2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Cherry cherry cherry işte bu dostum duygularıma tercüman oldun bizi de gazla kakayla memeyle falan çok üzdüler ama gelip burda yazimizi yazdık
Çok gaza geldik yalnız 2-3 Ay sonra yerimizde yeller esmesin sonra
İki bebeğiniz olsun da göriyim sizi
Ayy Allah size sabır versin suan ikinci bebek o kadar uzak ki en korkutugum sey
Ay nolur beni de ekleyin uyku eğitimine ya. Benimki de sizden geri ama en azından neler yapıyorsunuz yazın bizde uygulamaya çalışırız

Aslında bebeklerin çoğu sever canım yüzü kapalı yatmayı anne karnındaki gibi huzur bulurlar. Yoksa boşluğa düşmüş gibi olurlar. Ben kızlarda kapatırdım bunda unutmuşum annem hatırlattı sağolsun gaz damlası hangisi canım biogaia ise onu düzenli vermen lazım probiyotik olduğundan yoksa hemen etki etmez. Kimyon demle istersen sıcak suya 1 çay kaşığı at yarım çay bardağına üstüne çıkan sudan bebeğe ver sen de iç. Gaz sancısı olduğundan eminsen. Benimki 3 gün sonra 3 ayını dolduracak gazdan uyuyamıyor halen bakalım bekliyorum ben de gaz huzursuzluğu geçsin diye.

Gaz bence cunku tam uyuyor sonra kendini sıkıyor agliyor alttan pirt pirt çıkıyor ama bitmiyor uyutmuyor kizi dun gece hic uyumadik. Bugun gunduz yine ayni simdi 40 dk flan yeni uyudu. Uyku cok onemli bu zamanlarda uyumadiginda hem huzursuz oluyor hem bende tedirgin oluyorum gaz sıkıntısı 3-4 ay sonunda biter diyorlar umarim oyle olur sagliklari yerinde olsunda gerçekten yorucu.

Tezgah çok yüksek canım bensiz asla çıkamaz. Bi de benm kızım usluanlatınca anlıyr gerrçekten yapmyr çok şükür. Ev kaktüs dolu mesela hiçbirini kaldırmadm. Ev çocuklu ev gibi değil gelen şaşıryr. Yerde duvara yaslanmş tablolar çerçeveler var mesela. Duvardan ziyade yere koymayı da sevyruz bizGezmelere başladık biz evet. Sürekli biyerlerdeyiz valla korona tak etti. İnsanlarla çok içli dışlı olmamaya çalışsam da kızım arkadaşlarıyla içli dışlı malesef ve buna bşy yapamıyrum. Özlediler birbrlerini çok
Anasınıfı öğretmeni olmamın artıları var evet
[/QUOTE]

alışkınız çünkü çocuklara...ben de okulonceciyim...
ama evlat başka bisey..diyorum okudugum 0 6 yasi su an yasiyorum tecrube baska bisey miriim
usluysa okey..meslekte ilk gun ogretmen masasina oturmustum.stajerdim.ve alsigim ilk egitim cocuk oraya cik

sizin de göz altları torba gibi cizgi oluyor nu
bak saat 11 de uyandi.su an uyku akıyor gözünden ama uyuyamiyor.oyle sallattiriyor kendini..

benim ki fon makinasi camasir makinasindan korkuyor.elektrikli supurgeden de..denisik bir sıpa bu sıpa
[/QUOTE]
Yaaa sevmesi lazimdi aslinda. Birde korkmasi kötü olmuş. Uyurken vs pek yaptirmaz sana
[/QUOTE]
evett is yapmak bana engelli kosu gibi

Gidecekler inş.az kaldı annemle yakınız zaten ama kv görümcemi bekliyor seminerler bitsin görümceyle beraber kendi memleketlerine gidecekler
misskokulumm
Bizim kizda farkettim ki suratini ya gogsume dayiyor ya elini suratina koyuyorum oyle yatiyor sen suratina nasil ortu koyuyorsun? Ben bu sekil yaptim simdi uyumuyor ya
Battaniyesinin üst kısmını uzun bırakıp böyle kapatıyorum canım. Tülbent de olur ama onu yüzüne dolayabiliyor korkuyorum bu daha sağlam oluyor indiremiyor burnundan aşağı
Bizim kız 3 günlükken sarılık için fototerapi aldı şapkasını indirip gözlerini kapattılar ve bant taktılar ondan mıdır bilmem ama başının ve gözünün kapanmasına tahammülü asla yok kıyamet koparıyor annemler sürekli kundak yapmaya çalıştılar onu bile istemiyor özgür ruhlu kızım hiç sıkıntıya gelemiyor

