim ama pek de bilgim yok.tek bilgidim uzayan sarılık 3 aya kdar uzayabilir.ama yine de takip altinda olmali.arada ultrason çekilmeli karaciger safra takip edilmeli.
TE="Tikkabilla, post: 64158212, member: 170770"]
Ay güldürdün beni şu haldeBiz de şu an uyku reddinin doruklarındayız, eşimin sırası şimdi elinde gezdiriyor. Benim sıram gelecek az sonra
Gidecekler inş.az kaldı annemle yakınız zaten ama kv görümcemi bekliyor seminerler bitsin görümceyle beraber kendi memleketlerine gideceklercanim ben sıralı coook oldu ama o zaman bile 1000tlnin altı yok üstü vardı. ne bilim kesin olarak da görmeyince almadim danışmanlık. gece besleme olayı kesilince kesinlikle daha düzene giriyor. 20 aylık oğlum kesintisiz uyuduğu cok ama bazen de dun geceki gibi uyuyamiyor. uyumak istiyor yawrum.ama yok dalamiyor.
ay ben düşünemedim ya. valla çok zor. Allah sabır versin güç versin sana. e gitmeyecekler mi. sana ne faydaları var ki ? yasak da kalkmışken gitsinler. vaka artarsa yine yasak gelwbilir
misskokulumm
Bizim kizda farkettim ki suratini ya gogsume dayiyor ya elini suratina koyuyorum oyle yatiyor sen suratina nasil ortu koyuyorsun? Ben bu sekil yaptim simdi uyumuyor ya
Bizim kız 3 günlükken sarılık için fototerapi aldı şapkasını indirip gözlerini kapattılar ve bant taktılar ondan mıdır bilmem ama başının ve gözünün kapanmasına tahammülü asla yok kıyamet koparıyor annemler sürekli kundak yapmaya çalıştılar onu bile istemiyor özgür ruhlu kızım hiç sıkıntıya gelemiyorBattaniyesinin üst kısmını uzun bırakıp böyle kapatıyorum canım. Tülbent de olur ama onu yüzüne dolayabiliyor korkuyorum bu daha sağlam oluyor indiremiyor burnundan aşağı
Ayy ne sinir bozucu valla bosver sesini cikarma.boylelerine en iyi cevap susmak. Kafayada takma cnm benmgercekten canimm coook sıkkın...oglum kızımı uyandirdi tam camasir asacaktim..canim sıkkın gene de balkona çıktık oglumla dertleniyorum ogluma neden boyle yaptin bak simdi aglayacak oglum isimizi yapamayacagiz diye.o sirada iki komsu arkadas geziyorlarmış laf attilar.iste dertlesiyoruz ikisi de iki cocuklu benim durumla ayni..eltim de ordaymis gormedim.ay senin ki boyle degil diyor senin sozunu hep dinliyor .dedigi arkadasin cocugu 2.5 ya ve gecen hafta 4 aylik kardesini kucaga alip yere atti bilerek.cok dinliyor cok zararsiz gercekten !!!!!
sirf ben daha da sinirleneyim ona satasayim diye yapiyor...biz hala konusmuyoruz cunku.ama hic orali olmadim.zaten 2 camasir astim kiz basti yaygarayi geldik iceri....geldim iceri sinirimden agladim..oglum cok zarar etmiyor sadece sevmek istiyor belki ama yapma dedigim zaman dinlemiyor.ama anne beni gorsun istiyorum diyor..
cocuk bu ya bu da çocuk...kiyamam yavruma o da üzüldü.. yok ya benim eltim kesin sosyopat..baskasinin uzuntusu onu mutlu ediyor.aglama sesine zil takar oynar.en yakin arkadasi bosandi diye bile kahkaha atti.milletin catisi goctu mu noldu ne bileyim alay gecti oh dedi..
bi de en komigi kimin basina ne gelirse oohh bana sunu yapmıştı Allah in adaleti diyor. iste her turlu kendini hakli görüyor.kimsenin de ona bisey yaptigi yok ha.kendi kendine kuruluyor...
bıktım su kadindan ya bıktım...mikrop gibi..
Benimki 135- 150cc yiyor. Ama sadece mama bu ara sutum iyice azaldi cekip birakiyor saginca sabah 30 40cc cikiyir iki gogusten. Bugun mememi verdim 5 dk flan emdi sonra mama yaptim 15 dk sonra flan 90 cc icti migdesi bulandi bende zorlamadim. Sabahta kustu biraz o yuzden fazla zorlamıyorum.Slm herkese biz bugün oğlumla ilk kez dışarı çıktık e bebeğe gittik 2.5 aylık oldu hem meme hem mama yiyor ama bu sıralar abarttı 120 cc az geliyor nerdeyse sütümde çok değiş gerçi ama sizler nasıl kaç cc veriyorsunuz kaç kez bu arada minnak doğduk 2700 gr ama şimdi maşallh 5.5 ki olduk
2 ayımız dolmadı 120 cc içiyor bizim kız da.. Bazen az geliyor dediğin gibi..Slm herkese biz bugün oğlumla ilk kez dışarı çıktık e bebeğe gittik 2.5 aylık oldu hem meme hem mama yiyor ama bu sıralar abarttı 120 cc az geliyor nerdeyse sütümde çok değiş gerçi ama sizler nasıl kaç cc veriyorsunuz kaç kez bu arada minnak doğduk 2700 gr ama şimdi maşallh 5.5 ki olduk
Fototerapi benimki de aldı canım ondan değildir huyu öyledir bunların hepsi değişik değişik huylularGidecekler inş.az kaldı annemle yakınız zaten ama kv görümcemi bekliyor seminerler bitsin görümceyle beraber kendi memleketlerine gidecekler
Bizim kız 3 günlükken sarılık için fototerapi aldı şapkasını indirip gözlerini kapattılar ve bant taktılar ondan mıdır bilmem ama başının ve gözünün kapanmasına tahammülü asla yok kıyamet koparıyor annemler sürekli kundak yapmaya çalıştılar onu bile istemiyor özgür ruhlu kızım hiç sıkıntıya gelemiyor
Aynı benim oğlan da öyle işte bin bir emekle uyutuyoruz bir pırt için hepsi ziyan oluyorGaz bence cunku tam uyuyor sonra kendini sıkıyor agliyor alttan pirt pirt çıkıyor ama bitmiyor uyutmuyor kizi dun gece hic uyumadik. Bugun gunduz yine ayni simdi 40 dk flan yeni uyudu. Uyku cok onemli bu zamanlarda uyumadiginda hem huzursuz oluyor hem bende tedirgin oluyorumgaz sıkıntısı 3-4 ay sonunda biter diyorlar umarim oyle olur sagliklari yerinde olsunda gerçekten yorucu.
Alttan almıyorum ama benimki arsız gerçekten arsız . Erkeğin konuşanı düşman başınaTemzliği küçüğüm uyuynca kızımla brlkte yapyruz kıxım 22 aylık buaradaeline bez veryrum arada viledayı bazen süpğrgeyi öyle öyle parça parça yapyrum. Arada oğlana gdyrum malum uyumuyo benmki
Yemeği yaparkrçen oğlanı anakucağına koyuyrum kızı tezgaha oturtuyorm. Ona da bi iş veryrum oyalancak. İkramlıkları da öyle yapyrum. Bigün önceden akşam yattıklarında yapıyrum çoğunu da.
Parka indryorum küçüğim pusette duruyo ben de kızımla parkta oynuyrum. Zaten arkadşları var onlarla oynuyo çoğunlukla ben de arkadşlarmla çardakta otryrum iyi geliyo aslında bana aşa inmek.
Eve geldğmzde küçüğüm uyuyosa kızımı yıkytçrum hemn. Uyumuyosa mızmızsa iyice elini yüzünü yıkayıp kıyafetlerini değştryorm. Küçüğüm zaten pusette yattığı için onu paklamıyrum çok fazla. Eşim geldğnde yıkıyruz onu da. İşte böyle canım
Alttan alma hiç o neymş ya öyle. Sen anaysan o da baba.
Bu kadar uyku umarım aşıdan olmuşturEşin Keşke destek olsaydı sanakan şekeri iyi evet ama uyandırmanın yolunu bulmaya çalışalım istersen ensesine soğuk bez KOy çok tutma yine de
Şekerinin düşmemesi için mi ?Aptamil gaz yapıyor ama tat olarak çok şekerli istersen onu dene
Belki de hissediyordur . O içmedikçe gerçekten çok berbat hissediyorum kendimi .Çok üzüldüm canim niye böyle oldu ki yasen stres yaptıkça hissedip inatlasio mu acaba ya . Eşine de çok kızdım kolay mi bebek bakmak bedavadan baba olmak kolay valla
Benim göğüs taş gibi oluyor emmeyince 3 saat. Az geldiğini sanmıyorum. Bazen emiyor mesela. Keyfi gelirse mi emiyor anlamıyorum,Benm de sağ göğsümü emmiyo ne kızım ne oğlum. Tek göğüsle kızımı 6 ay emzrdim çok şükür. Bunda başlarkrn hep sağı verdim en çok ondan emzrdim ilk başlarda alışsın süt dolsun diye ama yok. Sola geçince rahatlıyo ya yüzündeki ifade bile değişiyo. Sağda doymuyo. Benm sağ göğsüm küçük sola göre ve sanırım ona fazla süt inmiyo. Bunda da trk göğüs emzrcem belli oldu. İnşllah 6 aya kadar yetebilirim kuzuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?