gercekten canimm coook sıkkın...oglum kızımı uyandirdi tam camasir asacaktim..canim sıkkın gene de balkona çıktık oglumla dertleniyorum ogluma neden boyle yaptin bak simdi aglayacak oglum isimizi yapamayacagiz diye.o sirada iki komsu arkadas geziyorlarmış laf attilar.iste dertlesiyoruz ikisi de iki cocuklu benim durumla ayni..eltim de ordaymis gormedim.ay senin ki boyle degil diyor senin sozunu hep dinliyor .dedigi arkadasin cocugu 2.5 ya ve gecen hafta 4 aylik kardesini kucaga alip yere atti bilerek.cok dinliyor cok zararsiz gercekten !!!!!
sirf ben daha da sinirleneyim ona satasayim diye yapiyor...biz hala konusmuyoruz cunku.ama hic orali olmadim.zaten 2 camasir astim kiz basti yaygarayi geldik iceri....geldim iceri sinirimden agladim..oglum cok zarar etmiyor sadece sevmek istiyor belki ama yapma dedigim zaman dinlemiyor.ama anne beni gorsun istiyorum diyor..
cocuk bu ya bu da çocuk...kiyamam yavruma o da üzüldü.. yok ya benim eltim kesin sosyopat..baskasinin uzuntusu onu mutlu ediyor.aglama sesine zil takar oynar.en yakin arkadasi bosandi diye bile kahkaha atti.milletin catisi goctu mu noldu ne bileyim alay gecti oh dedi..

bi de en komigi kimin basina ne gelirse oohh bana sunu yapmıştı Allah in adaleti diyor. iste her turlu kendini hakli görüyor.kimsenin de ona bisey yaptigi yok ha.kendi kendine kuruluyor...

bıktım su kadindan ya bıktım...mikrop gibi..

Slm herkese biz bugün oğlumla ilk kez dışarı çıktık e bebeğe gittik 2.5 aylık oldu hem meme hem mama yiyor ama bu sıralar abarttı 120 cc az geliyor nerdeyse sütümde çok değiş gerçi ama sizler nasıl kaç cc veriyorsunuz kaç kez bu arada minnak doğduk 2700 gr ama şimdi maşallh 5.5 ki olduk

Ayy ne sinir bozucu valla bosver sesini cikarma.boylelerine en iyi cevap susmak. Kafayada takma cnm benm
Baskalarinin mutsuzlugundan mutlu olan insandan ne beklersinki
Benimki 135- 150cc yiyor. Ama sadece mama bu ara sutum iyice azaldi cekip birakiyor saginca sabah 30 40cc cikiyir iki gogusten. Bugun mememi verdim 5 dk flan emdi sonra mama yaptim 15 dk sonra flan 90 cc icti migdesi bulandi bende zorlamadim. Sabahta kustu biraz o yuzden fazla zorlamıyorum.

2 ayımız dolmadı 120 cc içiyor bizim kız da.. Bazen az geliyor dediğin gibi..

Fototerapi benimki de aldı canım ondan değildir huyu öyledir bunların hepsi değişik değişik huylular

Aynı benim oğlan da öyle işte bin bir emekle uyutuyoruz bir pırt için hepsi ziyan oluyor kimyon farketmez ne zaman istersen ver canım

Alttan almıyorum ama benimki arsız gerçekten arsız . Erkeğin konuşanı düşman başına

Kalppare bugun için söyleyim sana Gece 12 den önce yattı ama 12 diyelim . Öğlen 12:30 da uyandı , tam olarak kendine geldi . Yani 12 buçuk saat . Sonra yolda da ara ara uyudu . Bir saat de orda uyumuştur . Şimdi anneme geldik iki buçuk saattir de burda uyuyor . Yani 16 saat uyumuş bugun hala da uyuyor .

Benim göğüs taş gibi oluyor emmeyince 3 saat. Az geldiğini sanmıyorum. Bazen emiyor mesela. Keyfi gelirse mi emiyor anlamıyorum,

C cecenn hastahaneye yetişemedik maalesef. Doktorumuz 2 ye kadar çalışıyormuş bugün. Yarına çalışan doktorlar varmış ama gelmişken kendi doktoruna götürmek istiyorum . Bakalım pazartesiye kaldı . İnşallah o zamana kadar beni zorlamaz . Annemdeyiz en azından destek olan biri var yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…